FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
daš 7 KM da gledaš Mitrovića kako zabija autogolove 
- Slatinash_7
- Kontakt:
Da je komplet liga kao one sezone kad je Sloboda bila treca sa husejinovicem cener bi natkriveni sjever vrijedio!tad je bilo golova iz slobodnoh,prelijepih driblinga,dobirh suteva sa dvadesetak metara,ovo je sad realno dno dna i nije ni cudo sto najbolja ekipa BiH nema sanse da prodje do 4.pretkola lige evrope a kamoli lige sampiona..Cujem da je Celik u bas teskoj situaciji,zasto nismo probali vratiti Renu zna li neko?pitanje je cisto informativno,nije me bilo dugo na forumu pa baljezgam malo 
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
koliko sam ja skont'o, zbog menadžera, tako su ovdje pisali 
Nudio se Covic ali nisu se uspjeli dogovoriti ...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
-
samke12345
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Čović je talašika
Davali smo petak u Federalnoj ne vidim razlog zašto ne bi davali sedmicu sad u PL 
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
wienultras
- Kontakt:
uglavnom nadam se posjeti do 5000..i barem 1000 fukara od toga na sjeveru...podrska je momcima potrbna...oni koji su govorili kako su dugovi preveliki da se azmir precjenio i slicne povracotine,necu ni komentarisati..covjek hladno najavi vracanje duga od skoro 8 mil za dvije tri godine,uz poboljsanje uslova za evropu,stadion covjek spominje izgradnju hladno..ko hoce skontace,pametnom dosta.
7 km je puno,nevjerujem da ce biti to,ipak za nas standard malo puno,ali ako zapad moze biti petak,moze vala i onakav sjever....sutra radim necu moci aktivno pratiti rezultat,sretno nam akobogda...komentarisacemo u aksam posle jacije
7 km je puno,nevjerujem da ce biti to,ipak za nas standard malo puno,ali ako zapad moze biti petak,moze vala i onakav sjever....sutra radim necu moci aktivno pratiti rezultat,sretno nam akobogda...komentarisacemo u aksam posle jacije
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Gdje je najavio za 2-3 godine ? Obradova ti mene 
-
wienultras
- Kontakt:
nekoliko godina,nije 10 vec 2,3 logikaCoraco je napisao/la:Gdje je najavio za 2-3 godine ? Obradova ti mene
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Kolika ce vam karta biti na sjeveru,tj za Fukare koje navijaju ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
intercontinental
- Kontakt:
Gurbetski nam je karakter.Ne plate kartu a cisternu piva popiju.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Do sad su nas naučili da 2-3 godine bude 10ak pa...wienultras je napisao/la:nekoliko godina,nije 10 vec 2,3 logikaCoraco je napisao/la:Gdje je najavio za 2-3 godine ? Obradova ti mene
Re: $: FK Sloboda Tuzla
pivo i jest bilo jedina pozotivna stvar vecim dijelom prosle sezone a ne sumnjam da ce tako pogotovo biti ove. Kakva nas igra ceka pivo ce biti jedini lijek i spasintercontinental je napisao/la:Gurbetski nam je karakter.Ne plate kartu a cisternu piva popiju.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma upravu je covjel..sta imamo ulagat pare a nece nam dati u evropu kao prije par sezona ..neka daj da se to sredi samo saburaTuzlak04 je napisao/la:Sa jednog drugog portala
Svakom je jasno. Znači da se ne nerviramo bez veze . .predsjednik UO Slobode Azmir Husić kaže: "Naš cilj je opstanak u Premijer ligi BiH. Neki će se zapitati zbog čega, a odgovor je jasan – zbog dugova. Kada budemo 'čisti' onda možemo govoriti o evropskim pojačanjima i igranju u Evropi. Smatram kako će proces 'čišćenja' trajati i nekoliko godina"
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
hoće l' TK i dalje prenosit' tekme???
I stadion da sredimo, jbo europu ako domaće utakmice igramo na gostujućem terenu kao prije. Stadion i rješeni dugovi pa onda napad na europuSaltCityAttack je napisao/la:Ma upravu je covjel..sta imamo ulagat pare a nece nam dati u evropu kao prije par sezona ..neka daj da se to sredi samo saburaTuzlak04 je napisao/la:Sa jednog drugog portala
Svakom je jasno. Znači da se ne nerviramo bez veze . .predsjednik UO Slobode Azmir Husić kaže: "Naš cilj je opstanak u Premijer ligi BiH. Neki će se zapitati zbog čega, a odgovor je jasan – zbog dugova. Kada budemo 'čisti' onda možemo govoriti o evropskim pojačanjima i igranju u Evropi. Smatram kako će proces 'čišćenja' trajati i nekoliko godina"
Pa i cijena ulaznica je cijena Premijer lige.
Neki dan gledam plakat - najavu utakmice u Mostaru (Velez-Drina). Cijene ulaznica 5 i 8 KM.
Na temi Veleza ne vidjeh da se iko zbog toga pobunio. Ljudi navikli na cijene...a i vi cete. Treba samo malo vremena da prodje
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Neki dan gledam plakat - najavu utakmice u Mostaru (Velez-Drina). Cijene ulaznica 5 i 8 KM.
Na temi Veleza ne vidjeh da se iko zbog toga pobunio. Ljudi navikli na cijene...a i vi cete. Treba samo malo vremena da prodje
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
ko im je kriv što se ne bune 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.