Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DonCorleone
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la DonCorleone » 31 jul 2014, 02:04

calcio je napisao/la:Sve su to igre rijeci. Box 2 box, pa jeste, Pjanic igra izmedju sesnasteraca, pogotovo u 4-3-3 formaciji gdje veznjaci ne mogu imati taj luksuz da se samo ogranice na ofanzivu nego moraju ucestvovati i u defanzivi. U toj formaciji imas 3 centralna vezna, svi moraju igrati u oba pravca ali naravno neki manje, neki vise.
Nisu nikakve igre rijeci. Pjanic jeste centralni vezni ali nije box2box igrac. Strasno se crpi kada mora obavljati defanzivne zadatke nego cisto ispomaze u odredjenim trenucima. To ga ne cini boxtobox igracem. Pjanicev fokus nije oduzimanje lopte nego odrzavanje protoka lopte uz impuls igre prema naprijed a ne prema nazad.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 31 jul 2014, 02:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 31 jul 2014, 02:04

A budi ozbiljan Sarajlijica :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 31 jul 2014, 02:06

FaraonTM je napisao/la:A budi ozbiljan Sarajlijica :D
U vezi cega? Zelis reci da Cimirot nije reprezentativni potencijal ili da su ove cinjenice koje sam naveo laz?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 31 jul 2014, 02:09

Sarajlijc@ je napisao/la:
U vezi cega? Zelis reci da Cimirot nije reprezentativni potencijal ili da su ove cinjenice koje sam naveo laz?
Još ako Sarajevo izbori Evropu... :njanjanja:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 31 jul 2014, 02:09

Poslije Grahovca, Tomića i Zolotića onda možda i može, a da se razumijemo iskreno sumnjam.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 31 jul 2014, 02:12

FaraonTM je napisao/la:
Poslije Grahovca, Tomića i Zolotića onda možda i može, a da se razumijemo iskreno sumnjam.
Nema razlike izmedju Grahovca, Zolotica i Cimirota. Tomica je suvisno komentarisati, mislim da se i ti sam sebi divis kakvu si glupost napisao. Uostalom nisi relevantan jer ne pises objektivno u vezi igraca Sarajeva, sto je i razumljivo jer navijas za zeljeznicar.
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 31 jul 2014, 02:13, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 jul 2014, 02:13

DonCorleone je napisao/la:
calcio je napisao/la:Sve su to igre rijeci. Box 2 box, pa jeste, Pjanic igra izmedju sesnasteraca, pogotovo u 4-3-3 formaciji gdje veznjaci ne mogu imati taj luksuz da se samo ogranice na ofanzivu nego moraju ucestvovati i u defanzivi. U toj formaciji imas 3 centralna vezna, svi moraju igrati u oba pravca ali naravno neki manje, neki vise.
Nisu nikakve igre rijeci. Pjanic jeste centralni vezni ali nije box2box igrac. Strasno se crpi kada mora obavljati defanzivne zadatke nego cisto ispomaze u odredjenim trenucima. To ga ne cini boxtobox igracem. Pjanicev fokus nije oduzimanje lopte nego kreiranje akcije i odrzavanje protoka lopte uz impuls igre prema naprijed a ne prema nazad.
Pa normalno da je tako i bilo bi glupo traziti od njega da razbija u defanzivi jer to nije njegov posao, previse bi se trosio. Ali odradjuje on i u defanzivi posao, ne znam jeste li primjetili ali protiv Argentine je bio posebno dobar. Svi su gledali Mumeta ali i Mire je zajedno sa njim dobro zatvarao Messija. Uzeo mu je loptu najmanje jednom (klizecim). Ali nece on nikad biti razbijac, naravno.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 jul 2014, 02:13

Goalgetter je napisao/la:slika

Sretno Sanjine!
Ovako se prave transferi. Vrati se momak u ligu petice. A pojedine igrace svaki dan traze drugi klubovi a jos su u istom klubu :crazy: :crazy:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 31 jul 2014, 02:27

'ta će Grahovac i Zolotić, da igraju u boljim klubovima nego Cimirot možda bi i vrijedili nešto :lol: .Ja bolan, upravu si, zaboravio sam da Cimirot igra u Sarajevu, onda je definitivno materijal za reprezentaciju. Pa bolan zadnji vaš reprezentativac bio je Džemo Berberović :lol:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 31 jul 2014, 02:30

FaraonTM je napisao/la:'ta će Grahovac i Zolotić, da igraju u boljim klubovima nego Cimirot možda bi i vrijedili nešto :lol: .Ja bolan, upravu si, zaboravio sam da Cimirot igra u Sarajevu, onda je definitivno materijal za reprezentaciju. Pa bolan zadnji vaš reprezentativac bio je Džemo Berberović :lol:
Nije nego Ivan Sesar i to u vrijeme kad je igrao i zadnji vas reprezentativac Muamer Svraka. Uostalom, ne znam sto se raspravljam sa tobom kad hoces da kazes da Cimirot ne vrijedi samo zato sto igra u Sarajevu.

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 31 jul 2014, 02:34

kakva je situacija sa zecom, na tm piše da mu je istekao ugovor i da je trenutno bez kluba ?
Odlazi Safete.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 31 jul 2014, 02:35

FaraonTM je napisao/la:'ta će Grahovac i Zolotić, da igraju u boljim klubovima nego Cimirot možda bi i vrijedili nešto :lol: .Ja bolan, upravu si, zaboravio sam da Cimirot igra u Sarajevu, onda je definitivno materijal za reprezentaciju. Pa bolan zadnji vaš reprezentativac bio je Džemo Berberović :lol:
Nije nego Ivan Sesar i to u vrijeme kad je igrao i zadnji vas reprezentativac Muamer Svraka. Uostalom, ne znam sto se raspravljam sa tobom kad hoces da kazes da Cimirot ne vrijedi samo zato sto igra u Sarajevu.
Ima li Sesar 5 minuta u reprezentativnom dresu? :mrgreen:

Vidim ni Kvesića ne spominješ, i on je bio isto kao i Sesar, nije ni minute odigrao zbog povrede, ne sjećam se baš najbolje je li i Sesar išta bolji bio?

Helem sad, ja nisam rekao da Gojko ne vrijedi, dobar je igrač al' malo realnosti ne škodi.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 31 jul 2014, 02:36

FaraonTM je napisao/la:
Ima li Sesar 5 minuta u reprezentativnom dresu? :mrgreen:

Vidim ni Kvesića ne spominješ, i on je bio isto kao i Sesar, nije ni minute odigrao zbog povrede, ne sjećam se baš najbolje je li i Sesar išta bolji bio?

Helem sad, ja nisam rekao da Gojko ne vrijedi, dobar je igrač al' malo realnosti ne škodi.
Ima. Kvesica ne spominjem jer je bio povrijedjen i nije ni bio na okupljanju, a kamoli sta vise u buducnosti sigurno potencijalni reprezentativac ako bude na niovu kao prije.

Realnost je da je Cimirot potencijalni reprezentativac, pa ti pricaj sta hoces i misli da si upravu ;)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 31 jul 2014, 02:39

Potencijalni ili ne, prije Grahovca i Zole ne zaslužuje poziv ni po jednom fudbalskom zakonu. ;)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 jul 2014, 02:42

Definitivno da Cimirot ima potencijala za repku. E to je box to box. I Radovac je zanimljiv. Nisam pitar.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 31 jul 2014, 02:51

Cartman je napisao/la:Definitivno da Cimirot ima potencijala za repku. E to je box to box. I Radovac je zanimljiv. Nisam pitar.
Upravo box to box igrac, ali sta objasnjavati ljudima koji ga nikad nisu gledali... Radovac je jos mlad.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 31 jul 2014, 02:59

Ako ce se vec zvati igrac iz Premier lige onda je Cimirot broj 1, da se razumijemo nisam navijas Sarajeva. Meni je bas odusevio ovaj momak, ali ne ove sad 2,3 utakmice, nego njegov napredak od Leotara pa sve do sada. Moderan igrac, sigurno ima mjesta u repci ispred Premijer lige sto napominjem.
U Sirokom ima takoder zanimljivih igraca.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 31 jul 2014, 09:07

daobar je CImi. Trenutno su Graha i Zola ispred ali i ovaj se ozbiljo nameće.
Nego recite mi jel ko gledao Djurića. Kako je odigrao? Jel im ovo najjači sastav danas bio? Može li se očekivati ako je ovo najajči sastav da se čovjek izbori za prvih 11?

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 jul 2014, 09:40

E cuj Zolotic prije Cimirota :lol:
1946

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 31 jul 2014, 09:41

zaboljisportuBiH je napisao/la:daobar je CImi. Trenutno su Graha i Zola ispred ali i ovaj se ozbiljo nameće.
Nego recite mi jel ko gledao Djurića. Kako je odigrao? Jel im ovo najjači sastav danas bio? Može li se očekivati ako je ovo najajči sastav da se čovjek izbori za prvih 11?
po cemu je to Zolotic bolji molim te?
samo mi reci po cemu? :o sto je zbrisao u BELGIJU za prvom ponudom?
Pa cimirot je za duple pare koje ste dobili za Zolotica ovo ljeto mmogao otici ali klub nije dao
Pogledaj nas gol protiv celika i skontaj neke stvar i ;)

Grahovca necu spominjati dok se ne dokaze jer je prosle sezone u Borcu bio tek 3-4 igrac po partijama, tj po igri.
Kako mu sad ide u novom klubu?? igrali?

Cimija cete tek vidjeti dok zavrsi transfer iduce godine :) a ove ce sezone da ppravi dar mar u ligi

Al najjače je to, da ste upravo vi manijaci govorili da bi se rijesili Zolotica jer poslije zljede je bio slab (Psoebno na derbiju Cimi ga izdominirao) i na vasoj stranici bas ga popljuvali isad odjednom kvalitet za repku

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Amazon [Bot], BosnianDragon2024, CAGarfia, Edin TM87, Edincapitano, edvaE2, Goalgetter, Namibija, sagitarius, StevieG8 i 79 gostiju.