FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

KrojcicaHills
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la KrojcicaHills » 31 jul 2014, 01:45

i sve mi se cini da ulazimo slabiji sada u PL nego sto smo bili na kraju sezone prosle ?????? neka me neko ispravi ako grijesim

dino_tuzla
Kontakt:

Post Postao/la dino_tuzla » 31 jul 2014, 07:02

Denise, pusti se obecanja da ce te boriti, dati svom maksimum, bla, bla, bla. Daj nam da gledamo lijep fudbal. Narod u TZ je pozelio gledati lijep fudbal iz trenerske ere gosp.Hukica a ne antifudbal koji smo gledali pod palicomSoka, Smaila i sada tebe. U prosloj polusezoni smo barem pokusali da igramo lijep i dobar fudbal i taj lijep fudbal je dijelom zasluzan za povratak publike.

Ono sto sam vidio u subotu u Klokotnici i juce u Simin Hanu je sve osim lijepog fudbala.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 jul 2014, 10:16

Caeruleus je napisao/la:Kako vas je naša legenda Hasselbaink ispalila, majke mi eto ne mogu ni sada da vjerujem. Valjda sudbina, šta li. Sretno vam s tuzlanskim Avdom Kalajdžićem. Ne mogu se čuda očekivati sad, razumijem, ali valjda opstanete u ligi.

Evo prijatelj sjedi do mene, moli me da pohvalim Azmira Husića. Gigant je, jest babe mi. SIla, gospodin, inžinjer biznisa.
Divi ovo celzijevca...o majko moja mila :facepalm: ....sta ima u celziju,inace...hocete li bit prvaci,ovo ono :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 31 jul 2014, 11:04

Caeruleus je napisao/la:Kako vas je naša legenda Hasselbaink ispalila, majke mi eto ne mogu ni sada da vjerujem. Valjda sudbina, šta li.
Nije on nas ispalio, vidi se da nisi u toku, krenuo je lik na avion, i javio s aerodroma da kreće, i onda javio da kreću i njegovi saradnici s njim, što nije bio dogovor, i Vugdalić je otkazao sve to.

@staragarda Uzimaju Premiership 100%
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 31 jul 2014, 11:09

Ma sta odgovarate wannabe komedijasu.

Nego nakon ovog pesimizma sto se uvukao, imam osjecaj da cemo uzet Travnika i onda 7-8000 protiv Celika :pray:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 31 jul 2014, 11:21

neznam sto se prepirete sa njima na nasoj temi.rezultat iz simin hana nije mjerodavan,iz vise razloga..neko je gore vec pisao o tome.8 000 000 duga..ako cemo vratiti i na razne nacine,vracanjem reprogramom,otpisom,dogovorom u naredne 4 god vratiti barem pola sad potpisujem cetverogodisnju borbu za opstanak,uz naglasak da jedva opstanemo u ligi.vjerovatno ce sva davanja opstine biti preusmjerena u reprogram,igracki kadar se sveo na realne budjetske mogucnosti,jer para nemamo..sponzori slabo dolaze jer neda niko pare u bunar bez dna.dugovi su previsoki.mjesto da nam bude drago sto se neko ufatio u kostac sa tim problemom,i pokusava ga rijesiti,seremo.negdje se to mora odraziti,odrazilo se na igracki kadar,vjerovatno i na rezultate,ali moramo istrpiti jbg..umjesto da napunimo tusanj i damo svoj doprinos u oporavljanju kase klupske i pomognemo da se to prije otplati,sjedimo po forumu i pametujemo.daj boze da negrijesim,ali po ovom sto vidim,nece biti ni 3000 ljudi na stadionu protiv celika,i mi nesto ocekujemo,da neko da svoje pare i radi kako nama volja,a kurcem nemrdamo.poserem se na nas mentalitet :roll:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 31 jul 2014, 12:17

Biće gusto slobodi ove godine, da ste zadržali ekipu od prosle sezone lagano bi osigurali opstanak, sredina tabele bi bila vaša, ali gledam ovu ekipu i po imenima moze se zaključiti da je to vrlo tanko, neiskusno, ipak je premier liga dva nivoa vise od cvajte, biće puno nervoze kod vaših navijača..

dosada
Kontakt:

Post Postao/la dosada » 31 jul 2014, 12:38

Caeruleus je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Caeruleus je napisao/la:Kako vas je naša legenda Hasselbaink ispalila, majke mi eto ne mogu ni sada da vjerujem. Valjda sudbina, šta li.
Nije on nas ispalio, vidi se da nisi u toku, krenuo je lik na avion, i javio s aerodroma da kreće, i onda javio da kreću i njegovi saradnici s njim, što nije bio dogovor, i Vugdalić je otkazao sve to.

@staragarda Uzimaju Premiership 100%
:lol: :lol: :lol: Ko u Santa Barbari. Koja bajka. Naivna priča za naivnog Bošnjaka :crazy:

Joj jeste eto, taman sjeo u avion i prije nego je avion poletio, javili mu Vugdalić i ekipa da komonto može da siđe s aviona zbog suradnika. Nešto je tu drugo u pitanju, ta priča o avionu i otkazivanju u zadnjem trenutku mi je kao priča za malu djecu.
jarane ,znam ja da je tebi tesko,nije se lako skinuti sa teskih droga,al nije ti sinko ovo centar za odvikavanje...ovdje cike pisu o fudbalu zato..... NAPUSTI FORUM...mi te razumijemo.. :salut: :arrow:

dosada
Kontakt:

Post Postao/la dosada » 31 jul 2014, 12:44

diplomatija je napisao/la:Biće gusto slobodi ove godine, da ste zadržali ekipu od prosle sezone lagano bi osigurali opstanak, sredina tabele bi bila vaša, ali gledam ovu ekipu i po imenima moze se zaključiti da je to vrlo tanko, neiskusno, ipak je premier liga dva nivoa vise od cvajte, biće puno nervoze kod vaših navijača..
e vidi ovako sredina tabele je 8 mjesto.....a ovaj tim slobode ce biti minimum d0 10 mjesta ....uz rezanje troskova ni to nije lose...a ko voli fudbal i navija uvijek ima nervoze......a u evropu idu 4 tima ....znaci i da su ostali oni igraci samo bi se te pare bacile u vjetar...nama je draze ovako da se nerviramo....a za jedno 3 godine ,da idemo svake godine u evropu i da imamo jak tim ,srezemo dugove ,i tako to....pozdrav :D

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 31 jul 2014, 12:55

Jebote koji si ti pacijent

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 31 jul 2014, 13:21

Što se tiče ove polusezone BHT prenosi drugo kolo protiv Čelika i naše gostovanje u Bijeljini ,mislim da je mogao biti i kvalitetniji odabir ali eto .

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 31 jul 2014, 13:25

Imamo zelju kuci siroki sarajevo celik i nekako ali za ovu drugu nidje veze

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 31 jul 2014, 13:29

Imamo zelju kuci siroki sarajevo celik i nekako ali za ovu drugu nidje veze

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 31 jul 2014, 13:40

Godine odlicnih izdanja Slobode u 1.ligi su postale standard, Tušanj je bio pun, prosjek je bio 10-12 hiljada na stadionu, a naravno sve je gorilo kada su dolazili ekipe velike četvorke.
U tim godinama A tribina Tušnja okuplja one najvatrenije. Bili su to ljudi svih profila, svih zanimanja, raznih imovinskih stanja, ali svi su bili vatreni i strastveni u svojoj ljubavi prema Slobodi. Upravo po tome se A tribina i razlikovala od ostalih tribina. Spontano se formiraju društva, ekipice, njihova mjesta su bila poznata na A tribini. U to vrijeme je Dundo kafic broj 1 u kojem se okupljaju navijači Slobode prije utakmice. Uz standardno neizbježno točenje tuzlanskog piva postoji još jedna legenda. Na dan kada je Sloboda igrala sa nekim od klubova velike četvorke šal ekipe koja taj dana gostuje je bio ispružen na cesti ispred Dunde i niko nije mogao proči najpoznatijom tuzlanskom ulicom, a da šal ne izgazi.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 jul 2014, 13:43

@NKMramor

jesu l' spremni dresovi? :D

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 31 jul 2014, 13:44

Znači, protiv Travnika u subotu u 17:30h, sudi nam Bišćanin Edin Jakupović. Zanimljivo. :mrgreen:

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 31 jul 2014, 14:04

Potajno se nadam bodovima, a razum mi govori da cemo dozivit debakl, teska situacija :( :(

Kako god, protiv Celika svi na Tusanj, samo tako mozemo pomoc klubu!

NIKO NIKO SAMO SLOBODA!!!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 31 jul 2014, 14:13

Vjerovatno cemo izgubiti ali nema debakla bodovi samo uz podrsku 200,300 fukara ali dabogda.nece nas ici ni 20.imal sta za gostovanje ljudi organizujel se sta moze u pp

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 jul 2014, 15:28

Mec se blizi..moja neka ocekivanju su nerijesen rezultat i ja zadovoljan,ali tesko ce ici protiv Travnika,znamo da ih PSG ne bi uzeo na Piroti.. prognoza 1:1 (Mehidic) ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 31 jul 2014, 16:08

Hocel biti pressica u prostorijama kluba sutra ili danas

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []