Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Sto je pisao, pisao je...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
ne pretjerujJuventinisimo je napisao/la: Aktiviraju se klonovi,prije kvalifikacijskih utakmica...ovoga puta su spremniji nego ikada...prava navala kretenluka slijedi u narednih mjesec dana...
A.F.C. Bournemouth!
- harisfloridsdorf
- Kontakt:
Ja ne znam zbog čega ovoliko pišete o Bešiću... On prije svega nije igrač golova i pasova... a vala i Everton nije neki klub... Ne znam koliko je to dobro za njegovu karijeru 
mozda nije igrac golova i pasova,,ali je dobar igrac i everton je dobar klub za njega,,pa nemoze iz ferencvarosa odmah u real,,barcelonu,,bayern,,man utd,,arsenal,,chelseu,,,city,,liverpool,,d ne nabrajam vise,,mlad je vrjeme je pred njimharisfloridsdorf je napisao/la:Ja ne znam zbog čega ovoliko pišete o Bešiću... On prije svega nije igrač golova i pasova... a vala i Everton nije neki klub... Ne znam koliko je to dobro za njegovu karijeru
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- harisfloridsdorf
- Kontakt:
Nemoj mi samo reći da nisi prepoznao to o čemu pišem...topnik1 je napisao/la:mozda nije igrac golova i pasova,,ali je dobar igrac i everton je dobar klub za njega,,pa nemoze iz ferencvarosa odmah u real,,barcelonu,,bayern,,man utd,,arsenal,,chelseu,,,city,,liverpool,,d ne nabrajam vise,,mlad je vrjeme je pred njimharisfloridsdorf je napisao/la:Ja ne znam zbog čega ovoliko pišete o Bešiću... On prije svega nije igrač golova i pasova... a vala i Everton nije neki klub... Ne znam koliko je to dobro za njegovu karijeru
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
To je kao bio neki pik prema Papetu?harisfloridsdorf je napisao/la:Nemoj mi samo reći da nisi prepoznao to o čemu pišem...topnik1 je napisao/la:mozda nije igrac golova i pasova,,ali je dobar igrac i everton je dobar klub za njega,,pa nemoze iz ferencvarosa odmah u real,,barcelonu,,bayern,,man utd,,arsenal,,chelseu,,,city,,liverpool,,d ne nabrajam vise,,mlad je vrjeme je pred njimharisfloridsdorf je napisao/la:Ja ne znam zbog čega ovoliko pišete o Bešiću... On prije svega nije igrač golova i pasova... a vala i Everton nije neki klub... Ne znam koliko je to dobro za njegovu karijeru![]()
![]()
![]()
Pape je rekao da Mume moze cuvati Messija, Pape je rekao da Mume moze naci bolji klub od Swansea, i zanimljivo napadali ste ga i ismijavali radi tih izjava. Ko se sada smije?
Pape je rekao da Bešić može zaustaviti Messija, nakon toga su mnogi forumaši to ismijavali, vjerovatno se mogu naći postovi, hajde Virtual. 
Obabrao je pravi klub a kod Martineza samo može napredovati ako se bude trudio i zalagao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- harisfloridsdorf
- Kontakt:
E moj Calcio ti još uvijek nisi svjestan da koliko god da je Bešić dobro odigrao protiv Argentine,na kraju smo izgubili... A gol je dao Messi... A čim izgubiš tekmu,i Messi ti zabije gol,ne znam koliko se može reći da je Safet ili Bešić bio u pravu,zapitaj se!
A u njegovoj glavi je svakako Swansea slabiji klub od Hajduka u svakom pogledu..
Doduše ti se koristiš Safetovom logikom,zaustavili smo Messija,nije nam dao 3-4 nego samo 1,i nismo se obrukali,i to treba da slavimo... A onda izostavi Kolašinca u najvažnijoj tekmi,i izjavi da on nije čovjek od golova i pasova:D Pa valjda to i nije njegov zadatak na terenu... Pored Pjanića,Džeke,Misimovića itd..
A u njegovoj glavi je svakako Swansea slabiji klub od Hajduka u svakom pogledu..
