Ma volim ja Rajvosa kao i sve naše klubove koji u Europi predstavljaju BiH,samo ko je kod nas skuplji ne govori ništa,,,možda govori da neko bezveze troši lovu.Možemo mi npr.Dupovcu,Bilibiji dati 400 000, anjihova realna vrijednost je 150 000,tako dok ne bude prave stručne selekcije igračkog kadra koji će po znanju i kvalitetu biti adekvatno plaćen(Sarajevo to trenutno i može),nema uspjeha a i plate igračima ne daju pravu sliku kvaliteta kluba.Od Sarajeva očekujem duplu krunu ,mada ne treba biti siguran da će išta uzeti ,jer zaista realno nisu toliko kvalitetniji od Širokog i Zrinjskog,a vjerovatno će tu zgbog loženja drugih timova na sarajevo biti dosta neplaniranog prosipanja bodova..simon je napisao/la:Istinaemirati je napisao/la:pa kod vas se svaki mjesec pisu razlicite price. prije mjesec dovodimo najbolje igrace iz lige, imamo extra najbolje plate u drzavi, doveli najbolje igrace makedonije, srbije itd. idete u playoff, i mnogo toga jos. da bi sad dosli do toga da nemate nista skuplju ni bolju ekipi od sirokog i zrinjskog. a kad se to pisalo prije mjesec vi ste pisali da je neko ljubomoran na vas toboze. vi ste sampioni u prodavanju magle do prvenstva, a ka dode prvenstvo inovih par abdulaha s utisaju vi kao postanete realno..., ako cemo gledati cijenu mi smo najskuplji tim u BiH i imamo bolji tim od Sirokog i Zrinjskog
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
fcsforever
- Kontakt:
Pjesnik je napisao/la:Nevjerovatno koliko su se strumfovi prepali i koliko pokusavaju umanjiti kvalitet ove nase ekipe
Tacno , da nije tako ne bi ovdje dolazili i pricali kretenluke
Ma treba ih ignorisati.
Imamo mi svoju pricu, ideju i cilj. I tome trebamo svi zajedno teziti. Ignorisuci zlonamjernike, naravno.
Sarajevo iznad svega
Imamo mi svoju pricu, ideju i cilj. I tome trebamo svi zajedno teziti. Ignorisuci zlonamjernike, naravno.
Sarajevo iznad svega
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Prvo dobro sam pokisao u korteu neka sam vala samo reko da pobjedimo, medjutim sta se desava rano primamo pogodak po meni je kriv Dejo nije dobro procjenio let lopte i momak je samo glavom spustio loptu u mrezu nazalost hladan tus
Onda kasnije podrska sa sjevera i dalje grmi dabi puzi poslao projektil za veliko odusevljenje publike na kosevu
Sve do 75 min smo dominirali znaci bolji bili 100% , prilika milosa ondje kad je dvojicu bacio po meni je trebao pucati i sigurno nebi fulio
I onda glupost niko ni da se potrudi iz zadnje linije da blokira sut onog papka i 1-2
Sve u svemu zadovoljan sam igrom nemam im sta zamjerit osim sto eto na nasu nesrecu nismo pobjedili, idemo za 7 dana na revans ako nista casno se oprostit, iako cuda su moguca
Sad abd u nedelju svi na Kosevo !!

Onda kasnije podrska sa sjevera i dalje grmi dabi puzi poslao projektil za veliko odusevljenje publike na kosevu
Sve do 75 min smo dominirali znaci bolji bili 100% , prilika milosa ondje kad je dvojicu bacio po meni je trebao pucati i sigurno nebi fulio
I onda glupost niko ni da se potrudi iz zadnje linije da blokira sut onog papka i 1-2
Sve u svemu zadovoljan sam igrom nemam im sta zamjerit osim sto eto na nasu nesrecu nismo pobjedili, idemo za 7 dana na revans ako nista casno se oprostit, iako cuda su moguca
Sad abd u nedelju svi na Kosevo !!
04.10.2009 !!
Sinoc je Sarajevo pokazalo da je nivoom igre daleko ispred ove lige i radi te cinjenice i pored poraza svi su sretni izasli sa stadiona. Za Evrope smo zeleni i jos tanki, ali za ovu ligu smo prejaki.
-
fcsforever
- Kontakt:
Prelistam anamo njihov forum ...jedno 2-3 zadnje stranice i ostanem u cudu. Nijednog pitarskog posta...nijednog pitarskog podhebavanja...NISTA.
E sad vidite koliko jadnih malih kospa spava i kenja ovdje.\
Toliko ko je kome interesantan....!!!!!
Pa dobro brate treba biti realan..mi igramo 3 pretkolo LE i u zizi smo interesovanja..oni igraju prijateljske sa Famosom,Igmanom itd itd..nikome interesanti nisu,cak ni sebi jer vise na nasoj temi...fcsforever je napisao/la:Prelistam anamo njihov forum ...jedno 2-3 zadnje stranice i ostanem u cudu. Nijednog pitarskog posta...nijednog pitarskog podhebavanja...NISTA.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
I hvala Bogu, vi ih tako prizivate a taman se malo smirilo. 
Svaka cast Hordama za navijanje sinoc---sretno u grckoj ---pozdrav od Red Army KonJIC 
Moze li neko da postavi link sa tekme da se na miru opet pogleda. Hvala
-
fcsforever
- Kontakt:
ti @krokodil ko da si prvi put ovdje pa ne kontaš da "zvao ih il ne zvao" oni dolaze da bacaju šuplju kako nam je bolje bilo sa žvaljkom i familijom nego sad, kako nam je igrački kadar ( a guzice bi dali za isti) prosječan i još 5 miliona bolesno-ljubomornih ubleha. Naravno, prednjači cijenjeni @emirati-aldin...
Eh.....
Interesantnu utakmicu smo odigrali sinoć. Mogle su se vidjeti neke dobre i loše stvari u našoj igri. Ne treba sad nešto pametovati, jer uzimajući činjenicu da smo jedini bh klub igrali treće kolo kvalifikacija znači da vrijedimo, koliko, vrijeme će pokazati i tu našu vrijednost treba još dokazivati.
Ne treba tražiti individualnog krivca jer je nogomet timska igra i svi snose krivicu, ali naglasiti treba da nam odbrana (stoperski par i golama) sinoć nije bila na nivou i iskusna i kvalitetna ekipa to uvijek kazni. Treba reći da je i Stojčev sinoć odigrao jednu lošu utakmicu, razumljivo mi je da je bio dobro čuvan pa nije mogao naprijed ništa napraviti, ali može bar poslati tačan pas, ali je on sinoć nekoliko lopti izgubio i samo zahvaljujući draguljima u liku Samira i Gojka to protivnik nije kaznio.
Poraz, i ako ga po meni nismo ni zaslužili ali nije ni iznenađenje ni neko razočarenje, može biti i posljedica neiskustva trenera u ovakvim utakmicama. Da se razumijemo, ja podržavam Dženu i sviđa mi se kako radi ali da sam ja bio na njegovom mjestu sinoć bih napravio sljedeće izmjene..:
U prvoj bih ubacio Kovačevića umjesto Bilbije i uz neke korekcije pozicija (Velkoski u špić, Stojčev lijevo i Radovca gurnuo malo naprijed) pokušao učvrstiti sredinu jer se u tim trenucima vidjelo da gosti preuzimaju inicijativu, odmah nako izmijene Bilbija-Duljević smo primili gol, što je uticalo da ubacivanje Duljevića ne dadne apsolutno nikakav rezultat.
U drugoj izmjeni bih ubacio Duljevića umjesto Radovca i stvari na pozicijama vratio u normalu... Ali možemo mi sad pametovati...
Porazom nisam nimalo razočaran samo mi je malo žao što nije ostalo 1-1...
Bekovi su nam sinoć, pored dvojca Radovac - Cimirot, bili super.
Bilbija, a ne znam fakat...šta god da kažem bojim se da ne pogriješim i ima ga i nema ga.
Interesantnu utakmicu smo odigrali sinoć. Mogle su se vidjeti neke dobre i loše stvari u našoj igri. Ne treba sad nešto pametovati, jer uzimajući činjenicu da smo jedini bh klub igrali treće kolo kvalifikacija znači da vrijedimo, koliko, vrijeme će pokazati i tu našu vrijednost treba još dokazivati.
Ne treba tražiti individualnog krivca jer je nogomet timska igra i svi snose krivicu, ali naglasiti treba da nam odbrana (stoperski par i golama) sinoć nije bila na nivou i iskusna i kvalitetna ekipa to uvijek kazni. Treba reći da je i Stojčev sinoć odigrao jednu lošu utakmicu, razumljivo mi je da je bio dobro čuvan pa nije mogao naprijed ništa napraviti, ali može bar poslati tačan pas, ali je on sinoć nekoliko lopti izgubio i samo zahvaljujući draguljima u liku Samira i Gojka to protivnik nije kaznio.
