Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Navijaj, ne zna se još koliko ćete dana biti uspješniji klub od Želje, za sada 7 dana od prošlog četvrtka, možda vam je i kraj večeras šta misliš? Onda vam se valja vratiti surovoj realnosti 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma čuj pametnice moje lijepe, on kofol nešto provaljuje, šta li?SarajlijaTM je napisao/la:Ima'l administracije na vidiku? il se nastavlja pitarski vrtić po temama.
Sta ti znas,pa avatar ti se nije htio primiti,a nesto objasnjavasKrokodil je napisao/la:Ružnog kera, subhanallah.![]()
![]()
Neka igre pocnu !!
Najbolja i najjaca liga na svijetu !!
Sretno svim ekipama
Najbolja i najjaca liga na svijetu !!
Sretno svim ekipama
Normalno samo plati on će rođenu majku prenositi, a Vi to sve plaćate iz tuđeg đepa to jest iz đepa utrpanog lika malca, ništa sami niste u stanju da stvorite sve napadna propaganda i hvala, hvalite me moja usta eto na taj fazon i zato Vas niko živ ne voli, i zato ste odvratni i zato jer ste fakat vještački i to svaki normalan čovjek zna.lafomamone je napisao/la:Kada dodjete u situaciju ili priliku da vas Maki prenosi onda imate pravo da kritikujete, do sada ste samo nijemi posmatraci i dezurna kmecala
Utakmica olimpic zeljezimicar na bht pocinje u 5 a prenos 16:45, u nedjelju na teletekstu od 22_35 do 23:35 sat vremena piše premier liga bih, jesu li to konačno skontali malo više posvetiti se prenosima a ne samo otaljavati posao i uključivati se 1 prije početka
Gdje ce biti prenosi na kojim kanalima ?????? utakmice 1. kola i koje ?
Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
Zeljo na BHT-u, a sarajevo na AreniEdoBa je napisao/la:Gdje ce biti prenosi na kojim kanalima ?????? utakmice 1. kola i koje ?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
a nista na onom Premijer liga Bih kanalu ?? :OOOanonimni je napisao/la:Zeljo na BHT-u, a sarajevo na AreniEdoBa je napisao/la:Gdje ce biti prenosi na kojim kanalima ?????? utakmice 1. kola i koje ?
Pa nema sta biti jer Moja TV obicno prenosi gostujuce utakmice sarajevskih klubova, a one (odnosno ova sa Otoke) su ovo kolo na TV-u
Zadnja izmjena: anonimni, dana/u 02 avg 2014, 10:40, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
fcsforever
- Kontakt:
Cilj je sakupiti što više bodova (Adžem)
Koja pamet, koji filozof. Ok, pametniji je od Lutve...a možda i nije.
Koja pamet, koji filozof. Ok, pametniji je od Lutve...a možda i nije.
Cilj je osvojiti titulu šampiona svemira u avgustu, a kasnije se okrenuti borbi za pravdu.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
fcsforever
- Kontakt:
idi pojedi nešto..ako imaš šta
...a u međuvremenu skupljaj bodove na piki u mercatoru
...a u međuvremenu skupljaj bodove na piki u mercatoru
-
fcsforever
- Kontakt:
lijepo zamolite Lutvu ...na koljenima...da sjedne na klupu
što li neče Bože ????
što li neče Bože ????
Zbog Samre. Kažu daa mu i u pakaš kao i ostali navijači njenog kluba pa mu se zato ne vraća na klupu. Vas je dosta trpo, sad samo Samru. 
Nemoj me više Boga ti citirati kad nemaš ništa pametno da kažeš, peglativan si, a i glupa ti priča.
Nemoj me više Boga ti citirati kad nemaš ništa pametno da kažeš, peglativan si, a i glupa ti priča.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
fcsforever
- Kontakt:
po ovoj slici vidi se koliko znaš, koliko si pametan ..baš onako na Lutvin način..a nick ti je posebna priča...čuj bagrcavi...mislim da bi ti Lutvo (tvoj idol) ili Ajfel ( monte negro bačje..fgr) bolje pristajo
Opet ovaj u svakom postu spominje Lutvu.. Sad će sezona parenja bolan, pa ćemo te upoznati sa njim, ako ti je baš tolika želja 
Ja te volim, volim Željo..
-
fcsforever
- Kontakt:
vidim da ti je fino...znači, bio si sa Lutvom...a znaš kad je i sezona parenja...vidi se da vodiš računa da Lutvo bude zadovoljan
Ne igram kladionicu ali kada sam vidio koeficijent na dvicu 2.25 na meč na Otoci počeo sam se smijati.Ovi iz kladionice očito žele danas da istresu lovu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.