FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kao sto @crvenobijeli kaze samo ih ignorisite, nek pisu sta god hoce vi se samo ne obazirite. emirati i ostali jedva cekaju da im vi nesta odgovorite. A postoji i block lista 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Pozdrav mili moji samo da se javim sad da ne bude da smo se sakrili u mišiju rupu a ne vidim razlog i zašto bi.pogledajte koga je Atromitos nabušio lani i kod kuće i u goszima i onda če vam biti jasno koliko smo dobro odigrali a i uskoro če prvenstvo pa pogledajte kilometre koliko če ko pretrčati u odnosu na sinoćnju utakmicu gdje tempo bio paklen. Znalci ,čuj nisu spremni cccccccccccccc :salut:za šmanedu 
Sarajevo ljubavi moja!
ma oni se pojedoše od toga što znaju da nemogu imati onakvu atmosferu među navijačima, posjetu, amosferu u svlačionici, onako sposobnu upravu ....
uživajmo i nastavimo bodriti naše Sarajv'o!
uživajmo i nastavimo bodriti naše Sarajv'o!
Glavna stvar od sinoc:
Sa mnom su isla dva momka koja nisu bila na Kosevu bar 7,8 godina.
Vidio sam da im se ono sve svidja i da imaju zelju vratiti se opet na tekmu.
Sta to znaci?
Ovo FK Sarajevo se budi i vraca vjeru u bolje sutra.
Po malo nesretan poraz, ali i onako da smo i dobili sinoc 2:1 ne vjerujem da bi prosli na kraju.
Sinoc definitivno nikom nije bilo zao sto je dao pare i dosao da kisne jer se imalo sta vidjeti na utakmici.
Posjeta i vise nego respektabilna, steta kise. Na onih 15 000 doslo bi jos sigurno bar 3000 da je vrijeme dobro bilo.
Sa mnom su isla dva momka koja nisu bila na Kosevu bar 7,8 godina.
Vidio sam da im se ono sve svidja i da imaju zelju vratiti se opet na tekmu.
Sta to znaci?
Ovo FK Sarajevo se budi i vraca vjeru u bolje sutra.
Po malo nesretan poraz, ali i onako da smo i dobili sinoc 2:1 ne vjerujem da bi prosli na kraju.
Sinoc definitivno nikom nije bilo zao sto je dao pare i dosao da kisne jer se imalo sta vidjeti na utakmici.
Posjeta i vise nego respektabilna, steta kise. Na onih 15 000 doslo bi jos sigurno bar 3000 da je vrijeme dobro bilo.
Danas predao sutra gotovaBordoMahala je napisao/la:Koliko se ceka izrada godisnje ? Nisam uzimao do sad, samo clansku pa me zanima bili mogla biti gotova do Zvijezde, da ne dajem i tu dzaba pare
- BordoMahala
- Kontakt:
Hvala buraz. 'Nači ljudino ja sutra u klub idem. 
E napokon da jednom prihvatim i tvoje misljenje upotpunosti..namjerno se potencira prica o tome kako mi trosimo neke milijone na igrace i kako je bruka ako nista ne osvojim bla bla..sve sto je doslo sada dzaba je doslo..samo nam namecu navijaci ostalih klubova neke pare koje mi kao trosimo,vec traze izvlakusu ako njihov klub nista ne osvoji,a a ko slucajno sta osvoje bice prica "dzaba milijoni"...a mi jedino sto plate dajemo na vrijeme ito je sva prica..aleksandar_veliki je napisao/la:Ekipa Sarajeva nije nista skuplja od Širokog i Zrinjskog. Te price koje se pricaju su sve samo ne istinite.asko75 je napisao/la:Uživao sam gledajući sinoćnju utakmicu baš uz pivo, vidjelo se da je zrelija i bolja ekipa Atromitosa još pored onakve atmosfere i navijača treba biti objektivan, u smislu da su imali ljudi pored glova još par zrelih i izrađenih prilika, i to je to što se tiče evrope dole će isto biti šamaranje nemamo mi ekipe za evrope, i zalud je davat tolike plate i pare i igračima, jedino će biti žalosno što ćete i duljevića kao igrača upropastiti na dobrom ste putu, nagomilali ste igrača bez veze, a nisu u kvaliteti velike razlike, eto toliko od mene kao neutralnog gledaoca.
Jedino mi je krivo kad već imate ovako jaku i skupu ekipu što ne igrate malo otvorenije primjer 4-4-2 sa 2 špica ne sa dva defanzivna vezna čemu to još ponaročito u našoj ligi, pa vi imate ekipu da igrate 4-3-3 komotno jer sam čitao i slušao izjave ono Abrakovića sportskog direktora.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Moguce,sve je moguce...al ne ta prica ne stoji jer mi nikoga niti smo kupili..niti neke nenormalne plate dajemo...
sve sto radimo je sto regularno izvrsavamo obaveze prema svojim zaposlenicima(fudbalerima) i ostalom osoblju,al to sto kod nas to nije normalno to je druga stvar...i sto naravno imamo jak marketing sto je osnovno u svim ozb svjetskim i manje svjetskim
klubovima..
sve sto radimo je sto regularno izvrsavamo obaveze prema svojim zaposlenicima(fudbalerima) i ostalom osoblju,al to sto kod nas to nije normalno to je druga stvar...i sto naravno imamo jak marketing sto je osnovno u svim ozb svjetskim i manje svjetskim
FK SARAJEVO.
pa kod vas se svaki mjesec pisu razlicite price. prije mjesec dovodimo najbolje igrace iz lige, imamo extra najbolje plate u drzavi, doveli najbolje igrace makedonije, srbije itd. idete u playoff, i mnogo toga jos. da bi sad dosli do toga da nemate nista skuplju ni bolju ekipi od sirokog i zrinjskog. a kad se to pisalo prije mjesec vi ste pisali da je neko ljubomoran na vas toboze. vi ste sampioni u prodavanju magle do prvenstva, a ka dode prvenstvo inovih par abdulaha s utisaju vi kao postanete realno...
O cemu ti laprdalo pricas...pa evo ako vec hoces da supljiramo i pricamo o cinjenicama...emirati je napisao/la:pa kod vas se svaki mjesec pisu razlicite price. prije mjesec dovodimo najbolje igrace iz lige, imamo extra najbolje plate u drzavi, doveli najbolje igrace makedonije, srbije itd. idete u playoff, i mnogo toga jos. da bi sad dosli do toga da nemate nista skuplju ni bolju ekipi od sirokog i zrinjskog. a kad se to pisalo prije mjesec vi ste pisali da je neko ljubomoran na vas toboze. vi ste sampioni u prodavanju magle do prvenstva, a ka dode prvenstvo inovih par abdulaha s utisaju vi kao postanete realno...
ako gledamo po transfermarktu,a po tome trenutno mozemo gledati mi kostamo 6,55 milijona eura sa 30 igraca,dok zrinjski kosta 5,73 milijona sa cak 36 igraca u kadru a siroki kosta 3.93 sa 29 igraca u kadru..
To su ti neke cinjenice..al ponovo kazem mi nismo nikakve pare trosili niti smo se gadjali nekim parama..
FK SARAJEVO.
Istinaemirati je napisao/la:pa kod vas se svaki mjesec pisu razlicite price. prije mjesec dovodimo najbolje igrace iz lige, imamo extra najbolje plate u drzavi, doveli najbolje igrace makedonije, srbije itd. idete u playoff, i mnogo toga jos. da bi sad dosli do toga da nemate nista skuplju ni bolju ekipi od sirokog i zrinjskog. a kad se to pisalo prije mjesec vi ste pisali da je neko ljubomoran na vas toboze. vi ste sampioni u prodavanju magle do prvenstva, a ka dode prvenstvo inovih par abdulaha s utisaju vi kao postanete realno...
Ti si opet šampion !
Transfermarkt je relavantan samo kada su neke ozbiljnije lige od nase u pitanju. Recimo neka rumunska ekipa vrijedi sigurno puno vise nego sto je transfermakt prikazuje dok je recimo sa skandinavcima druga situacija.Da ne trunim znas i sam.Da ne idem dalje od svog kluba Nedo Turkovic vrijedi 300 000 Eura a Bajic 75 000 meni to nije relevantno pogotovo sto znam kako formiraju vrijednost igraca iz nase lige.mma_hz je napisao/la:O cemu ti laprdalo pricas...pa evo ako vec hoces da supljiramo i pricamo o cinjenicama...emirati je napisao/la:pa kod vas se svaki mjesec pisu razlicite price. prije mjesec dovodimo najbolje igrace iz lige, imamo extra najbolje plate u drzavi, doveli najbolje igrace makedonije, srbije itd. idete u playoff, i mnogo toga jos. da bi sad dosli do toga da nemate nista skuplju ni bolju ekipi od sirokog i zrinjskog. a kad se to pisalo prije mjesec vi ste pisali da je neko ljubomoran na vas toboze. vi ste sampioni u prodavanju magle do prvenstva, a ka dode prvenstvo inovih par abdulaha s utisaju vi kao postanete realno...
ako gledamo po transfermarktu,a po tome trenutno mozemo gledati mi kostamo 6,55 milijona eura sa 30 igraca,dok zrinjski kosta 5,73 milijona sa cak 36 igraca u kadru a siroki kosta 3.93 sa 29 igraca u kadru..
To su ti neke cinjenice..al ponovo kazem mi nismo nikakve pare trosili niti smo se gadjali nekim parama..
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nisam ja rekao da je relevantan,al jedino se mi po njemu mozemo mjeriti..razumijes..i kod nas je stojcev 200 milja eura ..
dok je Vusljanin 300.000.

FK SARAJEVO.
E to da imate jak marketing to je stvarno tačno. To ste nasljedili još od osnivača ali džaba marketing ako ne valja proizvod. Meni se čini da je igračima postalo jasno oko 60te minute da nisu toliko jaki kao što marketing kaže i da je to razlog pada a ne kondicija.mma_hz je napisao/la:Moguce,sve je moguce...al ne ta prica ne stoji jer mi nikoga niti smo kupili..niti neke nenormalne plate dajemo...
sve sto radimo je sto regularno izvrsavamo obaveze prema svojim zaposlenicima(fudbalerima) i ostalom osoblju,al to sto kod nas to nije normalno to je druga stvar...i sto naravno imamo jak marketing sto je osnovno u svim ozb svjetskim i manje svjetskimklubovima..
Sarajevo bi trebalo da postane sampion BiH ove godine i pojedini igraci ce jos vise napredovati i uigrati se. I individualno i kao tim sto je dobra za evropska natjecanja dogodine. Po meni se nebi trebao prodati ni jedan glavni igrac a od pojacanja bi trebao da bude prioritet u zimskom transfer roku ili najkasnije za godinu dana jedan jako dobar napadac kao npr. Muslimovic ili taj Benko sto se je spominjao ( pod uslovom da Krste ne zabije 20 golova i Bilbija konacno proradi onda ne treba
) Bolje bi bilo da se klub pojaca zimi jer bio tako igrac imao pola godine da se uigra sa ekipom prije evropskih utakmica. Sve drugo su nijanse. Odnosno na skoro svakoj drugoj poziciji postoje bar dvojica solidnih igraca.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jest vala upravu si, samo nam se nemoj sekirati.emirati je napisao/la:pa kod vas se svaki mjesec pisu razlicite price. prije mjesec dovodimo najbolje igrace iz lige, imamo extra najbolje plate u drzavi, doveli najbolje igrace makedonije, srbije itd. idete u playoff, i mnogo toga jos. da bi sad dosli do toga da nemate nista skuplju ni bolju ekipi od sirokog i zrinjskog. a kad se to pisalo prije mjesec vi ste pisali da je neko ljubomoran na vas toboze. vi ste sampioni u prodavanju magle do prvenstva, a ka dode prvenstvo inovih par abdulaha s utisaju vi kao postanete realno...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Da se i ja javim, prvi put sam bio na istoku sinoc, bilo mi je nekako cudno gledat utakmicu, jer sam svaki put do sada navijao. Bio sam sa drugom, manijakom. Nekako sam ga nagovorio da dodje na utakmicu, i momak je bas kao i ja ostao u cudu, na onako dobru igru Sarajeva. Momak je cijeli zivot u trenignu, cak ja i igrao u B timu Sarajeva za vrijeme Hadzialgica, po njegovim rijecima odavno nije gledao bolji fudbal jedne ekipe sa nasih prostora.
Mi sa ovom igrom mozemo biti ponosni, da Bandovic nije pogrijesio ko zna sta bi bilo sinoc. Isto tako ako tamo zabijemo go u prvih 20 minuta svasta moze biti. Ja nekako vjerujem da jos nije gotovo i nadam se nekom ludom podvigu i pobjedi od 3-1 ponovo
.
Mi sa ovom igrom mozemo biti ponosni, da Bandovic nije pogrijesio ko zna sta bi bilo sinoc. Isto tako ako tamo zabijemo go u prvih 20 minuta svasta moze biti. Ja nekako vjerujem da jos nije gotovo i nadam se nekom ludom podvigu i pobjedi od 3-1 ponovo
Evo da se i ja prijavim VELIKI POZDRAV ZA SVU BORDO BRACU
Ko god kaze da je bilo lose, LAZE!
http://nogomania.ba/horde-zla-jos-jedno ... kom-nivou/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://nogomania.ba/horde-zla-jos-jedno ... kom-nivou/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nevjerovatno koliko su se strumfovi prepali i koliko pokusavaju umanjiti kvalitet ove nase ekipe 
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, NeSamSafetee, plisek i 27 gostiju.