OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

BLUTUD
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la BLUTUD » 28 jul 2014, 15:44

amorovski je napisao/la:Postavi sliku posta mog molim te.. Nisi realan.. Kad je druge ocrnjivat, moze, problema nema.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zato drug ovu temu zaobiđeš u širokom luku i staviš OFK GRADINA Srebrenik na ignor.Upozorenje?Nemoj slučajno da Slobodu komentarišeš u negativnom smislu jer ćeš odmah dobiti ban. Obriši slobodno Benjamine nije prvi put.BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN :bih:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 jul 2014, 19:11

BLUTUD je napisao/la:
amorovski je napisao/la:Postavi sliku posta mog molim te.. Nisi realan.. Kad je druge ocrnjivat, moze, problema nema.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zato drug ovu temu zaobiđeš u širokom luku i staviš OFK GRADINA Srebrenik na ignor.Upozorenje?Nemoj slučajno da Slobodu komentarišeš u negativnom smislu jer ćeš odmah dobiti ban. Obriši slobodno Benjamine nije prvi put.BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN :bih:
Kakve veze Sloboda ima sa ovom temom? :lol: :lol: :lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 02 avg 2014, 00:16

jedna davnašnja sa susreta Gradina - Aida
slika
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 02 avg 2014, 15:48

Ja mislio ti napisao danasnja slika..kad malo pogleda stadion i igrace... :)

Sad kad pogledam u proslost ova Aida je bila ekipa u top 5 u drzavi po finansijama u to vrijeme..Sido,Nizama i cijeli koridor je stajao iza te ekipe..kod nas bio Bekrić,Moranjkic,Salihbasic,Turba,Gasi...i opet nismo mogli zavrsit sezonu ispred njih a imali 11 bodova prednosti na polusezoni..ljudi kupovali i nase i svoje utakmice u drugom dijelu..
OFK Gradina Srebrenik

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 avg 2014, 21:54

Brcko87 je napisao/la:Ja mislio ti napisao danasnja slika..kad malo pogleda stadion i igrace... :)

Sad kad pogledam u proslost ova Aida je bila ekipa u top 5 u drzavi po finansijama u to vrijeme..Sido,Nizama i cijeli koridor je stajao iza te ekipe..kod nas bio Bekrić,Moranjkic,Salihbasic,Turba,Gasi...i opet nismo mogli zavrsit sezonu ispred njih a imali 11 bodova prednosti na polusezoni..ljudi kupovali i nase i svoje utakmice u drugom dijelu..
a sad su slabiji od Seone i Tinje, ekipa koje igraju prvu kantonalnu ligu :roll:

a kako cujem od ljudi iz uprave Gradine, sutra Zvijezda mora uplatiti lovu za Ordagica ako zele igrati protiv Sarajeva...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 avg 2014, 21:57

dabogda vam pare za lijekove otisle.mislim onome ko nije htio da se dva kluba dogovore
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 02 avg 2014, 22:06

sta se to desilo?
nema vise igraca da bajde prelaze?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 02 avg 2014, 22:12

uvijek je Gradina pravila dobre igrače a drugi su kajmak uzimali..Podrzajem ovo za Ordagu da se naplati..Ta djeca dodju u Gradinu sa 5,6,7 godina,dok jos ne znaju kako treba hodat i Gradina od njih napravi igrače i dodje neki menadzer,Sloboda,Zvijezda itd i uzme ga..Ne kaze ni hvala Gradini..
OFK Gradina Srebrenik

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 02 avg 2014, 22:33

astra1922 je napisao/la:dabogda vam pare za lijekove otisle.mislim onome ko nije htio da se dva kluba dogovore
Zasto?? Taj Ordagic je iz Gradine presao u Zvijezdu prije dvije godine..a para jos nema..kod vas je dvije godine i bas me zanima dal bi ga vi sad pustili dzabe da ide?? A kod nas je bio najmanje 10godina..
OFK Gradina Srebrenik

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 avg 2014, 22:54

Brcko87 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:dabogda vam pare za lijekove otisle.mislim onome ko nije htio da se dva kluba dogovore
Zasto?? Taj Ordagic je iz Gradine presao u Zvijezdu prije dvije godine..a para jos nema..kod vas je dvije godine i bas me zanima dal bi ga vi sad pustili dzabe da ide?? A kod nas je bio najmanje 10godina..
Ordagic je u Gradini nije bio vise od 4 godine, prije Gradine je bio u Ingramu...

samo_lijevo je napisao/la:sta se to desilo?
nema vise igraca da bajde prelaze?
Zvijezda Gradini mora isplatiti naknadu za treniranje za Amera Ordagica, koliko znam to dođe oko 70 hiljada KM....
Sarajevo i Liverpool

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 02 avg 2014, 22:57

lijepe pare...
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 02 avg 2014, 23:13

YNWA je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:
Ordagic je u Gradini nije bio vise od 4 godine, prije Gradine je bio u Ingramu...

Isto ti to dodje.. :) Ja kako znam ta skola je se ujedinila sa Gradinom(ako mislis na Aksemont)..Sad jedino ako je Ingram imao svoje omladince.. :) Znam da je bio Aksemont i dolaskom Keme u Gradinu te skole se ujedinile..Ispravi me ako grijesim.. :)
OFK Gradina Srebrenik

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 avg 2014, 23:33

Brcko87 je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la: Zasto?? Taj Ordagic je iz Gradine presao u Zvijezdu prije dvije godine..a para jos nema..kod vas je dvije godine i bas me zanima dal bi ga vi sad pustili dzabe da ide?? A kod nas je bio najmanje 10godina..

Isto ti to dodje.. :) Ja kako znam ta skola je se ujedinila sa Gradinom(ako mislis na Aksemont)..Sad jedino ako je Ingram imao svoje omladince.. :) Znam da je bio Aksemont i dolaskom Keme u Gradinu te skole se ujedinile..Ispravi me ako grijesim.. :)
Nije Amer bio u Aksemontu, kada je Kemo dosao u Ingram, Amer je tada vec bio u Gradini, a imao je Ingram omladince i prije aksemonta, znam da je npr Nere trenirao djecu u D.Potoku prije 13-14 godina, i da su imali neke utakmice, e sad da li su bili registrovani ne znam...
A jedno vrijeme Ejub Suljic je vodio skolu fudbala u Potoku, i tada je Amer igrao, a ako su bili registrovani kao omladinski pogon Ingrama, onda i Ingram moze traziti naknadu za treniranje...
Sarajevo i Liverpool

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 02 avg 2014, 23:44

Znam da je Ingram(tadasnja Aida)imala omladince kad je Sido bio i znam da je poslije Aksemont u Potoku osnovao skolu fudbala..Nisam znao da je poslije Side i prije Aksemonta postojalo to u Potoku..
Treba i Ingram trazit pare,mada ne vjerujem da je to kod njih bilo sta registrovano.. :)
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 03 avg 2014, 11:22

Al je ovo dosta skuplje zato što je Amer odigrao čitavu polusezonu u Premieri za nas takođe :D

Ne znam zašto se bune, već dvije godine ovaj proces traje i nikad da isplate. Hvala Bogu došlo vrijeme i za to.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 03 avg 2014, 21:38

Sad treba pametno sa 70 000km..a ne kao oni 20 000 sto smo dobili pa u teren ulozili,da bi kroz nekoliko pustili koncert na tom terenu.. :facepalm:
OFK Gradina Srebrenik

Asina
Kontakt:

Post Postao/la Asina » 03 avg 2014, 21:44

Zato se iz uprave Gradine ne odlazi ma kako da si kompromitovan (nanjušili su vukovi lovu ... ;))!!!Koja sreća,ako ništa ,neće morati finansijski "pomagati" klub,pa onda tu svoju velikodušnu pomoć naplaćivati od opštine tj. građana Srebrenika.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 04 avg 2014, 15:40

Brcko87 je napisao/la:Sad treba pametno sa 70 000km..a ne kao oni 20 000 sto smo dobili pa u teren ulozili,da bi kroz nekoliko pustili koncert na tom terenu.. :facepalm:
Za tu lovu Gradina moze zahvaliti Neretu, da Nere nije bio u Gradini, ne bi Amer ni ostao kada je izasao iz juniora, tj ne bi bio dovoljno kvalitetan za Gradinu :roll: i otisao bi u Ingram ili neki drugi klub...
Sarajevo i Liverpool

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: Odg: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 avg 2014, 19:16

Brcko87 je napisao/la:Sad treba pametno sa 70 000km..a ne kao oni 20 000 sto smo dobili pa u teren ulozili,da bi kroz nekoliko pustili koncert na tom terenu.. :facepalm:
Te pare nisu ni dobivene od saveza jer je opstina trebala nesto uplatit da bi se dobilo. Takvu infor imam od osobe iz kluba.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 05 avg 2014, 16:46

Novi igrači golman Kurbašić i stoper Gradimir Crnogorac.

Blizu potpisa Edin Husić.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.