FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ajax
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ajax » 02 avg 2014, 11:09

@ fcsforever
Tek toliko da napomenem jer Rukavina i Alispahic treniraju sa juniorima. Ovaj transfer rok traje jos mjesec dana pa cisto ako ih je moguce angazovati za nekoliko puta manju cijenu od realne sto da ne. Vjerovatno ce sljedece godine biti vec kasno. Rukavina je bio igrac Panathinaikosa a Alispahic je bivsi reprezentativac i igrao je sasvim solidno u Rijeci do ove sezone. Ne znam sta mu bi ove godine ali svakako ima kvalitet i previse za nasu ligu. Potpuno razumjem zasto pojedini navijaci rivalskih klubova nebi zeljeli da momak pojaca Sarajevo. Cuj Alispahic nije dovoljno dobar za ovu jadnu livada ligu :D :D

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 02 avg 2014, 11:17

Purić MORA OTIĆI..osloboditi mjesto i naravno, platu. Imamo mi na klupi još jednog kojoi mora otići. Za ovu dvojicu (samo da je dobre glave)..Trava je bio Messi, Xavi i Iniesta..zajedno

jandro
Kontakt:

Post Postao/la jandro » 02 avg 2014, 11:43

Ajax je napisao/la:@ fcsforever
Tek toliko da napomenem jer Rukavina i Alispahic treniraju sa juniorima. Ovaj transfer rok traje jos mjesec dana pa cisto ako ih je moguce angazovati za nekoliko puta manju cijenu od realne sto da ne. Vjerovatno ce sljedece godine biti vec kasno. Rukavina je bio igrac Panathinaikosa a Alispahic je bivsi reprezentativac i igrao je sasvim solidno u Rijeci do ove sezone. Ne znam sta mu bi ove godine ali svakako ima kvalitet i previse za nasu ligu. Potpuno razumjem zasto pojedini navijaci rivalskih klubova nebi zeljeli da momak pojaca Sarajevo. Cuj Alispahic nije dovoljno dobar za ovu jadnu livada ligu :D :D

alispahić je prošle sezone od kada je došao kod nas bio toliko loš i smiješan da se to riječima ne da opisat. ja se ne sjećam kada sam gledao nekog igrača od kojeg se očekivalo toliko puno, a koji je dao toliko malo. na stranu to što se nije nazabijao golova ili podijelio asistencija, ali neke njegove reakcije na terenu, driblinzi i dodavanja su stvarno dno dna. kada on krene u dribling onda budi siguran da je to izgubljena lopta. toliko je beskrvan na terenu da se to nije dalo gledat, a svaki puta kada bi bio u prvoj postavi (a to je bilo jako često) svakom bi se navijaču na tribini dizao tlak na 500. čujem da je na treningu redovito bio najbolji, ali jedno su treninzi, a drugo utakmice. a na tim utakmicama bih imao dojam da se toliko usere da ne zna što će sa sobom. to je i razlog zašto trenira s juniorima i igra u 3. ligi. da se mene pita, dao bih vam ga ja i besplatno samo da ga odnesete, a takvo je mišljenje većine navijača, ako ne i svih. eto možda sam prekritičan što se njega tiče, ali to je nekakva klima koja se oko njega stvorila koju je on na sebe navukao prezentacijama na terenu. tako da stvarno ne vidim koja bi vama korist od njega bila.

a što se rukavine tiče ja nikada nisam shvaćao zašto se njega diže u nebesa. on je započeo karijeru u šibeniku gdje je u jednoj sezoni zabio ni više ni manje nego 8 golova (wow!). onda ga je kupio hajduk gdje je zabio tu i tamo koji gol i na kraju završio na klupi. kasnije ga je iz ne znam kojih razloga kupio panathinaikos, a tamo je on opet završio na klupi. onda ga je doveo dinamo, i tamo ga je opet čekala klupa. tako da je praktički ta njega prva sezona u šibeniku gdje je zabio 8 (osam) golova bila ujedno i njegova najplodnija. a i to je bilo prije nekih 5-6 godina. i naravno da je to glavni ralzog zašto i on trenutno trenira s juniorima i zašto ga nitko neče.

tako da sveukupni moj dojam je da vam se bolje kloniti i jednog i drugog jer sigurno neće biti jeftini, a šanse da se s njima zajebete su velike.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 02 avg 2014, 11:55

ako je tačno ovo što @jandro govori ( a što mu ne vjerovati) onda stvarno..sa ovom dvojicom bi samo problem imali. Njihove plate nisu male (sigurno) a zauzima ti mjesto. Evo čekamo Bilbiju da proradi...ne treba nam još takvih

plavih11
Kontakt:

Post Postao/la plavih11 » 02 avg 2014, 12:16

fcsforever je napisao/la:Purić MORA OTIĆI..osloboditi mjesto i naravno, platu. Imamo mi na klupi još jednog kojoi mora otići. Za ovu dvojicu (samo da je dobre glave)..Trava je bio Messi, Xavi i Iniesta..zajedno
Kada imaš s nekim ugovor ne možeš ga otjerati zato što ti to hočeš, već mu moraš davati platu iako je slab a takvih imate dosta. Čuj da dovedete neko skupo pojačanje. Pa vi niste Grahovca iz Borca mogli dovesti jer niste imali para za njega, plafon vam je Okić i slični.

