OnFire je napisao/la:Ova taktika se pokazuje kao uspješnaOnFire je napisao/la:King V. - McHale Ch.
probati 1 po kvoti 2,70
Treba probati Gonzalesovu teoriju da su joj (McHale) oni dani u mjesecu
2:0 (6:1;6:3)
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Warriors - A.Niigata (Zbroj golova) 4+ , 2.40
U zadnjih 7 medjusobnih utakmica išlo 4+, ne vidim razlog zašto nebi i danas
-
flagrantus
- Kontakt:
Slobodno prepisi,ti si Gonzales a on je Gonzalez.Znaci zbog zadnjeg slova nemoguce da ste u srodstvugonzales je napisao/la:Prvog prepisujem,, i ja mislim da ce Thiem dobiti,, a drugi ne,, nemogu protiv sebe igratiflagrantus je napisao/la:Thiem-Granollers-Pujol 1
Goffin-Gonzalez 1
U Kitzbuhelu i danas najavljuju kisu ali u poslijepodnevnim satima,ovi mecevi se igraju nesto ranije pa valjda pobijede prije kise![]()
Vjerujem da ce mladi Thiem pred svojom publikom eliminisati proslogodisnjeg pobjednika turnira,vodi 2-0 protiv njega u m.duelima ima solidnu sezonu na sljaci 14-7.
Istina u zadnje vrijeme se muci i nije u najboljoj formi ali mislim da ce naci put do pobjede,tim vise jer ni Granollers ne briljira 11-14 na sljaci ove sezone.
Sto se tice Goffina jednostavno covjek rusi sve pred sobom.Sta reci za covjeka koji u julu ima 18 pobjeda u nizu na sljaci,osvojene turnire u Scheveningenu,Poznanu i Tampereu .
Valjda nece sada stati,mada Gonzalez nije naivan igrac.
Znam brate,, al nije mi Goffin siguran,, i Gonzalez je opasan,, od 6 mjeseca 23pobjede i 3 poraza ima na sljaci,, tako da je rizik tipovati i na jednog i na drugog.flagrantus je napisao/la:Slobodno prepisi,ti si Gonzales a on je Gonzalez.Znaci zbog zadnjeg slova nemoguce da ste u srodstvugonzales je napisao/la:Prvog prepisujem,, i ja mislim da ce Thiem dobiti,, a drugi ne,, nemogu protiv sebe igratiflagrantus je napisao/la:Thiem-Granollers-Pujol 1
Goffin-Gonzalez 1
U Kitzbuhelu i danas najavljuju kisu ali u poslijepodnevnim satima,ovi mecevi se igraju nesto ranije pa valjda pobijede prije kise![]()
Vjerujem da ce mladi Thiem pred svojom publikom eliminisati proslogodisnjeg pobjednika turnira,vodi 2-0 protiv njega u m.duelima ima solidnu sezonu na sljaci 14-7.
Istina u zadnje vrijeme se muci i nije u najboljoj formi ali mislim da ce naci put do pobjede,tim vise jer ni Granollers ne briljira 11-14 na sljaci ove sezone.
Sto se tice Goffina jednostavno covjek rusi sve pred sobom.Sta reci za covjeka koji u julu ima 18 pobjeda u nizu na sljaci,osvojene turnire u Scheveningenu,Poznanu i Tampereu .
Ja sam odigrao Thiema, ubacio jos Kudryatseva i Spanjolke u kosarci U16
Warriors FC-Albirex N. 2/1 27
probati što da ne
probati što da ne
13:30 KM/KINA - RUSIJA(KP) - kp2 @1,90
Premier
Juce su Rusi dobili jaku selekciju Slovenije,, Kineze sam gledao i nisu me odusevili,, dobili su Angolu,, ali je Angola dosla na turnir sa jako losim sastavom.
Kvota na Ruse je u velikom padu!
