Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Ispadamo u prosjeku svakih 50 g tako da nacekat' ces se
,mene samo zanima tolike brojke po cjeloj BiH a prosjek gledalaca 800
,jos kad oduzmes ove iz Zivinica,Bihaca,Zenice,Kalesije,Tesnja,Maglaja ostane impozantna brojka vas iz Sa koji idete tekme ,bra'o 
dabogda nas on uvijek ovako vukao za nosharry_90 je napisao/la:@bordomahala
Rece navijac koji su prodali klub malezijcu i vuce ih za nos kako stigne![]()
da vam nema utrpanog ne bi vidjeli 3 pretkolo ,al hajd..aa sto se tice tvojih komsinica,polako se i oni raspadaju,al eto brko i tata osim ih spasavaju koji mec namjeste,al u evropi su tarabaa za Metalurg i slicne ekipicee..
sa sarajevo je igralo PLAY OFF i bez Tan-a
KOME SMETA EVROPSKA SLOBODA?!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da razjasnimo, nije isto Donja Tuzla i Tuzla Canton

Ja znam da ih ima iz opcina oko Tuzle...
Ja znam da ih ima iz opcina oko Tuzle...
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 30 jul 2014, 22:29, ukupno mijenjano 2 puta.
ma jasta nikad Sarajevo nije igralo pretkola, ma jok, nismo igrali play off kako za grupnu fazu LP tako i EL !!! kad se vi plasirate u euro takmicenja, onda imate pravo glasa po tom pitanju, a Bgm nije da i vi niste udruzenje jednog lica, azmir ovo, azmir ono, otiso po cuku u amriku, eno mu kamiona da ne nabrajam dalje !!!harry_90 je napisao/la:@bordomahala
da vam nema utrpanog ne bi vidjeli 3 pretkolo ,al hajd..aa sto se tice tvojih komsinica,polako se i oni raspadaju,al eto brko i tata osim ih spasavaju koji mec namjeste,al u evropi su tarabaa za Metalurg i slicne ekipicee..
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- BordoMahala
- Kontakt:
Rece navijac kluba ciji navijaci slijepo vjeruju onom debelom gastarbajteru. A vama da nebi onih par kupljenih tekmi ne bi vidjeli ni bosanski najelitniji rang takmicenja ni ove godine.harry_90 je napisao/la:@bordomahala
Sto se kona tice oni su u evropi vazda taraba bili, trpa ih ko kad stigne u svako doba-i kad su bili prvaci, a evo i sad kad smo im mi obezbjedili i evropu da igraju osvajanjem kupa a pritom sada nit' imaju ekipu nit' imaju money.
Nego koliko vas iz Sarajeva ima na tekmama svog kluba bez ovih iz Bihaca,Zivinica,Maglaja,Lukavca i slicnih mjesta..rammstein je napisao/la:dabogda nas on uvijek ovako vukao za nosharry_90 je napisao/la:@bordomahala
sa sarajevo je igralo PLAY OFF i bez Tan-a![]()
KOME SMETA EVROPSKA SLOBODA?!
Nego sta cete kad dosadite Tanu?
KOME SMETA SAMPIONSKO SARAJEVO?
@bordo mahala
Rece navijac kluba koji nijee se sageo malezijcu da mu spasi klub od potopaa
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Reče navijač kluba koji je ispadao od proizvođača šporeta iz Smedereva, pekara iz Albanije i seljaka iz Crne Gore, koji je primao petice i šestice u evropi, a pritom kvalifikacije za LP nije igrao haman 10 godina. I ima manji koeficijent od tih koje "trpaju".BordoMahala je napisao/la:
Sto se kona tice oni su u evropi vazda taraba bili, trpa ih ko kad stigne u svako doba-i kad su bili prvaci, a evo i sad kad smo im mi obezbjedili i evropu da igraju osvajanjem kupa a pritom sada nit' imaju ekipu nit' imaju money.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 30 jul 2014, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Valjda je logicno da se treba nadati uspjehu Sarajeva u Evropi, da bar malo podignete koeficijent ovaj. Ko misli da nije bitno vara se, Dinamo je tako digao HNL, dobio na rejtingu. Sada ljudi iz inostranstva se lakse upustaju u poslove sa njima i vjeruju u kvalitet igraca koji se tu razviju..
A gdje ce nasa liga dalje sa ovim ugovorima na pola godine i godinu? Jednostavno uspjeh Sarajeva u Evropi je dobar za sve.
