Zovi policiju ukrade momak korner zastavice 122 122 122
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- RezervniGolman
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
[youtube][/youtube]

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
- nesvrstani
- Kontakt:
u subotu ocekujem da sjever prekuca izdanje protiv jedinstva i igmana... 
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Mislim da sad Azmir i uprava ne bi trebali povecat karte,derbi ce bit na BHT1,razlog vise zasto ljudi ne bi dosli na Tusanj...Tako da stavit 3 i 5 km i ocekivat 8 000 
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Da vidite aplauza juce na Bilinom kad spiker saopšti rezultat s Pirote
Svaka cast
Svaka cast
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
BadrHari je napisao/la:Da vidite aplauza juce na Bilinom kad spiker saopšti rezultat s Pirote![]()
Svaka cast
Vidimo se u subotu ako Bog da,nadam se da ćete doći u velikom broju
Pobjeda je bolja od orgazma!
Što više sakupit bodova u ovoj polusezoni(jesenskoj), da budemo mirni na proljeće i da obezbijedimo opstanak 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Sta fali Zenici ? Pa doslo bi 7.000 ljudi samo iz Zenice ... mi se pozelili Evrope ne pitaj !! A plus ste industrijski grad kao mi, gadi vam se Sarajevo kao i nama, radnicki grad i grad svih religija kao i nas, boja dresa ista, ispravljamo krive drine i kola se na vama i nama lome godinama ( u svim sferama zivota ) i bili bi i vise nego dobro dosli u ZeSaltCityAttack je napisao/la:Da I igras u Zenici kao domacin ilI neso bog u ugljevikuKrojcicaHills je napisao/la:ajde da se razumijemo da bi dobili licencu morali bi rijesiti dugove prema igracima..... ti dugovi nisu veci od para sto bi dobili kada bi izasli u evropu.....tako da sam ubijedjen 99 % da ce azmir preko noci to zavrsiti ako bi mi bili na nekom mjestu sto vodi u evropu........ zato nemojte dzaba svi pricati dzaba evropa kad nema licence i ta sranja![]()
inace svaka cast za pobjedu ovu prvi ja sam bio siguran da cemo jedva remi izvucii drago mi je da cemo ove sezone konacno ici na pojedina gostovanja a da znamo da nismo unaprijed izgubili
P.s. moze li se kako dogovoriti sa ovim vasim 3 za 3 ? Jer ako bude posteno ode nama 6 bodova ove sezone od vas
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Je l' ovo počela prodaja sezonskih, ili je samo priprema ?
sjever 60, zapad 80, vip 250
A naš Ryan Gosling, em glumac em sportista
sjever 60, zapad 80, vip 250
A naš Ryan Gosling, em glumac em sportista
Em rasni golgeter
.
I forum na crveno-crni.ba je ponovo u funkciji
.
I forum na crveno-crni.ba je ponovo u funkciji
Nema više sponzora na dresovima (Tuzlanska pivara) ? Ko odluči staviti ovaj grb od dva kvadrata na dres da mi je znati
Sad ova 3 boda treba potvrditi protiv Čelika, ne treba se puno zanositi s ovom pobjedom niti sa remijem Čelika, sve ove ekipe su tu negdje,tako da su svi rezultati mogući.
Mora ekipa dati 100% od sebe i uz pun stadion (ako ne bude kiše da malo popravimo prosjek gledala PL
) vjerujem da možemo dobiti Čelik.
Sad ova 3 boda treba potvrditi protiv Čelika, ne treba se puno zanositi s ovom pobjedom niti sa remijem Čelika, sve ove ekipe su tu negdje,tako da su svi rezultati mogući.
Mora ekipa dati 100% od sebe i uz pun stadion (ako ne bude kiše da malo popravimo prosjek gledala PL
Ovo i nisu uopšte oni dresovi koje je NKMramor dizajnirao
,mozda nova kolekcija jos nije stigla osim onih par za slikanja
.
eee vrijeme je da i ja napisem nesto u vezi tekme iz Travnika
Sto se tice utakmice dobro je bilo i vise nego dobro, a mi FKR smo odradili ove super, fina brojka dobro navijanje sve za 10
Ovi iz Travnika su pravi mesari i mogu biti zadovoljni sto nisu 5 komada primili.
Mujic je postigao odlican pogodak vidjecete to na pregledu, Fejzic i Kuduz su me pozitivno iznenadili, Sale i Mitrovic bez greske , Oma kapitenski odradiio posao i ostali su bili odlicni
i prije bi stigao u Banglades nego u Travnik
Sto se tice utakmice dobro je bilo i vise nego dobro, a mi FKR smo odradili ove super, fina brojka dobro navijanje sve za 10
Ovi iz Travnika su pravi mesari i mogu biti zadovoljni sto nisu 5 komada primili.
Mujic je postigao odlican pogodak vidjecete to na pregledu, Fejzic i Kuduz su me pozitivno iznenadili, Sale i Mitrovic bez greske , Oma kapitenski odradiio posao i ostali su bili odlicni
i prije bi stigao u Banglades nego u Travnik
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
je l' ko fakultet završio usput? 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
na pp nek ko sibne dobro, kvalitetno mjesto za print na majice i cijene ako zna okvrino.. grupa momaka hoce sebi da radi pa da im prenesem
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- SiggySinatra
- Kontakt:
Ma mi smo beton 
-
intercontinental
- Kontakt:
Mislim da bi bilo dobro da se dva uprave Čelika i Slobode dogovore o besplatnim ulaznicama, tj. sada kad Robijaši budu dolazili da bude besplatan im ulaz,a tako isto i Fukarama da bude besplatno u Zenici.Prije svega zbog atmosfere,logično ako je besplatan ulaz da će doći Robova više a i da će Fukara u Zenicu otiići više.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Gledam slike tamo na forumu i vidim koliko je prije ljudi išlo na stadione i plaćalo kartu koja je tad bila skupa a mi se sad k'o žalimo jer nam je puno dati 5 i 3 KM, a da ne pričam što se pojedini ciganče da bi ušli džaba (al bi imali za bačvu piva).Zodiac je napisao/la:Em rasni golgeter.
I forum na crveno-crni.ba je ponovo u funkciji.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
za kad "prije" mislis...prije rata ili u nasem proslom boravku u PL..sto se tice naseg proslog boravka u PL, ja se ne sjecam da kad sa navijacima ulazis da sam 2-3x platio kartu a i ovako od recimo 5000 ljudi na tribini protiv Sarajeva, bar 2000 nekako je ulazilo dzaba...to je bio vid "sramote" kad moras platit kartu na Tusnju, kao zar je moguce da ne znas nikog da udjes
..to naravno ako mislis na ovaj posljeratni period
ovaj procenat naplate od prosle polusezone je ubjedljivo najveci koji smo ikad imali od kako ja idem na tekme...cak i na zadnja 2 finala kupa gdje savez odredjuje cijenu karti ( 10 KM) mislim da navijaci ni jedno nisu placali, evenutalno Zrinjski 2 KM
ovaj procenat naplate od prosle polusezone je ubjedljivo najveci koji smo ikad imali od kako ja idem na tekme...cak i na zadnja 2 finala kupa gdje savez odredjuje cijenu karti ( 10 KM) mislim da navijaci ni jedno nisu placali, evenutalno Zrinjski 2 KM
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Cijene 5 za slabije i 7 za jače tekme su sasvim ok ,jbg ima se za pive,kladionice ,binga i ostalih pm a nema cener jednom u mjesecu il dva puta a svima puna usta Slobode ,ko hoce dzaba nek ostane kod kuce i prati tekstualni prenos on je dzaba .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.