Hvala punoanonimni je napisao/la:Skini Wakelock Detector, pa ćeš vidjeti u šta ti baterija ide kad ne koristiš telefonGiggsy11 je napisao/la:Imam lg l5 II, sinoc ga napunio na 100%, jutros se budim i baterija spala na 60tak, evo sad gledam 52%, a nisam nista na njemu radio osim pogledao na sat 2,3 puta... U cemu je stvar?
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best
- Cautinho
- Kontakt:
Samsung Galaxy S Duos ili Huawei Y300?
Kolika je razlika?
Kolika je razlika?
Keep walking.
Nekih 40-50 kmCautinho je napisao/la:Samsung Galaxy S Duos ili Huawei Y300?
Kolika je razlika?
Tako blizu, a tako daleko.
U kešu, a u karakteristikama smetlje i jedan i drugi, Huawei ima bolji procesor i malo noviji sistem, ali manje RAM-a, meni bi lično bilo svejedno na @Cautinhovom mjestu ili bih bar dodao još novca i uzeo bolji mobitel
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Cautinho
- Kontakt:
Ovo je trenutno,ponuda je da mjenjam svog duosa za Huaweia i 50 maraka nadoplate,a onda kad budem pri parama kupujem sebi neki drugi telefon,naravno i bolji.
Keep walking.
Ne znam šta bih ti rekao, loša su oba mobitela, a na Huaweiu bi imao za trećinu RAM-a manje (vrlo važna činjenica), doduše, riješio bi se TouchWiz-a... Samim tim, na tebi je odluka, radi šta misliš da treba, a ja te lično ne mogu ni posavjetovati jer ne znam da li ti je bolje imati dvojezgreni procesor ili nešto više RAM-a i ne znam kako ti radi sadašnji telefon (i kako bi možda Huawei radio)...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma koji god da kupi neka nabaci Nova launcher, on bar donekle spasava stvar, ustvari taj launcher je super stvar
-
edgardavids
- Kontakt:
Ima li iko iskustva sa xperiom M2?
Odes na youtube i ukucas review M2.
Ja sam je drzao u ruci. Dobar je telefon. Losa mu je kamera ali eto.
Ja sam je drzao u ruci. Dobar je telefon. Losa mu je kamera ali eto.
Allegri je gospodin!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Sta je to ?QUARESMA 18<<< je napisao/la:ma koji god da kupi neka nabaci Nova launcher, on bar donekle spasava stvar, ustvari taj launcher je super stvar
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kupio Nokiu Lumiu 630 i ne može mi sim kartica stat u nju 
pa jer noviji mobiteli traze micro sim karticuDonnie Darko je napisao/la:Kupio Nokiu Lumiu 630 i ne može mi sim kartica stat u nju
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Odrezi je, besplatno je u TelecomuDonnie Darko je napisao/la:Kupio Nokiu Lumiu 630 i ne može mi sim kartica stat u nju
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kupi novu karticu sa starim brojem, 5 km, to ti je najbolje rjesenje, a staru ostavi za stare telefoneDonnie Darko je napisao/la:Kupio Nokiu Lumiu 630 i ne može mi sim kartica stat u nju
starije kartice znaju izazvati malo frke kod novijih telefona, ja sam eto imao malo problema s mobilnim internetom i signalom
Je li neko ima iskustva sa AM Mobile, nalaze se na platou Skenderije. Kakvi su što se tiče povjerenja, garancije, servisa, orginalnosti uređaja itd ?
Koliko mi keša treba da popravim displej za Alcatel one touch IDOL?
Puko mi gore na čošku al slika cijela treperi i ne funkcioniše uopšte...
Puko mi gore na čošku al slika cijela treperi i ne funkcioniše uopšte...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Pozz dobio sam neku poruku od broja 1204 na engleskom i pisalo nesto 1.reward u poruci u sredini da li znate sta je too ?? znaci poruka je na moj mobilni
mora je isjeci ako je u bh telecom jer je mora skratiti tako je i meni biloQUARESMA 18<<< je napisao/la:kupi novu karticu sa starim brojem, 5 km, to ti je najbolje rjesenje, a staru ostavi za stare telefoneDonnie Darko je napisao/la:Kupio Nokiu Lumiu 630 i ne može mi sim kartica stat u nju
starije kartice znaju izazvati malo frke kod novijih telefona, ja sam eto imao malo problema s mobilnim internetom i signalom
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 14 gostiju.