Poraz, i ako ga po meni nismo ni zaslužili ali nije ni iznenađenje ni neko razočarenje, može biti i posljedica neiskustva trenera u ovakvim utakmicama. Da se razumijemo, ja podržavam Dženu i sviđa mi se kako radi ali da sam ja bio na njegovom mjestu sinoć bih napravio sljedeće izmjene..:
U prvoj bih ubacio Kovačevića umjesto Bilbije i uz neke korekcije pozicija (Velkoski u špić, Stojčev lijevo i Radovca gurnuo malo naprijed) pokušao učvrstiti sredinu jer se u tim trenucima vidjelo da gosti preuzimaju inicijativu, odmah nako izmijene Bilbija-Duljević smo primili gol, što je uticalo da ubacivanje Duljevića ne dadne apsolutno nikakav rezultat.
U drugoj izmjeni bih ubacio Duljevića umjesto Radovca i stvari na pozicijama vratio u normalu... Ali možemo mi sad pametovati...
Bilbija, a ne znam fakat...šta god da kažem bojim se da ne pogriješim i ima ga i nema ga.
-
bordobijeli
- Kontakt:
hilmo sve potpisujem ,apsolutno si upravu jos da kazem da se obistimila tvoja prognoza da se bojis da li cemo moci izdrzati fizicki svih 90 min a vidjelo se sinoc da to nismo uspjeli .hilmo je napisao/la:Eh.....
- molotovljev
- BordoMahala
- Kontakt:
Ma hilmo treba biti realan i reci da Dzeno koliko ga god mi volili i postovali nije trener za evropskih utakmica... Za premier ligu trenutno vjerovatno necemo naci boljeg ali za evropskih utakmica je neiskusan i nema dovoljno znanja. Al' eto uostalom sto rece rammstein svakako nam sad za sad i nije cilj neki veci iskorak u evropi nego konacno da uzmemo tu titulu, a ako bude prilike i da odbranimo trofej kupa aBd.. Pa poslije toga kad se bude pravila ekipa za veci iskorak u evropi, trazice se vjerovatno i trener za evrope

Zadnja izmjena: BordoMahala, dana/u 01 avg 2014, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
zna li neko cijenu dresa u Fan Shopu ??? pise i da su novi dresovi u prodaji ali ne pise cijena
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Dres je 70 KM za članove Kluba.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mi jesmo fizički dosta dobro pripremljeni za domaćeg prvenstva i kupa, međutim u evropskim utakmicama je to sasvim druga priča.... Da li to bude posljedica načina igre, neko je ranije napisao da smo se istrošili u presingu i u situaciji kada smo ganjali rezultat, vjerovatno....ali smo sinoć pali i gosti su vidjeli da mogu zabiti još jedan gol i iskoristili su to. Jbg ipak su oni kvalitetnija i iskusnija ekipa, ali smo pokazali da se sa takvim ekipama možemo nositi samo da poravimo neke naše nedostatke, i to me pravo raduje.
Edit
@bordomalala
Dženo još uvijek uči, i zato će imati još nekih grešaka, ali nema veze...sljedeću evropsku avanturu će biti godinu iskusniji i možda će neke stvari bolje uraditi.
Edit
@bordomalala
Dženo još uvijek uči, i zato će imati još nekih grešaka, ali nema veze...sljedeću evropsku avanturu će biti godinu iskusniji i možda će neke stvari bolje uraditi.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 01 avg 2014, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
- molotovljev
Nije nam cilj iskorak u Evropi ? Čuj to... Nije nam cilj da prođemo Atromitos ? Ja ne mislim tako...
F.K.SARAJEVO
- Evolution87
- Kontakt:
jest oni dodju bace kost i onda se ti i tebi slicni uhvatite na tofcsforever je napisao/la:ti @krokodil ko da si prvi put ovdje pa ne kontaš da "zvao ih il ne zvao" oni dolaze da bacaju šuplju kako nam je bolje bilo sa žvaljkom i familijom nego sad, kako nam je igrački kadar ( a guzice bi dali za isti) prosječan i još 5 miliona bolesno-ljubomornih ubleha. Naravno, prednjači cijenjeni @emirati-aldin...
Ignorises sta pise, stavis na ignore listu, a ne prepires se sa njim. Skontat ce i on tad da ga niko ne J**+ ni 2% pa se valjda okani.
Nemanja out, Duljevic in
-------------krste------------
dulja---stojcev---sevcenko
------cime-----samke-------
puzi----dupe---tatko--baric
------------dejo--------------
Nemanja ima neki problem sa glavom, treba ga malo na klupu, pa se mozda i dohaviza.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: boki86, OsmanhodzicBuco, Riziko, zagorski i 39 gostiju.