Posteno. Ja bih jos samo dodao da su vrata naseg Kluba otvorena, i ko god moze u njega donijeti koji milion maraka, eura, dolara, bujrum, mjesto u upravi mu je zagarantovano.zaboljisportuBiH je napisao/la:hahahaahahhahahChWilla je napisao/la:svaki muškarac na svijetu misli da bolje od trenera svog tima zna ko bi trebao igrati. i to je normalno. al' u nas svi misle da znaju kako dovući milione i milijarde, i to po mogućnosti da ne daš ništa zauzvrat. to je ipak teža zabluda, da upotrebljavam ružnije izraze. što sebi u kuću ne usmjerite milione kad znate?sto posto si u pravu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
- BlueForever87
- Kontakt:
Ma ne sikiram se ja za bodove na Gay Areni, vučiči su naša redovna mušterija.. Adžeme forsiraj malog Amira, isplatiće ti se 

HARIS SELMAN - ČATA, nek ti je laka zemlja bosanska!
Pa-pa-paranoja
Pa-pa-paranoja
-
- Kontakt:
Vi donosite milione i kamione, a Amar Osim ce da ih trosi kako on misli da treba
Ja mislim da ce veceras da se javi bar sedam milionera

Ja mislim da ce veceras da se javi bar sedam milionera

kad je mogao torlak pustiti dva gola prošle godine može vala i bogi ove. svakako su mu prošli vozovi za prodaju vani 

....nije dva, nego tri...ChWilla je napisao/la:kad je mogao torlak pustiti dva gola prošle godine može vala i bogi ove. svakako su mu prošli vozovi za prodaju vani

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- BlueForever87
- Kontakt:
Dao bi i Bogdanovića i Zeljkovića u paketu za Bogija, svi su na njega bacali i drvlje i kamenje a sad vidimo koliko nam on fali baš kao Adilović...
Pa-pa-paranoja
Pa-pa-paranoja
- bistrikboy
- Kontakt:
Dobar je Olimpik kao i svake godine a sada imaju i trenera koji nije debil.Muharemovic nece igrati zbog kartona.Hvala bogu.avlami97 je napisao/la:Ima još 10ak dana do prve utakmice na Grbavici. Sve će to biti u redu. Prošla godina je bila iznimka i obično se godišnje i polugodišnje "pojave" par dana prije prve domaće utakmice. Mislim da će tako biti i sada.emirati je napisao/la:sta je s godisnjim ? ko je trenutno zaduzen za to ? stvarno bruka za klub. pocinje sezona a od godisnjih ni glasa..pa ovo nikad ovako nije bilo.
Za dva-tri dana je utakmica protiv Olimpica. To će biti veoma teška utakmica, jer Olimpic ima opet dobru ekipu, predvođenu M. Varešanovićem, koji je napravio najbolji prvenstveni rezultat sa Sarajevom, nakon njihove titule 2007. godine. Varešanović je tada imao malo iznadprosječnu ekipu, a na kraju je završio0 kao drugoplasirani, iako je protiv sebe imao "milion neprijatelja" krenuvši od navijača pa nadalje.
Olimpicov sastav - otprilike:
-------------------------------Oštraković------------------------------
Rizvanović-------------Regoje--------- Bogičević-------- Subašić
--------------Čomor----------------------- Karić ---------------------
Gojak----------------Muharemović------------------------Smajić
------------------------------Pandža-----------------------------------
Tu su još: Hugo Souza, Brković, Šivšić, Nukić, Plakalo..........Na svim pozicijama imaju dobre i provjerene igrače, sa mnogo utakica na našim livadama, pa čak i međunarodnog iskustva. Treba biti oprezan. Bit će teže nego što svi priželjkujemo i očekujemo.
Da mi imamo ove igrače, koje ima Olimpic, sada bi mnogi pričali o duploj kruni i slično. Samo pametno i oprezno i bit će sve udure. Na nama je da Želji olakšamo put do pobjede.
Izvinjavam se na dužem postu.
Derbi ce izgleda u oba navrata prenositi MojaTv,znamo vec kako

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Olimpic ima dobre i iskusne igrače u svim linijama. Dobro je što ne igra Muharemović. Možda će na njegovo mjesto Gojak. Imaju dosta rješenja. Tu je ovaj "naš" Brković, pa Souza itd. Mali M. Karić, opet "naš" hahaha, je po meni pravo dobar igrač. Zna dati loptu u prostor, ima dobar pregled igre i ako on bude igrao, on će nam predstavljati najveću opasnost.bistrikboy je napisao/la:Dobar je Olimpik kao i svake godine a sada imaju i trenera koji nije debil.Muharemovic nece igrati zbog kartona.Hvala bogu.avlami97 je napisao/la:Ima još 10ak dana do prve utakmice na Grbavici. Sve će to biti u redu. Prošla godina je bila iznimka i obično se godišnje i polugodišnje "pojave" par dana prije prve domaće utakmice. Mislim da će tako biti i sada.emirati je napisao/la:sta je s godisnjim ? ko je trenutno zaduzen za to ? stvarno bruka za klub. pocinje sezona a od godisnjih ni glasa..pa ovo nikad ovako nije bilo.
Za dva-tri dana je utakmica protiv Olimpica. To će biti veoma teška utakmica, jer Olimpic ima opet dobru ekipu, predvođenu M. Varešanovićem, koji je napravio najbolji prvenstveni rezultat sa Sarajevom, nakon njihove titule 2007. godine. Varešanović je tada imao malo iznadprosječnu ekipu, a na kraju je završio0 kao drugoplasirani, iako je protiv sebe imao "milion neprijatelja" krenuvši od navijača pa nadalje.
Olimpicov sastav - otprilike:
-------------------------------Oštraković------------------------------
Rizvanović-------------Regoje--------- Bogičević-------- Subašić
--------------Čomor----------------------- Karić ---------------------
Gojak----------------Muharemović------------------------Smajić
------------------------------Pandža-----------------------------------
Tu su još: Hugo Souza, Brković, Šivšić, Nukić, Plakalo..........Na svim pozicijama imaju dobre i provjerene igrače, sa mnogo utakica na našim livadama, pa čak i međunarodnog iskustva. Treba biti oprezan. Bit će teže nego što svi priželjkujemo i očekujemo.
Da mi imamo ove igrače, koje ima Olimpic, sada bi mnogi pričali o duploj kruni i slično. Samo pametno i oprezno i bit će sve udure. Na nama je da Želji olakšamo put do pobjede.
Izvinjavam se na dužem postu.
Derbi ce izgleda u oba navrata prenositi MojaTv,znamo vec kako
Što se tiče TV prijenosa, negdje sam pročitao da će ovaj susret prenositi BHT.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- BlueForever87
- Kontakt:
Treba napraviti invaziju na Otoku, podržati naše momke do pobjede, da kako treba otvorimo novu sezonu.. Ma đaba Olimpicu dobri igrači, pojačanja, svake godine bude tako pa ih opet glat' uzmemo.
Pa-pa-paranoja
Pa-pa-paranoja
pa bas iz tog razloga jer su godisnje uvijek bile minimalno sedmicu pred prvenstvo, a sad dva pred prvenstvo ni glasa ni traga ..
-
- Kontakt:
Godišnjica smrti Blagoja Bratića
http://fkzeljeznicar.ba/godisnjica-smrt ... ica/10613/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/godisnjica-smrt ... ica/10613/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma dok u protivnickoj ekipi igra Comor, ja se ne sekiram za rezultat.
To sto Muharemovic ne igra je super stvar, on je jedan od najboljih igraca ove lige zadnjih godina, konstantno je dobar. Ima tu solidnih pojedinaca, ali oni ko po navici svake godine promjene po 7-8 igraca, s tom ce politikom tesko daleko dogurat. Kako god, pamet u glavu i po 3 boda. Posto necu biti u Sarajevu, nadam se da ce biti linkova da se pogleda ova tekma. Pozz 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
Sa Olimpicom na Otoci od 17 sati, glavni sudija Ilija Živković
http://fkzeljeznicar.ba/sa-olimpicom-na ... vic/10620/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/sa-olimpicom-na ... vic/10620/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj sudija - Ilija Živković mi ide na nerve. Kud baš njega nađoše? Po meni jedan od lošijih sudija u Ligi.fkzeljeznicarba je napisao/la:Sa Olimpicom na Otoci od 17 sati, glavni sudija Ilija Živković
-
- Kontakt:
nema goreg od onog ušlje iz bihaća, zaboravih mu ime i prezime 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
bolje i on nego ono go.vno iz Bihaća,onaj Jakupović..avlami97 je napisao/la:Ovaj sudija - Ilija Živković mi ide na nerve. Kud baš njega nađoše? Po meni jedan od lošijih sudija u Ligi.fkzeljeznicarba je napisao/la:Sa Olimpicom na Otoci od 17 sati, glavni sudija Ilija Živković
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Edin Jakupovicfedeltafrotta je napisao/la:nema goreg od onog ušlje iz bihaća, zaboravih mu ime i prezime

Ti si opet šampion !
Ma nikad, Bogi je star, isluzen, spor. Najbolji primjer Maribor prolazili ga ko da ga nema.BlueForever87 je napisao/la:Dao bi i Bogdanovića i Zeljkovića u paketu za Bogija, svi su na njega bacali i drvlje i kamenje a sad vidimo koliko nam on fali baš kao Adilović...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
" onclick="window.open(this.href);return false;
svraka na 1:56?
svraka na 1:56?
Jel Svraka otisao na probu ili je već potpisao za Simurq PIK...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut