Nije Tanksson trenutno u Nizozemskoj,eno ga hladi m*da na jezeru u Švicarskoj,piše mu na Instagram-u....dubrovnik je napisao/la:Covjek ide, kad ne zele oni koji bi trebali. Mogao bi i do Tankovica jos jednom skoknuti nije Nizozemska daleko od Belgije, a usput zasto bi isao u Zukanovica?Goalgetter je napisao/la:Juka ce izgleda putovati u ovaj koji dan kod Dine Arslanagica. Premislja se izmedju Alomerovica [Dortmund], Zukanovica i Arslanagica gdje ce putovati, mada mislim prije da ce kod Dine, jer je najpotrebnije u ovom momentu.
Da nisu opet portali slagali da se stavio Susicu na raspolaganje, jer ne vidim drugi razlog za put. Ovaj covjek je zasluzniji za ovu repku nego svi ostali djelatnici saveza zajedno. Svaka cast gospodine Becirevicu. Mnogi mu zamjeraju nedostatak obrazovanja i slicne budalastine ali covjek ne trza nego radi i dalje. Susic bi se trebao ugledat na ovog covjeka koji bez place na temelju svoje ljubavi prema repki odradjiva cijeli ovaj posao. Za to vrijeme neke lijencuge traze povecanja prihoda unatoc spavanju na treninzima i van njih. Naspavaj se ti Susicu a Juka ce obilazit potencijalne reprezentativce.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
Imperator98
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ako ima 30 godina nema nista od njega na zalost, kasno je to za pocetak.TMovac je napisao/la:Rodjen je u Gorazdu, ali koji ce nam qurac igrac od 30 godina. ionako pored Dzeke i Ibisevica niti jedan ne moze prismrditi prvih 11. A na klupi bi radije gledao nekog naseg talenta, koji ce trenirajuci sa starijim kolegama dodatno napredovati i vjerojatno ih vremenom zamjeniti, nego neke polovnjake koji su vec na zalasku karijere od kojih nemamo ni kratkorocno ni dugorocno koristi.dubrovnik je napisao/la:Sto je sa ovim Radovicem? Vidio sam lani da se i Srpski FS nesto vrti oko njega. Odakle je ovaj igrac i je li ikada igrao u BIH ili bi mu trebalo sredjivati papire kao i drugima?Pauleta je napisao/la:Miroslav Radovic je zabio dva gola Celticu u pobjedi njegove Legije 4-1. Uoci SP je u sedam utakmica zabio osam golova, a nastavlja i ove sezone.
Jos mu je onda blize da ga poviri.Imperator98 je napisao/la:Nije Tanksson trenutno u Nizozemskoj,eno ga hladi m*da na jezeru u Švicarskoj,piše mu na Instagram-u....dubrovnik je napisao/la:Covjek ide, kad ne zele oni koji bi trebali. Mogao bi i do Tankovica jos jednom skoknuti nije Nizozemska daleko od Belgije, a usput zasto bi isao u Zukanovica?Goalgetter je napisao/la:Juka ce izgleda putovati u ovaj koji dan kod Dine Arslanagica. Premislja se izmedju Alomerovica [Dortmund], Zukanovica i Arslanagica gdje ce putovati, mada mislim prije da ce kod Dine, jer je najpotrebnije u ovom momentu.
Da nisu opet portali slagali da se stavio Susicu na raspolaganje, jer ne vidim drugi razlog za put. Ovaj covjek je zasluzniji za ovu repku nego svi ostali djelatnici saveza zajedno. Svaka cast gospodine Becirevicu. Mnogi mu zamjeraju nedostatak obrazovanja i slicne budalastine ali covjek ne trza nego radi i dalje. Susic bi se trebao ugledat na ovog covjeka koji bez place na temelju svoje ljubavi prema repki odradjiva cijeli ovaj posao. Za to vrijeme neke lijencuge traze povecanja prihoda unatoc spavanju na treninzima i van njih. Naspavaj se ti Susicu a Juka ce obilazit potencijalne reprezentativce.
http://www.transfermarkt.co.uk/miroslav ... eler/27235" onclick="window.open(this.href);return false;dubrovnik je napisao/la:Ako ima 30 godina nema nista od njega na zalost, kasno je to za pocetak.TMovac je napisao/la:Sto je sa ovim Radovicem? Vidio sam lani da se i Srpski FS nesto vrti oko njega. Odakle je ovaj igrac i je li ikada igrao u BIH ili bi mu trebalo sredjivati papire kao i drugima?dubrovnik je napisao/la:Miroslav Radovic je zabio dva gola Celticu u pobjedi njegove Legije 4-1. Uoci SP je u sedam utakmica zabio osam golova, a nastavlja i ove sezone.
Rodjen je u Gorazdu, ali koji ce nam qurac igrac od 30 godina. ionako pored Dzeke i Ibisevica niti jedan ne moze prismrditi prvih 11. A na klupi bi radije gledao nekog naseg talenta, koji ce trenirajuci sa starijim kolegama dodatno napredovati i vjerojatno ih vremenom zamjeniti, nego neke polovnjake koji su vec na zalasku karijere od kojih nemamo ni kratkorocno ni dugorocno koristi.
covjek mladji od mene 6 dana. Ne razumijem zasto ga pojedinci uopste spominju? Bolje gurati malog Maletica, Djurica. ili pokusati privesti Tankovica i Hrgotu.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Stojcevu nije ni do koljena, a Radovac je po meni bolji od njega.Head je napisao/la:Da. Gojko je armirani beton i najbolji igrac Sarajeva, trenutno najkvalitetnije ekipe u prvenstvu. Kao takav zasluzuje paznju reprezentacije.
Prvenstvo ni pocelo nije a ti znas ko je najkvalitetniji.
Opet kazem lako je bilo prosle godine igrati pored Jajala, u ove 4 evropske tekme nije to Gojko od prosle polusezone.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
http://www.transfermarkt.de/haris-sefer ... ler/109256
Cestitam vrhunski potez. Presao Seferovic za preko 3 miliona u Frankfurt. Ocekujem vec ove sezone od 10-15 golova. Rekao bi prije oko 15-tak golova. A za jedno 2,3 godine ( ako ne i prije ) prelazi u nekog od Njemackih velikana. Borussia Dortmund, Bayer, Schalke itd.. ( tada ce npr. Ibisevic imati vec 32 godine ) Momak ima tek 22 godine
Ali nije jedan od nasih najboljih igraca iako nemamo treceg napadaca. Napadaci nam nisu potrebni iako gajimo napadacki fudbal.
Pojacavamo koloniju nasih igraca u Bundesligi.

Cestitam vrhunski potez. Presao Seferovic za preko 3 miliona u Frankfurt. Ocekujem vec ove sezone od 10-15 golova. Rekao bi prije oko 15-tak golova. A za jedno 2,3 godine ( ako ne i prije ) prelazi u nekog od Njemackih velikana. Borussia Dortmund, Bayer, Schalke itd.. ( tada ce npr. Ibisevic imati vec 32 godine ) Momak ima tek 22 godine

Radovic je iz Gorazda. Igrao je za U-21 Srbiju.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
I na njega se poserem i na njegovu karijeru!!!
Edit.
Mislim Seferovskog naravno
Edit.
Prcić danas debituje, odmah u prvih XI Rennesa u prijateljskoj utakmici protiv Balingera, nadam se da će i Hadzić sutra debitovati za Newcastle, igraju protiv Malage

"Švicarska je jedna od najboljih reprezentacija sudeći prema rezultatima. Očekivao sam i da pobijede Grke. Utakmicu nisam gledao, dobit ću snimak ovih dana, ali sam poslao svog čovjeka koji je pratio taj susret i od njega ću dobiti izvještaj. Ima još vremena do te utakmice. Što se Harisa Seferovića tiče, logično je da igrač koji odigra sve utakmice za U19 reprezentaciju Švicarske i U21 tim u posljednjim kvalifikacijama i ostane u toj reprezentaciji. Nemam šta da kažem", završio je Pape.Batko je napisao/la:I na njega se poserem i na njegovu karijeru!!!
Edit.
"Trebam da se odajvim iz švicarske mlade reprezentacije i da onda zaigram za bh. reprezentaciju. Naravno da mi je želja da zaigram za BiH, ali želim najprije da posjetim reprezentaciju i da popričam sa selektorom Safetom Sušićem, da vidim kakvo on ima mišljenje o meni i da li računa na mene za reprezentaciju." U Fiorentini Seferović sve češće igra, zbog čega je jako sretan. "Zadovoljan sam, igram sve više i zasad je dobro. Do ljeta ćemo vidjeti šta i kako, ali moguće je da na ljeto odem iz kluba. No, ranije da bi se o tome pričalo." Posebno je oduševljen Pjanićem, kojeg u budućnosti vidi u nekom velikom klubu. "Veliki je igrač i čeka ga velika karijera. Mislim da će biti u samom vrhu svjetskog nogometa. Nedavno smo se upoznali kada je Fiorentina igrala protiv Rome. Odličan je momak i bit će mi drago ako budemo dijelili i reprezentativnu svlačionicu."
Ovaj stalno o logici govori, a najlogicnije bi bilo da zasuti i ne laprda vise nista. Makar nam nece razgoniti igrace.Ajax je napisao/la:"Švicarska je jedna od najboljih reprezentacija sudeći prema rezultatima. Očekivao sam i da pobijede Grke. Utakmicu nisam gledao, dobit ću snimak ovih dana, ali sam poslao svog čovjeka koji je pratio taj susret i od njega ću dobiti izvještaj. Ima još vremena do te utakmice. Što se Harisa Seferovića tiče, logično je da igrač koji odigra sve utakmice za U19 reprezentaciju Švicarske i U21 tim u posljednjim kvalifikacijama i ostane u toj reprezentaciji. Nemam šta da kažem", završio je Pape.Batko je napisao/la:I na njega se poserem i na njegovu karijeru!!!
Edit.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 01 avg 2014, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Steta jeset sto ga nismo doveli ali nemoze se protiv "logike"Ajax je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/haris-sefer ... ler/109256
Cestitam vrhunski potez. Presao Seferovic za preko 3 miliona u Frankfurt. Ocekujem vec ove sezone od 10-15 golova. Rekao bi prije oko 15-tak golova. A za jedno 2,3 godine ( ako ne i prije ) prelazi u nekog od Njemackih velikana. Borussia Dortmund, Bayer, Schalke itd.. ( tada ce npr. Ibisevic imati vec 32 godine ) Momak ima tek 22 godine![]()
Ali nije jedan od nasih najboljih igraca iako nemamo treceg napadaca. Napadaci nam nisu potrebni iako gajimo napadacki fudbal.
![]()
Pojacavamo koloniju nasih igraca u Bundesligi.
Seferovic je izmislio fudbal za ibisevica
Jaštaradi!!!macca je napisao/la:Seferovic je izmislio fudbal za ibisevica
Sve i da je tako, jedan je Bosanac u svakom pogledu a drugi jedna izlizana balijska interesdzija!!!
Ti nesto previse udaras po BIH igracima danas. Koji je tvoj razlog boravka na forumu da mi je znati.macca je napisao/la:Seferovic je izmislio fudbal za ibisevica
Pusti ti taj korak unazad on je preiskusan za svoje godine i nista nije zakasnio. Drmic je imao jednu dobru sezonu u Nurnbergu zabio 15 golova i odma su ga zeljeli Arsenal, Bayer, .itd.. I na kraju zavrsi momak u Bayeru. Jedna do dvije dobre sezone sa oko 12-15 golova i preci ce i on u velikana. Nego reci ti meni ko je nas treci napadac. Atajic iz drugog tima Celtica. Zec koji igra malo krilo malo napadaca. Hodzic ( zbog povrede ili ne sad je to nebitno ) veliko je pitanje koliko ce se naigrati u Dinamu pored Copa, novog skupog napadaca iz Portugala i onog Dobojlije. Ko je taj treci napadac a da je bar upola dobar kao Seferovic. E sad razmisli sta se desava za jedno tri godine ako jedan slican Seferovicu ne "iskoci". ( a napadaci jako rijetko "iskoce" odjednom. u njih treba ulagati godinama kao sto je Svica u njega ) Ko ce biti taj drugi napadac a za pet godina i prvi. Koji nas napadac ( osim Dzeke ) moze zabiti ovakav gol na sluzbenoj utakmici ( i to jos u ligi prvaka )DzemoVoliMarmeladu je napisao/la: Nego Real Socidad je gledao da ga se rijesi ali niko nije ozbilju lovu za njega ponudio. Mozda se u Frankfurtu vrati na pravi put, ali ponavljam ovo je jedan korak unazad.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 01 avg 2014, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Pa dobro poalko. Nigdje nisam rekao da nebi bio kod nas u timu, ili da nebi bio nas treci napadac, ili da imamo nekog drugog umjesto njega. Cak sam nasmijavao tu "logiku" kojom neigra za nas. Ali transfer je ipak korak unazad u karijeri.Ajax je napisao/la:Pusti ti taj korak unazad on je preiskusan za svoje godine i nista nije zakasnio. Drmic je imao jednu dobru sezonu u Nurnbergu zabio 15 golova i odma su ga zeljeli Arsenal, Bayer, .itd.. I na kraju zavrsi momak u Bayeru. Jedna do dvije dobre sezone sa oko 12-15 golova i preci ce i on u velikana. Nego reci ti meni ko je nas treci napadac. Atajic iz drugog tima Celtica. Zec koji igra malo krilo malo napadaca. Hodzic ( zbog povrede ili ne sad je to nebitno ) veliko je pitanje koliko ce se naigrati u Dinamu pored Copa, novog skupog napadaca iz Portugala i onog Dobojlije. Ko je taj treci napadac a da je bar upola dobar kao Seferovic. E sad razmisli sta se desava za jedno tri godine ako jedan slican Seferovicu ne "iskoci". Ko ce biti taj drugi napadac a za pet godina i prvi.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la: Nego Real Socidad je gledao da ga se rijesi ali niko nije ozbilju lovu za njega ponudio. Mozda se u Frankfurtu vrati na pravi put, ali ponavljam ovo je jedan korak unazad.
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
Pa dobro poalko. Nigdje nisam rekao da nebi bio kod nas u timu, ili da nebi bio nas treci napadac, ili da imamo nekog drugog umjesto njega. Cak sam nasmijavao tu "logiku" kojom neigra za nas. Ali transfer je ipak korak unazad u karijeri.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 01 avg 2014, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
- harisfloridsdorf
- Kontakt:
Kad se sjetim samo kako se prije Ramazana pisalo od strane jahača Sajokalipse kako Prcića čeka duga sezona u drugoj ligi Francuske
A dobili su šamar samo takav,uostalom kao i uvijek... Čim Sajo ode,eto Prce u gnijezdo 
e hvala ti sto si se registrovao da nam to pojasnisharisfloridsdorf je napisao/la:Kad se sjetim samo kako se prije Ramazana pisalo od strane jahača Sajokalipse kako Prcića čeka duga sezona u drugoj ligi FrancuskeA dobili su šamar samo takav,uostalom kao i uvijek... Čim Sajo ode,eto Prce u gnijezdo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.