GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Broza šmekerski za zlata vrijedan gol...ne vjerujem da će Modri ovo prokockat
A.F.C. Bournemouth!
Opet prvo poluvrijeme ne bas najbolje. U drugom dijelu Dinamo jako dobar. Zasluzena pobjeda, steta samo sto nije bilo 2-0, a moglo je i vise. Danci su zadnjih 15 minuta bili totalno izgubljeni. Netko tko nije znao rezultat rekao bi da Dinamo u tom trenutu gubi i ganja rezultat.
Ova pobjeda je odlicna za uzvrat, bit ce lakse igrat, a i nacionalni koeficijent raste
Ova pobjeda je odlicna za uzvrat, bit ce lakse igrat, a i nacionalni koeficijent raste
Tatta
Mamič je od GNK-a napravio evropski klub, a hejteri neka pate
Mamič je od GNK-a napravio evropski klub, a hejteri neka pate
ZELJEZNICAR 1921!
Mamiću kapa do poda a kako reče kolega iznad hejteri neka pate 
prvo poluvrijeme za zaborav,drugo solidno.obrana djeluje dosta loše,a eduardo na golu očito ima ogromnih problema sa ovim visokim loptama jer sam nezna gdje je,i to ne samo ovu tekmu,nego sve od dolaska.antolić na krilu
teža retardacija mlađeg mamića,čop klasični panj.celtic i bate borisov na rubu ispadanja pa bi mogli biti i nositelji u 4.pretkolu ako se ovo pozitivno odigra u uzvratu na maksimiru
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Naziv videa "highlights" 
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Dinamo bi vrlo lako mogao do mjesta nositelja ukoliko prodje dalje. Od sest timova koji su ispred Dinama dva moraju ispasti. Tek je Sparta upisala uvjerljivu pobjedu dok je realno da od ostatka ekipe sve i jedan ispadne. BATE je pomalo u k* i on mi je nekako siguran putnik u play off Europske lige. Celtic je dozivio tesku blamazu nakon koje moze jos bit i sretan. Bivsi dinamovac Vrdoljak promasio 2 penala za Legiju. Pomalo iznenadjujuce izgubio je i RBS. Helsinki skoro rijesio APOEL i onda dobiju crveni i ovi ih stignu sa 2-0 na 2-2. Za Aktobe vjerujem da moze dalje samo zato sto su ludi kazahstanci
Sparta - Malmo 4-2
Debrecen - BATE 1-0
Aktobe - Steaua 2-2
Karabakh - Salzburg 2-2
HJK - APOEL 2-2
Legia - Celtic 4-1
I sad kad Dinamo nebi imao sanse igrat sa Celticom buduci da skoti ispadaju vise bi volio da Dinamo bude nositelj, jer se tamo otvara mogucnost utakmice s Partizanom koji je jucer kod Ludogoretsa odigrao 0-0.
Sparta - Malmo 4-2
Debrecen - BATE 1-0
Aktobe - Steaua 2-2
Karabakh - Salzburg 2-2
HJK - APOEL 2-2
Legia - Celtic 4-1
I sad kad Dinamo nebi imao sanse igrat sa Celticom buduci da skoti ispadaju vise bi volio da Dinamo bude nositelj, jer se tamo otvara mogucnost utakmice s Partizanom koji je jucer kod Ludogoretsa odigrao 0-0.
Ajde, ostaje čekati 4. pretkolo i dizanje ruku silne dinamovštine od ove prćije... Vol. 14.
A možda i uzvrat u logoru ugodno iznenadi
A možda i uzvrat u logoru ugodno iznenadi
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
danas je potpisao kapetan mladjih uzrasta Barcelone te i najbolji strijelac te reprezentativac Spanjolske Dani Olmo
ima 16 godina i igra na poziciji krilnog napadaca, ugovor je na tri godine
ovo je fantasticno
ovo je fantasticno
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
To je toblazer13 je napisao/la:danas je potpisao kapetan mladjih uzrasta Barcelone te i najbolji strijelac te reprezentativac Spanjolske Dani Olmo
ovo je fantasticno
vjerojatno neka roba s greškom 
-
neroazzurni
- Kontakt:
sramota, ovo je brukanje hrvatskog nogometa i cijele lige, zbog ovakvih poteza ne napreduje liga
Mamicu cigane
jos ce se plasirati i u LP pa ce opet svaki klub u ligi dobit nekih evrica, sramota
zivija ajduk i demokracija u klubu
oleeee
Mamicu cigane
jos ce se plasirati i u LP pa ce opet svaki klub u ligi dobit nekih evrica, sramota
oleeee
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Ima ovdje cini mi se jedan forumas blizak s tvojim klubom, a i Dinamom, pa nek ti objasni neke stvari. Eto ti Zdravko, nosi si ga u Zenicu...neroazzurni je napisao/la:sramota, ovo je brukanje hrvatskog nogometa i cijele lige, zbog ovakvih poteza ne napreduje liga
Mamicu cigane
oleeee
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
neroazzurni
- Kontakt:
znam ja puno vise nego sto ti mislis, nema on meni potrebe nista objasnjavat, pa nije Zagreb na kraju svijeta
a bio je Zdravko i u Zenici, nekoliko puta gledao utakmice, malo nas lozio sa onim svojim postapalicama "da imam ovakve navijace ja bi..." i tako dalje, uglavnom hocu ti reci da nisam toliko neupucen i neko ko samo preko indexa dolazi do info.
da ne duljim, vodile su se ovdje rasparave na siroko, nemam ja vise zivaca objasnjavat, dokazi su jasni, vi samo prodajete maglu i neke raznorazne udruge
tako su za Tita govorili, makni se stari da mi vodimo zemlju, ti si budala i lopov...i tako Tito umre a oni preuzese zemlju i donesose demokratiju...dalje je istorija
a bio je Zdravko i u Zenici, nekoliko puta gledao utakmice, malo nas lozio sa onim svojim postapalicama "da imam ovakve navijace ja bi..." i tako dalje, uglavnom hocu ti reci da nisam toliko neupucen i neko ko samo preko indexa dolazi do info.
da ne duljim, vodile su se ovdje rasparave na siroko, nemam ja vise zivaca objasnjavat, dokazi su jasni, vi samo prodajete maglu i neke raznorazne udruge
tako su za Tita govorili, makni se stari da mi vodimo zemlju, ti si budala i lopov...i tako Tito umre a oni preuzese zemlju i donesose demokratiju...dalje je istorija
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- ultrassa1921
- Kontakt:
Rekoh da Danci ne mogu proći Dinamo. Mislio sam da će izvući makar povoljniji rezultat radi domaćeg terena ali ništa od toga.
Baš me zanima ko će ih zapasti u četvrtom kolu.
Baš me zanima ko će ih zapasti u četvrtom kolu.
Nemoj na Zenicu, naljutit ces nam dubravuLillard je napisao/la:Ima ovdje cini mi se jedan forumas blizak s tvojim klubom, a i Dinamom, pa nek ti objasni neke stvari. Eto ti Zdravko, nosi si ga u Zenicu...neroazzurni je napisao/la:sramota, ovo je brukanje hrvatskog nogometa i cijele lige, zbog ovakvih poteza ne napreduje liga
Mamicu cigane
oleeee
-
BigBigBang
- Kontakt:
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
To sto Dinamo radi i dovodi strane igrace je za svaku pohvalu 
Sad ovaj sto je doso iz Barce za par godina on moze otic u bolji klub za bolje pare i tako Dinamo opet profitira
Sad ovaj sto je doso iz Barce za par godina on moze otic u bolji klub za bolje pare i tako Dinamo opet profitira
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.