Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- masteRofPoker
- Kontakt:
Re: Browser igra: Football identity
Belmine, ako fali stoper, znas da mozes racunati na mene, nemoj da nam tu bot igra. Samo u tom slucaju reci Zahi i ostalim u odbrani, da Lucio vodi glavnu rijec.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Ako dođe, Nagib mogli bi i viška štopera imatmasteRofPoker je napisao/la:Belmine, ako fali stoper, znas da mozes racunati na mene, nemoj da nam tu bot igra. Samo u tom slucaju reci Zahi i ostalim u odbrani, da Lucio vodi glavnu rijec.
Bek nam je za sada prazan, pa ćemo vidjet
edit: šta bi više volili, da ja kad skupim kredite, napravim igrača,(neću puno biti u zaostatku) ili da uzmem Supporter i kontrolišem botove ?
Igrač na 3 mjeseca me košta 350 kredita, dok supporter na 1 mjesec košta isto 350 kredita.
Stim da bi ja svaku utakmicu dobio zbog vaše aktivnosti po 50 kredita
Zadnja izmjena: BelminM23, dana/u 30 jul 2014, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
Bitno je da golman dodje 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:Bitno je da golman dodje
Doće, nego večeras Team Training, pa ko nije treniro može, od 20:55 do 21:25 traje
- masteRofPoker
- Kontakt:
Sto se mene tice Belmine napravi igraca i to za poziciju koju mislis da nam
je najpotrebnija a to je po meni ili krilo ili bek. Znaci krilo sa brzinom
i driblingom ili bek sa tackling i ostalim odbrambenim osobinama.
Bek, nekako najbolje, još sam to i igrao prije, a i sa bekovima baš nismo dobri, Faraon nešto Često izostaje, Otelo je tu aktivan, al još učimasteRofPoker je napisao/la:Sto se mene tice Belmine napravi igraca i to za poziciju koju mislis da nam
Ja ću biti na klupi, a kad Beka, ne bude il negdje za škripi onda mogu uletit, nebi da uzimam nekom mjesto iz ekipe
- Unknown Genius
- Kontakt:
Nas večeras 13 aktivnih (bar se toliko prijavilo) protiv potpuno botovske ekipe.
Baj d vej, uzmite Jadranu bar bod, da nam olakšate put do titule.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Genijalci ako uzmu titulu, ja prestajem igrat FID, i sam ću sebe banovat sa forumaUnknown Genius je napisao/la:Nas večeras 13 aktivnih (bar se toliko prijavilo) protiv potpuno botovske ekipe.
Naravno samo za ovu sezonu važi
Sljedeća 2 kola 6 bodova 
- Unknown Genius
- Kontakt:
Vidim poraz je nanio žestoke posljedice.BelminM23 je napisao/la:Genijalci ako uzmu titulu, ja prestajem igrat FID, i sam ću sebe banovat sa forumaUnknown Genius je napisao/la:Nas večeras 13 aktivnih (bar se toliko prijavilo) protiv potpuno botovske ekipe.
Naravno samo za ovu sezonu važi
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Niste najjači u LigiUnknown Genius je napisao/la:Šta to fali Genijalcima?
@ESSF,Češće igrate No Action kad lopta ide u aut il kad nemate potrebu da se krećete, pogledajte samo svoju kondiciju za ovu utakmicu i vidjete ćete da rijetko ko ima preko 95%.
edit: U Puli nevrijeme, ako prestane grmiti, doće i Mateo, kaže sad ugasio komp
Ja ne znam kako da odigram tja no action, nekad mi se pojavi a dosta puta i znam bezveze hodati po liniji na centru da bot ne odigra potezBelminM23 je napisao/la:Niste najjači u LigiUnknown Genius je napisao/la:Šta to fali Genijalcima?
@ESSF,Češće igrate No Action kad lopta ide u aut il kad nemate potrebu da se krećete, pogledajte samo svoju kondiciju za ovu utakmicu i vidjete ćete da rijetko ko ima preko 95%.
edit: U Puli nevrijeme, ako prestane grmiti, doće i Mateo, kaže sad ugasio komp
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ako ti se ne pojavi, samo stisni slovo Z, i pojaviće se.Otelo je napisao/la:Ja ne znam kako da odigram tja no action, nekad mi se pojavi a dosta puta i znam bezveze hodati po liniji na centru da bot ne odigra potezBelminM23 je napisao/la:Niste najjači u LigiUnknown Genius je napisao/la:Šta to fali Genijalcima?
edit: U Puli nevrijeme, ako prestane grmiti, doće i Mateo, kaže sad ugasio komp![]()
A odigraš ga, jednostavno, tako što klikneš na opciju 'No Action'.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- masteRofPoker
- Kontakt:
Clutch, Belmin ili bilo ko zna, evo sad ce nam team treaning, gdje se pojavi to da kliknem na team treaning ?
Na isti način kao što ulaziš u match kad počne, tako isto će ti i za Team training biti opcija da klikneš, tu u gornjem lijevom uglu. Ako nisi shvatio, napraviću ti print screen.masteRofPoker je napisao/la:Clutch, Belmin ili bilo ko zna, evo sad ce nam team treaning, gdje se pojavi to da kliknem na team treaning ?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- masteRofPoker
- Kontakt:
Evo u 20:55 je timski trening, pa cu sacekati dok se pojavi. Sad za sad mi je samo izbacilo ono da ce link za tekmu biti dostupan za 10 minuta.Clutch je napisao/la:Na isti način kao što ulaziš u match kad počne, tako isto će ti i za Team training biti opcija da klikneš, tu u gornjem lijevom uglu. Ako nisi shvatio, napraviću ti print screen.masteRofPoker je napisao/la:Clutch, Belmin ili bilo ko zna, evo sad ce nam team treaning, gdje se pojavi to da kliknem na team treaning ?
u 20:55 će ti biti Zeleno Next Team Training, i samo ti kliknešmasteRofPoker je napisao/la:Evo u 20:55 je timski trening, pa cu sacekati dok se pojavi. Sad za sad mi je samo izbacilo ono da ce link za tekmu biti dostupan za 10 minuta.Clutch je napisao/la:Na isti način kao što ulaziš u match kad počne, tako isto će ti i za Team training biti opcija da klikneš, tu u gornjem lijevom uglu. Ako nisi shvatio, napraviću ti print screen.masteRofPoker je napisao/la:Clutch, Belmin ili bilo ko zna, evo sad ce nam team treaning, gdje se pojavi to da kliknem na team treaning ?
Naravno ako nisi danas treniro
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Joooj odradio trening 10 min prije nego je Belmin napisao da je večeras timski 
Sad sam na test meču dao gol
Sad sam na test meču dao gol
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nego, sto nema nikog na TS-u ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.