FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Beppe
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Beppe » 31 jul 2014, 12:12

Odlican posao za sada, sve smo doveli na posudbe i besplatno, nismo 5 miliona potrosili.Vrijeme je za prodaju. Tu ima puno kandidata - Silvestre, Guarin, Kuzma, Riki, Botta, Schelotto od kojih se mogu uzeti fine repice i kupiti josh par dobrih igraca.

Licno mislim da je Chicharito sljedeci, sve mi govori da je tako.

@andrej
Tu su negdje oni, ne znam koliko si pratio Pit bula.
Amar Osim selektor BiH

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 31 jul 2014, 12:43

Evo kako ja mislim da ce to izgledat iduce sezone:
slika

Nadam se da ce doc jos jedan SS jer je Botta tanak.Evo i Osvaldo dodje na posudbu tako da sam ubijedjen da ce izvalit pare za nekog napadaca. Posto Mazzari zeli 25 igraca dodat na ovih jos Bernia, Krhina i Bottu ili Bonazzolija

Ovi igraci ce nas vjerovatno napustit: Belec(posudba), Silvestre(nek ga daju kome dzaba), Laxalt(posudba), Schelotto(moze i njega kome dzaba), Guarin(pare za napadaca), Kuzmanovic, Taider(posudba) i Botta(posudba, ukoliko dodje jos jedan napadac)

Uzet za Guarina 15-tak miliona, od ovih ostalih se moze sabrat 10-tak miliona i eto fine cifre za napadaca
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 31 jul 2014, 13:12

I ja sam zadovoljan dosadašnjim mercato aktivnostima, Ausilio je to pravo dobro obavio. Mazzari će na raspolaganju imati mnogo jači tim nego prošle sezone i ovaj put neće imati nikakvih izgovora ukoliko ne izbori CL.

Obzirom da smo regulisali Osvalda sumnjam da ćemo dovoditi više napadača. Jest da bi bilo lijepo iskeširat 15-18 milki za Cercija, s takvim igračinom bi mogli i scudetto napast. Od Chicharita sada neće biti ništa definitivno, jer kad smo već doveli Osvalda ne treba nam više tih klasičnih CF-ova, nego nam treba neki krilni napadač (sličan Palaciu) zato mislim da bi Cerci bio savršen. A osim toga nijedan od većih klubova se ne interesira za njega tako da ne bi imali konkurenciju, samo treba kontaktirat Torino a i sam igrač bi vjerovatno izvršio dodatni pritisak na klub da ga puste. Znam da je našim problem što ga Torino ne da na posudbu sa mogućnošću otkupa ali takav igrač a cijena mu je ispod 20 mil. treba to iskoristit. Jbg ne možemo sve dovesti na posudbe moramo na nekom i iskeširat, ima tih mogućnosti npr. plaćanje u ratama ili šta već samo treba malo dobre volje kod naše uprave i da obraduju navijače još jednim igračinom.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 31 jul 2014, 13:35

Ovo ne bi bilo lose bolje on da ide vec Taider : Pedullà: "Schelotto-Southampton: oggi un vertice"

ITALY/ INTER, Meeting with Empoli for Laxalt's new outloan

ITALY/ INTER, 4 suitors for Schelotto : http://www.transfermarketweb.com/?actio ... sel=144569" onclick="window.open(this.href);return false;

Gazda kaze da zeli da imaju po dva igraca na svim pozicijama ,
[youtube][/youtube]
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 jul 2014, 14:03

sanjingr je napisao/la:Taider je iskljucen,Osvaldo dolazi na posudbu sa pravom otkupa za 7. Mil
Ausilio :tokralju: :tokralju: :tokralju:

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 31 jul 2014, 19:55

koliko smo se pojacali odlaskom onog kauboja J*** mu sjeme! dabogda bio menedzer juvetusu :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 01 avg 2014, 14:53

Izgleda da odoshe i SAfir i SKeloto u Sautempton na posudbu, za ovog drugog imaju opciju otkupa za 5 miliona na kraju sezone.

Skelo u Engleskoj. :crazy: :lol:
Amar Osim selektor BiH

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 01 avg 2014, 15:02

Kradja. Southamptonu mislim.

