eto 16 stiglaarelinho je napisao/la: a de mi reci samo koji su brojevi zauzeti,i bice mi ime igraca Juan Manuel Varea
Idemo sad, sad smo još jači.
Samo dok ja igrača napravim
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
eto 16 stiglaarelinho je napisao/la: a de mi reci samo koji su brojevi zauzeti,i bice mi ime igraca Juan Manuel Varea
BelminM23 je napisao/la:Eto napravili smo napadača od kakvog mi strahujemo, inače od ovakvog tipa napadača i primamo golove, koji uzme loptu i kroz sredinu dribla, sad ćemo i mi takvog imati.
Dobrodošao arnelinho u ESSF
šefe nemoj mi i ti jos grijesiti nikBelminM23 je napisao/la:Eto napravili smo napadača od kakvog mi strahujemo, inače od ovakvog tipa napadača i primamo golove, koji uzme loptu i kroz sredinu dribla, sad ćemo i mi takvog imati.
ako Bog da ja cu biti strijelac tog golaForster je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Eto napravili smo napadača od kakvog mi strahujemo, inače od ovakvog tipa napadača i primamo golove, koji uzme loptu i kroz sredinu dribla, sad ćemo i mi takvog imati.
Da napokon zabijemo gol
![]()
arelinho
Arelinhoarelinho je napisao/la:ako Bog da ja cu biti strijelac tog golaForster je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Eto napravili smo napadača od kakvog mi strahujemo, inače od ovakvog tipa napadača i primamo golove, koji uzme loptu i kroz sredinu dribla, sad ćemo i mi takvog imati.
Da napokon zabijemo gol
![]()
arelinho
samo da malo uzmem iskustva iz omladinskog pogona sto sam igrao u Zelji i bice dobro![]()
Sutra je prijateljska, neki novu grafiku testiraju koliko sam ja skonto, a ligaška je u Nedelju i Srijedu.Evolution87 je napisao/la:Ipak sam tu sutra citavu, ja budala mislio da je prekosutra
Onda u nedelju mozda stignem na drugo poluvrijeme, a u srijedu me nema 99%.BelminM23 je napisao/la:Sutra je prijateljska, neki novu grafiku testiraju koliko sam ja skonto, a ligaška je u Nedelju i Srijedu.Evolution87 je napisao/la:Ipak sam tu sutra citavu, ja budala mislio da je prekosutra
Sreća ove 2 sad su nam sa botovima, pa ko može doći bilo bi dobro, da malo uvježbate davat golove
Ima uzvrat pa se pokaziteBelminM23 je napisao/la:Samo da kažem, da prošlu utakmicu nas je više bilo online i sa ovako raspoloženim golmanom, možda bi i pobijedili Jadran. Bod bi sigurno izvukli.
UDP65% Malo nas je zezno 4 i 23 reko je doći u 20m utakmice ali ne dođe
Nema veze, izlazimo jači iz ovog
Sutra prijateljska, u Nedelju dođi ako mognešOtelo je napisao/la:Mene sutra nema Belmine
Ma igramo protiv botova, tako da igrajte vi učite seOtelo je napisao/la:U nedjelju sam 100% na utakmnici ili na klupi
Šefe ni mene sutra nema vjerovatno,ali nije jos nista sigurnoBelminM23 je napisao/la:Ma igramo protiv botova, tako da igrajte vi učite seOtelo je napisao/la:U nedjelju sam 100% na utakmnici ili na klupi
Neka, neka vas večeras dođe što više, taman da se malo uigratearelinho je napisao/la:Šefe ipak sam veceras tu
Evolution87 je napisao/la: Onda u nedelju mozda stignem na drugo poluvrijeme, a u srijedu me nema 99%.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.