Nije to mrtva Mlada Boleslava,nije Metalurg...

SJEVER,ISTOK I ZAPAD SU REKLI SVOJE NA KRAJU UTAKMICE...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A da, zaboravio sam Slaviju.THC je napisao/la:
Ima 4 ...
Ne znam sta hoces postici sa ti omalovazavanjem FKS-a i glavnog grada?? Pa London ima 5-6 klubova u PL Engleske' i ne znam odakle ti tolika mrznja prema glavnom gradu??? Evo vidis ja npr zivim u istom kantonu kao i ti, al nemam neku opterecenost prema glavnom gradu, jer iz njega dolazi klub kojeg volim iz dubine duše, al isto tako volim grad u kojem zivimGazijaKalesija je napisao/la:Jes' tačno. Ne smije svako selo imati klub u Premijer ligi, al' zato glavni grad bi trebao da ima 3 kluba u istoj. Aferimamstaff je napisao/la:Pa naravno da je jedna kada imamo 16 klubova u ligi igramo u vukojebinama u kojekavim zabitima i na njivama... Sta ocekivati? Hoce svako selo klub u Premier ligi.GazijaKalesija je napisao/la:Jadna nam je liga ako je ovakvo Sarajevo najjača ekipa u državi.
Pametnom dosta.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
To je to brate moj, imali smo jako lijepu igru i bili dominantniji imali smo prekrasne akcije ali ih nije imao ko zavrsiti.Samo lud i neki kompleksas moze reci da je ono bila losa igra.Dosta je presudilo i iskustvo Atromitosa igraju ljudi u jacoj ligi i svaku nasu gresku su iskoristili, a ovi pljuvaci JADNI STE.mma_hz je napisao/la:Kome je ono losha igra nek se odmah ide baciti sa prve zgrade...hvala Bogu pa raja koja je bila na tekmi je prezadovoljna iako pokisla..a vi i dalje gledajte na tv i pljujte po NAMA.,,,Atromitos je top tim Grcke lige..![]()
Nije to mrtva Mlada Boleslava,nije Metalurg...
Momčino, nigdje nisam rekao da mrzim Sarajevo, navijao sam i ja za njih večeras. To je bio samo odgovor na ovog momčinu gore koji kaže da svako selo želi imati klub u Premijer ligi, a ne buni se kad iz Sarajeva dolaze 4 kluba?esprit24 je napisao/la: Ne znam sta hoces postici sa ti omalovazavanjem FKS-a i glavnog grada?? Pa London ima 5-6 klubova u PL Engleske' i ne znam odakle ti tolika mrznja prema glavnom gradu??? Evo vidis ja npr zivim u istom kantonu kao i ti, al nemam neku opterecenost prema glavnom gradu, jer iz njega dolazi klub kojeg volim iz dubine duše, al isto tako volim grad u kojem zivim
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne znam, ali meni se cini i imam takav dojam da golman itekako zbunjuje odbranu koja nakon njegovih egzebicija sta ce drugo ili kako ce drugacije igrat vec panicno pred golom. Sampouzdanje iscezne, nesigurnost sve prisutnija.Armala je napisao/la:Sve u svemu odbrana i golgeter za vise, za trenutno stanje je ovo maksimum sa kojim nisam toliko nezadovoljan.
GazijaKalesija je napisao/la:Momčino, nigdje nisam rekao da mrzim Sarajevo, navijao sam i ja za njih večeras. To je bio samo odgovor na ovog momčinu gore koji kaže da svako selo želi imati klub u Premijer ligi, a ne buni se kad iz Sarajeva dolaze 4 kluba?esprit24 je napisao/la: Ne znam sta hoces postici sa ti omalovazavanjem FKS-a i glavnog grada?? Pa London ima 5-6 klubova u PL Engleske' i ne znam odakle ti tolika mrznja prema glavnom gradu??? Evo vidis ja npr zivim u istom kantonu kao i ti, al nemam neku opterecenost prema glavnom gradu, jer iz njega dolazi klub kojeg volim iz dubine duše, al isto tako volim grad u kojem zivim
Napisao sam da nam je jadna liga ako nam je ovo najjači klub. I tako i jeste. Sarajevo bi trebalo manje meljati loptu i kružiti oko 16m, više šutirati što su par puta večeras i pokušali Stojčev, Bilbija i Puzigaća, više centaršuteva sa strane. Sarajevo večeras nije stvorilo 100% priliku i to je ono što boli.
Jel jeste, iskreno? Gledaj objektivno, ne subjektivno?mma_hz je napisao/la:GazijaKalesija je napisao/la:Momčino, nigdje nisam rekao da mrzim Sarajevo, navijao sam i ja za njih večeras. To je bio samo odgovor na ovog momčinu gore koji kaže da svako selo želi imati klub u Premijer ligi, a ne buni se kad iz Sarajeva dolaze 4 kluba?esprit24 je napisao/la: Ne znam sta hoces postici sa ti omalovazavanjem FKS-a i glavnog grada?? Pa London ima 5-6 klubova u PL Engleske' i ne znam odakle ti tolika mrznja prema glavnom gradu??? Evo vidis ja npr zivim u istom kantonu kao i ti, al nemam neku opterecenost prema glavnom gradu, jer iz njega dolazi klub kojeg volim iz dubine duše, al isto tako volim grad u kojem zivim
Napisao sam da nam je jadna liga ako nam je ovo najjači klub. I tako i jeste. Sarajevo bi trebalo manje meljati loptu i kružiti oko 16m, više šutirati što su par puta večeras i pokušali Stojčev, Bilbija i Puzigaća, više centaršuteva sa strane. Sarajevo večeras nije stvorilo 100% priliku i to je ono što boli.![]()
e svasta..
a sto se tice Deje..uvijek podrzavam nashe igrace..i nastavicu tako al nakon njegove greske i primljenog gola onoliko se izderaati na kapitena Dupovca mi nikako nije jasno...on napade njega a proleti..![]()
U odbranu podrazumijevam i golmana, svaka cast Deji, sarajevsko dijete ali on ne zna braniti i to je to.dr.van nostrand je napisao/la:Ne znam, ali meni se cini i imam takav dojam da golman itekako zbunjuje odbranu koja nakon njegovih egzebicija sta ce drugo ili kako ce drugacije igrat vec panicno pred golom. Sampouzdanje iscezne, nesigurnost sve prisutnija.Armala je napisao/la:Sve u svemu odbrana i golgeter za vise, za trenutno stanje je ovo maksimum sa kojim nisam toliko nezadovoljan.
Mora se dovesti ozbiljan golman, ma **** ovog, kome nije ovo otvorilo oci, ne znam vala kad ce.
**** se raji iz Saraj'va...?mma_hz je napisao/la:Ma brate kalesija svoj ti poso..
Otprilike..GazijaKalesija je napisao/la:**** se raji iz Saraj'va...?mma_hz je napisao/la:Ma brate kalesija svoj ti poso..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], gh0stHZ, napoleon72, Sazg i 57 gostiju.