Taj je davno trebao napustiti Real, još kad je Mou uvidio da je Varane za njega Hierro.
Al' najjači mi je taj gore video, odnosno početak istog kad Pepe prilazi Messiju. Ono kao Pepeova scena, lik luđak
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
pepe je briljirao proslu sezonu bio nas najbolji stoper tako da mu igracke kvalitete nikako nemos oduzetCap17an je napisao/la:Ova rasprava o Pepeu se ponavlja već po hiljaditi put na ovom forumu. Čovjek je dokazani nasilnik, seljačina, očigledno mu nešto fali u glavi. Uz to je ogromni padavičar i tip igrača koji je sposoban odigrati kvalitetno samo kad mu date odriješene ruke da po terenu udara svakoga ko uspije provući loptu pored njega.
Taj je davno trebao napustiti Real, još kad je Mou uvidio da je Varane za njega Hierro.
Al' najjači mi je taj gore video, odnosno početak istog kad Pepe prilazi Messiju. Ono kao Pepeova scena, lik luđak

Na prvoj slici je Pepe kidnapovao ovu djecu i drzi ih sad u svom podrumu dok se na drugoj slici smije ovoj djevojcici i njenoj nesreci.Rasputin je napisao/la:Ne pricate valjda o ovom insanu?
Dosta ste prali o najvecem ..madridist je napisao/la:Ja znam da bi za neke najbolje bilo da je Pepe izvadio mačetu i odsjekao glavu nekom bivšem igraču Barce,tako bi se zaboravilo barem na kratko kakve ludjake sa kanibalističkim sklonostima te glumce i uopšte prevarante u svojim redovima trenutno Barca ima.
Da se ne ponavljam,ne opravdavam ja nikoga samo kažem da je moralo bit nečeg od prije.
A zbog cega je prolongirano ?madridist je napisao/la:O čemu ti kanto?
Prolongirano donošenje novog urbanističkog plana ti je sumnjivo.
Bitch please,
mali utajivač i tata mu će sve su prilike pred porotu da spašavaju živu glavu![]()
i to sa proširenjem stadiona SB ima zajedničkoga koliko i ti sa LBJ-om.
Kako su jadni tvoji pokušaji.
Rajaz je napisao/la:Perez je španski Milorad Dodik
madridist je napisao/la:Rajaz je napisao/la:Perez je španski Milorad Dodik![]()
da upravo Perez insistira na nezavisnosti Castille i njenom odcjepljenju od suverene države Španije
kakav autogol kanto
Kako se neko moze praviti ovol'ko glup meni nije jasno.madridist je napisao/la:Rajaz je napisao/la:Perez je španski Milorad Dodik![]()
da upravo Perez insistira na nezavisnosti Castille i njenom odcjepljenju od suverene države Španije
kakav autogol kanto
A vidi kako se to povuce kada mu neko dirne u el presidenteamadridist je napisao/la:![]()
neka te sinko,bez tebe bi prosjek iq čopora culesa ovdje mnogostruko porastao,samo ti piši ovakve nebuloze pratimo te..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.