Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
mentalitet vi imate ? pa gdje vam je bio prrethodnih godina ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- RezervniGolman
- Kontakt:
Bordo mahala ne mozes racunat nasu euforiju i slobodinu. Nas na gostovanja islo po 3000 minimalno 300 na svaki stadion dok su njih cetvorica bila u Bihacu kod jedinog konkurenta

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Zavrsila u stecaju i zjapila prazna zbog kriminala, kod vas bila puna dok je bilo rezultata i igrala se ABA liga, danas u Tuzli imamo zdraviji projekat i opet dvorana puna a kvalitet, pa hajmo reci prosjecan, nemoj ziv bio ni pokusat poredit dvoransku publiku u Tz i Sa.rammstein je napisao/la:zasto je u vas Dita otisla u stecaj a dvorana zjapila dok je skenderija svakog vikeda bila najposjecenija dvorana na balkanu i procntualno treca u evropituzlak1987 je napisao/la:Nije rijec o zasicenju, rijec je o ljubavi. Zasto kod vas niko ne prati Bosnu i Sparse, a zasto je kod nas svaku utakmicu Mejdan pun?Inace treba napomenuti da je kosarkaska ekipa Slobode blaga katastrofa, znaci nije bitan ni kvalitet..
![]()
da ne pricam o posjetama sarajevu na evropslkim tekmama u zadnjih par godina, pocev od levskog pa na dalje da se ne vracam na Cluj, rapid, Helsinborg itd
u ligi je to jos uvijek bila stvar nekog "spavanja" navijaca zbog losih rezultata ali i to ce doci na svoje...
jbg vama je raja pozeljela pobjede pa makar i protiv seoksih klubova drugelige pa se nalozili, hajmo po zivot da ce nakon prvih par losih rezultata biti vas 2 000 na tribini
Ni na kakve pobjede se raja nije nalozila, raja se nalozila da stane uz Slobodu i pomogne joj, al vi to ne mozete shvatit, posjeta ce spast i to je neminovnost, al opet ce bit sami vrh u BiH, sto nazalost nije ni tesko.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
toliko ste joj pomogli da je otisla u stecaj, pa onda fol stali iza novog projekta i mi ti kao ne razumijemo sta to znaci, a ja fino objasnim zasto vecina nas ne dolazi na tekme pojedinih klubova, al nece to da se procita, samo po svom !!Pupi04 je napisao/la:Zavrsila u stecaju i zjapila prazna zbog kriminala, kod vas bila puna dok je bilo rezultata i igrala se ABA liga, danas u Tuzli imamo zdraviji projekat i opet dvorana puna a kvalitet, pa hajmo reci prosjecan, nemoj ziv bio ni pokusat poredit dvoransku publiku u Tz i Sa.rammstein je napisao/la:zasto je u vas Dita otisla u stecaj a dvorana zjapila dok je skenderija svakog vikeda bila najposjecenija dvorana na balkanu i procntualno treca u evropituzlak1987 je napisao/la:Nije rijec o zasicenju, rijec je o ljubavi. Zasto kod vas niko ne prati Bosnu i Sparse, a zasto je kod nas svaku utakmicu Mejdan pun?Inace treba napomenuti da je kosarkaska ekipa Slobode blaga katastrofa, znaci nije bitan ni kvalitet..
![]()
da ne pricam o posjetama sarajevu na evropslkim tekmama u zadnjih par godina, pocev od levskog pa na dalje da se ne vracam na Cluj, rapid, Helsinborg itd
u ligi je to jos uvijek bila stvar nekog "spavanja" navijaca zbog losih rezultata ali i to ce doci na svoje...
jbg vama je raja pozeljela pobjede pa makar i protiv seoksih klubova drugelige pa se nalozili, hajmo po zivot da ce nakon prvih par losih rezultata biti vas 2 000 na tribini
Ni na kakve pobjede se raja nije nalozila, raja se nalozila da stane uz Slobodu i pomogne joj, al vi to ne mozete shvatit, posjeta ce spast i to je neminovnost, al opet ce bit sami vrh u BiH, sto nazalost nije ni tesko.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
sve stoji al dajte ba onaj ttrans rucno odradite na platnu a ne onaj na ceradituzlak1987 je napisao/la:Mislim da ce biti korektna posjeta i ako budu losi rezultati, isto tako su bile price nece niko pratiti kosarku ako pocnu gubiti i poceli su gubiti od nekih ekipa kao sto su Capljina, Zrinjski kuci... pa se opet posjeta odrzala na istom.
Ja ne znam sta to ima koga nervirat? Bolje 2000 ljudi na Slobodi nego 500 u Obarskoj, Istocnom Sarajevu i drugim mjestima..Poenta je da Sloboda zasluzuje da igra sa Zeljom i Sarajevom, tu je sad gdje joj je mjesto, a Fukare treba respkektovat jer zivimo u Bosni, ne zivimo u Rusiji ili Poljskoj. Ne znam sta ocekujete da se napravi, nesto kao sto rade navijaci Legije pa da konacno priznate FKR kako ozbiljnu navijacku grupu. Za uvijete BIH je ozbiljna svakako, vise nas je petoduplo bilo na proslavi titule druge lige nego kada je Zrinjski slavio titulu i opet se nas nadje napadat
ja ti kazem, sve je do euforije, pa i vase posjete kda ste bili u ligi su bile kao i nase, tj manje nego nase...
to tako seta kod nas u Bosni ni vi ni mi nemamo kulture odlaska na stadion, razloga ima jako puno od toga da se svasta šljeglo u gradove , do toga da raja nema para, ima previse problema, ili čibuljčari uzivaju sjediti kuci i gledati barsu na pripremnoj protiv ekipe iz Ugande, a neda mu se otici na kosevo, grbavvicu, tusanj i sl.
I kazem ti i vase dvorane su bile prazne kad je Sloboda Dita igrala slabo, nije da je bila puna
- BordoMahala
- Kontakt:
Ma nemoj sta zamjeriti mostarski burazeru, htio samo da im pokazem manje vise svjez primjer opadanja euforije kada se udje u PLRezervniGolman je napisao/la:Bordo mahala ne mozes racunat nasu euforiju i slobodinu. Nas na gostovanja islo po 3000 minimalno 300 na svaki stadion dok su njih cetvorica bila u Bihacu kod jedinog konkurenta![]()
![]()
- RezervniGolman
- Kontakt:
Ma sta cu zamjerit brat moj nego vidim ovi tuzlaci o nekom mentalitetu pricaju a nikad ih na mapi nije biloBordoMahala je napisao/la:Ma nemoj sta zamjeriti mostarski burazeru, htio samo da im pokazem manje vise svjez primjer opadanja euforije kada se udje u PLRezervniGolman je napisao/la:Bordo mahala ne mozes racunat nasu euforiju i slobodinu. Nas na gostovanja islo po 3000 minimalno 300 na svaki stadion dok su njih cetvorica bila u Bihacu kod jedinog konkurenta![]()
![]()
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
jel se zezate il ste ozbiljni ?
poredite dvoransku atmosferu u sarajevu i tuzli ??
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
HAHAHAHAHHAHAHAHHAAHAsolar1987 je napisao/la:hilmo je napisao/la:Pa šta ste se onda uhvatili Sarajeva i Željezničara, Slavija je vama najveći rival u jednoj sezoni vam uzme trofej u drugoj vas izbaci u niži rang.. Gledajte vi kako ćete sa njima izravnati račune.
daj ti nama zelju da pogine nekoko **** vas fk sarajevo
DRUG NEBI TI PUNCA
ti prespavao utakmice KK BOSNA U GOODYEAR LIGI??solar1987 je napisao/la:jel se zezate il ste ozbiljni ?poredite dvoransku atmosferu u sarajevu i tuzli ??
ILI TEKME bih SA LITVANIJOM, HRVATSKOMM ITD ?
MOZDA TEKME RUKOMETNE RK BOSNA KAD SU IGRALI POLUFINALE ?
ILI REPKE PROTIV DANSKE I SL?
Vrapcici u eteru 
isto se i ja cudim kad neko uporedi navijanje na tribinama vas iz TZ sa nama iz Sasolar1987 je napisao/la:jel se zezate il ste ozbiljni ?poredite dvoransku atmosferu u sarajevu i tuzli ??
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
- tuzlak1987
- Kontakt:
Biti ce protiv vas puno garantujemBordoMahala je napisao/la:Ma nemoj sta zamjeriti mostarski burazeru, htio samo da im pokazem manje vise svjez primjer opadanja euforije kada se udje u PLRezervniGolman je napisao/la:Bordo mahala ne mozes racunat nasu euforiju i slobodinu. Nas na gostovanja islo po 3000 minimalno 300 na svaki stadion dok su njih cetvorica bila u Bihacu kod jedinog konkurenta![]()
![]()
Nezavisno od rezultata, ovdje ljudi vole gledati Sarajevo, Zelju. Ipak su to klubovi koji imaju tradiciju, privuci ce sigurno uvijek ovdje ljudi vise na stadion od nekih tipa Drina, Slavija, Rudar ..
Sto se tice Bosne, pa Bosnu sam i ja pratio kada je bila jaka i svrsavao na Lance Williamsa i Markovica
- BordoMahala
- Kontakt:
Sta lupas bezveze, pa eto pogledaj da mi u SA imamo muske KK klubove a da ih navijacke grupe organizovano prate (kao sto smo mi pratili KK Bosnu, razlog prestanka pracenja je vec sto puta ispricana prica) kakva bi to ludnica bila svaku tekmu, imas primjer nedavno Manijaci su na zimu isli na par tekmi zenske kosarke i pravili finu atmosferu, e sad zamisli da mi pocnemo ici na neki dvoranski sport i to eventualno neki muski KK koji bi bio u vrhu nase kosarke, u ABA ligi bi bila vjerovatno jos bolja atmosfera nego dok smo mi organizovano pratili Bosnu.solar1987 je napisao/la:jel se zezate il ste ozbiljni ?poredite dvoransku atmosferu u sarajevu i tuzli ??
@RezervniGolman Ma kakav njihov mentalitet, jesu to oni sto im pored kopa stoji vezana koza
Čuvajte se ovih, oni su izgleda opasno zagrizlibagrcavi je napisao/la:HAHAHAHAHHAHAHAHHAAHAsolar1987 je napisao/la:
Imaju li oni kakve tifoze, hoce li ih biti sutra bar 50 
aBd rezultat 3:1, a tamo izgubit 1:0
aBd rezultat 3:1, a tamo izgubit 1:0
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- BordoMahala
- Kontakt:
Gadjati ce ih jabukama, podici trobojke i zaurlati 'markale, markale' ko sto su nama jedne godine.hilmo je napisao/la:Čuvajte se ovih, oni su izgleda opasno zagrizlibagrcavi je napisao/la:HAHAHAHAHHAHAHAHHAAHAsolar1987 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa nije samo to, zadnje kolo zadnja pjesma koju smo pjevali prije sudijskog zvizduka je Ja ebem samo Zelju i Sarajvo
Sta je sad problem u kozi? Simbol grada, i navijaci Kolna su to uradili pa je bilo kul. Mi kad uradimo nevalja
Obaramo rekord u ispijanju piva protiv Zelje i Sarajeva, idu fourpackovi ko ludi
Sta je sad problem u kozi? Simbol grada, i navijaci Kolna su to uradili pa je bilo kul. Mi kad uradimo nevalja
Obaramo rekord u ispijanju piva protiv Zelje i Sarajeva, idu fourpackovi ko ludi
http://www.vrijeme.net/bosna-i-hercegovina/sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
prema ovima vrijeme sutra daBgosacuvaj
prema ovima vrijeme sutra daBgosacuvaj
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
pa da cijela BH zna da vi sarajlije pratite klubove samo kad je i rezultat tu haha smijesnocollector je napisao/la:isto se i ja cudim kad neko uporedi navijanje na tribinama vas iz TZ sa nama iz Sasolar1987 je napisao/la:jel se zezate il ste ozbiljni ?poredite dvoransku atmosferu u sarajevu i tuzli ??
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.