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 02 avg 2014, 12:27

plavih11 je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:Purić MORA OTIĆI..osloboditi mjesto i naravno, platu. Imamo mi na klupi još jednog kojoi mora otići. Za ovu dvojicu (samo da je dobre glave)..Trava je bio Messi, Xavi i Iniesta..zajedno
Kada imaš s nekim ugovor ne možeš ga otjerati zato što ti to hočeš, već mu moraš davati platu iako je slab a takvih imate dosta. Čuj da dovedete neko skupo pojačanje. Pa vi niste Grahovca iz Borca mogli dovesti jer niste imali para za njega, plafon vam je Okić i slični.

znas li ti n koju si temu dosao, temu najstabilnijeg kluba u BIH. oni imaju toliko para da dovedu bilbiju da ne igra pola godine a kad pocne da igra tjeraju ga. to nema ni u zanzibaru. samo ih treba pustii i pisati kako imju milione, ekipa ima najskuplja a pojacanja drama skupa.

ispodoraha
Kontakt:

Post Postao/la ispodoraha » 02 avg 2014, 12:31

Pitanje.Imam problema da udjem na fksinfo forum vec neko vrijeme. Dali neko ima slicnih problema ili zna do cega bi moglo biti. Hvala unaprjed

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 02 avg 2014, 12:35

ispodoraha je napisao/la:Pitanje.Imam problema da udjem na fksinfo forum vec neko vrijeme. Dali neko ima slicnih problema ili zna do cega bi moglo biti. Hvala unaprjed
Bilo ciscenje, trazi da te aktiviraju preko fb-a ili nek' te neko preporuci.
1946

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 02 avg 2014, 12:43

@Ajax

Rukavina je preskup, a nije neki igrac.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 02 avg 2014, 13:00

plavih11..
Znaš li ti da smo mi i Travančića otjerali...potpiso levat amaterski ugovor..i otišo. Dobro, vi ga pokušali dovesti ali GLAD buraz, glad..vama je plafon golgetet NT. Zvijer, the mashine itd. Ne brini ti, bolje je da gledate kako platu za maj isplatite...pitaj Sadikovića ....

nuerta
Kontakt:

Post Postao/la nuerta » 02 avg 2014, 13:05

emirati je napisao/la:
plavih11 je napisao/la:

znas li ti n koju si temu dosao, temu najstabilnijeg kluba u BIH. oni imaju toliko para da dovedu bilbiju da ne igra pola godine a kad pocne da igra tjeraju ga. to nema ni u zanzibaru. samo ih treba pustii i pisati kako imju milione, ekipa ima najskuplja a pojacanja drama skupa.
Odavno jedna strumfeta koja visi na ovoj temi nije ovako nesto pametno napisala.

Pjesnik
Kontakt:

Post Postao/la Pjesnik » 02 avg 2014, 13:07

fcsforever je napisao/la:plavih11..
Znaš li ti da smo mi i Travančića otjerali...potpiso levat amaterski ugovor..i otišo. Dobro, vi ga pokušali dovesti ali GLAD buraz, glad..vama je plafon golgetet NT. Zvijer, the mashine itd. Ne brini ti, bolje je da gledate kako platu za maj isplatite...pitaj Sadikovića ....

Nemoj zezati, jaku su oni ekipu sastavili, Joco Stokic, Bekric, Kajkut, pa onda onaj sto im je dosao iz ukrainske lige....

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 02 avg 2014, 13:09

ado-hz je napisao/la:Ima li neko da postavi link tekme cijele da se opet pogleda. Nije valjda da nema
Braćo dajte :roll:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 02 avg 2014, 13:23

vrhunac jedne gluposti koju covjek moze izvaliti. mi htjeli dovesti pjanduru u ekipu ali mu nismo ima li davati lovu kao sarajevo da loce po kafanama. aferim pametan momak. :)

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 02 avg 2014, 13:34

Sad nesto gledam, pa ovaj go Zete u Podgorici haman isti kao onaj iz 1998. , da ne spominjem ime da kome ne pozli :D :D

Imate finu ekipu, sigurno da ste jedni od favorita za osvajanje lige, nadam se da cete biti sampioni u septembru, a onda sve po starom kako smo navikli i mi i vi, a i citava drzava.
FKŽ !

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 02 avg 2014, 13:38

Šta ćete na našoj temi?
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 02 avg 2014, 13:51

jbt igraju danas utakmicu a raspravljajju io platama, travancicu i sl.. bolest

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 avg 2014, 13:55

UltraSA je napisao/la:Šta ćete na našoj temi?
Ne postoji vaša, naša, moja, njihova tema.

mravojed
Kontakt:

Post Postao/la mravojed » 02 avg 2014, 13:56

ovdje cu da pitam zasto se ljubitelji fk sarajeva na forumu redovno banuju , ako slucajno stave neku sliku na temi smijesne slike odmah ban dobiju ... iskljucenje s foruma ... pa ovi gori nego crveni kmeri ..

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 02 avg 2014, 14:10

Neutral je napisao/la:
UltraSA je napisao/la:Šta ćete na našoj temi?
Ne postoji vaša, naša, moja, njihova tema.
pa ramo / ibrakovic konta da mu je ovo tan ostavio pa da moze naredivati i mazati oci tudim parama.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Marokanci58, NazorUso i 31 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []