Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pa dobro majku mu jel poludeo Wengerica koji ce nam moj ovaj iz Porta
,nameracio se Francuski bracala da poosvaja sve zivo,hajde da dovedemo najbitnije defanzivno veznog,to nam Vengerice fali,i\gleda da ce taktika naredne sezone biti da drzimo posed ko Barselona sa ovoilko tehnicki nadarenih igraca
.
Re: Odg: Arsenal
Postano kroz Forum SportSport.ba app.nedim93 je napisao/la:
on ce nama zadnjeg veznog i ako ga uopste bude dovodio,dovesti u zadnji sat prelaznog roka 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
piča ti materina voajer,opet po starom,umjesto dmf-a ti kupuješ ofanzivne patuljke majmune usrani,i onda se čudiš porazima od 5,6 razlike
Quintero
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Njeg i Girouda samo pustati da igraju na Emiratesu.DesimaL je napisao/la:
@Seamen Idi lijeci se. Nije ni tebi lahko.
Celik!3,2,2.
Nadam se da je i ovo patka nije nam potrebno vise ofanzivnih igraca!!!!!!!!
Daj toga DMa i dosta za ovo ljeto...
Daj toga DMa i dosta za ovo ljeto...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
lol Quintero's agent has already said there is nothing to the Arsenal rumours, never even been discussed.
«FC Porto nunca falou em negociar Quintero»; Agent: «FC Porto never talked about negociating Quintero» #Quintero http://www.maisfutebol.iol.pt/quintero- ... a4378.html" onclick="window.open(this.href);return false; …
ništa od Quintera, patke
ma logika....Profa oprosti što sam posumnjao u tebe!!!
bte.Jenki sretno u Čekićarima..nadam se da će bar malo napredovat
bte.Jenki sretno u Čekićarima..nadam se da će bar malo napredovat
A.F.C. Bournemouth!
Jenkinson zvanično na posudbi u West Hamu..
I Cazorlin agent je u Londonu..
BREAKING: #Arsenal could be about to sign midfielder Juan Quintero from Porto. Would cost in the region of £15.8million. [SkySports]
I Cazorlin agent je u Londonu..
Za arsenal bi bilo odlicno ako bi prodali santia a doveli quintera,nije santi ispunio ocekivanja,prosjek,cak i ispod toga.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
eto ovaj bih ispuniosuhi je napisao/la:Za arsenal bi bilo odlicno ako bi prodali santia a doveli quintera,nije santi ispunio ocekivanja,prosjek,cak i ispod toga.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- HighburyHigh
- Kontakt:
suhi je napisao/la:Za arsenal bi bilo odlicno ako bi prodali santia a doveli quintera,nije santi ispunio ocekivanja,prosjek,cak i ispod toga.
Santi je imao fenomenalnu prvu sezonu, druga je malo stagnirala, imala je svojih uspona i padova, ali sad nista toliko strasno, imajuci u obzir da je dosta tekmi na krilu igrao.
Dolazak Quintera bi vjerovatno znacio neciji odlazak, Cazorla vjerovatno, ali za sada mi to i nema bas nekog smisla. Quintero je odlican talenat i veliki potencijal, lici poprilicno na Wengerovu kupovinu, ali sa trenutnim viskom igraca na toj poziciji cisto sumnjam, sacekajmo objavu vecih portala, to sa Sky-a je vjerovatno gossip kolumna.
Victoria Concordia Crescit.
ma ni ja nevjerujem da tu ima istine,jer nam je nepotrban,,a mislim da santi nece nigdje jer je produzio ugovorHighburyHigh je napisao/la:suhi je napisao/la:Za arsenal bi bilo odlicno ako bi prodali santia a doveli quintera,nije santi ispunio ocekivanja,prosjek,cak i ispod toga.
Santi je imao fenomenalnu prvu sezonu, druga je malo stagnirala, imala je svojih uspona i padova, ali sad nista toliko strasno, imajuci u obzir da je dosta tekmi na krilu igrao.
Dolazak Quintera bi vjerovatno znacio neciji odlazak, Cazorla vjerovatno, ali za sada mi to i nema bas nekog smisla. Quintero je odlican talenat i veliki potencijal, lici poprilicno na Wengerovu kupovinu, ali sa trenutnim viskom igraca na toj poziciji cisto sumnjam, sacekajmo objavu vecih portala, to sa Sky-a je vjerovatno gossip kolumna.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!

Zadnja izmjena: anell, dana/u 31 jul 2014, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Odbio Fabregasa a da uzme njega, hajte molim vas ništa od toga
Pičohe jeste saznali šta o plavim dresovima ?
Pičohe jeste saznali šta o plavim dresovima ?
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
sretno mu biloanell je napisao/la:[img]http://www.whufc.com/javaImages/e7/6d/0 ... 263,00.jpg
[/img]
http://www.whufc.com/javaImages/e4/6d/0 ... 260,00.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;[/img]![]()
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!

voajer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.