FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SARS
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SARS » 02 avg 2014, 22:30

sto ne volim sad ovdje ove pojedine koji su kukali i govorili protiv uprave, igraca i kako su pricali da nam se smijesi ponovo ispadanje, a sad su im usta ponovo puna Slobode... Drago mi je samo sto je danasnja utakmica svima zacepila gubice i bas se pitam sta ce sad naci da iznose negativno na racun voljenog kluba....

NIKO NIKO SAMO SLOBODA

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 02 avg 2014, 22:33

**** ba dusmane,pisem i ponavljam ko papagaj,uprava ima svoj cilj,svoje racunice,i one su za slobodu,jako dobre.nasa racunica je,i treba da bude tribina...svi na tusanj...imal dje golova
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 02 avg 2014, 22:34

Pokupovat ćemo sve utakmice PL, (k'o u drugoj ligi), i onda k u r a c u Evropu (zbog dugova) :mrgreen:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 02 avg 2014, 22:35

Komšije, iskrene čestitke na današnjoj pobjedi. Sretno vam u nastavku, mislim da dobijate i sljedeću protiv Čelika gdje ne bi trebali imati težak zadatak.

Kad vam dođe Bajraktarević?

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 02 avg 2014, 22:41

Dobro otvorenje sezone za Slobodu,sljedece kolo dobivate 100%,ono sto su danas pokazali igraci Celika ne ulijeva neku nadu da mogu pobjediti Slobodu,svega par nesto kvalitetnijih igraca ali ne mogu nista kraj ostalih...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 02 avg 2014, 22:43

SiouxLukavac je napisao/la:Komšije, iskrene čestitke na današnjoj pobjedi. Sretno vam u nastavku, mislim da dobijate i sljedeću protiv Čelika gdje ne bi trebali imati težak zadatak.
Hvala,vidimo se u 8-mom kolu. :bih:
Pobjeda je bolja od orgazma!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 02 avg 2014, 22:44

jel ima gdje pregled golova momci

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 avg 2014, 22:49

Bice sutra pregled kola na Bht-u svih utakmica u 22 i 25 tako da ne zaboravite pogledati.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 avg 2014, 22:55

SARS je napisao/la:sto ne volim sad ovdje ove pojedine koji su kukali i govorili protiv uprave, igraca i kako su pricali da nam se smijesi ponovo ispadanje, a sad su im usta ponovo puna Slobode... Drago mi je samo sto je danasnja utakmica svima zacepila gubice i bas se pitam sta ce sad naci da iznose negativno na racun voljenog kluba....

NIKO NIKO SAMO SLOBODA
Tako ti je to u zivotu....svi vole pobjednike.....bilo je zasto se odovodili igraci na pripreme ako nece igrati, pa zasto se dovode igraci koji nisu prosli od pocetka pripreme, pa jedni bi ovako, drugi onako.....a lijepo je uvaliti tricu Travniku....treba pustiti ljude da rade, praviti ekipu je je dugorocan, tezak i mukotrpan proces....pogotovo ako imas ovako mladu ekipu, mozda cak i najmladju ekipu u ligi....evo sta je Zoran Vulic bivsi poznati igrac Hajduka a sad trener rekao za svoj bivsi klub:

"Veliki klub, a Hajduk to jest, ne bi smio raditi radikalne promjene nakon dva tri poraza. Pravi klub to ne bi smjelo uzdrmati. Svaki poraz pravom klubu ne bi smio donositi krize, krize momčadi, krize uprave… S krizom rezultata ne mora nužno dolaziti kriza rukovođenja.

Gledajte kako to rade veliki klubovi vani. Sjećam se kad je Rijkaard došao u Barcelonu pa od prvih 10 utakmice, mislim osam nije dobio. Ili koliko je trebalo Fergusonu da s Manchesterom napravi neki veći rezultat. Godine su mu trebale. Ili koliko Arsenal ''trpi'' Wengera.

Veliki klub mora imati strpljenje i vjeru u momčad i u trenera. Moram biti iskren, Igoru nije lako. U ovakvim okolnostima, bez novca, vodi jednu mladu momčad, bez nekih jakih imena. Međutim, ja vjerujem u Igora, ja vjerujem u ovaj Hajduk i uz malo sreće i uz našu publiku, uvjeren sam da idemo dalje", zaključio je Vulić.

P.S. Hajduk i Sloboda su u istoj situaciji, oba kluba opterecena velikim dugovima i sa mladim ekipama....neuigrani, neiskusni. Sloboda ce sigurno imati oscilacije, biti ce tu sigurno i razocarenja, glupo izgubljenih utakmica, a nadam se i pobjeda kao sto je ova danasnja. Najvaznije da nas sto vise bude uz Slobodu.... i kada gubi i kada pobjedjuje.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 02 avg 2014, 22:57

imaju prosjecne plate,ali redovne,solidne premije igrace momci..pa mi smo znali u pl za polusezonu osvojiti bod u gostima... :oops:
prvo kolo,trica :cool: prezadovoljan sam,jedva cekam subotu da cujem huk sa sjevera :cool: :tokralju: :tokralju:
i erupciju kod postignutog gola..CELIK MORA PASTI :bih:

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 02 avg 2014, 23:14

Bravo momci!

Nije mala stvar tući Travnik dole 0-3. Samo jako!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 02 avg 2014, 23:19

Sad iz Travnika :)
Jednostavno ono što sam ja danas vidio Muhamed Mujić je ubica.Dugo nismo imali onakvog napadača.Zabio velemajstorski gol ( Fejzić ispucava loptu i on lagano lobuje gomana Travnika ) Nešto slično Kahn Elber što su prije radili, vidjet ćete :) Drugi naš gol on proigrava igrača koji izlazi 1 na 1 s golmanom i zabija, i treći naš gol Mujić šutira golman malo dira loptu koja pogađa prečku i Mujkić je posprema u mrežu.Osim toga smo imali još par prilika,te 2-3 šuta iz daljine.Da smo bili malo pribraniji sad bi pričali o 5 komada u mreži Vezira.U sredini Omić nije duela izgubio kao ni Bajraktarević (takođe dobar igrač). Kuduz me iznenadio jer očekivao sam puno manje od njega :) Ono što sam vidio danas je dobro.Jednostavno Travnik smo "pojeli" kako trkom ( razumljivo zbog igrača više) tako i taktikom i svim ostalim segmentima igre.Sale je odigrao bez greške na štoperu kao i ovaj novi ne znam kako se zove.Fejzić pokupio svaku visoku loptu koja je išla u 16metara.Da se nešto više dokaže i pokaže nije mogao jer nam nisu zaprijetili kako treba niti jednom.
Crveni kartoni opravdani i definitivno smo danas bili svi u čudu zbog suđenja koje je bilo na vrhunskom nivou.
Prvi crveni je bio zbog 2 žuta.Njihov neki ćelo 10-ku igra pravi faul i psuje nešto sudiji i ovaj mu daje žuti.Nije prošla minuta udara Efendića laktom namjerno i dobija 2. žuti tj crveni.
Drugi crveni je bio zbog preoštrog starta na nekih 30 metara od gola.Njihov igrač je išao žonom na koljeno našeg i dobio crveni.
Ja sam prezadovoljan sa viđenim danas.Na 3:0 rezultatu su i dalje trčali i nije bilo izgubljene lopte ni za jednog od igrača.Napokon da pokušavamo igrat lopte i da se svi do jednog trude za Sveti dres.
Pohvalio bih i Sadikovića koji je cijelo vrijeme trčao gore dole po aut liniji i davao im upute.
Vjerovatno ima nedostataka dosta u igri ali mi ih danas nismo primijetili jer nas je i rezultat malo ponio.Uz isti ovakav pristup kao danas Čelik nema šta da traži na Tušnju.
Fkr standarno dobri.Brojka oko 150 ljudi ali kakvih je sve "njuški" bilo, za nepovjerovat.Uglavnom ugodan izlet do Vezirskog grada koji smo krunisali 3 bobe i isplatilo se provesti dan u autobusu na onakvoj temperaturi.
Sloboda iznad svega!!!
Zadnja izmjena: haver, dana/u 02 avg 2014, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 avg 2014, 23:19

Neosvojiva Pirota :lol:
Napunit Tušanj pa nek i Čelik padne.Najbolja stvar je što bi trebalo doć dosta ljudi sljedeće sedmice,a to nam je ove sezone najpotrebnije.
Nad tobom sunce najljepše sja

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 02 avg 2014, 23:21

Nije moglo bolje početi 3 boda ,niko se nije povrijedio sve za 10 :cool: .

Eh sljedece hefte nam dolazi veliki crveno - crni derbi ukupno 65-i .

U prethodnih 64 Sloboda je nešto uspješnija imamo 27 pobjeda ,Čelik 22 a remija je 15 uz gol razliku 79-64 .

Na Tušnju smo odigrali 32 utakmice i skor je 24 pobjede 7 remija i 1 poraz.

Čelik je kiksao ovo kolo i prosuo bodove kući i sigurno će pokušati na Tusnju ispraviti stvar ,neće biti nimalo lagano bez obzira što su i oni u jako teskoj situaciji zbog duga i svega ,ipak derbi je derbi :kafa: .

Očekujem krcat Tušanj ,goste dočekati fino i gospodski jer su oni jedni od rijetkih koji se nisu naslađivali posle našeg ispadanja ,Zenicani dobro nam dosli :thumbup: .

Na terenu neka pobjedi bolji a nadam se da ce to biti Sloboda ,Robijasima zelim da lijepih utisaka napuste Tuzlu i Tusanj ali bez bodova .

Subota ,svi na Tusanj ,svi na sjever :cool: .

NIKO NIKO SAMO SLOBODA !

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 avg 2014, 23:45

Znaci ipak je Mujica dao gol a ne Bajraktarevic kako se govorilo :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 avg 2014, 00:00

Znaci tek sutra pregled golova sa Pirote..momcima jos jednom cestitke na pobjedi,da se ova tri boda ovjera protiv Celika u narednom kolu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 avg 2014, 00:12

fukara87 je napisao/la:Znaci ipak je Mujica dao gol a ne Bajraktarevic kako se govorilo :D
Bolji ba od Krpica dosta :D i protiv nas je pred kraj prvenstva odlicno odigrao..

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 03 avg 2014, 00:18

Upravo došao iz Travnika.
Igra solidna do crvenih, a onda rutinski do samog kraja.
Mujić majstor yebeni, Oma, po meni, ubjedljivo igrač utakmice. Kapitenčina :salut:
Što se tiče navijanja, solidno, još da nismo bili umorni od puta, bilo bi još bolje, ali šta je tu je.
Lijep pozdrav za Travničane (ili nam ga bajra mesna industrija), poć3ro vas Jogeeeeeeeeeeeee

P.S. Specijalan pozdrav za malo go.vno Musića, naložio se momak, ali ne zna igrat' fudbal da ga yebeš.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 avg 2014, 00:20

Znaci Mujic igrao na poziciji devetke.
Na kojoj je poziciji Radovanovic igrao?

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 03 avg 2014, 00:22

Zna li neko na koji period je potpisao Mujic ,1 godina ili vise ?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []