Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Crnac u napadu veze nema ne zna da primi lopte. Onaj iz Dinama milijardu grešaka napravi i nastavlja da griješi kao da mu babo drži Olimpic, ali eto Gracić mu je babi obećao da će mali igrati. Onaj što je zamjenio ovoga iz Dinama pa gdje njega nađoše, klasićni bot. Rizvanoviću vrijeme je da se povućeš iz fudbala. Jedina svijetla tačka Oštraković sve ostalo rastjerati.
SRETAN BROJ - 1725
Razočaran sam podrškom Olimpiku danas. Pa gdje su ti navijači, vatreni tifozi sa foruma?
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Evo čekamo da nam se ti javiš.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
@amstaf Ti od kada si se registrovao nijedan normalan post bez provokacija nisi napisao.Ali baš nijedan!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- bistrikboy
- Kontakt:
Koliko godina ima onaj mali Husovic sto je usao?A spiker vam jos uci citati...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
18-19 godina ima husovic.dosao je iz sarajeva.prosao njihovu skolu .
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Zadnja pobjeda je bila 22. marta i onda se bune kada kasni plata.Jedan od najboljih rukometnih trenera na ovim našim prostorima je rekao jednu veoma pametnu rečenicu.Reče on jednom prilikom da je lošem igraču puno dati 1 KM.I u pravu je bio.Ko prati naš rukomet vjerovatno zna koji je trener u pitanju.
Vala ja necu nikoga pljuvati, jer cemo ih sutra hvaliti kad pobjede protiv te i te ekipe, nema smisla da ih ne podrzimo u zlu a da se ponosimo u dobrom onda. Svakako je falilo igraca, siguran sam da ce biti drugacije sad odmah sljedece kolo; hem nece domaci stadion biti pun stranih navijaca, hem nece biti Zeljo/Sarajevo/Siroki/Zrinjski itd.
Nema ko nece proci ovu sezonu a da ne izgubi barem jednom, ovo je nas prvi gubitak, i potpuno opravdano(kolicina golova je bila pretjerana, ali eto, na poraz uopste mislim), jer da smo izgubili od Travnika ili Drine ili sta ti ja znam - sta bi nam onda narod govorili, sta bi mi onda mislili?
Odrzavali su nulu skoro 70 minuta i za to svaka cast nasim vukovima, ostalo treba doci kao lekcija, u ovakvim trenutcima nam najmanje treba svadja. Ima par stvari popraviti, drago mi je da su Bogi i Smajke odani klubu na terenu, to mnogo znaci klubu kao nasem i treba se to priznati njima koji mozda imaju dublju proslost sa gradskim rivalima posebno. Ostrakovic ocito dobar posao radio, i vazno je da sazna to da se moze osjecati k'o kod kuce u ekipi.
Nema ko nece proci ovu sezonu a da ne izgubi barem jednom, ovo je nas prvi gubitak, i potpuno opravdano(kolicina golova je bila pretjerana, ali eto, na poraz uopste mislim), jer da smo izgubili od Travnika ili Drine ili sta ti ja znam - sta bi nam onda narod govorili, sta bi mi onda mislili?
Odrzavali su nulu skoro 70 minuta i za to svaka cast nasim vukovima, ostalo treba doci kao lekcija, u ovakvim trenutcima nam najmanje treba svadja. Ima par stvari popraviti, drago mi je da su Bogi i Smajke odani klubu na terenu, to mnogo znaci klubu kao nasem i treba se to priznati njima koji mozda imaju dublju proslost sa gradskim rivalima posebno. Ostrakovic ocito dobar posao radio, i vazno je da sazna to da se moze osjecati k'o kod kuce u ekipi.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ja ne znam sta su pojedinci ocekivali. Pa Zeljeznicar je veci klub, kvalitetniji igraci i imali su navijace iza sebe. Stvarno ne vidim po cemu je to Olimpic treb'o uzeti bod.
1946
- Evolution87
- Kontakt:
Ja ne znam kako iko moze navijati za ovaj vjestacki klub. 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Onda ne znas ni sta znaci biti navijac.Evolution87 je napisao/la:Ja ne znam kako iko moze navijati za ovaj vjestacki klub.

S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- champions1921
Re: Odg: Olimpic Sarajevo
Pa totalno ste se raspali kad je on izasao. Dijete od 17 godina vam drzalo kompletnu sredinu terena i ti nasao njega prozivati..Mancini je napisao/la:Znači ipak je igrao danas super-talenat iz Dinama.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
Baš nam je držao vezni red,samo ne kažeš koliko je grešaka napravio.Baš će se naigrati u Dinamu na takav način.Evolution eto ja navijam i ne bih vas gledao kada bi Ligu prvaka igrali.
- champions1921
Re: Odg: Olimpic Sarajevo
A koji je to igrac iz vase veze danas bio bolji od njega? Nece on u dogledno vrijeme biti ni blizu igranja za Dinamo. Mozda za 4-5 godina ako bude napredovao kako treba.. Na kraju krajeva ocekivati da klinac njegovih godina bude neki presudan faktor u vasoj igri je nerealno ali bar vam je fine pare donio.. E sad sto dio tog novca nije ulozen u ekipu je pitanje za vaseg gazdu a odgovor me i ne interesuje nesto posebno.Mancini je napisao/la:Baš nam je držao vezni red,samo ne kažeš koliko je grešaka napravio.Baš će se naigrati u Dinamu na takav način.Evolution eto ja navijam i ne bih vas gledao kada bi Ligu prvaka igrali.
BUDI ŽELJO !!!
Ma ovoj ekipi samo motiv fali,nije ovih 11 nista na papiru losih nego Zeljinih ili bilo koje ekipe,Mirza sere ko i obicno ,jednostavno zelja za pobjedom je danas presudila i uvijek presudi jel ove realno zaboli niko im sutra nista nece reci,Gojak igra lopte ko da je na terminu boli ga k.urac,ima transfer pa kako god igrao,ekipa po imenicno nije losa,mislim bilo je i boljih,ali ono sto uvijek koci ekipu i danas je to isto,je ta zelja koju oni nemaju a protivnik ima,pogotovo kad se radi o ovakvim utakmicama
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A imaju želju za platom,tu želju uvijek imaju.Hoće plate ali nemaju motiva,zanimljiva kombinacija.Ovaj govori ko je bio bolji od Gojaka u veznom redu?Ne znam ali danas nije bilo teško biti bolji od njega.
Kakve veze ima direktorica kluba sa ovim postom?Platu treba zaraditi u svakom slučaju a onakvom igrom i zalaganjem teško će.Sada donekle razumijem zašto su pojedinci prestali pisati na ovoj temi i forumu kao što što su open,balić,herbion i još neki.
Dobri ste bili poluvrijeme. Za nešto više vam fali nešto više 
Ipak nema sumnje u opstanak. Toliko loši niste. Gojak 0 bodova.

Ipak nema sumnje u opstanak. Toliko loši niste. Gojak 0 bodova.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Za nešto više fali im hrabrost i karakter što većina u ekipi nema.
Jel istina da su vam se igrači svađali između sebe na terenu psovali jedni drugima sve živo nešto sam načuo ?Mancini je napisao/la:Za nešto više fali im hrabrost i karakter što većina u ekipi nema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.