FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- nesvrstani
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Svaka cast Sadikovicu i ekipi, nemoj da pises nesto tako o nekom koga ne poznajes i na osnovu rekla-kazala....ako si pravi navijac neke stvari trebas i presutiti i ako znas da si u pravu 100%....a u ovom slucaju nisi u pravu. To sto neki likovi u nasem gradu pricaju o Denisu su iz ciste zavisti, zlobe i nekih licnih neostvarenih ambicija. Ako ga ne zelis podrzati to je je tvoja licna stvar ali ne bi trebao ni tako pisati.harry_90 je napisao/la:Zna Sadikovic svoj posao,iako je kao covjek hinjaa..
Cestitke momcima na pobjedi,nadao sam se bodu,al eto oni me prevarise i pobjedise neugodni Travnik..
Prije nepuna 4 mjeseca protiv nas.Chinaglia je napisao/la:zamoljavam da neko izgugla kad je Travnik zadnji put dobio tri komada na Piroti, hvala
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Meni je dovoljno sto nas je hinjski napustio,ne slusam tudje price,imam svoje misljenje,jbg tako je kako je..
Necu da se bezze raspravljam,svako ima svoje misljenje,ja tvoje postujem,nadam se da ces i ti moje,,ha ya..
Necu da se bezze raspravljam,svako ima svoje misljenje,ja tvoje postujem,nadam se da ces i ti moje,,ha ya..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- nesvrstani
- Kontakt:
UltraSA je napisao/la:Prije nepuna 4 mjeseca protiv nas.Chinaglia je napisao/la:zamoljavam da neko izgugla kad je Travnik zadnji put dobio tri komada na Piroti, hvala
mozda je mislio tri razlike
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Sadikovic je ovde u Gracanici odradivo svoj poso na nivou 
Haj valjda ce tako i u Slobodi..Posto je se ovde u Bratstvu trudio da nesto napravi i napravio je.
Haj valjda ce tako i u Slobodi..Posto je se ovde u Bratstvu trudio da nesto napravi i napravio je.
sad kad iz Travnika izađu u javnost kako su ogorčeni suđenjem 

hvalaUltraSA je napisao/la:Prije nepuna 4 mjeseca protiv nas.Chinaglia je napisao/la:zamoljavam da neko izgugla kad je Travnik zadnji put dobio tri komada na Piroti, hvala
Čestitke igračima na pobjedi
Iskreno bio sam zadovoljan i remijem ali 0:3 AFERIM!Idemo ako Bog da za sedam dana napuniti Tušanj i da pojedincima "barem sad" nije puno dati 7KM za kartu!
Kako sam pročitao bit će prenos na BHT1 ,iskreno se nadam da će biti na jednom kanalu od Arena
NIKO NIKO SAMO SLOBODA
Kako sam pročitao bit će prenos na BHT1 ,iskreno se nadam da će biti na jednom kanalu od Arena
NIKO NIKO SAMO SLOBODA
Pobjeda je bolja od orgazma!
je l' Aničić bio u protokolu za meč?
- ASD
- Kontakt:
Ko je dao golove?
-
drakensang
- Kontakt:
čestitke na pobjedi, iskreno mi je drago što je sloboda opet u pl. pozz
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bajraktarevic, Mujkic i Radovanovic.ASD je napisao/la:Ko je dao golove?
Čekamo one koji su bili u Travniku, da nam u kratkim crtama kažu kako smo igrali.Opšti dojam i to . . .
Kada cemo igrati u novim dresovima.Vidim po slikama danas su bili novi,ali ni priblizno kao oni najavljeni od
ranije sa slika gdje su sve 3 garinture predstavljene.Ovo danas je ocaj od dresova.
ranije sa slika gdje su sve 3 garinture predstavljene.Ovo danas je ocaj od dresova.
guillermo je napisao/la:Kada cemo igrati u novim dresovima.Vidim po slikama danas su bili novi,ali ni priblizno kao oni najavljeni od
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
wienultras
- Kontakt:
Ludilo ocami idemo jace skupljat bodove pa sta bude neka tusanj goriiiii
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
joksimovic
- Kontakt:
Evo naas Bosno i Hercegovino! Sreći nema kraja.Sve čestitke sviiiiima.
Fotogalerija s utakmice:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
dino_tuzla
- Kontakt:
Cestitke igracima na pobjedi. Idemo dalje!
Svaka vam cast, oplodili ste Travnik kao rijetko ko u gostima!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.