" onclick="window.open(this.href);return false;wienultras je napisao/la: bodovi samo uz podrsku 200,300 fukara ali dabogda.nece nas ici ni 20.imal sta za gostovanje
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Dva busa idu sigurno + auta 
I ne pišite oko gostovanja/navijača na ovom pdf-u

I ne pišite oko gostovanja/navijača na ovom pdf-u
Pobjeda je bolja od orgazma!
- ASD
- Kontakt:
Ima li starijih ovdje?
Interesuje me da li je prije rata bilo drugih kosarkaskih i rukometnih klubova u Tuzli osim Slobode?
Interesuje me da li je prije rata bilo drugih kosarkaskih i rukometnih klubova u Tuzli osim Slobode?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
opet vi oko organizacije,broja i gostovanja na ovom forumu
....hiljadu put ispricana prica i opet nekom lakse metar u g.u.z.i.c.u neko cent u glavu...znaci,ne vjerujem 
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
JedinstvoASD je napisao/la:Ima li starijih ovdje?
wienultras je napisao/la:Jebote koji si ti pacijent
-
wienultras
- Kontakt:
ma jok bolan posle tvg posta bio je post nekog sarajlice piso kako je dobro sto se otvorila filijala i u tuzli i osnovo neki klub sloboda iz koje ce oni uzimati talente i slat svoj skart na kaljenje i svasta nesto da skratim,nije tebi upuceno.pizda je vjerovatno obrisala post,ili je moderatordosada je napisao/la:
wienultras je napisao/la:Jebote koji si ti pacijento doktore ,nisam te prepoznao ,ako je ovo upuceno,a skonto sam da jeste ....po cemu sam to ja pacijent,reci mi...a ti ko fol neki extra inteligentan tip,
ono znas sve sta se desava u slobodi i tako to
....ja znam puno nekih svari ,ali nisu ovdje za foruma
.....a ako sam pacijent ,jel moze dijagnoza ....uvazeni beclijo....
![]()
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Gledajući dosadašnje stanje PL, sve ekipe osim prvih 6-7 se bore za opstanak u zadnjih 5-6 kola. Male razlike u bodovima budu, osim posljednje ekipe koja u principu sama sebi izbaci tj. odustane od igranja.
Računajući na takvu standardnu sezonu, mi ćemo se boriti za opstanak jer nemamo ekipu za za prvih 7 mjesta 100% , čak šta više mislim da imamo slabiju ekipu nego u prošloj polusezoni, igrački smo možda tu negdje ali stručno nismo.
Ja bi bio zadovoljan 10 mjestom.
Pošto je sve okrenuto ka vraćanju dugova i neće se igrati na rezultat, ne znam zašto smo požurili s povratkom u PL i trošili veliki novac.
Tamo sezona dosta manje košta (kotizacije,sudije,delegati.....) i za opstanak nam treba pola ovog sadašnjeg kadra.
Ne mora se ići na skupe pripreme a što se tiče posjete mislim da da ne bi bila neka velika razlika između igranja Federalne i igranja PL ali sa lošim rezultatima.
Računajući na takvu standardnu sezonu, mi ćemo se boriti za opstanak jer nemamo ekipu za za prvih 7 mjesta 100% , čak šta više mislim da imamo slabiju ekipu nego u prošloj polusezoni, igrački smo možda tu negdje ali stručno nismo.
Pošto je sve okrenuto ka vraćanju dugova i neće se igrati na rezultat, ne znam zašto smo požurili s povratkom u PL i trošili veliki novac.
Tamo sezona dosta manje košta (kotizacije,sudije,delegati.....) i za opstanak nam treba pola ovog sadašnjeg kadra.
Ne mora se ići na skupe pripreme a što se tiče posjete mislim da da ne bi bila neka velika razlika između igranja Federalne i igranja PL ali sa lošim rezultatima.
- ASD
- Kontakt:
Mislio sam na muske.Tuzlak04 je napisao/la:JedinstvoASD je napisao/la:Ima li starijih ovdje?
Interesuje me da li je prije rata bilo drugih kosarkaskih i rukometnih klubova u Tuzli osim Slobode?. Prvak Evrope . . ..
Nije valjda da bas niko ne zna.
ma i pretpostavljo sam da nije meni,al hajd reko da odgovorim...wienultras je napisao/la:ma jok bolan posle tvg posta bio je post nekog sarajlice piso kako je dobro sto se otvorila filijala i u tuzli i osnovo neki klub sloboda iz koje ce oni uzimati talente i slat svoj skart na kaljenje i svasta nesto da skratim,nije tebi upuceno.pizda je vjerovatno obrisala post,ili je moderatordosada je napisao/la:
wienultras je napisao/la:Jebote koji si ti pacijento doktore ,nisam te prepoznao ,ako je ovo upuceno,a skonto sam da jeste ....po cemu sam to ja pacijent,reci mi...a ti ko fol neki extra inteligentan tip,
ono znas sve sta se desava u slobodi i tako to
....ja znam puno nekih svari ,ali nisu ovdje za foruma
.....a ako sam pacijent ,jel moze dijagnoza ....uvazeni beclijo....
![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
da se mi okrenemo Travniku...oni su nelosa domacinska ekipa....mislim da cemo vrlo tesko do bodova dole...bod bi bio ravan pobjedi...mada tesko,vrlo tesko...oni ce gledat da sto manje kiksaju kuci...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
travniku se jedino bod...bodovi mogu uzeti na startu njima kad gori pod nogama...staragarda je napisao/la:da se mi okrenemo Travniku...oni su nelosa domacinska ekipa....mislim da cemo vrlo tesko do bodova dole...bod bi bio ravan pobjedi...mada tesko,vrlo tesko...oni ce gledat da sto manje kiksaju kuci...
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
imas odg na pp..... i ne kontam od toliko ljudi i stranice na fb vi dodjete da pitate ovdje za gostovanje ??? nije valjda da ste toliko propaliGorki je napisao/la:Šta ima za semafor?
- SiggySinatra
- Kontakt:
Jbg druze ne pripadamo tamo (:Thranduil je napisao/la:Gledajući dosadašnje stanje PL, sve ekipe osim prvih 6-7 se bore za opstanak u zadnjih 5-6 kola. Male razlike u bodovima budu, osim posljednje ekipe koja u principu sama sebi izbaci tj. odustane od igranja.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Dosta netačnih informacija...u ovoj ligi ti je sve plaćeno (kotizacije, sudije, delegati) jer imaš generalnog sponzora (BH Telecom), tako da ti ova liga ispada mnogo jeftinija od Federalne. Ono ti je prijatelju moj najveće zlo što postoji u nogometuSiggySinatra je napisao/la:Jbg druze ne pripadamo tamo (:Thranduil je napisao/la:Gledajući dosadašnje stanje PL, sve ekipe osim prvih 6-7 se bore za opstanak u zadnjih 5-6 kola. Male razlike u bodovima budu, osim posljednje ekipe koja u principu sama sebi izbaci tj. odustane od igranja.
075
Nemojte više o onom đerizu od lige ,hvala Bogu pa se na vrijeme izvukosmo
.
Druze mi nemamo ekipu ni za sredinu a kamoli za titulu,bliži smo donjem djelu nego gornjem nako realno,jedino ako nam se posreci pa u ovom jesenskom djelu uhvatimo par dobri rezlutata i skupimo dosta bodova ,pa se na proljece pojacamo mozda budemo među 6 al nevjerujem pozzasko75 je napisao/la:Čitao sam na portalima i fejsbuk stranici vašeg kluba da hoćete ove sezone odmah na titulu i da idete u ligu šampiona, da li su to realna razmišljanja i da li ste toliko jaki ja samo pratim sport pa me zanima.
TzBulevar87 je već odgovorio.TzBulevar87 je napisao/la:Dosta netačnih informacija...u ovoj ligi ti je sve plaćeno (kotizacije, sudije, delegati) jer imaš generalnog sponzora (BH Telecom), tako da ti ova liga ispada mnogo jeftinija od Federalne. Ono ti je prijatelju moj najveće zlo što postoji u nogometuSiggySinatra je napisao/la:Jbg druze ne pripadamo tamo (:Thranduil je napisao/la: Pošto je sve okrenuto ka vraćanju dugova i neće se igrati na rezultat, ne znam zašto smo požurili s povratkom u PL i trošili veliki novac.
1 Liga Federacije je ubjedljivo najskuplja liga u državi,a vjerovatno i u regionu. Zoom iz Lukavca je prije par mjeseci to detaljno elaborirao.
Kada su u pitanju sudije,delegati, posmatrači i kotizacija za igranje u Premijer ligi sve obaveze pokriva BH Telecom kao generalni sponzor lige. To sponzorstvo iznosi 80.000 KM za svaki klub u premijer ligi. U Federalnoj ligi klub sam snosi ove troškove.
Dalje, naše omladinske selekcije su možda največi gubitnici u zadnje dvoje godine jer kadeti i junior nisu igrali Premijer ligu.
Interes privrednih društava da na onaj ili ovaj način pomaže klub je kud i kamo veći ako klub igra Premijer ligu. O takmičarskim montiranjima gdje u Federalnoj ligi bukvalno postoji nekoliko klubova u vlasništvu jednog lica
su već knjige ispisane. Vrlo bitan momenat je i zlo u NS Federacije BiH te je krovni savez svjetlosnu godinu ispred. Pogledajte samo šta je sudijska komisija radila prošle godine.
Te na kraju najbitniji momenat, popularizacija!
Poštujem što si iznio svoje mišljenje koje je vjerovatno bilo na temelju nedovoljnih informacija, ali ako ćemo slijediti tu filozofiju onda je najlakše onda igrati 3.Kantonalnu ligu (šesti rang takmičenja) jer su troškovi minimalni, a ionako se iz nje nema gdje ispast.
Kao što Siggy napisa, ne pripadamo tamo!
tuzlanska Sloboda
Te su stvari lupali oni koji kuycem nisu mrdnuli ni za ovo što je učinjeno u posljednjih 18 mjeseci u Slobodi pa misle da ti uspjesi padaju s neba..da postoji čarobni štap koji će samo čekat njihove želje pa čiribu čiriba.matijash je napisao/la:Druze mi nemamo ekipu ni za sredinu a kamoli za titulu,bliži smo donjem djelu nego gornjem nako realno,jedino ako nam se posreci pa u ovom jesenskom djelu uhvatimo par dobri rezlutata i skupimo dosta bodova ,pa se na proljece pojacamo mozda budemo među 6 al nevjerujem pozzasko75 je napisao/la:Čitao sam na portalima i fejsbuk stranici vašeg kluba da hoćete ove sezone odmah na titulu i da idete u ligu šampiona, da li su to realna razmišljanja i da li ste toliko jaki ja samo pratim sport pa me zanima.
Svako normalan je bar imao strpljenje da sačeka da vidi naš roster za ovu sezonu na osnovu kojeg sada možemo priželjkivati sredinu tabele.
tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.