Prije 5-3-2.suhi je napisao/la:Finale prije finala![]()
Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Nacho, Carvajal, Illarra, Xabi Alonso, Modric, Bale i Isco. Opet cemo gledati 4 4 2
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Dokumentarac o Modricu.
Joj Pero gigantu. Kralju svemira. Angel 80 milki hihihi
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Kakav gigant? Di Maria je za tog Jamesa Maradona, budimo realni.
Angel je u ovoj prošloj sezoni bio Redondo.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
+1Cap17an je napisao/la:Kakav gigant? Di Maria je za tog Jamesa Maradona, budimo realni.
Moze biti i to ,mda prije ce dani igrati krilo xD Luka je igro u prosloj,tako da to ocekujem.geoxx je napisao/la:Prije 5-3-2.suhi je napisao/la:Finale prije finala![]()
Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Nacho, Carvajal, Illarra, Xabi Alonso, Modric, Bale i Isco. Opet cemo gledati 4 4 2
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Cavani izjavio da ostaje u PSGu sigurno,tako da cemo ove sezone dobiti 10M za di mariu a iduce 70,tako bar pisu .
80M

80M
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Slaba posjeta.
Ko 10 godišnja posjeta svim stadionima kod nas zajedno.Cap17an je napisao/la:Slaba posjeta.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Samo da hoce Navas potpisat
Smaranje se nastavlja,part 3

Vrlo dosadna utakmica. Dosta igrača ne igra na prirodnim pozicijama, bekovi prespori, Isco i Illarramendi totalno neupotrebljivi u ovoj formaciji, Iker i Ramo nastavljaju ispadati... Sve u svemu, bez najjače ekipe ovo je smor za gledati. Šteta potraćenog vremena na predsezonu Reala.
Hajde Jozo, posalji ponudu za svog spartanca Arbelou
Ne znam cemu forsiranje formacije za koju ti fali hladno 6 igraca da bi bila full efikasna napred i nazad,4 na sredini i 2 napadaca 
M vidis da je Carlo mislim vec u Cardiffu.
I njemu je dopizdilo ovo setkanje po Americi. Svaki dan u avion, mjenjanje hotela, terena, kampova.
I njemu je dopizdilo ovo setkanje po Americi. Svaki dan u avion, mjenjanje hotela, terena, kampova.
Ja cu saburti jos dok ne bude cijeli tim na okupu,ako nastavi ovo smece od formacije igrati bacicu mu bombu kuknjava
Inace ,navijaci

Inace ,navijaci

Zadnja izmjena: suhi, dana/u 02 avg 2014, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Sta je suhi , ocemol opstat u Primeri...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ovako to obicno bude kada se sudare velikani makar i u prijateljskoj i na drugom kontinentu, svi zele biti dio spektakla. Rezultat nek` bude u drugom planu. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.