FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- bavaracmujo
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Neznam sta ce nam di maria, iako sam uvijek za konkurenciju i kvalitet al sad stvarno tolike pare dat bez velke potreba nekako mi nije logicno, al treba razumjet mozda je ovo samo furanje psg-a da pohiti sa kupovinom di marie, bolje je te pare tusnut u dortmund za rojsa.
P.s. Kako smo jutros odigrali, jel leva opet zabio i kakav je mali spanac?
P.s. Kako smo jutros odigrali, jel leva opet zabio i kakav je mali spanac?
- Bayern@heart
- Kontakt:

Sretan 30.rođendan sad već jednoj od naših najvećih legendi kluba. Još puno trofeja nam donio
čestitka iz SAD-a

- Centre forward
- Kontakt:
Djesi Pep ljudino. Ma kakvi to, u garaži je TDI, ponos Wolfsburga.PEP je napisao/la:Centre forward je napisao/la:Ne moRe bez Arsenove dječice proć' bilo kakva kvalitetna rasprava. Izgleda da su im dosadila prepucavanja propalih hodža i adolescenata tamo u Engleskoj pa su navratili malo.![]()
Marco Rojs je igrač svjetske klase, krilo je i ja ga želim u Bayernu. Da li on nastupa u Dortmundu il' je talenat FK Krušik iz Kalesije, nebitna je stvar.
Tako je legendonego bogati sto ovaj lavic na avataru da se nije poceo francuz vozati.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Postavi im ovo pitanje za sedam dana.nedim93 je napisao/la:Kobasičari, kako ide
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
sinoć sam odgledo samo prvo poluvrijeme
..
nije bilo oni dosadni dodavanja između Bayernovi igrača, brzo su prenosili loptu sa svoje polovice, Ribery ako je suditi po 1 pol. se vraća u formu
.... Rode trci ko navijen.... 
edit:
[youtube][/youtube]
nije bilo oni dosadni dodavanja između Bayernovi igrača, brzo su prenosili loptu sa svoje polovice, Ribery ako je suditi po 1 pol. se vraća u formu
edit:
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: phily, dana/u 01 avg 2014, 11:15, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Dziste kobasicari, sta maji
Nadam se da rojs nikada nece zaigrati za bayu.
Jenostano, tipus je najveci ljigavac na kugli zemaljskoj. Naanicu mu, prije bi ohrdinu groskrojca neg ublehu rojsa.
Ps.
Ko god danas bude na dzumi, niposto zaboraviti dovu za gazu. Ako nista drugo, barem da ih se tako sjetimo jer, cinjenica je, ljudi prolaze ono sto smo mi prolazili, mozda cak i gore.
Jenostano, tipus je najveci ljigavac na kugli zemaljskoj. Naanicu mu, prije bi ohrdinu groskrojca neg ublehu rojsa.
Ps.
Ko god danas bude na dzumi, niposto zaboraviti dovu za gazu. Ako nista drugo, barem da ih se tako sjetimo jer, cinjenica je, ljudi prolaze ono sto smo mi prolazili, mozda cak i gore.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Ja sam gledao prvo poluvrijeme i mogu reci da sam odusevljen igrom i zalaganjem
Sta ce tek biti kad nam se vrati pola tima 
isakovichekerbay"]Dziste kobasicari, sta maji
Ps.
Ko god danas bude na dzumi, niposto zaboraviti dovu za gazu. Ako nista drugo, barem da ih se tako sjetimo jer, cinjenica je, ljudi prolaze ono sto smo mi prolazili, mozda cak i gore.[/quote]
a za Siriju nista ha,to sad neka propaganda dovljenja za Gazu
.
Ps:
Rode pravi,ribery će pokušati napraviti neš ove sezone al ne vidim svježinu u njemu,kao da je zakocen
Ps.
Ko god danas bude na dzumi, niposto zaboraviti dovu za gazu. Ako nista drugo, barem da ih se tako sjetimo jer, cinjenica je, ljudi prolaze ono sto smo mi prolazili, mozda cak i gore.[/quote]
a za Siriju nista ha,to sad neka propaganda dovljenja za Gazu
Ps:
Rode pravi,ribery će pokušati napraviti neš ove sezone al ne vidim svježinu u njemu,kao da je zakocen
Zadnja izmjena: isakovich, dana/u 01 avg 2014, 20:27, ukupno mijenjano 3 puta.
VOLIM BAYERN
koja je ovaj Rode radilica
momak je zvijer
mogao bi on biti pun pogodak...jednostavno onakvim pristupom momka mogu zamisliti na svakoj poziciji da igra...

new away kit for GK
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- schweinsteiger
- Kontakt:
phily je napisao/la:
new away kit for GK
![]()
Bolje da su nam ovakvi bili domaci dresovi za igrace.
#miasanmia
- farinelli123
- Kontakt:
Zasto je ovaj podforum opet zamro?
Ajde da ga ozivimo!
Pep Gvardiola je najgori trener na dunjaluku i stavljanje Lama u vezni red je najgori potez na svetu.
Ajde da ga ozivimo!
Pep Gvardiola je najgori trener na dunjaluku i stavljanje Lama u vezni red je najgori potez na svetu.
•
farinelli123 je napisao/la:Zasto je ovaj podforum opet zamro?
Ajde da ga ozivimo!
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
I jednog od najboljih zadnjih veznih u svijetu na mjesto stopera xDfarinelli123 je napisao/la:Zasto je ovaj podforum opet zamro?
Ajde da ga ozivimo!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... unich.htmlSouthampton goalkeeper Artur Boruc an unlikely target for German champions Bayern Munich
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- Omerbavarac
- Kontakt:
Samo da se Thiago oporavi i da ostane zdrav sto je moguce vise, nagledacemo se mi onda Lahma na beku. 
Boruc je nekad davno bio zelja Bayerna i to prije nego je doveden Neuer, u vrijeme Rensinga. Sjecam se da se vodila polemika oko njega i Freya a Boruc je tada jos uvijek bio u Celticu.
Njegovim angazmanom bi vjerujem za Bayern bio zavrsen prelazni rok.
Boruc je nekad davno bio zelja Bayerna i to prije nego je doveden Neuer, u vrijeme Rensinga. Sjecam se da se vodila polemika oko njega i Freya a Boruc je tada jos uvijek bio u Celticu.
Njegovim angazmanom bi vjerujem za Bayern bio zavrsen prelazni rok.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayern-Boss Karl-Heinz Rummenigge will einen Reus-Transfer nicht ausschließen
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:
Bayern-Boss Karl-Heinz Rummenigge will einen Reus-Transfer nicht ausschließen
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Reus u Bayern nije moguc ovog ljeta, eventualno narednog.
Spanski mediji nastavljaju s Bayernom dizati cijenu Di Mariji...
Spanski mediji nastavljaju s Bayernom dizati cijenu Di Mariji...
Kad je sljedeca utakmica,sa kim igramo i u koliko sati?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.