E bas tako. Ide ova taktika sa dva napadaca (ustvari tri, jer Miske se ne vraca) protiv ovih slabijih ekipa, ali kao sto smo vidili 6 puta, to ne ide protiv ozbiljnijih reprezentacija. Samo nas je velika sreca i Supic (cudo) spasilo protiv Turske na svom. Svaka cast Susicu sto zeli isprobat neke nove taktike, a ne ko onaj stari kreten koji isto igra i protiv Estonije i Spanije. Pa onda jednom dadne sedmicu, a drugi put primi petardu. Noname je postavio dobru taktiku za Francusku i Rumuniju u onoj temi o formacijama, samo sto ja licno ne bi stavio Muratovica kao zadnjeg veznog nego Cocalica ili Medunjanina.harishp je napisao/la:Uostalom furali smo taj sistem i sa dva spica pa nam se to protiv jacih repki odbijalo od glavu.Dzabe sto Estoniji zabijemo 9 kad Portugalu ne mozemo ni jedan a jos kobajagi bilo i tri spica.
Ebo spic ako nas karaju u sredini,po krilima i u odbrani.
Bosna i Hercegovina - Gana
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Gana
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- NoName
- Kontakt:
Kakva ljudi 3 špica kad imamo jako lošu odbranu. I 2 je puno u jakim utakmicama, sistem treba prilagođavati snazi protivnika:harishp je napisao/la:Igrao je u Lisabonu a kako je igrao,bolje da nije.Poenta je da tu moraju biti i Pjana i Miske zajedno s tim da Pjana bude bas malo iza i da pomogne u defanzivi.Proslu tekmu u lyonu prvo poluvrijeme je dokazao da i to moze.Neutral je napisao/la:Pa da nismo dali gola Portugalu jer nije igrao Miske. U gostima smo imali par odličnih prilika, i falila je koncentracija u završnici , zato im tamo nismo dali gol. Kod kuće je to malo drugačije bilo. Bez Miskete smo tupi prema naprijed, igrali smo na preskakanje veznoga reda i to je bilo nedovoljno protiv jakih Portugalaca. Da je igrao Miske, siguran sam da bi ih dobili
Ako jedan zapne nece drugi.Ali u tom slucaju zaboravi na dva spica a kamoli tri.
Francuska, obje 4-5-1
Rumunija, kući 4-4-2, tamo 4-5-1
Bjelorusija, kući 4-4-2, tamo 4-5-1
Albanija, obje 4-4-2
Lux, obje 4-4-2 ili 4-3-3
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
To ce biti 4-5-1 koja se u fazi napada brzo transformiše u 4-3-3.
Pjanić ce imati veoma zapaženu ulogu u ovim kvalifikacijama jer Sušić dosta ocekuje od njega i imat ce veliku minutažu.
Pjanić ce imati veoma zapaženu ulogu u ovim kvalifikacijama jer Sušić dosta ocekuje od njega i imat ce veliku minutažu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Formacija na papiru i nije toliko bitna, vazna je brzina transformacije iz odbrane u napad i obrnuto. Manchester, Liverpool i Arsenal - svi u vecini slucajeva na papiru imaju formaciju 4-5-1 ili 4-2-3-1, ali je brzina transformacije fascinantna.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
-
- Kontakt:
najbolje da se taktika mjenja na svim prijateljskim utakmicama i igraci naravno, jer nije to bezveze PRIJATELJSKA utakmica, da se probaju igraci, taktike i formacije, al zasto mi pametujemo kad je tu pape koji zna bolje od nas 

G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
harishp je napisao/la:Igrao je u Lisabonu a kako je igrao,bolje da nije.Poenta je da tu moraju biti i Pjana i Miske zajedno s tim da Pjana bude bas malo iza i da pomogne u defanzivi.Proslu tekmu u lyonu prvo poluvrijeme je dokazao da i to moze.To je i pape primjetio.Neutral je napisao/la:Pa da nismo dali gola Portugalu jer nije igrao Miske. U gostima smo imali par odličnih prilika, i falila je koncentracija u završnici , zato im tamo nismo dali gol. Kod kuće je to malo drugačije bilo. Bez Miskete smo tupi prema naprijed, igrali smo na preskakanje veznoga reda i to je bilo nedovoljno protiv jakih Portugalaca. Da je igrao Miske, siguran sam da bi ih dobili
Ako jedan zapne nece drugi.Ali u tom slucaju zaboravi na dva spica a kamoli tri.
Isti klinac je kuca ili strana,kvalifikacije se i dobijaju u sto vise osvojenih poena na strani.
Nije to premier liga tri za tri

Pa dobro, neka Safet gleda kako će da to što bolje odradi.

Samo se nadam da će ova kiša prestati do sutra, ali izgleda da neće... 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislim da je ova formacija sa jednim spicom realna, drugo je to sto mi imamo dobrih napadaca pa bi htjeli da ih metnemo sve u prvu postavu... no kako sam ja skontao, pape planira jednog od napadaca gurnuti na krilo...
ideja nije losa, no vidjet cemo kako ce to funkcionisati na terenu... i ovo za pjanica na zadnjem veznom nije uopste lose jer se zna koliko problema imamo sa prenosom lopte kad nas stisnu... jedino sto je u ovoj formaciji jako bitno je to, da krila budu brza i prodorna, tako da ne znam ko bi mogao zauzeti tu poziciju..
ovo bih ja volio vidjeti na terenu:
--------------------------------------begovic/hasagic...................................
berberovic---------------nadarevic--------------spahic----------------------------jahic
------------------------------rahimic-----------------pjanic-------------------------------
-----------------------------------------misimovic-----------------------------------------
zec/muslimovic/ibisevic-----------------------------------------------salihovic/ibricic
------------------------------------------Dzeko-----------------------------------------------
posto salihovic nece biti u prve cetiri tekme tu, racunat cu da igra senijad. on je dobar na lijevoj strani, zna ulaziti i u sredinu terena, ima dribling i centarsut solidan...
na drugoj strani bi nekako najvise volio zeca, jer je strasno brz i pokretljiv i ova bi mu pozicija jako dobro legla. ukoliko bi igrali ibisevic i muslimovic, onda bi mozda u smislu zbunjivanja odbrane bilo zgodno da povremeno neki od njih mjenja mjesto s dzekom, tako da dzeko preuzme ulogu krila a recimo muslimovic centrafora. sve trojica su visoki i slicne brzine tako da im to ne bi predstavljao problem. Mislim da ova formacija ima itekako potencijala... a onaj ko kaze da je fomacija defanzina samo zato sto u tefteru stoji napadac: komada 1, taj nije u pravu jer je ovo izuzetno ofanzivna formacija...
ideja nije losa, no vidjet cemo kako ce to funkcionisati na terenu... i ovo za pjanica na zadnjem veznom nije uopste lose jer se zna koliko problema imamo sa prenosom lopte kad nas stisnu... jedino sto je u ovoj formaciji jako bitno je to, da krila budu brza i prodorna, tako da ne znam ko bi mogao zauzeti tu poziciju..
ovo bih ja volio vidjeti na terenu:
--------------------------------------begovic/hasagic...................................
berberovic---------------nadarevic--------------spahic----------------------------jahic
------------------------------rahimic-----------------pjanic-------------------------------
-----------------------------------------misimovic-----------------------------------------
zec/muslimovic/ibisevic-----------------------------------------------salihovic/ibricic
------------------------------------------Dzeko-----------------------------------------------
posto salihovic nece biti u prve cetiri tekme tu, racunat cu da igra senijad. on je dobar na lijevoj strani, zna ulaziti i u sredinu terena, ima dribling i centarsut solidan...
na drugoj strani bi nekako najvise volio zeca, jer je strasno brz i pokretljiv i ova bi mu pozicija jako dobro legla. ukoliko bi igrali ibisevic i muslimovic, onda bi mozda u smislu zbunjivanja odbrane bilo zgodno da povremeno neki od njih mjenja mjesto s dzekom, tako da dzeko preuzme ulogu krila a recimo muslimovic centrafora. sve trojica su visoki i slicne brzine tako da im to ne bi predstavljao problem. Mislim da ova formacija ima itekako potencijala... a onaj ko kaze da je fomacija defanzina samo zato sto u tefteru stoji napadac: komada 1, taj nije u pravu jer je ovo izuzetno ofanzivna formacija...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Virtu4l je napisao/la:Samo se nadam da će ova kiša prestati do sutra, ali izgleda da neće...
Prijepodne ako Bog da vedro, u toku dana je naoblačenje . Mislim da neće biti kiše po ovim najavama, sada to samo Bog zna. Ovo je kao vremenska prognoza za sutra.
Momci jel može neki link za sutrašnji prenos, hvala unaprijed..........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Još uvijek je rano za to. Sutra poslije 12h bi se trebalo znati.mahalas je napisao/la:Momci jel može neki link za sutrašnji prenos, hvala unaprijed..........
Ovdje ćeš naći linkove:
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=67704&part=sports
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hvala ti od srca jarane..........Virtu4l je napisao/la:Još uvijek je rano za to. Sutra poslije 12h bi se trebalo znati.mahalas je napisao/la:Momci jel može neki link za sutrašnji prenos, hvala unaprijed..........
Ovdje ćeš naći linkove:
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
bice 100% neki nas momak svaku utakmicu stavlja gore tako da nema panike u zadnje 2 godine nije bilo utakmice da nije bila prenosena preko tog linkamahalas je napisao/la:Hvala ti od srca jarane..........Virtu4l je napisao/la:Još uvijek je rano za to. Sutra poslije 12h bi se trebalo znati.mahalas je napisao/la:Momci jel može neki link za sutrašnji prenos, hvala unaprijed..........
Ovdje ćeš naći linkove:

