Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zgembo89
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la zgembo89 » 31 jul 2014, 17:58

FaraonTM je napisao/la:[quote="zgembo89"]Mario Vrancic pokreno proceduru za dobijanje drzavljanstva uz njega imamo i Prcića sigurno dva igrača koja konkurišu za srednji red uz Pjanića Hajrovića Lulića i Bešića takođe Arslanagić nam je jako važan,a tu je još nejasno..
Ne znam mogu li uletiti na spisak, Hadžić im je velika konkurencija :D . Tinu neću ni da spominjem, jer je dosta bolji igrač od Anela ali opet lošiji od ove dvojice.[/quote]

Kolašinac je dao autogol i nije bio psihicki dobar da igra protiv NIgerije,Kolašinac je bio povrijeđen :tokralju: Sušić legenda

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 jul 2014, 18:00

BigBigBang je napisao/la:Ovaj Topcagic i Dzidic mora da su igraci vrhunske klase kad su glavnom proizvodjacu BH reprezentativaca zabili golove :mrgreen:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 31 jul 2014, 18:04

Ako vec dodje do toga da Prcica bude morao zvati u reprezentaciju(u slucaju da postane standardan u Rennesu)prije ce iz repke letjeti Medunjanin nego Tino.

Ne znam bi li sada imao obraza pored Vrancica i Prcica koji igraju u Njemackoj odnosno Francuskoj zvati Tinu iz Hrvatske.Ja sam siguran da bi imao.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 31 jul 2014, 18:08

Rennes je Socheaux-u platio 1 million Eura za Prcic-a

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 31 jul 2014, 18:17

Hzsm jeste cimirot texnicki jaci od zole ali je zolotic 3 ssvjetlosne godine ispred njega trkacki plus sto je puno jaci u duelu ,puno se bolje postavlja,fizicki je jaci , bolji u zraku , jaci u defanzivi , bolja dijagonala , brzi(zbog dugog koraka), takticki je takodzer bolji

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 jul 2014, 19:09

Al' ce na ovoj temi biti veselo u buducnosti. Mislim da nikad prije nismo imali ovakvu sirinu, nisu to neke superzvijezde ali imamo dosta solidnih igraca koji bi mogli biti pozvani, pogotovo dosta veznjaka. Svak ce gurati neke svoje favorite, a Susic koga god da pozove pogrijesice. Jer ne moze pozvati svakoga :P

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 jul 2014, 19:10

Sjeca li se neko onog Mahira Hadziresica, sto je igro za B-Tim Mlade Boleslav sto su ga promovisali po medijima kao novog Misimovica :P . Eno ga sad zavrsio u Jahn Regensburgu, nizerazredni klub u Njemackoj. :mrgreen:

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 31 jul 2014, 19:15

Mislis Regensburg 2, to jest nižerazredno.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 31 jul 2014, 19:16

Goalgetter je napisao/la:Sjeca li se neko onog Mahira Hadziresica, sto je igro za B-Tim Mlade Boleslav sto su ga promovisali po medijima kao novog Misimovica :P . Eno ga sad zavrsio u Jahn Regensburgu, nizerazredni klub u Njemackoj. :mrgreen:
Kakav je to talenat bio :mrgreen: U West Ham na probe išo :lol:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 31 jul 2014, 19:17

Ja bola. Bilo izvala da je potpis'o.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 jul 2014, 19:18

imperator10 je napisao/la:Mislis Regensburg 2, to jest nižerazredno.
Jeste, Regensburg 2 sam mislio. :thumbup:

@Clutch. Jes jes, a sa 18 godina vec bio prvotimac B-Tima Mlade Boleslav. :rol:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 31 jul 2014, 19:21

calcio je napisao/la:Al' ce na ovoj temi biti veselo u buducnosti. Mislim da nikad prije nismo imali ovakvu sirinu, nisu to neke superzvijezde ali imamo dosta solidnih igraca koji bi mogli biti pozvani, pogotovo dosta veznjaka. Svak ce gurati neke svoje favorite, a Susic koga god da pozove pogrijesice. Jer ne moze pozvati svakoga :P
Pa nebi se bas slozio sa time. Susic je sam kriv za 80 % od ovog sra*ja sto se trenutno desava. Pocnimo redom od njegovih izjava za koje me i sada boli glava. Pa od pozivanja Susica i Hadzica pred pocetak prvenstva i onda besplatan put za Brazil. Promovisanje. Onda slucaj Zukanovic. Pa pozivanje igraca koji absolutno ne zasluzuju biti medju reprezentativcima. Ima tu jos dosta dosta primjera. Nikad nisam bio jedan od oni sto svaki Susicev potez kritikuju ali misljenja sam da je sam kriv. Sto bi rekli, sam pao sam se ubio. Ne bas ali tu je to..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 31 jul 2014, 19:26

Sarajlijc@ je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:Ljudi od Cimirota prave fantoma.. Pa Bog te nije vidio Zola nije igrao godinu dana i vrati se malo pred tekmu sa Sarajevom i doslovno sam neutralise vezni red Sarajeva, a i CImirota u njemu da ne mogu postene akcije sastaviti, i odmah nakon par utakmica se proda vani i to u ne bas neku skart ligu. i ne neki bas skart klub... O cemu mi pricamo.. Sve sto imalo valja u nasoj ligi odmah ide vani... Ni Zola nije jos za repku, a kamoli otpad nase lige... Bolji je i Besic, a i Prcic... Kad se vrati Sanjin u repku pa onda tek za Zolu ima mjesta, a poslije Zole ovaj skart iz nase lige..... Nema preko reda :nene: ... Ako cemo da budemo dobra repka.. Doduse ovo preko reda ne vazi za sve.. Al to su ipak druge igre, amidjine igre...
E cuj on neutralisao covjek ne smije u duel uci.

Cimirot je imao ponudu Club Bruggea ali ponuda nije zadovoljila Sarajevo :cool: Pogledajte momka veceras od 20:30h na Faceu pa procjenite valja li ili ne. :opaopa: :opaopa:
Sarajevo akcije protiv Zelje nije napravilo u 3 utakmice u proljecnom dijelu (i kup racunam)... Zola se vratio nakon pauze od godinu dana i izdominirao u potpunosti utakmice.... I dosta bolji igraci od njega se ne mogu sastaviti sa loptom nakon pauze od godinu, a on igrao i nije proslo malo ostavario transfer u mnogo jaculigu i jaci klub....

Jest imao ponudu iz Zanzibara.. Sarajevo od 63. nije prodalo igraca pa ni u Kurdistan, a odjendom stizu milionske ponude.. Sta ima nismo vas prepoznali.. Beli nije zadovoljila apetite struke sa Koseva :kafa: , koji su procijenili da nakon Fuada (Fuke) Muzurovica iduci igrac kojeg mogu prodati je Gojko CImirot :lol: ...

Znaci prvo Sanjin i Mario Vrancic (ljudi igraju Lige Petica i tim autimatizmom su bolji od ostalih), pa Zola, pa eventualno Grahovac ako se izbori da igra, pa skart iz nase lige Cimirot, Radovac, Sadikovic (doduse i on ce otici vec ima ponuda, vjerovatno ode u zimu, al nije neka kradja)....
Kazem sve sto valja davno je otpeljalo iz nase lige... Gojak (on je ostao na pozajmici u nasoj ligi, al je prodan u mnogo jaci Dinamo), Zolotic (Belgija), Grahovac (Austrija), Maric (isti slucaj kao i sa Gojakom), Spikic (Rijeka, za nase klubove sad su svem brod).. Sta li to smeta Cimirotu.. Bice da Sarajevo trazi 6mil eura, a klubovi su spremni ponuditi najvise 3...
Zadnja izmjena: MrMuscle, dana/u 31 jul 2014, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 jul 2014, 19:32