Moglo bi ove godine to i liciti na nesto, samo naci jos kakvu kradju poput Kovacica za bocne pozicije.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 01 avg 2014, 16:57

Inter ove godine u borbi za mjesto koje vodi u lp, ako ne i za skudeto. Dobrih transfera ste napravili.
embrace the chaos

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 01 avg 2014, 21:00

Imat ćemo dosta fizički jaču ekipu, i bit će tu dosta prgavih igrača. Pravi jedan fajterski tim.
Nadam se još jednom jakom veznjaku i SS igraču tipa Lavezzi ili Jovetic i možda i bude kakav napad na prva 2 mjesta.

slika

Hoće M'Vila da izgleda zayebano :cool:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 01 avg 2014, 21:25

Yann je ionako dosta licio na Maicona, sad jos vise. :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 01 avg 2014, 21:37

slika
:facepalm:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 01 avg 2014, 21:44

Dobar je Osvaldo. ;)

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 01 avg 2014, 22:02

Ma kakav skudeto kakve zajebancije,daleko ste vi jos od toga.Napad im Osvaldo i Ikardi haha kako lud napad,ko da vidim jedan drugom nece dosta puta dodati kada ovaj drugi bude u boljoj situaciji :mrgreen:

Koji smekeri od napadaca haha jedva cekam da vidim na sta ce to liciti,ako se Pablo bude zajebavao ko u Romi nece vam to na dobro izaci mada bi iskreno volio da se vratite u vrh zbog Doda i Osvalda a Bogami i zbog Macarija :mrgreen:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 01 avg 2014, 23:21

Manuel je napisao/la:Ma kakav skudeto kakve zajebancije,daleko ste vi jos od toga.Napad im Osvaldo i Ikardi haha kako lud napad,ko da vidim jedan drugom nece dosta puta dodati kada ovaj drugi bude u boljoj situaciji :mrgreen:

Koji smekeri od napadaca haha jedva cekam da vidim na sta ce to liciti,ako se Pablo bude zajebavao ko u Romi nece vam to na dobro izaci mada bi iskreno volio da se vratite u vrh zbog Doda i Osvalda a Bogami i zbog Macarija :mrgreen:
Prosvijetli nas Veliki vodja

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 01 avg 2014, 23:31

Taider-Saints sve dogovoreno,jos ljekarski pregled i ode na posudbu.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 avg 2014, 00:02

Hernanes se 7 dana ranije vratio s godišnjeg i poceo sa treninzima :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Vidim nakon predrasude Kovacic je nula u defanzivi imamo jos jednu u nastajanju...Icardijeva sebicnost :facepalm:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 02 avg 2014, 00:16

Interista je napisao/la:
Manuel je napisao/la:Ma kakav skudeto kakve zajebancije,daleko ste vi jos od toga.Napad im Osvaldo i Ikardi haha kako lud napad,ko da vidim jedan drugom nece dosta puta dodati kada ovaj drugi bude u boljoj situaciji :mrgreen:

Prosvijetli nas Veliki vodja

Eto prosvjetlio sam vas sta hoces vise haha :mrgreen: :mrgreen:

Al fakat cuj Inter odjednom kandidat za titulu,mora se jos nekoliko dobrih pojacanja dovesti da bi bili kandidati za skudto.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 02 avg 2014, 00:43

Manuel je napisao/la:Al fakat cuj Inter odjednom kandidat za titulu,mora se jos nekoliko dobrih pojacanja dovesti da bi bili kandidati za skudto.
Inter je uvijek bio i uvijek će biti kandidat za titulu. A za narednu sezonu imamo itekako razloga za optimizam jer Juve bez Contea nije ni sjena dotadašnjeg Juveta (a i tada su ispadali u grupnoj fazi CL :lol:), a nećemo se valjda bojati Napolija i Rome. Uz dužno poštovanje prema dotičnim ekipama koje su igrački čak možda i jače od nas ali oni nemaju pobjednički mentalitet koji bogata historija nosi sa sobom. A o Pipovom Milanu ne treba trošiti ni riječi, sumnjam da će izborit i Evropa ligu. Ja ću biti prezadovoljan ako Inter izbori 3-će mjesto jer mislim da je to neki naš realan plasman ali itekako smo sposobni napasti titulu i glupo je to sporiti.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

recoba20
Kontakt:

Post Postao/la recoba20 » 02 avg 2014, 01:55

bad boys bad boys :D

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []