ništa, al šta je posebno zanimljivo je da Skype se ne pali opet, i prošli put ne znam jesam li spominjao i sad opet, znači pokrene se a nigdje ga ovamo nema.OnlyUnited je napisao/la:Cuj to.. Da li se restartuje, stopa,...
al samo skype
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ništa, al šta je posebno zanimljivo je da Skype se ne pali opet, i prošli put ne znam jesam li spominjao i sad opet, znači pokrene se a nigdje ga ovamo nema.OnlyUnited je napisao/la:Cuj to.. Da li se restartuje, stopa,...
I meni je to tlak dizalo nedavno, izbrisao sam mozillu, installirao je opet i nema problema...nisam se htio peglat', to mi je nekako najjednostavnije.arelinho je napisao/la:Avast mi stalno izbacuje kad otvorim firefox da ima neki virus ali kad skeniram ne pokazuje nisto,vec me je pocelo iritirati ovo ?
imas na fb tu stranicu, malo potrazi ne mogu sad ti poslat na mob sam. Uglavnom redovno te kodove postavljaju i rade.rob do bagro je napisao/la:Zna li ko kakvu stranicu da skinem key za eset nod 32 ?
Instalirao adblock na chrome i nema reklamaautogol je napisao/la:Ljudi moji znam da ima bolesnih stvari na internetu ali otkud nekom pravo da mi namece ove bolesne reklame sa jos bolesnijim slikamaPojavljuje li se vama ovo i moze li se kako ukloniti,dok nisam poslao mail Google-u i **bo im mater
![]()
open image in new..
Na koju god stranicu odem neka me glupost doceka,znam da je to od Google-a jer su tu uvijek stojale njihove reklame
10 puta provjerio nema uninstsl opcine, ali sam skinuo drajver s oficijelne strane jer svaki acer ima podrsku. Samo sto je sada usporen, ako idem.polsko normalno prstom skoro da se i ne mice dok radi ako brze vrtim.OnlyUnited je napisao/la:Reinstalling the touchpad driver:
Click Start, then right-click My Computer (or Computer) and click Manage.
In the Computer Management window, on the left, click Device Manager.
Click the + sign in front of Mouse and other pointing devices.
Right-click the device listed below Mouse and other pointing devices and select Uninstall.
Click OK to confirm removal of the device.
Restart the system. Windows will detect and automatically install the touchpad driver.
hvala puno, uspio sam.OnlyUnited je napisao/la:Desni klik na mouse and other pointing devices te uninstal.
Drug mi donio na usbu, njemu smo instalirali i sve radi kako treba..ali eto meni javlja tu gresku prilikom paljenja i nece da prihvati te drivere nikakosemir01 je napisao/la:kod mene graficka nikako ne podrzava Win 8 u pitanj uej Ati Radeon x 1050 a nemam nikakvih problema a jesi li skidao win8 sa neta ? mozda nije dobar link