Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Vidjeću, osvojićete titulu isto k'o što je Cardiff završio u top 5 ekipa po obećanju kosookog, a znamo gdje završiše na krajufcsforever je napisao/la:Pašice štrumfetice vidjećeš ti "priče" ove god.

Dobro, evo necemo je osvojit. Mozes li sad razgulit s teme il vam je opet postalo dosadno pa se slomiste zavirujuci ovamo?BlueForever87 je napisao/la:Vidjeću, osvojićete titulu isto k'o što je Cardiff završio u top 5 ekipa po obećanju kosookog, a znamo gdje završiše na krajufcsforever je napisao/la:Pašice štrumfetice vidjećeš ti "priče" ove god.
Nama je jako dosadno, vi ste nam zanimljivi. Šta ću, top tema ste u gradu, pa rek'o da i ja malo 'provirim' šta ima kod kona. Al' evo 'razguliću' sa vaše teme, odo na 'našu' al ću vas opet naći tamo, nažalostnuerta je napisao/la:Dobro, evo necemo je osvojit. Mozes li sad razgulit s teme il vam je opet postalo dosadno pa se slomiste zavirujuci ovamo?BlueForever87 je napisao/la:Vidjeću, osvojićete titulu isto k'o što je Cardiff završio u top 5 ekipa po obećanju kosookog, a znamo gdje završiše na krajufcsforever je napisao/la:Pašice štrumfetice vidjećeš ti "priče" ove god.

Hajd ziv bio. Hvala.BlueForever87 je napisao/la:Nama je jako dosadno, vi ste nam zanimljivi. Šta ću, top tema ste u gradu, pa rek'o da i ja malo 'provirim' šta ima kod kona. Al' evo 'razguliću' sa vaše teme, odo na 'našu' al ću vas opet naći tamo, nažalost

10Head je napisao/la:Kolika je cijena istoka kad se kupuje gore na stadionu, kreno sad da uzmem sa clanskom al ova kisa me vrati kuci.

To bi ti sa GrcimaIceplayer je napisao/la:Sretno sarajlije danas

a dajjj cuj kisa ga vratilaHead je napisao/la:Kolika je cijena istoka kad se kupuje gore na stadionu, kreno sad da uzmem sa clanskom al ova kisa me vrati kuci.
 pa nisi šećer
 pa nisi šećer  

NeVelahalve je napisao/la:Jel Jug pušten u prodaju!?
Valja kisnuti veceras.rammstein je napisao/la:a dajjj cuj kisa ga vratilaHead je napisao/la:Kolika je cijena istoka kad se kupuje gore na stadionu, kreno sad da uzmem sa clanskom al ova kisa me vrati kuci.pa nisi šećer

3:0 eto me na dženazu tifcsforever je napisao/la:1-0...da se napijem ko Rus
2-0...da se ubijem alkoholom i završim na ispumpavanju

Ne igra Bosna iz Visokog nego ti igra omiljeni klub.Head je napisao/la:Valja kisnuti veceras.rammstein je napisao/la:a dajjj cuj kisa ga vratilaHead je napisao/la:Kolika je cijena istoka kad se kupuje gore na stadionu, kreno sad da uzmem sa clanskom al ova kisa me vrati kuci.pa nisi šećer

A ja sam osoba koja ne nosi kisobran.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.