Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Bertrand
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Bertrand » 30 jul 2014, 09:22

http://www.insidespanishfootball.com/11 ... r-balanta/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo je već bolje. Talentovani kolumbijski lijevi bek, koji bi trebao stići za 6.5 miliona eura. :thumbup:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 30 jul 2014, 11:02

Bertrand je napisao/la:http://www.insidespanishfootball.com/11 ... r-balanta/

Ovo je već bolje. Talentovani kolumbijski lijevi bek, koji bi trebao stići za 6.5 miliona eura. :thumbup:
Mislim da je on stoper.

Nuno forsira Sisoka na lijevom beku i mislim da je blizu ostanku u Valenciji.

Svidja mi se i sto pravi srdinu sa tri razlicita profila igraca. Razbijac Fuego, kreativac Parejo i nesto kao btb Gomes.
Fuego je dosta dobar i zahvalan igrac, mada mislim da bi u novom projektu Valencie on trebao biti bekap

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 30 jul 2014, 12:23

Moja greška. Mada je jedno vrijeme u Riveru igrao na lijevom beku, tako da može pokriti tu poziciju u slučaju nečeg nepredviđenog.
Greatness dies

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 30 jul 2014, 14:26

Adidas prekuco :tokralju: ... http://www.footyheadlines.com/2014/07/n ... -kits.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 30 jul 2014, 14:47

Bertrand je napisao/la:Moja greška. Mada je jedno vrijeme u Riveru igrao na lijevom beku, tako da može pokriti tu poziciju u slučaju nečeg nepredviđenog.
Igrao je i to poprilicno lose, ni blizu kao na stoperkoj poziciji. Valencia bi mogla, ukoliko se transfer ostvari, za koju godinu dobiti top defanzivca, jednog od najboljih na svijetu.

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 31 jul 2014, 12:48

L_blancos je napisao/la:
Bertrand je napisao/la:http://www.insidespanishfootball.com/11 ... r-balanta/

Mislim da je on stoper.

Nuno forsira Sisoka na lijevom beku i mislim da je blizu ostanku u Valenciji.

Svidja mi se i sto pravi srdinu sa tri razlicita profila igraca. Razbijac Fuego, kreativac Parejo i nesto kao btb Gomes.
Fuego je dosta dobar i zahvalan igrac, mada mislim da bi u novom projektu Valencie on trebao biti bekap
Meni se ne svidja ni ideja o Cissokhu jer je prava taraba od igraca..nadam se dolasku Antunesa, te da ce on i Gaya ciniti taj par lijevih bekova za narednu sezonu.. sto se tice formacije, ne svidja mi se ni ta ideja sa tri veznjaka previse je to defanzivno, i sad na ovim pripremnim utakmicama se pokazalo kao veoma lose, i uvijek je u drugom poluvremenu ulaskom De Paula i transformacijom u 4-2-3-1 to postajalo mnogo bolje i efikasnije...sad zasad mi se ne svidja trener Nuno, i bas me zanima kako ce to izgledat na Emirates kupu i u utakmicama protiv jacih ekipa...sad zasad sam mnogo skeptican i nedostaje mi Pizzi, kao i Vargas.. :(

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 jul 2014, 16:03

Konačno gotovo: Peter Lim je sada 100% novi vlasnik 70% dionica Valencije. Uskoro očekuju se velika pojačanja, već večeras može se očekivati Enzo Perez :beba:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 31 jul 2014, 16:05

Jeste vi navalili na tu Benficu. :D

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 02 avg 2014, 16:01

Lijepo djeluje ovaj ofanzivni dio tima protiv Monaca. Rodrigo, Feghouli i mladi De Paul se fino međusobno nadopunjuju, a dobru podršku im prave Gomes, Parejo te Barragan na desnoj strani.

Defanziva, sa druge strane, vrlo loša. Po mom mišljenju, obavezno dovesti stopera i lijevog beka. Ostatak tima djeluje dosta dobro. Naravno, potrebna je i široka klupa.

Nasmija me reakcija Nuna Santa poslije gola, kao da mu je tim postigao gol za prolaz u finale LP-a. :lol:
Greatness dies

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 avg 2014, 10:50

Valencia je krenula po Njemca Shkodrana Musfatia, koji bi trebao biti jedno od pojacanja u zadnju liniju ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 avg 2014, 22:41

slika
Prvi trofej je tu. Sada slijedi Trofeo Naranja :mrgreen: :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Klokan18
Kontakt:

Post Postao/la Klokan18 » 04 avg 2014, 15:15

Pozdrav svim navijačima NAJBOLJEG kluba na svijetu,Valencie naravno a i ostalima koji dolaze pisati na ovu temu a navijaju za nešto manje klubove (Uefalona,Shity...)
Uglavnom što reći,pratim ovaj forum već dugo i napokon se registrirao kako bi ovdje sa braćom Šišmiša komentirao naše transfere,utakmice,titule i još mnogo toga!
Jučer jedna jako dobra utakmica u kojoj je Benfica zabila na našu veliku glupost u obrani ali smo se mi maestralno vratili jer je očigledno da imamo najbolju ekipu te brzinom i tehnikom glatko prohujali Emiratima i uzeli tituli,ha ja tko će drugi nego mi :cool:

Pozdrav još jednom svima i nadam se kvalitetnoj raspravi kroz iduće dane,mjesece,godine! :opaopa:
AMUNT VALENCIA CF!!!

