FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Letach
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Letach » 31 jul 2014, 09:08

zaboljisportuBiH je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:svaki muškarac na svijetu misli da bolje od trenera svog tima zna ko bi trebao igrati. i to je normalno. al' u nas svi misle da znaju kako dovući milione i milijarde, i to po mogućnosti da ne daš ništa zauzvrat. to je ipak teža zabluda, da upotrebljavam ružnije izraze. što sebi u kuću ne usmjerite milione kad znate?
hahahaahahhahah :) sto posto si u pravu
Posteno. Ja bih jos samo dodao da su vrata naseg Kluba otvorena, i ko god moze u njega donijeti koji milion maraka, eura, dolara, bujrum, mjesto u upravi mu je zagarantovano.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

BlueForever87
Kontakt:

Post Postao/la BlueForever87 » 31 jul 2014, 09:14

Ma ne sikiram se ja za bodove na Gay Areni, vučiči su naša redovna mušterija.. Adžeme forsiraj malog Amira, isplatiće ti se ;)
HARIS SELMAN - ČATA, nek ti je laka zemlja bosanska!

Pa-pa-paranoja

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 31 jul 2014, 09:15

Vi donosite milione i kamione, a Amar Osim ce da ih trosi kako on misli da treba :kafa:
Ja mislim da ce veceras da se javi bar sedam milionera :crazy:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 jul 2014, 09:18

kad je mogao torlak pustiti dva gola prošle godine može vala i bogi ove. svakako su mu prošli vozovi za prodaju vani :mrgreen:

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 31 jul 2014, 09:19

ChWilla je napisao/la:kad je mogao torlak pustiti dva gola prošle godine može vala i bogi ove. svakako su mu prošli vozovi za prodaju vani :mrgreen:
....nije dva, nego tri... :mrgreen:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

BlueForever87
Kontakt:

Post Postao/la BlueForever87 » 31 jul 2014, 09:23

Dao bi i Bogdanovića i Zeljkovića u paketu za Bogija, svi su na njega bacali i drvlje i kamenje a sad vidimo koliko nam on fali baš kao Adilović...

Pa-pa-paranoja

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 31 jul 2014, 09:57

avlami97 je napisao/la:
emirati je napisao/la:sta je s godisnjim ? ko je trenutno zaduzen za to ? stvarno bruka za klub. pocinje sezona a od godisnjih ni glasa..pa ovo nikad ovako nije bilo.
Ima još 10ak dana do prve utakmice na Grbavici. Sve će to biti u redu. Prošla godina je bila iznimka i obično se godišnje i polugodišnje "pojave" par dana prije prve domaće utakmice. Mislim da će tako biti i sada.

Za dva-tri dana je utakmica protiv Olimpica. To će biti veoma teška utakmica, jer Olimpic ima opet dobru ekipu, predvođenu M. Varešanovićem, koji je napravio najbolji prvenstveni rezultat sa Sarajevom, nakon njihove titule 2007. godine. Varešanović je tada imao malo iznadprosječnu ekipu, a na kraju je završio0 kao drugoplasirani, iako je protiv sebe imao "milion neprijatelja" krenuvši od navijača pa nadalje.

Olimpicov sastav - otprilike:

-------------------------------Oštraković------------------------------

Rizvanović-------------Regoje--------- Bogičević-------- Subašić

--------------Čomor----------------------- Karić ---------------------

Gojak----------------Muharemović------------------------Smajić

------------------------------Pandža-----------------------------------

Tu su još: Hugo Souza, Brković, Šivšić, Nukić, Plakalo..........Na svim pozicijama imaju dobre i provjerene igrače, sa mnogo utakica na našim livadama, pa čak i međunarodnog iskustva. Treba biti oprezan. Bit će teže nego što svi priželjkujemo i očekujemo.

Da mi imamo ove igrače, koje ima Olimpic, sada bi mnogi pričali o duploj kruni i slično. Samo pametno i oprezno i bit će sve udure. Na nama je da Želji olakšamo put do pobjede.

Izvinjavam se na dužem postu.
Dobar je Olimpik kao i svake godine a sada imaju i trenera koji nije debil.Muharemovic nece igrati zbog kartona.Hvala bogu.

Derbi ce izgleda u oba navrata prenositi MojaTv,znamo vec kako :plac:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 31 jul 2014, 10:23

bistrikboy je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
emirati je napisao/la:sta je s godisnjim ? ko je trenutno zaduzen za to ? stvarno bruka za klub. pocinje sezona a od godisnjih ni glasa..pa ovo nikad ovako nije bilo.
Ima još 10ak dana do prve utakmice na Grbavici. Sve će to biti u redu. Prošla godina je bila iznimka i obično se godišnje i polugodišnje "pojave" par dana prije prve domaće utakmice. Mislim da će tako biti i sada.

Za dva-tri dana je utakmica protiv Olimpica. To će biti veoma teška utakmica, jer Olimpic ima opet dobru ekipu, predvođenu M. Varešanovićem, koji je napravio najbolji prvenstveni rezultat sa Sarajevom, nakon njihove titule 2007. godine. Varešanović je tada imao malo iznadprosječnu ekipu, a na kraju je završio0 kao drugoplasirani, iako je protiv sebe imao "milion neprijatelja" krenuvši od navijača pa nadalje.

Olimpicov sastav - otprilike:

-------------------------------Oštraković------------------------------

Rizvanović-------------Regoje--------- Bogičević-------- Subašić

--------------Čomor----------------------- Karić ---------------------

Gojak----------------Muharemović------------------------Smajić

------------------------------Pandža-----------------------------------

Tu su još: Hugo Souza, Brković, Šivšić, Nukić, Plakalo..........Na svim pozicijama imaju dobre i provjerene igrače, sa mnogo utakica na našim livadama, pa čak i međunarodnog iskustva. Treba biti oprezan. Bit će teže nego što svi priželjkujemo i očekujemo.

Da mi imamo ove igrače, koje ima Olimpic, sada bi mnogi pričali o duploj kruni i slično. Samo pametno i oprezno i bit će sve udure. Na nama je da Želji olakšamo put do pobjede.

Izvinjavam se na dužem postu.
Dobar je Olimpik kao i svake godine a sada imaju i trenera koji nije debil.Muharemovic nece igrati zbog kartona.Hvala bogu.

Derbi ce izgleda u oba navrata prenositi MojaTv,znamo vec kako
:plac:
Olimpic ima dobre i iskusne igrače u svim linijama. Dobro je što ne igra Muharemović. Možda će na njegovo mjesto Gojak. Imaju dosta rješenja. Tu je ovaj "naš" Brković, pa Souza itd. Mali M. Karić, opet "naš" hahaha, je po meni pravo dobar igrač. Zna dati loptu u prostor, ima dobar pregled igre i ako on bude igrao, on će nam predstavljati najveću opasnost.
Što se tiče TV prijenosa, negdje sam pročitao da će ovaj susret prenositi BHT.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

BlueForever87
Kontakt:

Post Postao/la BlueForever87 » 31 jul 2014, 10:26

Treba napraviti invaziju na Otoku, podržati naše momke do pobjede, da kako treba otvorimo novu sezonu.. Ma đaba Olimpicu dobri igrači, pojačanja, svake godine bude tako pa ih opet glat' uzmemo.

Pa-pa-paranoja

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 31 jul 2014, 10:49

pa bas iz tog razloga jer su godisnje uvijek bile minimalno sedmicu pred prvenstvo, a sad dva pred prvenstvo ni glasa ni traga ..

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 31 jul 2014, 11:07

Godišnjica smrti Blagoja Bratića

http://fkzeljeznicar.ba/godisnjica-smrt ... ica/10613/" onclick="window.open(this.href);return false;

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 31 jul 2014, 11:10

Ma dok u protivnickoj ekipi igra Comor, ja se ne sekiram za rezultat. :mrgreen: To sto Muharemovic ne igra je super stvar, on je jedan od najboljih igraca ove lige zadnjih godina, konstantno je dobar. Ima tu solidnih pojedinaca, ali oni ko po navici svake godine promjene po 7-8 igraca, s tom ce politikom tesko daleko dogurat. Kako god, pamet u glavu i po 3 boda. Posto necu biti u Sarajevu, nadam se da ce biti linkova da se pogleda ova tekma. Pozz ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 31 jul 2014, 12:39

Sa Olimpicom na Otoci od 17 sati, glavni sudija Ilija Živković

http://fkzeljeznicar.ba/sa-olimpicom-na ... vic/10620/" onclick="window.open(this.href);return false;

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 31 jul 2014, 13:07

fkzeljeznicarba je napisao/la:Sa Olimpicom na Otoci od 17 sati, glavni sudija Ilija Živković

http://fkzeljeznicar.ba/sa-olimpicom-na ... vic/10620/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj sudija - Ilija Živković mi ide na nerve. Kud baš njega nađoše? Po meni jedan od lošijih sudija u Ligi.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 31 jul 2014, 13:08

nema goreg od onog ušlje iz bihaća, zaboravih mu ime i prezime :crazy:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 31 jul 2014, 13:09

avlami97 je napisao/la:
fkzeljeznicarba je napisao/la:Sa Olimpicom na Otoci od 17 sati, glavni sudija Ilija Živković

Ovaj sudija - Ilija Živković mi ide na nerve. Kud baš njega nađoše? Po meni jedan od lošijih sudija u Ligi.
bolje i on nego ono go.vno iz Bihaća,onaj Jakupović..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 31 jul 2014, 13:11

fedeltafrotta je napisao/la:nema goreg od onog ušlje iz bihaća, zaboravih mu ime i prezime :crazy:
Edin Jakupovic :D
Ti si opet šampion !

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 31 jul 2014, 13:14

BlueForever87 je napisao/la:Dao bi i Bogdanovića i Zeljkovića u paketu za Bogija, svi su na njega bacali i drvlje i kamenje a sad vidimo koliko nam on fali baš kao Adilović...
Ma nikad, Bogi je star, isluzen, spor. Najbolji primjer Maribor prolazili ga ko da ga nema.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 jul 2014, 14:23

" onclick="window.open(this.href);return false;

svraka na 1:56?

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 31 jul 2014, 14:34

Jel Svraka otisao na probu ili je već potpisao za Simurq PIK...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, benko21, bvsic, kontra, Levin i 52 gosta.