Premier
Juce su Rusi dobili jaku selekciju Slovenije,, Kineze sam gledao i nisu me odusevili,, dobili su Angolu,, ali je Angola dosla na turnir sa jako losim sastavom.
Šta kažete danas na Kerber A.-Muguruza G.?
“Tko gubi dobitak, dobija gubitak.”
Ispraceno, dolazi valjda.gonzales je napisao/la:13:30 KM/KINA - RUSIJA(KP) - kp2 @1,90
Premier
Zagreb - Lokomotiva GG 1.55
Oostende-Anderlecht 2 1.70
1.P/Silkeborg -Sonderjysk X 2.30
Chateauroux-Troyes 2 2.50
Oostende-Anderlecht 2 1.70
1.P/Silkeborg -Sonderjysk X 2.30
Chateauroux-Troyes 2 2.50
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Zagreb - Lokomotiva OVER 2.5 DA @ 1.70
Zagreb - Lokomotiva 2 @ 2.15
Zagreb usao u prvu ligu a direktor kluba "omrazeni" Medic stavio sam sebe za trenera, inače potpuno kretenska ekipa, u prva dva kola na njihovim tekmama je palo 4.5 golova po tekmi, a "lokosi" imaju prosjek od 6 golova u prva dva kola...obje ekipe mlade pa je logicno da ne brinu puno o odbrani nego samo napad, Lokomotiva proslo kolo vodila 3:1 u 80. minuti protiv Dinama i u zadnjim minutama izgubila 4:3...tako se to radi u "poštenim" ligama...prilicno sam siguran da ce im vratiti ovo kolo i Lokomotiva bi mogla do pobjede cak.

Zagreb - Lokomotiva 2 @ 2.15
Zagreb usao u prvu ligu a direktor kluba "omrazeni" Medic stavio sam sebe za trenera, inače potpuno kretenska ekipa, u prva dva kola na njihovim tekmama je palo 4.5 golova po tekmi, a "lokosi" imaju prosjek od 6 golova u prva dva kola...obje ekipe mlade pa je logicno da ne brinu puno o odbrani nego samo napad, Lokomotiva proslo kolo vodila 3:1 u 80. minuti protiv Dinama i u zadnjim minutama izgubila 4:3...tako se to radi u "poštenim" ligama...prilicno sam siguran da ce im vratiti ovo kolo i Lokomotiva bi mogla do pobjede cak.
Semper Fidelis
fac - horn 1 - 2.10
fac premiera na domacem terenu, ove sezone.uz podrsku navijaca trebalo bi doc i ovo. u prva 2 kola su mi prosto bolje djelovali od horn-a
kapfenberg - innsbruck DC 1X - 1.57 ( a moze i malo s rizikom 1 - 3.00)
nakon ispadanja iz lige prosle godine, innsbruck napustilo dosta igraca. kapfenberg s minimalnim promjenama u ekipi, tako da su uigranija ekipa. nadam se da ce domacin dobit, samo sto im se spic zove ronivaldo
hartberg - mattersburg 2 - 2.10
nezna se gde vise skripi u hartbergu- labava odbrana ili nespretan napad. mattersburg iskusniji i fizicki jaca ekipa...sve mi izgleda na pobjedu u gostima
auxerre - le havre 1 - 2.20
auxerre kvalitetnija ekipa, umalo da neispadose prosle godine...kako sam cuo planiraju se stabilizovat naredene 2 sezone pa onda opet ciljat za ligue 1. a em le havre bez Hadi Sacko (bio na pozajmnici prosle sezone) fali najkvalitetni igrac.
moze jos i
anderlecht 2
nk zagreb - lok zagreb over 2,5
i idemo
fac premiera na domacem terenu, ove sezone.uz podrsku navijaca trebalo bi doc i ovo. u prva 2 kola su mi prosto bolje djelovali od horn-a
kapfenberg - innsbruck DC 1X - 1.57 ( a moze i malo s rizikom 1 - 3.00)
nakon ispadanja iz lige prosle godine, innsbruck napustilo dosta igraca. kapfenberg s minimalnim promjenama u ekipi, tako da su uigranija ekipa. nadam se da ce domacin dobit, samo sto im se spic zove ronivaldo
hartberg - mattersburg 2 - 2.10
nezna se gde vise skripi u hartbergu- labava odbrana ili nespretan napad. mattersburg iskusniji i fizicki jaca ekipa...sve mi izgleda na pobjedu u gostima
auxerre - le havre 1 - 2.20
auxerre kvalitetnija ekipa, umalo da neispadose prosle godine...kako sam cuo planiraju se stabilizovat naredene 2 sezone pa onda opet ciljat za ligue 1. a em le havre bez Hadi Sacko (bio na pozajmnici prosle sezone) fali najkvalitetni igrac.
moze jos i
anderlecht 2
nk zagreb - lok zagreb over 2,5
i idemo
62:60gonzales je napisao/la:13:30 KM/KINA - RUSIJA(KP) - kp2 @1,90
Premier
Rusi vodili 59:55,, 8 sec do kraja rezultat 60:59 za Ruse i tada kinezi pogadjaju trojku, presudan kos za pobjedu
Steta
BiLy je napisao/la:Warriors - A.Niigata (Zbroj golova) 4+ , 2.40
Dobro je, jest da je 4. gol nakon 1:2 na poluvremenu pao tek u 87. min, ali nema veze, bitno da je prošlo
Rusi danas igraju i protiv Kine i Izraleagonzales je napisao/la:62:60gonzales je napisao/la:13:30 KM/KINA - RUSIJA(KP) - kp2 @1,90
Premier
Rusi vodili 59:55,, 8 sec do kraja rezultat 60:59 za Ruse i tada kinezi pogadjaju trojku, presudan kos za pobjedu
Steta
btw. kakav je Iran u kosarci?? Gledao sam Svedsku protiv nas i nisu losi, akvota na njih 1.65 protiv Irana. Cini mi se kao zicer...
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Da. Druga selekcija,, inace i nebi kvote bile ovako postavljene,, da su Rusi nastupali sa prvom selekcijom bila bi kvota 1,10 ili jos manje.bulbasor je napisao/la:Rusi danas igraju i protiv Kine i Izraleagonzales je napisao/la:62:60gonzales je napisao/la:13:30 KM/KINA - RUSIJA(KP) - kp2 @1,90
Premier
Steta![]()
, vjerovatno je to protiv Kine bila neka druga selekcija..
btw. kakav je Iran u kosarci?? Gledao sam Svedsku protiv nas i nisu losi, akvota na njih 1.65 protiv Irana. Cini mi se kao zicer...
Sto se tice meca Iran - Svedska,, nezz sta bi ti rekao,, nisu to kosarkaske velesile, moze svak svakoga,, tako da bi ja taj mec zaobisao
Novi tiket
Thiem - Monaco-1
Bahlinger-Rennes vise od 2,5 golova
Thiem - Monaco-1
Bahlinger-Rennes vise od 2,5 golova
-
flagrantus
- Kontakt:
6-4,7-5flagrantus je napisao/la:Thiem-Granollers-Pujol 1
Goffin-Gonzalez 1
5-7,6-4,6-3
Zanimljivo ovo je prvi mec u kojem je Goffin izgubio set nakon 18 pobjeda od 2-0 u setovima!
sistem 6/10

Vorskla - Shakhtar 1/2
Kazan - Spartak 1/2 i 2/1
Ceahlaul - ASA x/2
Jagiellonia - Cracovia 1/1
Daugava - Metta 2/1
Skonto - Daugava 2/1
za pocetak danasnjih prelaza uplaceno po 15 km
Kazan - Spartak 1/2 i 2/1
Ceahlaul - ASA x/2
Jagiellonia - Cracovia 1/1
Daugava - Metta 2/1
Skonto - Daugava 2/1
za pocetak danasnjih prelaza uplaceno po 15 km
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.