sajo10 je napisao/la:
calcio je napisao/la:Al' ce na ovoj temi biti veselo u buducnosti. Mislim da nikad prije nismo imali ovakvu sirinu, nisu to neke superzvijezde ali imamo dosta solidnih igraca koji bi mogli biti pozvani, pogotovo dosta veznjaka. Svak ce gurati neke svoje favorite, a Susic koga god da pozove pogrijesice. Jer ne moze pozvati svakoga :P
Pa nebi se bas slozio sa time. Susic je sam kriv za 80 % od ovog sra*ja sto se trenutno desava. Pocnimo redom od njegovih izjava za koje me i sada boli glava. Pa od pozivanja Susica i Hadzica pred pocetak prvenstva i onda besplatan put za Brazil. Promovisanje. Onda slucaj Zukanovic. Pa pozivanje igraca koji absolutno ne zasluzuju biti medju reprezentativcima. Ima tu jos dosta dosta primjera. Nikad nisam bio jedan od oni sto svaki Susicev potez kritikuju ali misljenja sam da je sam kriv. Sto bi rekli, sam pao sam se ubio. Ne bas ali tu je to..
Ja govorim o buducnosti a ti o proslosti. Hocu da kazem da sve ovo do sada nije bilo nista kakve ce se diskusije voditi u buducnosti. Imamo vecu sirinu nego prije, tako da ce diskusije biti zesce. Sto je izostavio ovoga ili onoga, itd. A morace izostaviti nekoga, ne moze zvati 50 igraca.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 31 jul 2014, 19:36

Jasminu Scuku odbranjen penal protiv Lyona u EL, Trenutno 1-0 za lyon.

EDIT: 2-0
Zadnja izmjena: DzemoVoliMarmeladu, dana/u 31 jul 2014, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 31 jul 2014, 19:38

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ovaj Mihret Topagic danas zabijo protic Hajduka. Ovo mu je vec treci gol u ovim kvalifikacijama za EL.
Nemoj bit smijesan molim te,kod nas svako dolazi u obzir da igra za repku..za njeg su Mahmutovic,Zec izmislili fudbal,pogledaj koju utakmicu pa da vidimo sta mislis o njemu kao igracu !
Ne se.ri. Gdje sam ga to ja pozvau u reprezentaciju de mi reci. Ja foruma, nesmje se ni reci kad neko zabije da te neko ne napadne.
nisam te napo,nego sam reko svoje misljenje i dao ti prijedlog da ga pogledas pa da vidis dal je za repke nase ;) .. pozzz dzemooo :)
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 31 jul 2014, 19:42

bitno je nekog napasti, imao razloga ili ne :tokralju:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 31 jul 2014, 20:18

HzSM je napisao/la:Ako vec dodje do toga da Prcica bude morao zvati u reprezentaciju(u slucaju da postane standardan u Rennesu)prije ce iz repke letjeti Medunjanin nego Tino.

Ne znam bi li sada imao obraza pored Vrancica i Prcica koji igraju u Njemackoj odnosno Francuskoj zvati Tinu iz Hrvatske.Ja sam siguran da bi imao.
Izletio je Ibricic a trebao bi i Hadzic. Da ti pravo kazem ja bi isto volio da Medunjanin ispadne prije nego Tino. Ocito se ta ideja tebi ne svidja ali meni nije mrska. Cak i Misimovic ako nije spreman za klupu treba otpasti. Eto to bi bila moja opaska na tvoju slutnju. Prcic ce vrlo brzo postati standardan u Rennesu, zivi bili pa vidjeli. Susic senior nema obraza, jer bi inace puno g..... morao pojesti da se opere za ovog mladica.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 31 jul 2014, 20:32

HzSM je napisao/la:Ako vec dodje do toga da Prcica bude morao zvati u reprezentaciju(u slucaju da postane standardan u Rennesu)prije ce iz repke letjeti Medunjanin nego Tino.

Ma zvat ce ga 100%. Ekipa je ujedinjena, navikli su se igraci jedni na druge itd itd.
bhfanatic14 je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la: Ne se.ri. Gdje sam ga to ja pozvau u reprezentaciju de mi reci. Ja foruma, nesmje se ni reci kad neko zabije da te neko ne napadne.
nisam te napo,nego sam reko svoje misljenje i dao ti prijedlog da ga pogledas pa da vidis dal je za repke nase ;) .. pozzz dzemooo :)
Momak nikada nije rekao da je za nase reprezentacije u tom postu.....
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 31 jul 2014, 21:28

Bravo Sanjine, otvorio si prostor Tinu u Sosou.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, denza, Google Adsense [Bot], jasmin10, L-Train, lol89, Micron, rishovski, UtdBiH21 i 53 gosta.