Sportski komentatori
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Hvala ljudi, zaradio sam gajbu. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Mislim da je Babić komentarisao Bosna - Finska, prijateljska na Bilinom. Ili je Bilić 
BiH-Azerbejdzan.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Re: Odg: Sportski komentatori
esprit24 je napisao/la:Za babica ti garantujem da nikad nije komentarisao utakmce fudbalske repke, dok za bahu ne znam,msm da je zadnju tekmu komentarisao 2010 godine i to luksemburg-bih,dok je radio za tv1alan_kardec je napisao/la:Jel može neko hitno da odgovori kad je baho zadnju tekmu komentarisao i jel onaj aleksandar babić nekad komentarisao tekmu fudbalske repke BiH? Hitno je, opklade su i pitanju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Rumunija BiH mu je zadnja utakmica bila
Ako je neko gledao sinoc na Eurosport 2 obaranje ruku nek kaze kako se zove onaj komentator, umro sam od smjeha na komentare 
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Zadnje dvije stvari koje bi gledao u zivotu su obaranje ruku i 76ersiphily je napisao/la:Ako je neko gledao sinoc na Eurosport 2 obaranje ruku nek kaze kako se zove onaj komentator, umro sam od smjeha na komentare
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Re: $: Sportski komentatori
phily je napisao/la:Ako je neko gledao sinoc na Eurosport 2 obaranje ruku nek kaze kako se zove onaj komentator, umro sam od smjeha na komentare
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
evo snimak BIH-Nigerija na BHT-u, uživajmo u Konjićevim komentarima 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
pu, opet izgubišeKaunas je napisao/la:evo snimak BIH-Nigerija na BHT-u, uživajmo u Konjićevim komentarima
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
ne da se usranom do potokaLampard8 je napisao/la:pu, opet izgubišeKaunas je napisao/la:evo snimak BIH-Nigerija na BHT-u, uživajmo u Konjićevim komentarima
15.10.2013.
Kristić očigledno zaboravlja da radi na državnoj televiziji, pa se ne trudi da sakrije pristrasnost prema Sarajevu. Da li je kladionicarska ili navija za Sarajevo to ne znam, ali je sramota. 
Čovjek navija za Sarajevo...Pappy je napisao/la:Kristić očigledno zaboravlja da radi na državnoj televiziji, pa se ne trudi da sakrije pristrasnost prema Sarajevu. Da li je kladionicarska ili navija za Sarajevo to ne znam, ali je sramota.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Kristić degenčić amaterski
P.S
Je 'l' mi se učinilo ili je ono Šuko na kraju utakmice poželio Jusufbegoviću sve najbolje u nastavku susreta ?
P.S
Je 'l' mi se učinilo ili je ono Šuko na kraju utakmice poželio Jusufbegoviću sve najbolje u nastavku susreta ?
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Re: Odg: Sportski komentatori
Covjek bolan navija za Zelju. Koji vam je vise sa Igorom ocam. SmoristeBelminM23 je napisao/la:Čovjek navija za Sarajevo...Pappy je napisao/la:Kristić očigledno zaboravlja da radi na državnoj televiziji, pa se ne trudi da sakrije pristrasnost prema Sarajevu. Da li je kladionicarska ili navija za Sarajevo to ne znam, ali je sramota.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Suko je jos veci amater. Priuceni novinar.NeverGiveUp je napisao/la:Kristić degenčić amaterski![]()
P.S
Igor je pitar.
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Onaj Gojko Andrijasevic je najgori komentator kojeg je svijet ikad vidio.Ponovljena snimka,kontakt ocigledan,a on 'ladno potvrvdjuje sudijinu odluku i govori da tu apsolutno nema nikakvog kontakta.Zatim nemoguc broj gresaka kod navodjenja imena igraca u posjedu lopte,ne moze da razazna da li je to korner ili gol-aut,za koga je aut,za koga nije.Zapitam se na cemu to on gleda utakmicu i ko takvim uopste daje posao.
frajer je usporeni snimak, ja na 90% utakmica koje on prenosi haman zaspemdarker10 je napisao/la:Onaj Gojko Andrijasevic je najgori komentator kojeg je svijet ikad vidio.Ponovljena snimka,kontakt ocigledan,a on 'ladno potvrvdjuje sudijinu odluku i govori da tu apsolutno nema nikakvog kontakta.Zatim nemoguc broj gresaka kod navodjenja imena igraca u posjedu lopte,ne moze da razazna da li je to korner ili gol-aut,za koga je aut,za koga nije.Zapitam se na cemu to on gleda utakmicu i ko takvim uopste daje posao.
nema potpisa
- Consigliere
- Kontakt:
Od njega je gora samo ona budala sa Eurosportadarker10 je napisao/la:Onaj Gojko Andrijasevic je najgori komentator kojeg je svijet ikad vidio.Ponovljena snimka,kontakt ocigledan,a on 'ladno potvrvdjuje sudijinu odluku i govori da tu apsolutno nema nikakvog kontakta.Zatim nemoguc broj gresaka kod navodjenja imena igraca u posjedu lopte,ne moze da razazna da li je to korner ili gol-aut,za koga je aut,za koga nije.Zapitam se na cemu to on gleda utakmicu i ko takvim uopste daje posao.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Na ES barem imasa opciju da prebacis na Engleza.Na SK si zaglavio s Gojkom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.