Zato Pape i nije puno pametovao sa zvanjem nekih novi kad ce i stari igraci par njih na tribine.Tako bi bilo i sa Stilicem i jos par njih.
Valja promijeniti formaciju koja se igrala cijele kvalifikacije.Jer ocigledno jeda je tu bilo rupa.
Mozda tu i ne bude islo najbolje ali bi onda bilo glupo razapeti Papeta nakon prve tekme.
Iako sam uvjeren da kad bi se desio prvi los rezultat jedva bi cekali pojedinci da im dodje i taj dan da mogu kenjati.
Pjanic iako nije cvrst kao Murat u defanzivi bi vec trebao da makar proba bas tu poziciju.Vizljav je,nije trom a i par kila bureka bi mu pomoglo da bude cvrsci na zemlji prilikom duela.
Medunjanina probati sa lijeve strane.U slucaju 4-5-1 ili 4-4-2 bi mogao i krilo lijevo.Moze dobro je,ne moze ebaiga onda. Umjesto Misketa ili Pjanica ni pred bogom ni pred narodom nebi trebao da ima mjesta.Iako bi mu mozda i to najvise pasalo.Probati na dva poluvremena mijenjati Ibru i Berbera.Opet pozicija koja Ibri ne pase ali i on je oguglao na to izigravanje marice za sve.Kao i Jahic.Ili cak umjesto Medunjanina ako ovaj ''presalga'' nakon 30 minuta.
Pandzari dati minutazu da malo i on sljegne.A mjenjanje golmana svakih 45 minuta je najbolja solucija.
Pa ko vise skupi lopti u mrezi nek gleda metlicu za klupe da ponese slijedeci put.
Muslimovic ce vjerovatno biti postedjen jer ih je i Paok molio.A pored Vede i Zeca i nije neka hica.
zatrebat ce nam kasnije a ako se nesto Muslimovicu desi ovi ce se na glavu popeti da dokazu da je on povrijedjen iako mozda i ne bude, Grci su to
Valja promijeniti formaciju koja se igrala cijele kvalifikacije.Jer ocigledno jeda je tu bilo rupa.
Mozda tu i ne bude islo najbolje ali bi onda bilo glupo razapeti Papeta nakon prve tekme.
Iako sam uvjeren da kad bi se desio prvi los rezultat jedva bi cekali pojedinci da im dodje i taj dan da mogu kenjati.

Pjanic iako nije cvrst kao Murat u defanzivi bi vec trebao da makar proba bas tu poziciju.Vizljav je,nije trom a i par kila bureka bi mu pomoglo da bude cvrsci na zemlji prilikom duela.
Medunjanina probati sa lijeve strane.U slucaju 4-5-1 ili 4-4-2 bi mogao i krilo lijevo.Moze dobro je,ne moze ebaiga onda. Umjesto Misketa ili Pjanica ni pred bogom ni pred narodom nebi trebao da ima mjesta.Iako bi mu mozda i to najvise pasalo.Probati na dva poluvremena mijenjati Ibru i Berbera.Opet pozicija koja Ibri ne pase ali i on je oguglao na to izigravanje marice za sve.Kao i Jahic.Ili cak umjesto Medunjanina ako ovaj ''presalga'' nakon 30 minuta.
Pandzari dati minutazu da malo i on sljegne.A mjenjanje golmana svakih 45 minuta je najbolja solucija.
Pa ko vise skupi lopti u mrezi nek gleda metlicu za klupe da ponese slijedeci put.
Muslimovic ce vjerovatno biti postedjen jer ih je i Paok molio.A pored Vede i Zeca i nije neka hica.
zatrebat ce nam kasnije a ako se nesto Muslimovicu desi ovi ce se na glavu popeti da dokazu da je on povrijedjen iako mozda i ne bude, Grci su to

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kako ide prodaja karata dabogda da bude 5000 ljudi,onaj ispred trznice nije prodao 50 karata 12 sati
Ja kad sam kupovala pun lovecrespo je napisao/la:Kako ide prodaja karata dabogda da bude 5000 ljudi,onaj ispred trznice nije prodao 50 karata 12 sati

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Loše vrijeme će sve zeznuti, to je sada skoro pa sigurno.crespo je napisao/la:Kako ide prodaja karata dabogda da bude 5000 ljudi,onaj ispred trznice nije prodao 50 karata 12 sati
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
crespo je napisao/la:Kako ide prodaja karata dabogda da bude 5000 ljudi,onaj ispred trznice nije prodao 50 karata 12 sati
Ako i sutra bude kisa kao danas daBogda da bude i 5000.Ako kisa nebi padala ja idem na istok.Hoce li ko samnom

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
jest pun love zato sto mora imati kraj sebe para rdi kusura a i prodaju se karte kolko znam za moralesa i coxalejla je napisao/la:Ja kad sam kupovala pun lovecrespo je napisao/la:Kako ide prodaja karata dabogda da bude 5000 ljudi,onaj ispred trznice nije prodao 50 karata 12 satiMa svi se nesto izvlace na kisu
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Mi se ovde prepiremo 5 mijeseci oko repke i trenera i kad ljudi dodju na kosevo nemozemo ni jedne tribine napuniti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.