Naravno nije dobar samo u smislu da cete vi drugima to nabijati pod nos ako uspijete ali to je sve normalno..
A gdje ce nasa liga dalje sa ovim ugovorima na pola godine i godinu? Jednostavno uspjeh Sarajeva u Evropi je dobar za sve.
Naravno nije dobar samo u smislu da cete vi drugima to nabijati pod nos ako uspijete ali to je sve normalno..
- BordoMahala
- Kontakt:
@harry_90 Buraz moj nek' si ti meni ziv i zdrav mi smo i bez Tana svake godine igrali evropu, klub se polahko ali sigurno konsolidovao vec par godina unazad i vracao dugove, pa tako izmedju ostalog i otvorio mogucnost ulaganja u klub. I ne znam sto se uopste prica na forumu oko Tana, svaki klub bi se naguzio da im neko poput Tana dodje u klub te tako klub digne na noge. K'o sto su se i kone nudile po SFF, a prije i poslije toga prica mi smo veliki klub, mi puno vrijedimo mi se ne prodajemo tako lahko 
[youtube][/youtube]bagrcavi je napisao/la: Reče navijač kluba koji je ispadao od proizvođača šporeta iz Smedereva, pekara iz Albanije i seljaka iz Crne Gore, koji je primao petice i šestice u evropi, a pritom kvalifikacije za LP nije igrao haman 10 godina. I ima manji koeficijent od tih koje "trpaju".
Meni nije jasno zasto se raspravljate sa ovim Tuzlacima, vidi kako su se podigli a nisu odigrali jos ni jednu utakmicu u premijer ligi, mogu misliti sta ce biti kad slucajno pobjede Radnik, Drinu i slicne ekipe... a i uvijek su bili ekipa koja je igrala seljacki fudbal, tako da i misljenje njihovih navijaca nije bas relevantno.
Vi jeste igrali i ja ne kazem,samo ste se previse digli u zadnje vrijeme,omalovazavate svakoga koga stignete,iskreno zaboli me za drugim klubovima,meni je moj klub najpreci i umjesto svima da nam bude drago sto u ovoj nasoj smijesnoj ligi imamo ljude poputa Tana i Husica,koji su spremni ulagat u svoje klube..
Evo sada da vam kazem,sa JFH je sve bilo dogovoreno,uz to i pojedina pojacanja,al jednostavno je sve to propalo ja mislim kada je on zelio da utrpa svoj strucni stab ljudi,gdje bi to Husica izaslo jos vise..jednostavno i ova sad ekipa nije losa,meni je sredina tabele dobra,jer mi imamo dug od 8 miliona km koji treba vratit,a Azmir radi sve polako i vjerujem u njega..bolje ovako lagano al do uspjeha,a ne godinu-dvije uzivati,zaduzit se jos vise i kljuc u bravu...
@Nervoza
A tvoje misljenje je relevantno
srce slatko..
Evo sada da vam kazem,sa JFH je sve bilo dogovoreno,uz to i pojedina pojacanja,al jednostavno je sve to propalo ja mislim kada je on zelio da utrpa svoj strucni stab ljudi,gdje bi to Husica izaslo jos vise..jednostavno i ova sad ekipa nije losa,meni je sredina tabele dobra,jer mi imamo dug od 8 miliona km koji treba vratit,a Azmir radi sve polako i vjerujem u njega..bolje ovako lagano al do uspjeha,a ne godinu-dvije uzivati,zaduzit se jos vise i kljuc u bravu...
@Nervoza
A tvoje misljenje je relevantno
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
reced navijac kluba koji se sageo Azmiru i aplaudiraju na svaki njegov potez iako je jasno da je to amaterizam ... nije bitno ,Azmir kaze to je takoharry_90 je napisao/la:
Rece navijac kluba koji nijee se sageo malezijcu da mu spasi klub od potopaa
Šampionsko Sarajevo U STVARANJU
a Tanu nismo dosadili, admidza ce i vec dio jeste, iskesirati preko 4 milionceka za Akademiju FKS
o nekim drugim stvarima necu, nije za foruma , UZIVAJTE DOK DOSADJUJEMO ADMIDZI, SAMO JE FAZON STO SMO PORED AMIDZE BILI INTERESANTNI JOS JEDNOM GOSPODINU KOJI IMA MILIJARDE
-
wienultras
- Kontakt:
Neznam koji **** se prepirete sa pitarima i strumfovima.kada vidim utakmice sarajeva i par stotina najvatrenijihna sjeveru saku jada na istoku i grupicu penzionera na zapadu a komentator izvali da utakmicu prati 4,5 hiljada ljudi povraca mi se.toliko o toj brojnoj armiji.nijedan tuzlak ne navija ni za sar ni zelju.tu cast imaju okolne kasabe.za vas navija cijela bih.i opet vam utakmice pl prati 2000 ljudi.
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Zbog ovakvih prepucavanja jedva čekam duele Slobode sa sarajevskim premijerligašima...
Kakve će to utakmice da budu
Samo ljudi, molim vas, u granicama zdravog razuma i zakonskim okvirima.
PS. Pitanje za tuzlake: Jel ono vama Slavija uze kup kad ste sa njima igrali u finalu prije par godina.
Kakve će to utakmice da budu
Samo ljudi, molim vas, u granicama zdravog razuma i zakonskim okvirima.
PS. Pitanje za tuzlake: Jel ono vama Slavija uze kup kad ste sa njima igrali u finalu prije par godina.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vama je Azmir debeljuca, dijasporas i to. Covjek je bar uspio tamo u USA, a otisao kao izbjeglica.. Bar nije to postigao kao ovi lopovi po nasoj drzavi i treba imati malo respekta za njega. I mogao je da nista ne uradi oko Slobode, a uradio je zato ga i postujemo jer uvijek ima neku ideju, dok ovi domaci su nas samo ostetili tokom godina i zato jesmo u ovim dugovima, a on kako je dosao sve sto se desilo je bilo pozitivno..
Da je vas hvalili bi ga na sva usta..Covjek je orginalno iz Podrinja, bar nije iz Sandzaka. Bar je iz Bosne..
Da je vas hvalili bi ga na sva usta..Covjek je orginalno iz Podrinja, bar nije iz Sandzaka. Bar je iz Bosne..
- BordoMahala
- Kontakt:
A ti izgleda nemas blage o zivotu pa kad vidis vi napunili sjever na Tusnju (ako vec i ides na utakmice, po nicku ti se nebi dalo reci, bice da si glavin mangup u Bečuwienultras je napisao/la:Neznam koji **** se prepirete sa pitarima i strumfovima.kada vidim utakmice sarajeva i par stotina najvatrenijihna sjeveru saku jada na istoku i grupicu penzionera na zapadu a komentator izvali da utakmicu prati 4,5 hiljada ljudi povraca mi se.toliko o toj brojnoj armiji.nijedan tuzlak ne navija ni za sar ni zelju.tu cast imaju okolne kasabe.za vas navija cijela bih.i opet vam utakmice pl prati 2000 ljudi.
Ti to izgleda znas citavu Tuzlu pa znas da niko od tamo (kako bi vi to rekli "otuda") ne navija za Sarajevo ni Zelju ?
@tuzlak1987 Ne znam sto je bitno vala odakle je, a i da je i iz Sandzaka pa sta, i Sandzaklije su ljudi i to isti narod kao i mi. Sutra da se zarati sigurno se nase uniforme nebi uzeli Nislije nego Pazarci i Sijeničani... To sto vi poznajete par ljudi iz Tutina a koji vam se ne svidjaju, ne mora znaciti da su svi takvi.
Zadnja izmjena: BordoMahala, dana/u 30 jul 2014, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
koliko ono stolica ima Sjever na Kosevu?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemojte o posjeti, znate i sami da smo imali najvecu posjetu u BIH ovo proljece i to sa razlikom od par hiljada ispred ostalih. Par utakmica kao sto je bilo protiv Jedinstva i zadnje kolo vise nego sve utakmice Premier lige zajedno..
Protiv Sarajeva i Zelje naravno pun stadion, bilo bi dobro da bude neki nocni termin ali to vise kosta ...
Protiv Sarajeva i Zelje naravno pun stadion, bilo bi dobro da bude neki nocni termin ali to vise kosta ...
Ima samo jedna mala kvaka u tome, napunit tribinu u Prvoj ligi Federacije i napunit 3 sektora u evropskoj utakmici.
Jos kad nam dodju sarajevski premijerligasi , pa ima da napravimo teferic 3 dana

Jos kad nam dodju sarajevski premijerligasi , pa ima da napravimo teferic 3 dana
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
-
wienultras
- Kontakt:
Nisam reko da nas je vise pricam o mentalitetu ne samo vasem nego inace u bih.napunite sjever od derbija do derbija sa strumficima i to vas10 milja na stadionu zajedno.utakmice svog kluba gledam sigurno cesce od mnogih ovdje sarajlija kojim je stadion pred nosem.
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.