GKS Katowice - Widzew Lodz 2/2 5.50
MyPa - HJK 1/2 27.00
Mypa - HJK 7+ 28.00
TP-47 - JBK 2/1 27.00
Vestsjaelland - FC Copenhagen 1/2 26.00
kasnije jos..
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Kopenhagen dereee guzove.harry_90 je napisao/la:ovo je za danas i to je to.. prelazi ispraceni na 10 km
Ried - Salzburg 1/2
Sturm - Neustadt 2/1
Vienna - Altach 2/1
Genk - Brugge 2/1
St.Truiden - Virton 2/1
Levski - Sofia 2/1
Sp-Prag - Jihlava 2/1
Sochaux - Orleans 2/1
Legia - Gornik 2/1
Steaua - Craiova 2/1
Arsenal Tula - Zenit 1/2
Cska - T.Moskva 2/1
Thun - Basel 1/2
Grashopers - Sion 2/1
Lugano - Wohlen 2/1
Winterthur - Chiaso 2/1
Metalist - Kiev 2/1
Volyn - Dnipro 1/2
od sinoc dobitak pa sta bude...da se malo igramo
Na prvim prelazima jedino me moze Kopenhagen izvuci..
Znaci 1 ide bez problema?zgmiky je napisao/la:Legia V.-Gornik Z. h 0:1 1 2.60
probati ovo, da imam probao bih i sa h 0:2 ali i ovo je ok
da trebalo bi ići 1/1 bez problema e sad jbg znaš kako jegonzales je napisao/la:Znaci 1 ide bez problema?zgmiky je napisao/la:Legia V.-Gornik Z. h 0:1 1 2.60
probati ovo, da imam probao bih i sa h 0:2 ali i ovo je ok
bravo harry laveharry_90 je napisao/la:ovo je za danas i to je to.. prelazi ispraceni na 10 km
Ried - Salzburg 1/2
Sturm - Neustadt 2/1
Vienna - Altach 2/1
Genk - Brugge 2/1
St.Truiden - Virton 2/1
Levski - Sofia 2/1
Sp-Prag - Jihlava 2/1
Sochaux - Orleans 2/1
Legia - Gornik 2/1
Steaua - Craiova 2/1
Arsenal Tula - Zenit 1/2
Cska - T.Moskva 2/1
Thun - Basel 1/2
Grashopers - Sion 2/1
Lugano - Wohlen 2/1
Winterthur - Chiaso 2/1
Metalist - Kiev 2/1
Volyn - Dnipro 1/2
od sinoc dobitak pa sta bude...da se malo igramo
Na prvim prelazima jedino me moze Kopenhagen izvuci..
dobro kad si ti tako pametan da vidimo tebe od sutra, pogodi jedan takav dva dana zaredom nije bitno koliko je parova bitan je pluskockar je napisao/la:Pa logicno da se od 100 prelaza kolko ih je odigrao(ne bas bukvalno)zalomi jedan nekad,cemu iznenađenje?
Da je samo taj par napisao i pogodio eventualno jos jedan ok ovako ko djeca,cuj bravo...![]()
Nema potrebe cekat sutra to sam vec uradio danas al za razliku od njega su bila samo dva para...zgmiky je napisao/la:dobro kad si ti tako pametan da vidimo tebe od sutra, pogodi jedan takav dva dana zaredom nije bitno koliko je parova bitan je pluskockar je napisao/la:Pa logicno da se od 100 prelaza kolko ih je odigrao(ne bas bukvalno)zalomi jedan nekad,cemu iznenađenje?
Da je samo taj par napisao i pogodio eventualno jos jedan ok ovako ko djeca,cuj bravo...![]()

Nije bitno sta, kako i koliko igras,, bitan je rezultat na kraju -PROFIT!!kockar je napisao/la:Pa logicno da se od 100 prelaza kolko ih je odigrao(ne bas bukvalno)zalomi jedan nekad,cemu iznenađenje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.