Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Re: Chat
Znači ni sat više nije tu zbog svoje namjene

. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Ma ne prodaje se poklon, radije cu ga nositi samo radi ukrasa i gledat na mobitel koliko je satiCautinho je napisao/la:Ja da sam na tvom mjestu,ja bih ga pokusao prodati.
Vidi se da je skup sat,mozes dobre pare dobit i kupit sebi sat kakav ti se sviđa,plus ti ostane para.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Jok eto nije. Zbog cega je?NeverGiveUp je napisao/la:Znači ni sat više nije tu zbog svoje namjene![]()
Ovo je uz "normalan sat" i sportska stoperica, jedna od skupljih. Da ne ka'em hronograf.
Je l' to uopste kod nas kupljeno?
Ta "sekundara" se okrece 10 puta u sekundi. Tj. trebala bi, ako je 1/1000.
1/100 je bio veliki bum u svoje vrijeme, ovaj ne treba ni pominjati.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Zaustavi te neko i pita koliko je sati, a "ti" ko tele buljiš nekoliko dugih sekundi kao da si na školskom času. 
Ti momak onda ne znas na sat.
Pa ne trebaju ti brojke da vidis u kojem je polozaju kazaljka. Na kraju krajeva, mozes se i orijentisati pomocu ovih podioka od nula do sto.
25, 50, 75 i 1000 su ti 3, 6, 9, 12.
Pa ne trebaju ti brojke da vidis u kojem je polozaju kazaljka. Na kraju krajeva, mozes se i orijentisati pomocu ovih podioka od nula do sto.
25, 50, 75 i 1000 su ti 3, 6, 9, 12.
- samo_lijevo
- Kontakt:
reci mu inzenjeru. 
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Ne, ti znaš
Hvala za ovo momak, kompliment ipo
Poenta je u tome da su se počeli izrađivati satovi da glavna namijena bude komplicirana.
Hvala za ovo momak, kompliment ipo
Poenta je u tome da su se počeli izrađivati satovi da glavna namijena bude komplicirana.
samo_lijevo, da bacim neki diferencijal ocas posla?
Ovaj sat je odlican. Tj, marka je vrhunska. Sarapova je to reklamirala.
Ne znam koliko se krecu cijene, ali ovaj sto je okacio Gaston bi mogao biti nekih 300injak maraka. Valjda.
Na kraju krajeva, nije ni bitno, kvalitetni su satovi.
U principu, i ne nosim satove niti ih volim pretjerano, ali ovo je dobra fora.
Imaju oni i klasicne satove. Nije to uradjeno da se namjena zakomplicira pobogu, nego da ti podari stopericu, ako ti treba. Nece sportski trener uzeti obicni sat i odoka mjeriti vrijeme na sto metara.
Ovaj sat je odlican. Tj, marka je vrhunska. Sarapova je to reklamirala.
Ne znam koliko se krecu cijene, ali ovaj sto je okacio Gaston bi mogao biti nekih 300injak maraka. Valjda.
Na kraju krajeva, nije ni bitno, kvalitetni su satovi.
U principu, i ne nosim satove niti ih volim pretjerano, ali ovo je dobra fora.
Imaju oni i klasicne satove. Nije to uradjeno da se namjena zakomplicira pobogu, nego da ti podari stopericu, ako ti treba. Nece sportski trener uzeti obicni sat i odoka mjeriti vrijeme na sto metara.
imal ko da ide na boracko uskoro, da se zapijemo dole 
Imal neka kojoj nisi priš'o??? xpKawhi je napisao/la:E da vam se izjadam na Slogu. Prvo pridjem nekoj trebi, strasno izgleda. Ono dao bih joj minimum 17. Udjem u pricu s njom, jos slazem da sam stariji godinu-dvije i pitam je gdje ce poslije, kaze ona mora kuci u 11. Poslije sam saznao da je 00 godiste pa odem od nje.
Nakon toga pridjem ocigledno starijoj trebi da bi me ona odbila sa rijecima"mogu ti bit starija sestra"
Inqce je bilo rega, pogotovo poslije 11.
A.F.C. Bournemouth!
I šta je mogla kada si htio sve da joj dašKawhi je napisao/la:E da vam se izjadam na Slogu. Prvo pridjem nekoj trebi, strasno izgleda. Ono dao bih joj minimum 17. Udjem u pricu s njom, jos slazem da sam stariji godinu-dvije i pitam je gdje ce poslije, kaze ona mora kuci u 11. Poslije sam saznao da je 00 godiste pa odem od nje.
Nakon toga pridjem ocigledno starijoj trebi da bi me ona odbila sa rijecima"mogu ti bit starija sestra"
Inqce je bilo rega, pogotovo poslije 11.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Mislim da bi fb trebao uvesti opciju: Do you want sent this message ? 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
You are drunk and you are typing bullshit, this message cant be sent.Otelo je napisao/la:Mislim da bi fb trebao uvesti opciju: Do you want sent this message ?
ovo bi me spasilo dosta puta
Pustiću sunce da topi ljubav!
Mene bi i trijeznog spasilo
Kad bi se mobitelima mogla mjeriti kolicina alkohola bilo bi super. Puhnes i on izmjeri i ako je previse ne pali se dok se ne otrijeznis
Kad bi se mobitelima mogla mjeriti kolicina alkohola bilo bi super. Puhnes i on izmjeri i ako je previse ne pali se dok se ne otrijeznis
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Imam visoke standarde što se tiče prilaženja.Kad sam vidio da nemam sreće ni večeras,uradio sam ono što mi najbolje ide.Napio serambo16 je napisao/la: Imal neka kojoj nisi priš'o??? xp
Mogla je uzeti sveDex je napisao/la: I šta je mogla kada si htio sve da joj daš
Imaš aplikaciju alcodroid za smartphonove.Nije tačna,malo pretjera,al pripaziš se malo kad vidiš da ti piše 3.5 promilaOtelo je napisao/la:Mene bi i trijeznog spasilo![]()
![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Morat cu isprobati
Ova tema je nekad bila bolja a sad par postova dnevno plafon
Ova tema je nekad bila bolja a sad par postova dnevno plafon
- Evolution87
- Kontakt:
nisam popio ima vise od 2 mjeseca kuknjava
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ja se cuvam za Tursku ali polako ulazim u formu, znaci 29. bi trebao biti na vrhuncu 
- Evolution87
- Kontakt:
utorak, srijeda, cetvrtak i petak. Ko prezivi pricat ce 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.