Vidimo se nakon pobjede abd

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zasto lazes i izmisljas bolan ?? Do kada cete se medjusobno lagati i zavaravati ??EdinDzekomo je napisao/la:NEma ni 10000ljudi a ivako vazna tekma..jao jada
Ne znam kakav je Protić, jer još uvijek nije igrao.Gled'o sam sve domaće utakmice Sarajeva prošle sezone i znam šta pričam.To da je u ovoj utakmici borben i agilan niko ne osporava, ali i dalje stoji da su bekovi (pogotovo on) i špic najlošije karike ovog Sarajeva.Ajax je napisao/la:Upravu si Protic je sigurno bolji igrac. U ovih 45 minuta nije napravio nijednu defanzivnu gresku. Zabio je gol i skoro jos jedan iz slobodnog udarca. Ukratko momak igra bez greske i danas je jedan od najboljih igraca svog kluba.AlanSmith14 je napisao/la:
Puzigaća je najlošiji igrač u prvih 11 Sarajeva.To zna svaki navijač i svako ko je gledao 3-4 utamice Sarajeva.
Zna odbranit ko Bufon ali i kiksat ko Šiltonmrsic07 je napisao/la:Najlosiji igrac Sarajeva je ovaj golman Bandovic, rupa teska, covjek koji je sklon kiksevima. Ja se i danas sjecam one utakmice protiv Kukesija..
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, Bordo10, Hajdeee, iliyaa8, johntravolta123, Konzerva, mnon46, Pena, PeppermintSA, plisek, Rule_hz, skoJaa, tutankamon1905, Uvijeknapravojstrani i 118 gostiju.