To je ta hvala drugCoraco je napisao/la:Da nije ova https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 6282_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
"Uoči utakmice 1. kola nove sezone BHT Premijer lige BiH Travnik - Sloboda došlo je do problema između dvije navijačke grupe.
Kako javlja naš reporter s lica mjesta, u centru Travnika dogodio se incident. Navodno je grupa domaćih navijača, njih 20-ak, krenulo u potjeru za manjom grupom navijača koji su doputovali iz Tuzle.
Prema informacijama koje smo dobili, nije došlo do fizičkog obračuna, a nadamo se da do istih neće doći niti kasnije."
Kako javlja naš reporter s lica mjesta, u centru Travnika dogodio se incident. Navodno je grupa domaćih navijača, njih 20-ak, krenulo u potjeru za manjom grupom navijača koji su doputovali iz Tuzle.
Prema informacijama koje smo dobili, nije došlo do fizičkog obračuna, a nadamo se da do istih neće doći niti kasnije."
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
wobly92 je napisao/la:"Uoči utakmice 1. kola nove sezone BHT Premijer lige BiH Travnik - Sloboda došlo je do problema između dvije navijačke grupe.
Cekaj prvu ekipu,pa nek onda napadnu
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Dokazuju se djecaHead je napisao/la:Ljudi od jucer postoje i odmah napadnu nekog.![]()
![]()
- samo_lijevo
- Kontakt:
ima tu dosta iskusnih momaka.Head je napisao/la:Ljudi od jucer postoje i odmah napadnu nekog.![]()
![]()
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
DOBRO DOŠLA TAMO GDJE SI UVIJEK I PRIPADALA, MEĐU NAJBOLJE BH FUDBALSKE KLUBOVE. MOJA DRAGA SLOBODO.
Sretno ti 95. ljeto.
Sretno ti 95. ljeto.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 02 avg 2014, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
solar1987 je napisao/la:Hocel bit na stranici text. prenos?
To je to valjda:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/live-sta ... bih/137098
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
intercontinental
- Kontakt:
Jesul objavljeni sastavi??
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
http://www.****/utakmica/lbUqjMT0/#detaljiwobly92 je napisao/la:solar1987 je napisao/la:Hocel bit na stranici text. prenos?
To je to valjda:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/live-sta ... bih/137098
Ja mislim da ce biti i na fb stranici
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- anonymous001
- Kontakt:
kupili titulu ,podmazali na sve moguce strane da bi usli u premijer ligu i vi kao pripadate medju najboljim klubovima BH .... sram vas bilo !sloboda72 je napisao/la:DOBRO DOŠLA TAMO GDJE SI UVIJEK I PRIPADALA, MEĐU NAJBOLJE BH FUDBALSKE KLUBOVE. MOJA DRAGA SLOBODO.
Sretno ti 95. ljeto.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
anonymous001 je napisao/la:kupili titulu ,podmazali na sve moguce strane da bi usli u premijer ligu i vi kao pripadate medju najboljim klubovima BH .... sram vas bilo !sloboda72 je napisao/la:DOBRO DOŠLA TAMO GDJE SI UVIJEK I PRIPADALA, MEĐU NAJBOLJE BH FUDBALSKE KLUBOVE. MOJA DRAGA SLOBODO.
Sretno ti 95. ljeto.
Reče Bišćanin, ironije li...Poštedi nas patetike i kukanja, i sretno vam da izađete i vi iz te šabanije.anonymous001 je napisao/la: kupili titulu ,podmazali na sve moguce strane da bi usli u premijer ligu i vi kao pripadate medju najboljim klubovima BH .... sram vas bilo !
A vi pošteni, jel. Sami ste rekli da ste potrošili 600.000,00 KM. Ma u što čovječe, nego u podmazivanje.Kako vidim ni iduće godine nećete ući a daj Bože ikad. Nego, zahvalite se vi nama što niste ispali iz te druge lige. Kako ste nezahvalnianonymous001 je napisao/la:kupili titulu ,podmazali na sve moguce strane da bi usli u premijer ligu i vi kao pripadate medju najboljim klubovima BH .... sram vas bilo !sloboda72 je napisao/la:DOBRO DOŠLA TAMO GDJE SI UVIJEK I PRIPADALA, MEĐU NAJBOLJE BH FUDBALSKE KLUBOVE. MOJA DRAGA SLOBODO.
Sretno ti 95. ljeto.
SLOBODA: Fejzić, Salihović, Omić, Efendić, Mujić, Džafić, Bajraktarević, Halilović, Mitrović, Kuduzović, Radovanović.
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
anonymous001 je napisao/la:kupili titulu ,podmazali na sve moguce strane da bi usli u premijer ligu i vi kao pripadate medju najboljim klubovima BH .... sram vas bilo !sloboda72 je napisao/la:DOBRO DOŠLA TAMO GDJE SI UVIJEK I PRIPADALA, MEĐU NAJBOLJE BH FUDBALSKE KLUBOVE. MOJA DRAGA SLOBODO.
Sretno ti 95. ljeto.
Haj pratit Prvu Ligu Federacije brate..hahaha kupili hahaha a sta ste gi radili?..da je vi niste htjeli kupit mi bi igrali onako kao smo protov tvog Jedinstva kuci
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
solar1987 je napisao/la:Hocel bit na stranici text. prenos?
http://sportsport.ba/uzivo/sc#matchid_5647692" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Kao što napisah isto samo Muja umjesto Sare upao značisolar1987 je napisao/la:SLOBODA: Fejzić, Salihović, Omić, Efendić, Mujić, Džafić, Bajraktarević, Halilović, Mitrović, Kuduzović, Radovanović.
Čuj anonimusa, al prati temu aktivno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kuduzovic igra prije Mehanovoca hmmmm.
Poslu godinu ni minutu nije odigrao sad igra u PL..dobro hajde zna valjda Sadikovic ..kad upadnu ova dvojica u ekipu sto nisi dobili papire I Mehanovic na drugog beka I fina je ova ekipa ne tako losa..jedino jos Redzepi da je tu mislim da bi bili prezadovoljni.
Poslu godinu ni minutu nije odigrao sad igra u PL..dobro hajde zna valjda Sadikovic ..kad upadnu ova dvojica u ekipu sto nisi dobili papire I Mehanovic na drugog beka I fina je ova ekipa ne tako losa..jedino jos Redzepi da je tu mislim da bi bili prezadovoljni.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.