Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Interista
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Interista » 30 jul 2014, 19:27

Consigliere je napisao/la:Sehic :tokralju:
Avdukic ima prednost nad njim :lolno: :lolno:
Sehic danas fenomenalan jedina zamjerka ispucavanja tu mi je nekako tanak

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 jul 2014, 19:29

Batko je napisao/la:Opet ista priča, treba Modica zvati treba ga ubaciti, kaparisati? Kao prvo cemu zurba, momci vas ovdje uvjeravaju, on je nas reprezentativac!!!!

A sad malo objektivno iz mog ugla, ne vidim sta bi pomoglo da ga se pozove u A repku... Sjećam se kada je Ćiro stavio tada jako talentovanog Bilbiju u sastav, i kako se brzo izmisli problem oko navodne šećerne bolesti... Bilbija je tada pokusao da zadrži mogućnost sjedenja na dvije stolice i to je ostvario... Na kraju se pokazalo da je pogriješio, nikada se nije razvio u dovoljno dobrog igrača, Srbija je otpala a i šansa koju je mogao dobiti u BH repki također... Ko zna kako bi sve to išlo da je 2009 prihvatio poziv A repke BiH, danas sigurno misli da se zeznuo....

A Modic, sve može stati u jednu rečenicu, mi tu ne možemo mnogo učiniti. On je kapiten naše U19 repke za U21 ce sigurno igrati, dakle nas je igrač...Eventuslni poziv u A repku ne vjerujem da bi prihvatio jer mislim da se on jos uvijek nada Srbiji...

Njegov slučaj može stati u jednu rečenicu "ako bude dovoljno dobar igrace za Srbiju ako ga oni budu htjeli inače BiH"
Mi tu ne možemo mnogo učiniti jer takva nam je država... Mi Modica ne možemo izgubiti vec samo dobiti!!!

Sent from Angelina's bed
Bilbija stvarno ima dijabetes.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 jul 2014, 19:29

Consigliere je napisao/la:Sehic :tokralju:
Avdukic ima prednost nad njim :lolno: :lolno:
Zadnjih 7 nastupa Sehica
Fri 02/05/14 PRL Bakı 0 - 0 Qarabağ
Wed 07/05/14 PRL Qarabağ 4 - 1 İnter Bakı
Mon 12/05/14 PRL Sumqayıt 1 - 0 Qarabağ
Sat 17/05/14 PRL Khazar Lankaran 2 - 1 Qarabağ
Sat 28/06/14 CLF Qarabağ 0 - 1 Krasnodar
Tue 15/07/14 UCL Valletta 0 - 1 Qarabağ
Tue 22/07/14 UCL Qarabağ 4 - 0 Valletta

Primio samo tri gola. I ovu danasnja protiv super jakog Salzburga nisam gledao. Ali cuo sam da je odbranio par zicera. Isto tako Buric nemoze doci na red a brani u doprvaku Poljske u jednom klubu kao sto je Lech.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 30 jul 2014, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 30 jul 2014, 19:32

Ma bolje husica zvat za treceg. Ko prvo lik ce sticati iskustvo i prijateljstvo sa igracima a ko drugo svejedno nikad treci golman ne zaigra xd ne igraju ni u prijateljskim a kamoli u kvalama da od tri pozvana budu dva povrijedjena, sanse su 0,01% a taman nek bude tu par godina pa da naslijedi begovica jednog dana aBd a do tad nek odigra par prijateljskih. Doduse moze bit prvi gk u u21 timu al s obzirom da igra za njemacke selekcije ne znam koliko je realno trazit od covjeka da prelazi igrat za nase mladje selekcije.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 jul 2014, 19:35

Tipovi hladno izbacuju Fejzića na račun Šehića. To samo štrumfovi mogu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 30 jul 2014, 19:35

Ja sam zadovoljan ako neko sa Vrancicem poprica do 2016te, a momak zaigra za nas do 2017te. Do tada sam spreman gledati dobre, talentovane igrace u reprezentaciji koji se ni nakon pobjede na SP ne mogu prodati ama bas nigdje i to sve na celu sa pile-strategom koji nema obraza ni nakon licno neostvarenog cilja na SP dati otkaz, nego se mjesto toga mrtav vucera na poziciji selektora.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 30 jul 2014, 19:37

zizu1991 je napisao/la:Tipovi hladno izbacuju Fejzića na račun Šehića. To samo štrumfovi mogu.
Baš sam krenuo to napisati dok sam čitao postove o Šehiću.. Da Bog sačuva.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 jul 2014, 19:38

DeeWa je napisao/la:Ma bolje husica zvat za treceg. Ko prvo lik ce sticati iskustvo i prijateljstvo sa igracima a ko drugo svejedno nikad treci golman ne zaigra xd ne igraju ni u prijateljskim a kamoli u kvalama da od tri pozvana budu dva povrijedjena, sanse su 0,01% a taman nek bude tu par godina pa da naslijedi begovica jednog dana aBd a do tad nek odigra par prijateljskih. Doduse moze bit prvi gk u u21 timu al s obzirom da igra za njemacke selekcije ne znam koliko je realno trazit od covjeka da prelazi igrat za nase mladje selekcije.
Potrebno je da jedan od 24 igraca bude iz Premijer lige ocigledno. Avdukic ispade najbolji igrac Premijer lige. Ili mozda nije tako neznam sta da mislim. Nije mi jasan kriterijum kod izbora Avdukica ispred Sehica i Burica. Za Fejzica jos nekako mogu razumjeti.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 30 jul 2014, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 30 jul 2014, 19:39

calcio je napisao/la:Kao sto sam uvijek govorio, nije Prcic jedini iz ove generacije mlade reprezentacije koji ima potencijal. Grahovac i Zolotic su na primjer presli u jace lige. Mnogi su Prcica postavili iznad ostalih zato jer igra u Francuskoj, cak su i njemu uspjeli napuniti glavu tim glupostima tako da se malo zaletio i digao nos. ALi vidim da je skontao da se malo zaletio, to je u svakom slucaju dobro.
Zolotica mi je najvise zao...dominirao je,dok ga ne slomise :(
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 30 jul 2014, 19:42

Ajax je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:http://www.estrepublicain.fr/actualite/ ... vec-rennes

http://www.headlines.nl/3034108/FC-Twen ... oor-Prcic/

Rennes i Twente znači, gore piše da večeras počinju pregovori s Renneom i da bi mogao potpisati u narednih nekoliko dana ako se Sochaux složi
Da je kojim slucajem Prcic zaigrao na SP. Njegov prelazak u Rennes, Twente ili neki jos bolji klub bi bio vec davno finaliziran. Umesto 2 miliona vjerovatno bi se radilo o cijeni od 3-4 miliona. U zavisnosti kako bi odigrao tu ukamicu/e. Ko ne zeli da vidi da nastupi u reprezentaciji podizu cijenu igracu. A kamoli nastupi na SP veze nema. Isto tako treba biti objektivan i uvidjeti da pojedini igraci iako su zaigrali na SP interes klubova da ih kupi nije narastao.
Sigurno, Zukanović ode u Seriu A, Prcić transfer u respektabilan klub, i to bez SP, koje je velika odskočna daska, ako imaš kvalitet, što svakako nemaju Hadžići, Vršajevići, pa i Medunjanin koji toliko igra za repku a ne moze dalje od Gaziantepa? Šunjić odigra Sp i ode u Kuban, baš me zanima šta će biti sa Vranješom :bow:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 30 jul 2014, 19:42

Arslanagic rutinski! :kafa: PRIORITET PRIORITETA :!:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 jul 2014, 19:49

Kako kome, po nekima imamo 6 stopera i ovaj momak nam nije prioritet.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 30 jul 2014, 19:55

Sheyi je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:http://www.estrepublicain.fr/actualite/ ... vec-rennes

http://www.headlines.nl/3034108/FC-Twen ... oor-Prcic/

Rennes i Twente znači, gore piše da večeras počinju pregovori s Renneom i da bi mogao potpisati u narednih nekoliko dana ako se Sochaux složi
Da je kojim slucajem Prcic zaigrao na SP. Njegov prelazak u Rennes, Twente ili neki jos bolji klub bi bio vec davno finaliziran. Umesto 2 miliona vjerovatno bi se radilo o cijeni od 3-4 miliona. U zavisnosti kako bi odigrao tu ukamicu/e. Ko ne zeli da vidi da nastupi u reprezentaciji podizu cijenu igracu. A kamoli nastupi na SP veze nema. Isto tako treba biti objektivan i uvidjeti da pojedini igraci iako su zaigrali na SP interes klubova da ih kupi nije narastao.
Sigurno, Zukanović ode u Seriu A, Prcić transfer u respektabilan klub, i to bez SP, koje je velika odskočna daska, ako imaš kvalitet, što svakako nemaju Hadžići, Vršajevići, pa i Medunjanin koji toliko igra za repku a ne moze dalje od Gaziantepa? Šunjić odigra Sp i ode u Kuban, baš me zanima šta će biti sa Vranješom :bow:
Mi da smo osvojili Sp neke nebi moglo prodat :plac: :plac:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 30 jul 2014, 19:56

Ajax je napisao/la:
DeeWa je napisao/la:Ma bolje husica zvat za treceg. Ko prvo lik ce sticati iskustvo i prijateljstvo sa igracima a ko drugo svejedno nikad treci golman ne zaigra xd ne igraju ni u prijateljskim a kamoli u kvalama da od tri pozvana budu dva povrijedjena, sanse su 0,01% a taman nek bude tu par godina pa da naslijedi begovica jednog dana aBd a do tad nek odigra par prijateljskih. Doduse moze bit prvi gk u u21 timu al s obzirom da igra za njemacke selekcije ne znam koliko je realno trazit od covjeka da prelazi igrat za nase mladje selekcije.
Potrebno je da jedan od 24 igraca bude iz Premijer lige ocigledno. Avdukic ispade najbolji igrac Premijer lige. Ili mozda nije tako neznam sta da mislim. Nije mi jasan kriterijum kod izbora Avdukica ispred Sehica i Burica. Za Fejzica jos nekako mogu razumjeti.
Buric proslu sezonu imao povredu. Seha dok je bio standardan u svom klubu u Turskoj bio je uz repku. Onda je presao na klupu u timu i onda skroz izgubio mjesto. Nije branio preko godinu dana dok nije nasao ovaj novi klub.
Buric je trebao dobiti poziv jos kad je Ciro bio tu, al nikad ga nisu zvali. Tamo kad smo imali Supica samo.. I onog drugog Nurkica il kak se zove sto je trebao preci u Malagu ko fol..

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 jul 2014, 19:59

@ soko

Hvala za informaciju nikako ne pratim te nabrojane igrace odnosno klubove. Osim koliko golova su primili. Inace radi se o dva respektabilna kluba koji primaju malo golova i vaze za jedne od boljih klubova u svojim ligama. Tako da to valjda mora da nesto znaci. Radi se cisto dali neki igrac zasluzuje poziv. Jer realno ko ce biti treci golman nam je najmanji problem. Po meni su prva tri problema: jos jedan pravi zadnji vezni, treci napadac i jos jedan kvalitetan stoper ( najvjerovatnije Arslanagic ).

brazzo
Kontakt:

Re: $: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac

Post Postao/la brazzo » 30 jul 2014, 20:18

QUARTERBACK je napisao/la:
Najvisočiji na ovoj slici, veći i od trenera. :mrgreen:

slika
ovakve slike bacaju u depresiju :/ ima 14 godina a hajvan izgleda ko da mu je 24..
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 30 jul 2014, 20:20

Je li moguce da ljudi stavljaju Sehica i Burica ispred Fejzica? :roll:

Fejzic je jedan od najboljih golmana Zweite, ako ne i najbolji. Ovi jesu bolji od Avdukica, ali se moraju pomiriti sa cinjenicom da ce biti 3 golmani, zbog toga i jeste Avdukic tu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 jul 2014, 20:28

Juventinisimo je napisao/la:
calcio je napisao/la:Kao sto sam uvijek govorio, nije Prcic jedini iz ove generacije mlade reprezentacije koji ima potencijal. Grahovac i Zolotic su na primjer presli u jace lige. Mnogi su Prcica postavili iznad ostalih zato jer igra u Francuskoj, cak su i njemu uspjeli napuniti glavu tim glupostima tako da se malo zaletio i digao nos. ALi vidim da je skontao da se malo zaletio, to je u svakom slucaju dobro.
Zolotica mi je najvise zao...dominirao je,dok ga ne slomise :(
Da, steta ali jak je on karakter i vrijedan igrac. Vratio se nakon duge pauze, presao je u Belgiju i odmah je izgleda izborio mjesto u prvih 11. :thumbup:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 jul 2014, 20:29

Teško je reći da li je izborio mjesto u prvih 11 posle jedne utakmice, ali ja vjerujem da će Zola ove sezone odigrati dobar broj utakmica za svoj klub ukoliko ne bude nekih povreda. A ja se nadam da neće i da će premašiti moja očekivanja za prvu sezonu.
DRUG NEBI TI PUNCA

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 30 jul 2014, 20:44

http://www.fcsochaux.fr/fr/index.php/artic%20le/6609" onclick="window.open(this.href);return false;

SAmo jos ljekarski da obavi :) Nalazi se u Rennes-u
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Mostarska i 57 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []