Velez ole, Velez ole, Velez ole ole ole
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Jos 2 dana
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Hercegovka,hercegovka najbolja je loza njom se grije armija tifoza
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Velež je prije rata bio jak klub. Stari mi pričao.
Hebote mi smo ove godine izgubili samo jednu zvanicnu utakmicu(protiv pitara na Kosevu).Trebamo(i moramo) nastaviti ovaj pozitivni niz od 7 uzastopnih pobjeda u 7 zadnjih kola.
U Subotu svi u Vrapcice i "drukati" za Rodjene
FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
U Subotu svi u Vrapcice i "drukati" za Rodjene
FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- NeverGiveUp
- Kontakt:
zizu1991 je napisao/la:Velež 5x na BHT-u u jesenjem dijelu sezone i to svaka gostujuća. Bravo Uprava!
Nije svaka gostujuća, ima jedna i domaćinska.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- RezervniGolman
- Kontakt:
NeverGiveUp je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:Velež 5x na BHT-u u jesenjem dijelu sezone i to svaka gostujuća. Bravo Uprava!
Nije svaka gostujuća, ima jedna i domaćinska.
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Samo da vas pozdravim i da nam pozelim jednu vise nego uspjesnu sezonu.
Mahanje
Mahanje
samo Velež Mostar - nur BV Borussia Dortmund
Nikada od 92 nisam ovako nestrpljivo čekao početak nove sezone,samo da više krene brate zaželio sam se rođenih.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- RezervniGolman
- Kontakt:
Tore Andre Flo Velež je vazda bio jak klub. Stipu starogCaeruleus je napisao/la:Velež je prije rata bio jak klub. Stari mi pričao.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Pozdrav i tebi @Hako! Dobrodošao u pravu RAju!
@titova
@titova
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
drakensang
- Kontakt:
Antonio Bandić iz Gruda sudi meč Velež - Drina. Mogu vam reći samo da je momak kao momak ekstra, a i kao sudija, mislim da s njim neće biti problema (sudio Široki - Velež ovu prijateljsku zadnju, i više nego odlično).
- RezervniGolman
- Kontakt:
Goni samo Cuica i Burekovica ono gov.no iz Zenice. Treba mladjim sudijama davat vise sansi. Oni ne znaju krast ko ovi starijidrakensang je napisao/la:Antonio Bandić iz Gruda sudi meč Velež - Drina. Mogu vam reći samo da je momak kao momak ekstra, a i kao sudija, mislim da s njim neće biti problema (sudio Široki - Velež ovu prijateljsku zadnju, i više nego odlično).
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- VigorMostarac
- Kontakt:
IDEMO DALJE....rodjenisa je napisao/la:Evo malo materijala za raspravuVigorMostarac je napisao/la:MOSTARSKI DIV SE BUDI....
Pao je Rudar,pala je Zvijezda,pao je Travkik,Pao je Vitez,pao je Željo,pao je Radnik,pao je Zrinjski a rasto je VELEŽ.7 pobjeda za redom u 7 utakmica i to nije sve.
Hajmo Rođeni Idemo dalje,idemo jače.
Dobiti Drinu,dobiti Mladost,dobiti Sarajevo,dobiti Travnika,dobiti Čelika,dobiti Olimpica,dobiti Širokog,dobiti Slaviju,dobiti Zrinjskog,dobiti Radnika,dobiti Želju,dobiti Viteza,dobiti Slobodu,dobiti Zvijezdu i dobiti Borca.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA,PJEVAMO NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA![]()
![]()
Najjaci post na forumu,kad sam neraspolozen samo ovo procitam![]()
@Vigor
VFC THE RELIGION
- VigorMostarac
- Kontakt:
- NeverGiveUp
- Kontakt:
VigorMostarac je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- RezervniGolman
- Kontakt:
ČUVAJTE VELEŽ KAO ZJENICU OKA SVOGA
RIP JBT 1892-1980
RIP JBT 1892-1980
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- NeverGiveUp
- Kontakt:

Za dva dana pocinje prvenstvo,vjerujemo najuspjesnije poslijeratno prvenstvo za nasega Veleza,zato RAja svi se okupiti samo oko jedne ideje,oko jednog cilja,oko naseg GIGANTA,yebo sve druge,nek idu u PM,Rodjeni moji uvijek smo bili jedinstveni i odani Velezu i zato nema razloga da se obaziremo na provokacije sa drugih tema.Sve sto nam treba u ovom trenutku imamo,a imacemo i vise i bolje u bliskoj buducnosti.NeverGiveUp je napisao/la:VigorMostarac je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zato vas jos jednom molim i pozivam Rodjeni moji kao nikad do sad dajmo podrsku nasem Velezu,i mislimo samo o nama,kao mooj mali doprinos toj ideji dolazim u Subotu nestedeci ni grlo ni dlanove ni ono malo novca sto treba za moju prvu ljubav,za mog Veleza
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
drakensang
- Kontakt:
Bh. nogometaš Marsel Mace ponovo je igrač mostarskog Veleža.
Mace je nakon nastupanja za hercegovačke niželigaše potpisao ugovor za Velež 2012. godine, gdje je proveo jednu sezonu. Nakon toga je igrao za Radnički iz Lukavca.
"Bilo mi je veoma teško kad sam napuštao Velež. Za ovaj klub navijam od djetinjstva, a nastupi u dresu Rođenih su trebali biti odskočna daska za još veći napredak u karijeri. Nakon sezone u Veležu sam napustio klub, a onda sam godinu i po dana bio član Radničkog. Postigao sam deset golova i upisao tri asistencije. Tokom nastupanja za pomenute klubove sam imao problema s povredama, koje su me dosta omele", izjavio je Mace za portal Klix.ba.
Ovog ljeta je Mace ponovo dogovorio saradnju s Veležom i tako se vratio u voljeni klub.
"Imao sam nekoliko ponuda iz BiH, ali sam želio Velež. Ostvarila mi se želja i vratio sam se u svoj klub. Nastupio sam u voljenom dresu tokom priprema u Austriji. Po povratku u BiH sam potpisao dvogodišnji ugovor i veoma sam sretan zbog toga", kazao je dvadesetdvogodišnji napadač.
U ekipu Veleža se polako uklapa, a cilj u novoj sezoni je plasman u Evropu.
"Plan je da u novoj sezoni izborimo nastup u Evropi. Potrebno mi je još vremena da se uklopim, kako bih se mogao nadati solidnoj minutaži", završio je Mace.
Velež u 1. kolu BHT Premijer lige BiH igra protiv Drine iz Zvornika u Vrapčićima s početkom u 17:30 sati.
Mace je nakon nastupanja za hercegovačke niželigaše potpisao ugovor za Velež 2012. godine, gdje je proveo jednu sezonu. Nakon toga je igrao za Radnički iz Lukavca.
"Bilo mi je veoma teško kad sam napuštao Velež. Za ovaj klub navijam od djetinjstva, a nastupi u dresu Rođenih su trebali biti odskočna daska za još veći napredak u karijeri. Nakon sezone u Veležu sam napustio klub, a onda sam godinu i po dana bio član Radničkog. Postigao sam deset golova i upisao tri asistencije. Tokom nastupanja za pomenute klubove sam imao problema s povredama, koje su me dosta omele", izjavio je Mace za portal Klix.ba.
Ovog ljeta je Mace ponovo dogovorio saradnju s Veležom i tako se vratio u voljeni klub.
"Imao sam nekoliko ponuda iz BiH, ali sam želio Velež. Ostvarila mi se želja i vratio sam se u svoj klub. Nastupio sam u voljenom dresu tokom priprema u Austriji. Po povratku u BiH sam potpisao dvogodišnji ugovor i veoma sam sretan zbog toga", kazao je dvadesetdvogodišnji napadač.
U ekipu Veleža se polako uklapa, a cilj u novoj sezoni je plasman u Evropu.
"Plan je da u novoj sezoni izborimo nastup u Evropi. Potrebno mi je još vremena da se uklopim, kako bih se mogao nadati solidnoj minutaži", završio je Mace.
Velež u 1. kolu BHT Premijer lige BiH igra protiv Drine iz Zvornika u Vrapčićima s početkom u 17:30 sati.
Šta su se ućutali u klubu. Nema konferencije za štampu pred početak prvenstva, predstavljanja pojačanja 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.