Ne damo Dinamo!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 avg 2014, 23:13

Klokan18 je napisao/la:Pozdrav svim navijačima NAJBOLJEG kluba na svijetu,Valencie naravno a i ostalima koji dolaze pisati na ovu temu a navijaju za nešto manje klubove (Uefalona,Shity...)
Uglavnom što reći,pratim ovaj forum već dugo i napokon se registrirao kako bi ovdje sa braćom Šišmiša komentirao naše transfere,utakmice,titule i još mnogo toga!
Jučer jedna jako dobra utakmica u kojoj je Benfica zabila na našu veliku glupost u obrani ali smo se mi maestralno vratili jer je očigledno da imamo najbolju ekipu te brzinom i tehnikom glatko prohujali Emiratima i uzeli tituli,ha ja tko će drugi nego mi :cool:

Pozdrav još jednom svima i nadam se kvalitetnoj raspravi kroz iduće dane,mjesece,godine! :opaopa:
Dobro nam dosao brate. Sada nas ima malo vise na ovoj temi, a aBd bit ce nas i vise. Amunt Valencia ;)

www.valencia-balkan.net

Klokan18
Kontakt:

Post Postao/la Klokan18 » 05 avg 2014, 11:27

Hvala brate!
Samo neka bude što više braće Šišmiša jer ova svetinja od kluba i zaslužuje to jer smo nešto posebno bez čga ovaj svijet ne bi bio zamisliv,bez ljubavi koju imamo prema Valeniciji....

Enzo Perez ufff kako bi nam legao, dominirao je s Argentinom na SP, bez njega su u vezi bili ko muha bez glave jer je činio veliku razliku, jako zahvalan igrač.
Mustafi,mlada nada,igrao za Elf kada su se svi najmanje nadali,bio bi naše ogromno pojačanje da dođe te bi tako s njih dvojicom i eventualnim još jednim pojačanjem bili sami vrh nagodinu :opaopa:

AMUNT VALENCIA!!!
AMUNT VALENCIA CF!!!

Ne damo Dinamo!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 avg 2014, 12:22

Danas je navodno konacni sastanak na kojem bi se trebalo znati stize li Enzo ili ne. Mustafi je jako blizu Valencije, ali nece to biti jedina pojacanja.
Nuno zeli 5 veznjaka da ima na raspolaganju. Klub pregovara posudbu Zuculinija iz Citya, a ako on ne dođe vjerovatno ce se okrenuti Kuzmanovicu iz Intera. Uz Mustafija ce stici jos jedan defanzivac, vjerovatno Balanta iz Rivera ;)

www.valencia-balkan.net

Klokan18
Kontakt:

Post Postao/la Klokan18 » 05 avg 2014, 12:30

Adi_Zepce je napisao/la:Danas je navodno konacni sastanak na kojem bi se trebalo znati stize li Enzo ili ne. Mustafi je jako blizu Valencije, ali nece to biti jedina pojacanja.
Nuno zeli 5 veznjaka da ima na raspolaganju. Klub pregovara posudbu Zuculinija iz Citya, a ako on ne dođe vjerovatno ce se okrenuti Kuzmanovicu iz Intera. Uz Mustafija ce stici jos jedan defanzivac, vjerovatno Balanta iz Rivera ;)
Mustafi je već sad mašina tako da je to odličan posao što ukazuje na povratak na stare staze slave :opaopa:
Opet ćemo derat guzove Sevilli,Atelticu :cool:
AMUNT VALENCIA CF!!!

Ne damo Dinamo!

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 05 avg 2014, 12:44

Previše optimizma, fino je to :mrgreen: kad si već tako optimističan trebao si reći "derat' guzove Realu i Barsi"
Nadam se da će tako i biti.. Valencia je veliki klub i prioritet takvog kluba bi trebao biti napad na neki trofej. Vjerovatno to neće moći odmah, tek možda kroz 2-3 sezone ako se bude fino i pametno ulagalo..
Zaboravili ste spomenuti i dolazak Yoela na posudbu iz Celte, odličan golman.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Klokan18
Kontakt:

Post Postao/la Klokan18 » 05 avg 2014, 12:49

golden je napisao/la:Previše optimizma, fino je to :mrgreen: kad si već tako optimističan trebao si reći "derat' guzove Realu i Barsi"
Nadam se da će tako i biti.. Valencia je veliki klub i prioritet takvog kluba bi trebao biti napad na neki trofej. Vjerovatno to neće moći odmah, tek možda kroz 2-3 sezone ako se bude fino i pametno ulagalo..
Zaboravili ste spomenuti i dolazak Yoela na posudbu iz Celte, odličan golman.
Evo zbog tebe derat guzove manjim klubovima kao što su Real i Uefalona....Uglavnom kako god bilo kao i svake godine izennadit ćemo ih 100% i uzet po 3 boda :opaopa:
AMUNT VALENCIA CF!!!

Ne damo Dinamo!

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 05 avg 2014, 19:39

Spakujte Fegulija :D.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 avg 2014, 20:35

soe je napisao/la:Spakujte Fegulija :D.
Jel ga to hoce Patetico? :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.