Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vidjeću, osvojićete titulu isto k'o što je Cardiff završio u top 5 ekipa po obećanju kosookog, a znamo gdje završiše na krajufcsforever je napisao/la:Pašice štrumfetice vidjećeš ti "priče" ove god.
Dobro, evo necemo je osvojit. Mozes li sad razgulit s teme il vam je opet postalo dosadno pa se slomiste zavirujuci ovamo?BlueForever87 je napisao/la:Vidjeću, osvojićete titulu isto k'o što je Cardiff završio u top 5 ekipa po obećanju kosookog, a znamo gdje završiše na krajufcsforever je napisao/la:Pašice štrumfetice vidjećeš ti "priče" ove god.
Nama je jako dosadno, vi ste nam zanimljivi. Šta ću, top tema ste u gradu, pa rek'o da i ja malo 'provirim' šta ima kod kona. Al' evo 'razguliću' sa vaše teme, odo na 'našu' al ću vas opet naći tamo, nažalostnuerta je napisao/la:Dobro, evo necemo je osvojit. Mozes li sad razgulit s teme il vam je opet postalo dosadno pa se slomiste zavirujuci ovamo?BlueForever87 je napisao/la:Vidjeću, osvojićete titulu isto k'o što je Cardiff završio u top 5 ekipa po obećanju kosookog, a znamo gdje završiše na krajufcsforever je napisao/la:Pašice štrumfetice vidjećeš ti "priče" ove god.
Hajd ziv bio. Hvala.BlueForever87 je napisao/la:Nama je jako dosadno, vi ste nam zanimljivi. Šta ću, top tema ste u gradu, pa rek'o da i ja malo 'provirim' šta ima kod kona. Al' evo 'razguliću' sa vaše teme, odo na 'našu' al ću vas opet naći tamo, nažalost
10Head je napisao/la:Kolika je cijena istoka kad se kupuje gore na stadionu, kreno sad da uzmem sa clanskom al ova kisa me vrati kuci.
To bi ti sa GrcimaIceplayer je napisao/la:Sretno sarajlije danas
a dajjj cuj kisa ga vratilaHead je napisao/la:Kolika je cijena istoka kad se kupuje gore na stadionu, kreno sad da uzmem sa clanskom al ova kisa me vrati kuci.
NeVelahalve je napisao/la:Jel Jug pušten u prodaju!?
Valja kisnuti veceras.rammstein je napisao/la:a dajjj cuj kisa ga vratilaHead je napisao/la:Kolika je cijena istoka kad se kupuje gore na stadionu, kreno sad da uzmem sa clanskom al ova kisa me vrati kuci.pa nisi šećer
![]()
![]()
![]()
3:0 eto me na dženazu tifcsforever je napisao/la:1-0...da se napijem ko Rus
2-0...da se ubijem alkoholom i završim na ispumpavanju
Ne igra Bosna iz Visokog nego ti igra omiljeni klub.Head je napisao/la:Valja kisnuti veceras.rammstein je napisao/la:a dajjj cuj kisa ga vratilaHead je napisao/la:Kolika je cijena istoka kad se kupuje gore na stadionu, kreno sad da uzmem sa clanskom al ova kisa me vrati kuci.pa nisi šećer
![]()
![]()
![]()
A ja sam osoba koja ne nosi kisobran.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.