Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Arsenal
Sta se to vidjelo kad Walnut nije u igri? Mi smo pali i oslabili onda kad su se ozlijedili Ozil i Ramsey a ne engleksi panj...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Vidjelo se da davimo loptru, da ne mozemo kontre istrčati, da nam se veznjaci gube na krilu...
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
BigBigBang
- Kontakt:
To je zato sto WEnger nije htio da da Gnabryu vecu minutazu a i Ox je bio povrijedjen pa su nam krila bili limitirani Podolski i peglator lopte Cazorla...
ma nije wolcot toliko los paja,,treba biti realan nije neki mozak,,ali je brz moze dosta pomoci na krilu ubaciti se u prostor,,a kada imas ozila,,i ramiza iza sebe da ti guraju te lopte u prostor postajes veoma opasan igrac,,jos svi znamo kakav nitro ima wol 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Nije los, on je idealan igrac za klupe da udje zadnjih 20 minuta utakmice tu se pokazao kao najucinkovitiji. Nikako ga se ne smije potencirati kao nekog bitnog i glavnog igraca jer on nema kapacitete za nesto takvo jer je isuvise limitiran...
dobro to isto stoji meni nista losiji nije ox od wolcota,,cak mi je drazi,,a gnabryu treba jedna posudba gdje ce igrati sto vise da malo ojaca i stekne iskustvo i samopouzdanje,,i vjerujem da ce biti odlican igrac buducnost arsenalaBigBigBang je napisao/la:To je zato sto WEnger nije htio da da Gnabryu vecu minutazu a i Ox je bio povrijedjen pa su nam krila bili limitirani Podolski i peglator lopte Cazorla...
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Theo je naše prvo krilo vazda bio...sviđalo se nekom to ili ne...a i momak ima prilično dobru realizaciju...o utrčavanju u prostor da ne pričam..tu je DOKTOR
A.F.C. Bournemouth!
Rory Smith iz Timesa prenosi da bi mogli dovesti Quinteira.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Quintero u ponedjeljak potpisuje, cijena 16m funti. 
Ako je ovo istina, a vecina medija prenosi i moglo bi biti, onda Jack fakat ide na mjesto Artete. Nema veze, ne moze biti gori od njega nikako, a samo da ga se riješiti.
Ako je ovo istina, a vecina medija prenosi i moglo bi biti, onda Jack fakat ide na mjesto Artete. Nema veze, ne moze biti gori od njega nikako, a samo da ga se riješiti.
Ma bježi ubice Jackov potencijal na DMF-u.. Nije loš Quintero ali Jackie se uklapa vise u ekipu a i ovaj je malo sebičan
Re: Odg: Arsenal
Uf, nemoj tako paja, Teo jeste igracina, bar za mene. Prije sezonu ili dvije se suskalo da bi mogao u Liverpool, molio sam Boga da dodje. Zavidna brzina, pristojna tehnika, solidan finiser. Samo da se ne povrjedjuje stalno. Kad bi otisao iz Arsenala, mozda bi i to bilo u proslom vremenu.BigBigBang je napisao/la:Ali cuj ti debila me and Alexis will be a deadly force hahahahahahaha gdje ces bolan ti biti deadly force klocu, na igrici?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Wow! RT “ FCPortoWorld: Juan Quintero taken off FCPorto website. Move to Arsenal subject to medical.” AFC
Prenijeli su mnogi ko pouzdani tviterasi al nije ni jedan veci medij ( jedino metro
Prenijeli su mnogi ko pouzdani tviterasi al nije ni jedan veci medij ( jedino metro
Zado se wenger pravorambo16 je napisao/la:šta će nam sad taj???
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ovakav baš trebaMain position:
Attacking Midfield
Secondary positions:
Central Midfield
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Ozymandias
- Kontakt:
Od viska glava ne boli 
nadam se da je ovo twiteraška budalaština..imamo pun qrac potencijala na AM i MC xdsuhi je napisao/la:Zado se wenger pravorambo16 je napisao/la:šta će nam sad taj???Inace quintero strasan potencijal
A.F.C. Bournemouth!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Odg: Arsenal
Da se mene pita sa masnom bi ga poslao Liverpoolu uz cifru koju prvu ponude...ackeey je napisao/la:Uf, nemoj tako paja, Teo jeste igracina, bar za mene. Prije sezonu ili dvije se suskalo da bi mogao u Liverpool, molio sam Boga da dodje. Zavidna brzina, pristojna tehnika, solidan finiser. Samo da se ne povrjedjuje stalno. Kad bi otisao iz Arsenala, mozda bi i to bilo u proslom vremenu.BigBigBang je napisao/la:Ali cuj ti debila me and Alexis will be a deadly force hahahahahahaha gdje ces bolan ti biti deadly force klocu, na igrici?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tako je Arsene kralju sexa i rock and rolla treba defanzivni vezni nema problema kupices jos ofanzivnih veznih
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 31 jul 2014, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
Kad to porto dovede onda znas da WC potencijal,mogao bi biti ko hames ako ne i bolji . Igra cenera,mogao bi wenger i krilo od njega napraviti.rambo16 je napisao/la:nadam se da je ovo twiteraška budalaština..imamo pun qrac potencijala na AM i MC xdsuhi je napisao/la:Zado se wenger pravorambo16 je napisao/la:šta će nam sad taj???Inace quintero strasan potencijal
[youtube][/youtube]
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Onda smo mogli i Fabregasa dovestiOzymandias je napisao/la:Od viska glava ne boli
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.