FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pao
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pao » 01 avg 2014, 23:57

SiouxLukavac je napisao/la:Ništa nije nemoguće vjerujte mi, i dosta veće i jače ekipe su znale podbaciti i to često u Evropa ligi. Prednost Sarajeva je što će igrati rasterećeno, s ovim rezultatom će se sigurno oni malo opustiti nit će biti tolikog naboja pred utakmicu. Primili ili ne primili go, isto nam ga dođe, valja 2 dat, a ako prvi povedemo, eto nama šanse, njima voda u ušima i preuzimamo incijativu i idemo se onda udarat pa šta bude. Uglavnom, nismo bez šansi ali daleko smo od prolaza, najveća snaga i motiv igračima će biti onaj aplauz na kraju utakmice bez obzira na poraz. Mislim da će letiti! :bih:

To je to, da ne kucam isto bezveze ! :salut:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 02 avg 2014, 00:01

Planira li od vas ko put Atine?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 02 avg 2014, 00:04

2 : 0 (Velkoski i Okic)
slikaslika

.... NEKA GORI !!!
Ti si opet šampion !

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 02 avg 2014, 00:05

Evolution87 je napisao/la:Planira li od vas ko put Atine?
Naravno. Atina se ne propusta.
Uskoro i zvanicno obavjestenje :thumbup:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 02 avg 2014, 00:07

Dzeno je EKSTRA trener za nase lige, gdje se treba jako malo taktizirati, dovoljno je podici ekipi samopouzdanje i biti dobar pedagog, sto je on pokazao da jeste, vremenom, shvatit ce neke stvari i vec iduce godine ce u evropi mnogo bolje to ici , stekao je iskustvo, vidio je sve :)

DZENO IMA PODRSKU 100% SAMO DA MALO U NEKE ODLUKE NE MJESA NEKE STVARI KOJE NISU DIO SPORTA :)
tvrdoglavost i td :)

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 02 avg 2014, 00:23

AdiFKS je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Planira li od vas ko put Atine?
Naravno. Atina se ne propusta.
Uskoro i zvanicno obavjestenje :thumbup:
Do ponedelja bi trebalo obavjestanje od strane grupe, a za odlazak vec ima jedna skuplja varijanta od 4 dana. Bice sigurno i ona jeftinija oko nekih 130-140KM
aBd i ja sam dole :cool:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 02 avg 2014, 00:25

rammstein je napisao/la:Dzeno je EKSTRA trener za nase lige, gdje se treba jako malo taktizirati, dovoljno je podici ekipi samopouzdanje i biti dobar pedagog, sto je on pokazao da jeste, vremenom, shvatit ce neke stvari i vec iduce godine ce u evropi mnogo bolje to ici , stekao je iskustvo, vidio je sve :)

DZENO IMA PODRSKU 100% SAMO DA MALO U NEKE ODLUKE NE MJESA NEKE STVARI KOJE NISU DIO SPORTA :)
Ramo kako ide jarane , ma svi če za godinu biti iskusniji i uigraniji brate a samim tim i trener dosta je mjenjanja više.
Sarajevo ljubavi moja!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 02 avg 2014, 00:28

sekac je napisao/la:
rammstein je napisao/la:Dzeno je EKSTRA trener za nase lige, gdje se treba jako malo taktizirati, dovoljno je podici ekipi samopouzdanje i biti dobar pedagog, sto je on pokazao da jeste, vremenom, shvatit ce neke stvari i vec iduce godine ce u evropi mnogo bolje to ici , stekao je iskustvo, vidio je sve :)

Ramo kako ide jarane , ma svi če za godinu biti iskusniji i uigraniji brate a samim tim i trener dosta je mjenjanja više.
ja odlično, nikad zadovoljniji sa koseva nisam otisao a da rez. nije odgovarao.. PREZADOVOLJAN!

dZENO CE IZ SEDMICE U SEDMICU NAPREDOVATI, kazem, samo mora, moraaaa malo da se opusti i svhati da je on trener i da igrac ne mora igrati,da moze i na klupu sjesti :) da ne mora igrati istu formaciju i sl stvari... sto se tice akcija, uigranosti, PERFEKCIJA!

mravojed
Kontakt:

Post Postao/la mravojed » 02 avg 2014, 00:31

Golman i klasicna 9-tka moraju se dovest , s ovom ekipom se moze u ligi , al bas me zanima kako ce se igrati s ovim malim a ne brzim napadacima sa mesarskim ekipama tipa slobode i kad igraju bunker tesko probit ..

Nagio
Kontakt:

Post Postao/la Nagio » 02 avg 2014, 01:54

Kod njih svi znaju lopte igrat, ni jedan igrac ne odskace od drugih, fizicki su spremniji.. Zadovoljan sam igrom i nimalo razocaran, imamo neke minimalne sanse za prolaz ako damo na pocetku go..
Sjecal se iko kad smo zadnji put dali go na kraju utakmice kad smo ganjali neki rezultat? osim protiv rapida :D

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 02 avg 2014, 02:03

Ne sjecam se da smo u finisu u Evropi ikad dali go, osim Rapida kojeg vec naveo. A sto se ti lige meni ce u sjecanju ostati gol Arsenijavica protiv Celika duboko u sudijskoj nadoknadi. (jedan od najdrazih igraca svojevremeno).
[youtube][/youtube]
Kakav smo tu samo imali pocetak sezone. Redom padali: Sloboda, Celik, Zrinjski, Buducnost i onda izgubimo od borca na Kosevu.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 avg 2014, 02:07

Da je u pola napraviti euforiju oko kluba kao te sezone...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 02 avg 2014, 02:11

Meni se najvise svida kad nas svi otpisuju,tad smo mislim ono najbolji .Levski kad smo ga izvukli (strah da ne primimo puno golova tamo ), protiv Haugesunda takoder smo bili vecinom otpisani .Ja vjerujem eto u jedno 5 % da ih mozemo proci ,nek se ponovi Celik ,Zrinjski ,Haugesund jer ova ekipa moze svakom zabiti 2,3 gola .Bitno je dati momcima podrsku tamo , a i na kraju jucerasnjeg meca su dobili itekako veliku podrsku. Ako zabijemo 1 gol u 1 poluvremenu tamo , svasta se moze desiti :cool:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

High

Post Postao/la High » 02 avg 2014, 02:59

@Evolution87,

Arsenijević se nudio Upravi kluba, ali Kusturica reče da neće kročiti na Koševo dok je on tu; valjda znaš zbog čega.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

asko75

Post Postao/la asko75 » 02 avg 2014, 09:05

Meni se ne sviđa onakva postavka nije ovaj trener što ima dugu i masnu kosu ne znam tačno kako se zove, i stalno na press onom priča nešto kako se kaže, pa ako ti ne znaš kako ću ja znati koji gledam neutralno utakmicu, i postavka mu je smješna nezanimljiva imat onakve igrače, sa onakvim primanjima, što kažu zvijeri i igrat sa malim onim biblijom kako već u špicu koji ne može pogodit zgradu sve smo mu sasovali kad smo gledali na tv, i igrat prezatvoreno sa dva def.vezna umjesto da je sa jednim pa pridodao još jednog dole špica ne razumijem ove današnje igre i taktike nikako.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 avg 2014, 09:30

miky_hz je napisao/la:Netreba njega na klupu,treba ga samo staviti iza napadaca i tako rijesiti i tu brigu i jos neke stvari koje bi se povukle tom promjenom,neznam sta se Englezi pravimo,ovako ispada duduk i on sam i mi koji ga hebemo(mene on licno nervira da nebude da ga branim) ali on nije za toga da bude isturen gore sam,jednostavno fizika mu je takva da nemoze sam da igra gore,iza je idealan iz xy razloga...jednostavno decko nije gol igrac i nema se tu sta forsirati nazor,iza 9-tke je njegova pozicija i tu treba da igra
Ovo sam ja objasnjavao Sabinhu prije prve utakmice protiv Norvezana vec. Iz aviona se vidi da Bilbija nikad nece biti pravi spic protiv velikih ekipa jer kao sto ti kazes nema fizike, da se nametne i izbori prostor pod jedan. Pod dva NIJE gol igrac. On moze jedino igrati iza napadaca i dijelit asistencije ( gdje je Stojcev puno bolji ) ili da postize zicere sa 5 metara kada je skoro neometan sto se nece desiti u evropi od 2-3 pretkola dalje a kamoli u grupama. Znaci kao sto si rekao samo iza napadaca moze igrati. I onda nastaje problem jer tu poziciju vec igra Stojcev i nemogu ti igrati dvije 10-tke nikako ( nisu jos izmislili takvu taktiku ). A iza Stojceva moraju igrati Cimirot i Radovac. Jedino da gurnes Stojceva umhesto jednog od njih gdje opet gubis. Jer Stojcev nije za defanzive nego glavni ofanzivni igrac. I sta se desava na kraju se Krstu gura na krilo a Bilbija nastavlja igrati spica kojega nemoze odigrati protiv imalo jace obrane. Sarajevo je dominiralo do 65 minute ali ko da nije. Jer u zadnjih 15% terena nije imao ko da zakljuci napade. To je glavni razlog ispadanja a i gubitka prve domace utakmice, bas kao sto sam mu rekao i prije.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 02 avg 2014, 09:34, ukupno mijenjano 1 put.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 avg 2014, 09:34

Bilbija je dobar napadac za nase lige.
1946

asko75

Post Postao/la asko75 » 02 avg 2014, 09:37

Šta je ta vojvodina pa on nije mogao tamo igrati gdje je realan i nepristrasan trener i menager nego su ga slali po posudbama stalno u borac ili gdje već i na kraju ga se riješili.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 avg 2014, 09:38

U nasoj ligi nemaju 3 napadaca koja su bolja od Bilbije.
1946

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 02 avg 2014, 09:39

Head je napisao/la:U nasoj ligi nemaju 3 napadaca koja su bolja od Bilbije.
MOZDA jedan

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijelisampion, Google Adsense [Bot], Strosmajer i 16 gostiju.