Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Sta se ovo hvali Englezima kako je Messija stavio u dzep? :-S
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
i trebaOmerbavarac je napisao/la:Sta se ovo hvali Englezima kako je Messija stavio u dzep? :-S
da se nikad ne zaboravi
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- el-fighter
- Kontakt:
Novinari ga cesto pitaju o Messiu, a Besic nije lik koji ce skromno reci nesto tipa "uradio sam sve sto sam mogao", vec ce reci bas onako kako je bilo. Messia je itekako dobro cuvao, ako uzmemo u obzir da je on "tada" bio anonimus iz madjarske lige.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Goalgetter
- Kontakt:
Da ga nije srusio Bico, danas bi svi pricali o tome kako ga je strpao u dzep. 
Kakvo je samo kriminalno prvenstvo Bicakcic odigrao. Ko je gledao protiv Santosa to je mogao i pretpostavit. Ali ne nas vrlo selektor.Goalgetter je napisao/la:Da ga nije srusio Bico, danas bi svi pricali o tome kako ga je strpao u dzep.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Momak se je tek oporavio od povrede. :S Bilo za ocekivati. Trebao je tu neko drugi igrati.Cartman je napisao/la:Kakvo je samo kriminalno prvenstvo Bicakcic odigrao. Ko je gledao protiv Santosa to je mogao i pretpostavit. Ali ne nas vrlo selektor.Goalgetter je napisao/la:Da ga nije srusio Bico, danas bi svi pricali o tome kako ga je strpao u dzep.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- el-fighter
- Kontakt:
Apsolutno se slazem. Besic je imao Messia "pod kontrolom" u tom naletu, ali se Bicakcic postavio amaterski i primili smo gol. Bicakcic je msm propustio skoro cijele pripreme, a to sto je on takav igrao je drugi par cipela.Goalgetter je napisao/la:Da ga nije srusio Bico, danas bi svi pricali o tome kako ga je strpao u dzep.
Velež do groba života mi moga
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
"Da ga nije, da ga nije". Da su ga Iran malo bolje cuvali jos par minuta, pricalo bi se kako ga je Iranska odbrana stavila u dzep.Goalgetter je napisao/la:Da ga nije srusio Bico, danas bi svi pricali o tome kako ga je strpao u dzep.
Nista protiv Besica, ali ne mozes tako gledat stvari. Da nije dao gol u onoj situaciji, kako mozes biti siguran da nebi bili ofenzivniji ostatak utakmice i isli na jos jedan gol koji bi vjerovatno Messi dao? Messi je imao prosjecnu utakmicu protiv nas kada se gledaju sve utakmice u prvenstvu. Nije najbolju, ali nije ni najgoru. Gledo sam sve njegove utakmice osim onu protiv Nigerije. Bio je totalno nevidljiv u velikim periodima svake utakmice koju je igrao. Ona nagrada za najboljeg igraca nidje veze. Ako mi mozemo rec da ga je Besic stavio u dzep, sta tek mogu govorit navijaci Belgije, Holandije i Njemacke govorit?
Besic je odigrao vrlo dobro na SP-u. Da nije, nebi bio sada u jednom od boljih Engleskih klubova, to je sigurno. Ali ne radi onoga sto je uradio protiv Messija. Mene je vise zadivilo njegovo konstantno trcanje i to sto je igrao kao stariji veteran, a ne 21-godisnjak.
Znam ja to, ne kritikujem Bicakcica, nego Susica sto ga je stavio.Pirke je napisao/la:Momak se je tek oporavio od povrede. :S Bilo za ocekivati. Trebao je tu neko drugi igrati.Cartman je napisao/la:Kakvo je samo kriminalno prvenstvo Bicakcic odigrao. Ko je gledao protiv Santosa to je mogao i pretpostavit. Ali ne nas vrlo selektor.Goalgetter je napisao/la:Da ga nije srusio Bico, danas bi svi pricali o tome kako ga je strpao u dzep.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Messi se onakvih golova nadavao pored Sergia Ramosa, Pepea, pored svih najboljih stopera na svijetu i treba sad covjek zamjeriti jednome Bicakcicu za kojeg se do jucer nije znalo? Meni momak uopste nije kriv, sve je to sastavni dio fudbala, i najbolji pogrijese pa su im cijene opet 50+ miliona. Da ne uzimam u obzir njegovu povredu. Najveci, jedini krivac za ovaj neuspijeh (s obzirom na sve) je nas divni selektor. Covjek ne zasluzuje da vodi onakve igrace, jednostavno. Sastav za utakmicu s Nigerijom mu nikad necu oprostiti, totalni amaterizam, sta vec, on to najbolje zna. Za onaj seljakluk u nedavnoj emisiji na BHT-u stvarno nemam rijeci.
Izdržati, to je temelj vrline!
Pa i ja.Cartman je napisao/la:Znam ja to, ne kritikujem Bicakcica, nego Susica sto ga je stavio.Pirke je napisao/la:Momak se je tek oporavio od povrede. :S Bilo za ocekivati. Trebao je tu neko drugi igrati.Cartman je napisao/la: Kakvo je samo kriminalno prvenstvo Bicakcic odigrao. Ko je gledao protiv Santosa to je mogao i pretpostavit. Ali ne nas vrlo selektor.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Roberto Martinez je u intervju izjavio da su se Besic i Barlkley odmah sprijateljili i fakticki najbolji prijatelji postali sto moze za Mumeta biti samo + jer Barkley bas djeluje ko fin i pristojan momak.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Osiso se
nije to vise isti covjek
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Kad se vec osisao, mogao bi nabaciti malo bradice. Ovako djeluje previse pitomo. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mogo bi nabacit da ima bradice, vidis da liku brada raste samo oko usta, ustvari samo ispodrope11 je napisao/la:Kad se vec osisao, mogao bi nabaciti malo bradice. Ovako djeluje previse pitomo.
Ne treba mu vala, ko ima bradu zna kakva je to muka.
Kad si tinejdzer jedva cekas da naraste, jer je to kao odraz muskosti, al kad naraste nek ti je Bog na pomoci.
Kad si tinejdzer jedva cekas da naraste, jer je to kao odraz muskosti, al kad naraste nek ti je Bog na pomoci.
mnogo je bolji sa ovom baby face umiljatog krvnika. protivnik ce misliti da protiv sebe ima nekog golbradog mladica i uci ce opusteno i lezerno, a nakon 2-3 njegova starta i nevinog djecijeg osmjeha sa pogledom psihopate ubice shvatice da je bolje ici po bokovima do kraja utakmice ili svaki dolazak do sesnaesterca ce biti kao prolazak bos preko raspaljenog zara 
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], FerdinandF, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Micron, mirsonetz, Mostarska, Muumii, NazorUso, Tatamata1946, zikerrz21 i 102 gosta.