Također, nakon 3 godine duvanja, evo više od mjesec dana nisam.samo_lijevo je napisao/la:'gare sam bacioClutch je napisao/la: A ja kontam da si i ti doš'o tobe.![]()
![]()
dosta brate za sada
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- samo_lijevo
- Kontakt:
znaci i tu si doso tobe.
a jest te krenulo
samo mi jos reci da si drinu pusio,pa da potvrdim da smo 100 % isti .
a jest te krenulo
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Marlboro Gold.samo_lijevo je napisao/la:znaci i tu si doso tobe.![]()
a jest te krenulo
Je krenulo me, još faks malo uriktati, i nema me boljeg.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
kod mene nema problema sa fejsomHemingvej je napisao/la:Ljudi šta je ovo s fejsom , neće da ga otvori, jel ima još neko slišan problem.. kažu da je kvar u pitanj i da pokušam ponovo???
Account Temporarily Unavailable.
Vas korisnicki racun je trenutno nedostupan zbog problema na stranici.Ocekujemo da ce problem biti ubrzo rijesen. Molimo pokušajte ponovo za nekoliko minuta.
I ja bacio cigare.VečerasClutch je napisao/la:Također, nakon 3 godine duvanja, evo više od mjesec dana nisam.samo_lijevo je napisao/la:'gare sam bacioClutch je napisao/la: A ja kontam da si i ti doš'o tobe.![]()
![]()
dosta brate za sadaI ne fale mi nešto puno, koliko sam mislio da će.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Valjda izdržiš bez njih. Ne znam koliko ti je namjera ozbiljna, ali eto dobro je kad postoji uopšte.Kawhi je napisao/la: I ja bacio cigare.VečerasNe vjerujem da ću ikad alkohol
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Iz finansijskih razloga sam bacio.Tako da sam veoma ozbiljanClutch je napisao/la:Valjda izdržiš bez njih. Ne znam koliko si ozbiljan u namjeri, ali eto dobro je kad postoji uopšte.Kawhi je napisao/la: I ja bacio cigare.VečerasNe vjerujem da ću ikad alkohol
Ako je to razlog, onda te već vidim kako vučeš opet, čim lova sleti.Kawhi je napisao/la:Iz finansijskih razloga sam bacio.Tako da sam veoma ozbiljanClutch je napisao/la:Valjda izdržiš bez njih. Ne znam koliko si ozbiljan u namjeri, ali eto dobro je kad postoji uopšte.Kawhi je napisao/la: I ja bacio cigare.VečerasNe vjerujem da ću ikad alkohol
Ali jesu pare moć kad ne pušiš. Do skoro iziđem na kafu sa petakom i ode dok kupim cigare i popijem kafu i 'aj kući. Sad imam za 5 kafa.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Prije izađem s cenerom.Popijem 3 pive i ostane mi marka da pojedem nešto.A s cigarama samo 2 popijem i ne jedem ništaClutch je napisao/la: Ako je to razlog, onda te već vidim kako vučeš opet, čim lova sleti.![]()
Ali jesu pare moć kad ne pušiš. Do skoro iziđem na kafu sa petakom i ode dok kupim cigare i popijem kafu i 'aj kući. Sad imam za 5 kafa.
A i ovako odu na nešto bezveze ali eto..barem to što kažeš, može se pojesti ako ništa.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- masteRofPoker
- Kontakt:
E zamisli sad da i ne pijes, mogao bi popiti kafu i jesti za 9 km. Kakve bi samo mase dobio.Kawhi je napisao/la:Prije izađem s cenerom.Popijem 3 pive i ostane mi marka da pojedem nešto.A s cigarama samo 2 popijem i ne jedem ništaClutch je napisao/la: Ako je to razlog, onda te već vidim kako vučeš opet, čim lova sleti.![]()
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Nema ništa gore nego se gladan vraćat kućiClutch je napisao/la:A i ovako odu na nešto bezveze ali eto..barem to što kažeš, može se pojesti ako ništa.
Alkohol je hranjiv.masteRofPoker je napisao/la:E zamisli sad da i ne pijes, mogao bi popiti kafu i jesti za 9 km. Kakve bi samo mase dobio.Kawhi je napisao/la:Prije izađem s cenerom.Popijem 3 pive i ostane mi marka da pojedem nešto.A s cigarama samo 2 popijem i ne jedem ništaClutch je napisao/la: Ako je to razlog, onda te već vidim kako vučeš opet, čim lova sleti.![]()
- masteRofPoker
- Kontakt:
Pa jeste za oblikovanje plocica u bojler.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Janpi sam.
malo strpljenja, biće to sve OK.Cautinho je napisao/la:??Lillard je napisao/la:Pa di su "Ljepotice" ??
moguće je da će i ova biti suspendovana ovih dana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.