Doduše ti se koristiš Safetovom logikom,zaustavili smo Messija,nije nam dao 3-4 nego samo 1,i nismo se obrukali,i to treba da slavimo... A onda izostavi Kolašinca u najvažnijoj tekmi,i izjavi da on nije čovjek od golova i pasova:D Pa valjda to i nije njegov zadatak na terenu... Pored Pjanića,Džeke,Misimovića itd..
Ti znas sta je u njegovoj glavi? Igrac pasova i golova nije bilo Mumetu upuceno. Pljujes covjeka i izmisljas izjave.harisfloridsdorf je napisao/la:E moj Calcio ti još uvijek nisi svjestan da koliko god da je Bešić dobro odigrao protiv Argentine,na kraju smo izgubili... A gol je dao Messi... A čim izgubiš tekmu,i Messi ti zabije gol,ne znam koliko se može reći da je Safet ili Bešić bio u pravu,zapitaj se!
A u njegovoj glavi je svakako Swansea slabiji klub od Hajduka u svakom pogledu..![]()
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- harisfloridsdorf
- Kontakt:
normalaba je napisao/la:Ti znas sta je u njegovoj glavi? Igrac pasova i golova nije bilo Mumetu upuceno. Pljujes covjeka i izmisljas izjave.harisfloridsdorf je napisao/la:E moj Calcio ti još uvijek nisi svjestan da koliko god da je Bešić dobro odigrao protiv Argentine,na kraju smo izgubili... A gol je dao Messi... A čim izgubiš tekmu,i Messi ti zabije gol,ne znam koliko se može reći da je Safet ili Bešić bio u pravu,zapitaj se!
A u njegovoj glavi je svakako Swansea slabiji klub od Hajduka u svakom pogledu..![]()
Pa ti očigledno ne kontaš da je to rekao za Kolašinca,isto tako me ne bi čudilo da sutra izjavi i za Bešića... I to je ovdje već postalo zeza,nije igrač pasova i golova... Frajer defanzivac i on tako bubne za Sea
A to što ti nisi skonto da se zezam je sasvim druga tema...
I još mi je smiješnija njegova izjava kako Bešić ne bi trebao preći u ekipu zvanu Swansea
A na drugoj strani poziva naše igrače da idu u turske ''VELIKANE''
Al PAPE ionako i dalje tvrdi da je Hajduk veliki klub,pa me i ne čudi od njega
Za gol Messija i autogol Kolasinca se obrati Bicakcicu, jer je krivac za obadva gola.harisfloridsdorf je napisao/la:E moj Calcio ti još uvijek nisi svjestan da koliko god da je Bešić dobro odigrao protiv Argentine,na kraju smo izgubili... A gol je dao Messi... A čim izgubiš tekmu,i Messi ti zabije gol,ne znam koliko se može reći da je Safet ili Bešić bio u pravu,zapitaj se!
Inace je Besic svemu sudeci i poslusao Safeta pa nije otisao u Swansea, vec u mnogo bolji klub
A Messija je stavio u dzep sve do trenutka, dok ga Bicakcic nije oborio dok je pratio u stopu Messija.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- harisfloridsdorf
- Kontakt:
emir79 je napisao/la:Za gol Messija i autogol Kolasinca se obrati Bicakcicu, jer je krivac za obadva gola.harisfloridsdorf je napisao/la:E moj Calcio ti još uvijek nisi svjestan da koliko god da je Bešić dobro odigrao protiv Argentine,na kraju smo izgubili... A gol je dao Messi... A čim izgubiš tekmu,i Messi ti zabije gol,ne znam koliko se može reći da je Safet ili Bešić bio u pravu,zapitaj se!
Inace je Besic svemu sudeci i poslusao Safeta pa nije otisao u Swansea, vec u mnogo bolji klub
A Messija je stavio u dzep sve do trenutka, dok ga Bicakcic nije oborio dok je pratio u stopu Messija.
Jarane,možemo mi razglabati do sabaha,da nije ovo,da nije ono... Na kraju je poenta da smo izgubili... Messi je zabio... A to se jedino pamti...
Ti potenciras to Messi dao gol da bi poništio Safeta, i umanjio doprinos Mumeta, a sta bi bilo da Bičakčić nije srušio Bešića u onom trku za Lionelom?
Da je babi mudo, bila bi Sudo.
Ja sam odmah nakon te izjave Safeta ovdje napisao da ne treba momku to breme na ledja stavljat, jer je Messia nemoguce cuvati citavu utakmicu. On ce setati 89 minuta, ti ces ga lako zaustavljati, al njemu je potrebna samo jedna minuta da sve rijesi. Jedna akcija i svih tvojih 89 minuta pada u vodu.
Besic je odigrao fantasticno, sto potvrdjuje i ovaj transfer u Everton. Po meni ovo je jedan od najboljih transfera nasih igraca ikada. Iz mrtve gulas lige u peti klub Engleske
Ja sam odmah nakon te izjave Safeta ovdje napisao da ne treba momku to breme na ledja stavljat, jer je Messia nemoguce cuvati citavu utakmicu. On ce setati 89 minuta, ti ces ga lako zaustavljati, al njemu je potrebna samo jedna minuta da sve rijesi. Jedna akcija i svih tvojih 89 minuta pada u vodu.
Besic je odigrao fantasticno, sto potvrdjuje i ovaj transfer u Everton. Po meni ovo je jedan od najboljih transfera nasih igraca ikada. Iz mrtve gulas lige u peti klub Engleske
Naravno i zahvaljujuci Safetu, jer mu je pronasao poziciju koju nikad do tada nije igrao, a ona ga i proslavila. Da je ostao igrati IV sto bi svabe rekle, nikad nebi uspio u karijeri.Mozambik je napisao/la:Da je babi mudo, bila bi Sudo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Pa pola godine mu trazio poziciju a pola Bosne od navijaca do nena mu sugeriralo da pozove Besica u repku. Umjesto Zahirovica naravno. Je li ti ovo ozbiljno pises ili se zahebavas. Ako si ozbiljan svaka cast ne znam sta bi ti rekao. Vjerovatno sada trazi Prcicu poziciju. Arsli ce naci za pola godine i bit ce dobro ako ne bude LOGICNO.
- DonCorleone
- Kontakt:
Pile-strateg cekao dvije godine ko truhla baba da se covjek izvine, be li gOnja inat bosanski, pa Mume dobih poziv pet do jedan, skoro pa ne odosmo osakaceni na poziciji DM-a na SP. Ali ne cudi, ovde ima ljudi koji tvrde da je Safet Mumeta otkrio, i pored cinjenice da je ovaj bio nas U-21 igrac
. Otkrio ga pile-strateg i servirao javnosti
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Cuj zahvaljujuci Safetu
Pa citava Bosna, svi koji prate fudbal su zagovarali njegov poziv, dok je govedo na klupi igralo sa Medunjaninom i umalo nam izbio prolaz iz ruku.
Pa citava Bosna, svi koji prate fudbal su zagovarali njegov poziv, dok je govedo na klupi igralo sa Medunjaninom i umalo nam izbio prolaz iz ruku.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kako vam ne dosadi vise lupati jedno te isto? Cuj dvije godine nije Besic igrao, a sjedio je na klupi na primjer protiv Grcke u Zenici. Otkrivate se, vi koji ste poceli pratiti reprezentaciju od Izetovog gola u Slovackoj.
Besic nije bio u planovima jedno pola godine kada se nije odazivao Jagodicu, sto je sasvim normalno. Nijedan selektor ga ne bi pozvao dok se ne odaziva na pozive mlade reprezentacije. Ali na kraju je shvatio da je pogrijesio, sto je i sam priznao. I tada je ekspresno vracen, ne samo u kadar nego u prvih 11. Susic je sa tim pokazao sta misli o Besicu, a vi i dalje lupajte i izmisljajte, mozda se neko upeca na to.
Besic nije bio u planovima jedno pola godine kada se nije odazivao Jagodicu, sto je sasvim normalno. Nijedan selektor ga ne bi pozvao dok se ne odaziva na pozive mlade reprezentacije. Ali na kraju je shvatio da je pogrijesio, sto je i sam priznao. I tada je ekspresno vracen, ne samo u kadar nego u prvih 11. Susic je sa tim pokazao sta misli o Besicu, a vi i dalje lupajte i izmisljajte, mozda se neko upeca na to.
Trenutno korisnika/ca: Jegres, Matterhorn22, s4mke i 28 gostiju.