I meni isto došle 2 porukeEdoBa je napisao/la:Pozz dobio sam neku poruku od broja 1204 na engleskom i pisalo nesto 1.reward u poruci u sredini da li znate sta je too ?? znaci poruka je na moj mobilni
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
ja sam izbrisao sta ti je pisalo u porukama ??BelminM23 je napisao/la:I meni isto došle 2 porukeEdoBa je napisao/la:Pozz dobio sam neku poruku od broja 1204 na engleskom i pisalo nesto 1.reward u poruci u sredini da li znate sta je too ?? znaci poruka je na moj mobilni
LG L7 mnogo je bolji kod mene drug ima mobitel i veoma je zadovoljan sa njim, ne znam kakav si sa parama ali Samsung S4 je masinaCautinho je napisao/la:Huawei Y300 ili LG L7
04.10.2009 !!
Kupi huawei , lg l7 je najgori telefon sto sam u zivotu koristio , bio kod mene 3 dana , prodao ga odmah.sarajlija je napisao/la:LG L7 mnogo je bolji kod mene drug ima mobitel i veoma je zadovoljan sa njim, ne znam kakav si sa parama ali Samsung S4 je masinaCautinho je napisao/la:Huawei Y300 ili LG L7
To je telefon spor do bola , tako iritira da je nenormalno , kupi huawei , bgm bolji dosta ..
Dobro mozda ti znas bolje jbg ovaj mi se drug fali mislim nisam ja licno neki ljubitelj LG marke uopste ja korsitim trenutno samsung galaxy s4 i dobar je pravo
Sve zavisi ko kako stoji sa parama
Sve zavisi ko kako stoji sa parama
04.10.2009 !!
Bez razmisljanja huawei p6 , masina , izrada od metala itd...Maestro^^ je napisao/la:Moj prijatelj ima nedoumicu , pa koji je po vama od ovih mobitela najbolji ?
Huawei Ascend P6
Xperia M2
LG G2 mini
Alcatel One Touch Idol X
Xperia smece , kamera qurton , stopa..
Nije los g2 mini , ali bolji je huawei ..
Alcatel nista ..
Ma isto ko i tebiEdoBa je napisao/la:ja sam izbrisao sta ti je pisalo u porukama ??BelminM23 je napisao/la:I meni isto došle 2 porukeEdoBa je napisao/la:Pozz dobio sam neku poruku od broja 1204 na engleskom i pisalo nesto 1.reward u poruci u sredini da li znate sta je too ?? znaci poruka je na moj mobilni
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
da cujem vlasnike S3ice
da li su apdejtovali mobilni na 4.3 i da li su zadovoljni sveukupnim radom, perfomanse, baterija i sl
ili da ostanem na 4.1.2
custom rom necu jos posto je telefon privremena zamjena za moju lumiu 1020
da li su apdejtovali mobilni na 4.3 i da li su zadovoljni sveukupnim radom, perfomanse, baterija i sl
ili da ostanem na 4.1.2
to na popravci ?QUARESMA 18<<< je napisao/la:da cujem vlasnike S3ice
ili da ostanem na 4.1.2
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa hajmo reci da, ako je kvar
pojavila se neka ´mikrofonija´ prilikom fokusiranja objekta, inace je sve ok
evo i u cemu je tacno stvar, ne znam fakat, meni sve mirise na OIS
[youtube][/youtube]
pojavila se neka ´mikrofonija´ prilikom fokusiranja objekta, inace je sve ok
evo i u cemu je tacno stvar, ne znam fakat, meni sve mirise na OIS
[youtube][/youtube]
- Unknown Genius
- Kontakt:
Odgovor na sva pitanja je da. Apdejtuj obavezno, a ostalo ćeš se i sam uvjeriti. Posebno ako je mobitel bar relativno nov.QUARESMA 18<<< je napisao/la:da cujem vlasnike S3ice
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma telefon sam dobio iz kutije
predao svoj telefon za servis on meni s3 nov, ja uzeo sam telefon i bateriju, a koristim usb i punjac od lumie 1020
znaci da apdejtam ha? a cuo sam da je bilo nekih problema, lock screen spor, baterija se vise crpi, a ne bih da skratim cejf nekome ko ce poslije mene imati ovaj S3
apdjetovo bih na 4.3 jer kod mene sve mora biti up.to.date hehe
predao svoj telefon za servis on meni s3 nov, ja uzeo sam telefon i bateriju, a koristim usb i punjac od lumie 1020
znaci da apdejtam ha? a cuo sam da je bilo nekih problema, lock screen spor, baterija se vise crpi, a ne bih da skratim cejf nekome ko ce poslije mene imati ovaj S3
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Koji je ba ovo qrac, mobitel mi sam od sebe vrsi pozive ? Par puta me je kolega sa posla nazvao sa pitanjem "sto si me zvao", a nisam to uradio..pogledam u popis poziva, nema nista..kontam haj' nema veze, on je budala svakako, mozda halucinira, al kad me je buraz sad nazvao sa istim pitanjem, kontam koji **** vise..niti znam da li samo prozove toga koga nazove ili bas zvoni, nemam pojma..ko zna koga je sve do sad zvao, samo mi ne javlja svako

Yebem ti oltar i mobitel
Yebem ti oltar i mobitel
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Unknown Genius
- Kontakt:
Lock screen je kod mene isti kao i prije, nije ništa sporiji.QUARESMA 18<<< je napisao/la:ma telefon sam dobio iz kutije
Što se baterije tiče, tu ti baš ne mogu tačno reći da li se puno više troši pošto ja telefon koristim već više od godinu dana (čini mi se) pa je i logično da je malo oslabila. Mada moguće da je malo veća potrošnja baterije kada se prebaciš na 4.3., ali ne vjerujem da je to baš toliko očito.
Ne znam, da sam na tvom mjestu ja bih apdejtovao, ne bih mogao trpjeti saznanje da postoji nešto bolje, da mogu imati haman S4 u rukama i da to ne probam.
4.3. donese par lijepih stvari, puno ljepše to meni sve izgleda tako da mogu reći da uživam u odnosu na prethodno. Do tebe je, ali pokušaj neće škoditi, siguran sam.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
odradio update, za njim i hard reset preko recoverya i pici telefon, al mi nesto fali ne znam sta
uvjek kad hocu da udjem u app list ja onako bezveze saltam s lijeva na desno, navikao na WP hehe
telefon je OK, vidim da neki bukvalno preseravaju sto se tice ovog updatea, zato sam i bio skeptica oko istog, procitas nevalja ovo nevalja ono dok u praksi telefon respektabilno radi
nezgodno je na pocetku drzati telefon, nekako je slippy, a i lagan dosta, lumia 1020 je malo teza pa i bolje lezi u ruci uprkos grbi zbog kamere
uvjek kad hocu da udjem u app list ja onako bezveze saltam s lijeva na desno, navikao na WP hehe
telefon je OK, vidim da neki bukvalno preseravaju sto se tice ovog updatea, zato sam i bio skeptica oko istog, procitas nevalja ovo nevalja ono dok u praksi telefon respektabilno radi
nezgodno je na pocetku drzati telefon, nekako je slippy, a i lagan dosta, lumia 1020 je malo teza pa i bolje lezi u ruci uprkos grbi zbog kamere
- red devil88
- Kontakt:
Nek mi neko kaze imali neki shortcut za wifi na Lumiji i ako ima kako da ga postavim , jer mi je mrsko da ulazim svaki put u postavke pa da ukljucim wifi
Glory Glory Man United !!! 
Skines App "Shortcuts" i postavis koje hoces prečice na Start Menured devil88 je napisao/la:Nek mi neko kaze imali neki shortcut za wifi na Lumiji i ako ima kako da ga postavim , jer mi je mrsko da ulazim svaki put u postavke pa da ukljucim wifi
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
koji telefon imas?red devil88 je napisao/la:Nek mi neko kaze imali neki shortcut za wifi na Lumiji i ako ima kako da ga postavim , jer mi je mrsko da ulazim svaki put u postavke pa da ukljucim wifi
ako je dostupan cyan update, odradis update i imas wp8.1
ili napravis sebi preview for developers, a iduce sedmice i dolazi update 1 za PfD
tu vec imas status bar slican kao kod androida
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ova moja Lumia za sad slusa savrseno, taman po mjeri za mene. Malo me je zezao onedrive odnosno skydrive na kompu, ali danas se updejtovo sam i sada fercera.
Malo je zbunjujuci bio w8.1phone u pocetku, ali sad kad sam pofatao vecinu caka nemam prigovora.
Sto se tice wifi kratice, koristim quick actions gore u vrhu. Ne znam kako je na drugim Lumiama, ali na ovoj je poprilicno efikasno.
Malo je zbunjujuci bio w8.1phone u pocetku, ali sad kad sam pofatao vecinu caka nemam prigovora.
Sto se tice wifi kratice, koristim quick actions gore u vrhu. Ne znam kako je na drugim Lumiama, ali na ovoj je poprilicno efikasno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.