Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Čestitke Harry90, gonzales i Willy drma se to, svaka vam čast!
PSV-St. Polten X2 4.05
MOžda se osramotim i domaćin dobije 5-0 ali mislim da se to dogoditi neće, iako su dobro odradili pripreme domaćinu fali 4-5 igrača, a s druge strane neugodna ekipa iz Austrije koja se zna igrati nogometa. Ja idem s jačom uplatom pa šta bude
na manji ulog ću probati 1p2 11.00
Do sada ništa nije prolazilo u zadnje vrijeme od ovakvih kvota pa ne znam koliko je pametno pratiti
PSV-St. Polten X2 4.05
MOžda se osramotim i domaćin dobije 5-0 ali mislim da se to dogoditi neće, iako su dobro odradili pripreme domaćinu fali 4-5 igrača, a s druge strane neugodna ekipa iz Austrije koja se zna igrati nogometa. Ja idem s jačom uplatom pa šta bude
na manji ulog ću probati 1p2 11.00
Do sada ništa nije prolazilo u zadnje vrijeme od ovakvih kvota pa ne znam koliko je pametno pratiti
moguće iznenađenje
Brommapojkarna-Torino 1 8.15
Brommapojkarna-Torino 1 8.15
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 31 jul 2014, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ispratio sam te ovofixator je napisao/la:14:30 Shaktar K - Hajduk 1 2.15
Hajduk je u Karaghanyju bez Vršajevića, Sušića, Maglice, Bašića, Tima, Joa i Milevskyjeg tako da puša duša... prava domaćinska ekipa koja kod kuće teško gubi, u prvenstvu u deset odigranih susreta na svome travnjaku nisu izgubli niti jedan susret , ostvarili su osam pobjeda i dva puta remizirali.
evo jedan zanimljiv info o tekmi:
http://www.****.net/**** ... 9ojx2M4g-J
20:00 Vikingur(1:0) - Rijeka 2 @ 1.65
hendikep na Rijek koja ce pobjediti poluamaterski klub koji ukupno vrijedi pola miliona eura, tim sa farskih otoka nema sta traziti ovdje...pobjeda Rijeke od 2 i vise razlike plus sigurno ce ocistiti kartone pred uzvrat i naredno kolo, a da bi se to uradilo bezbrizno ide pobjeda u hendikepu.
EDIT: island=farska ostrva
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
King V. - McHale Ch.
probati 1 po kvoti 2,70
Treba probati Gonzalesovu teoriju da su joj (McHale) oni dani u mjesecu
probati 1 po kvoti 2,70
COOL SIGNATURE
-
flagrantus
- Kontakt:
3-0flagrantus je napisao/la:Astra-Liberec 1
Elfsborg-Hafnafjordur 1
4-1
flagic bravo rušiš i ti
jedan probati live
Sarajevo-Atromitos 0-1 24min
sljedeći gol Sarajevo 1.pol. 4.85 i pol. X 5.50
jedan probati live
@flagrantus bravo
21:00 Marbella - Betis(zp) - zp2+ @2,18
21:00 Marbella - Betis - z2 @2,60
Premier
singlirano
Ocekujem golijadu
21:00 Marbella - Betis(zp) - zp2+ @2,18
21:00 Marbella - Betis - z2 @2,60
Premier
singlirano
Ocekujem golijadu
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Karlović-S.Johnson 2 2.25, 1-2 4.50
ovo singliram, ne pratiti opasno po novčanik
ovo singliram, ne pratiti opasno po novčanik
Niko nije uspio ni uplatiti,, pade gooolzgmiky je napisao/la:flagic bravo rušiš i ti![]()
jedan probati live
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
još jedan live
Split-Črnomorec 2-0 55.min
sljedeći gol Split 3.70
Split daje 3+ 2.70
Split-Črnomorec 2-0 55.min
sljedeći gol Split 3.70
Split daje 3+ 2.70
Split-Černomorec 2-0 75.min
domaćin dosta pao u igri, gosti prilično loši ali imaju posjed i mogli bi smanjiti ovu veliku prednost Splita i moglo bi završiti 2-1 na kraju
sljedeći gol Černomorec 4.10
pisao sam da će Split dati gol ali pali su i mislim da će primiti gol, siguran sam da će pasti još barem jedan gol do kraja
over 2.5 2.15
oba daju 3.35
domaćin dosta pao u igri, gosti prilično loši ali imaju posjed i mogli bi smanjiti ovu veliku prednost Splita i moglo bi završiti 2-1 na kraju
sljedeći gol Černomorec 4.10
pisao sam da će Split dati gol ali pali su i mislim da će primiti gol, siguran sam da će pasti još barem jedan gol do kraja
over 2.5 2.15
oba daju 3.35
ista utakmica, sad je 57.min probati na pobjedu domaćinazgmiky je napisao/la:flagic bravo rušiš i ti![]()
jedan probati live
Sarajevo 1 3.30
fixator je napisao/la:14:30 Shaktar K - Hajduk 1 2.15
Hajduk je u Karaghanyju bez Vršajevića, Sušića, Maglice, Bašića, Tima, Joa i Milevskyjeg tako da puša duša... prava domaćinska ekipa koja kod kuće teško gubi, u prvenstvu u deset odigranih susreta na svome travnjaku nisu izgubli niti jedan susret , ostvarili su osam pobjeda i dva puta remizirali.
evo jedan zanimljiv info o tekmi:
http://www.****.net/**** ... 9ojx2M4g-J
20:00 Vikingur(1:0) - Rijeka 2 @ 1.65
hendikep na Rijek koja ce pobjediti poluamaterski klub koji ukupno vrijedi pola miliona eura, tim sa farskih otoka nema sta traziti ovdje...pobjeda Rijeke od 2 i vise razlike plus sigurno ce ocistiti kartone pred uzvrat i naredno kolo, a da bi se to uradilo bezbrizno ide pobjeda u hendikepu.
EDIT: island=farska ostrva
4:2
1:5
Semper Fidelis
Grodig-Zimbru 0:1 poluvrijeme
Probati live 1 3.50 ili HX 4.85 i H1 9,00
- masteRofPoker
- Kontakt:
Pazi brate sa ulogom, ovi su prvo opasna ekipa. Mada kako me lose ide danas, ne bi me iznenadilo i da ti prode u hendikepu.Lisac je napisao/la:Grodig-Zimbru 0:1 poluvrijeme
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Ma necu veliki ulog,sumnjiva je to utakmica,posebno jer je Grodig proslo kolo kuci sa Cukarickim dosao iz 1u2masteRofPoker je napisao/la:Pazi brate sa ulogom, ovi su prvo opasna ekipa. Mada kako me lose ide danas, ne bi me iznenadilo i da ti prode u hendikepu.Lisac je napisao/la:Grodig-Zimbru 0:1 poluvrijeme
Grodig usra motku.
Nego vi koji pratite tenis recite mi sto ne bi ova Azarenka mogla dobiti V.Wiliams.Kvota je 2 Koliko pratim tenis znam da su obje lose ove godine al bih ja odigrao na Viku
Nego vi koji pratite tenis recite mi sto ne bi ova Azarenka mogla dobiti V.Wiliams.Kvota je 2 Koliko pratim tenis znam da su obje lose ove godine al bih ja odigrao na Viku
Ova taktika se pokazuje kao uspješnaOnFire je napisao/la:King V. - McHale Ch.
probati 1 po kvoti 2,70
2:0 (6:1;6:3)
COOL SIGNATURE
-
flagrantus
- Kontakt:
Thiem-Granollers-Pujol 1
Goffin-Gonzalez 1
U Kitzbuhelu i danas najavljuju kisu ali u poslijepodnevnim satima,ovi mecevi se igraju nesto ranije pa valjda pobijede prije kise
Vjerujem da ce mladi Thiem pred svojom publikom eliminisati proslogodisnjeg pobjednika turnira,vodi 2-0 protiv njega u m.duelima ima solidnu sezonu na sljaci 14-7.
Istina u zadnje vrijeme se muci i nije u najboljoj formi ali mislim da ce naci put do pobjede,tim vise jer ni Granollers ne briljira 11-14 na sljaci ove sezone.
Sto se tice Goffina jednostavno covjek rusi sve pred sobom.Sta reci za covjeka koji u julu ima 18 pobjeda u nizu na sljaci,osvojene turnire u Scheveningenu,Poznanu i Tampereu .
Valjda nece sada stati,mada Gonzalez nije naivan igrac.
Goffin-Gonzalez 1
U Kitzbuhelu i danas najavljuju kisu ali u poslijepodnevnim satima,ovi mecevi se igraju nesto ranije pa valjda pobijede prije kise
Vjerujem da ce mladi Thiem pred svojom publikom eliminisati proslogodisnjeg pobjednika turnira,vodi 2-0 protiv njega u m.duelima ima solidnu sezonu na sljaci 14-7.
Istina u zadnje vrijeme se muci i nije u najboljoj formi ali mislim da ce naci put do pobjede,tim vise jer ni Granollers ne briljira 11-14 na sljaci ove sezone.
Sto se tice Goffina jednostavno covjek rusi sve pred sobom.Sta reci za covjeka koji u julu ima 18 pobjeda u nizu na sljaci,osvojene turnire u Scheveningenu,Poznanu i Tampereu .
Valjda nece sada stati,mada Gonzalez nije naivan igrac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.