Manchester City FC

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
94
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
32
17%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 191

sonik24
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la sonik24 » 03 avg 2014, 14:09

Pelegrini potvrdio, Lampard dolazi na pozajmicu i vec u srijedu, ako Bog da, trebao bi na trening s ekipom :salut:

rambo16
Kontakt:

Re: Odg: Manchester City FC

Post Postao/la rambo16 » 03 avg 2014, 14:30

JoseMourinho je napisao/la:Ma nevjerujem u to ni 1%, to sto je u cityevoj američkoj ekipi ne mora automatski značiti da ce zaigrat i za city ;)
Are u sure?? xp
A.F.C. Bournemouth!

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 03 avg 2014, 19:10

broj 18

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 04 avg 2014, 14:00

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 avg 2014, 16:57

Andrej je napisao/la:slika
big big sagna :D
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 avg 2014, 22:00

Manchester City will be without Sergio Aguero, Pablo Zabaleta, Vincent Kompany, Martín Demichelis and Fernandinho in the Community Shield this Sunday. :hmmmmm:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 06 avg 2014, 14:27

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 06 avg 2014, 14:30

Andrej je napisao/la:slika
Zaista ne kontam potez Lamparda, mogao je odbiti ovaj prelaz... (ako voli Chelski), oćito da ima nešto protiv Mou ili kluba... ovdje se ne radi o parama...
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 07 avg 2014, 16:44

:rol:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 07 avg 2014, 16:50

Kasniš i tri mjeseca :lol:

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 08 avg 2014, 03:11

Ovdje se pravo utišalo,a po mom mišljenju nema razloga jer se čini da je City ovog ljeta dosta aktivan kada su transferi u pitanju.
Ovog ljeta pojačanja smo dobili u : Golman Willy Caballero iz španjolske Malage
Fernando,zadnji vezni iz Porta
Bacary Sagna,desni bek iz Arsenala
Frank Lampard,veznjak koji će u Cityu provesti pola sezone.
Isto tako,doveli smo i mlađahnog Brunu Zucculinija iz Racinga (Argentina),igra na poziciji centralnog veznog,nadam se da će imati priliku da se dokaže.
Ekipi se priključio i Marcos Lopes,koji je došao iz U-21 kategorije,a njega smo i viđali u dresu Cityja,i mislim da je s razlogom u prvoj ekipi.

Kada su odlasci u pitanju,i tu smo bili dosta aktivni,jer je ipak trebalo ostaviti ravnotežu u momčadi.
Jack Rodwell je nedavno napustio klub i potpisao za Sunderland,pratio ga je i rezervni golman Costel Pantilimon,Joleon Lescott je našao novu sreću u WBA,a Barry je otišao put Evertona.

Pošto još nije kraj prijelaznog roka,bit će tu sigurno i još pomaka,a kada su mediji u pitanju,po pitanju dolaska se spominju igrači poput Mangale iz Porta,Benatie iz Rome,Falcao isto nerijetko vezan za vijesti o Cityjevim mogućim pojačanjima.
S druge strane,u medijima smo vidjeli da je moguće da bi klub još mogli napustiti i Matija Nastasić,Micah Richards,Scott Sinclair,Javi Garcia,James Milner,pa čak i Jesus Navas i Sergio Aguero.

Što se tiče dosadašnjih pojačanja,mislim da nije bilo potrebno opet iskrcavati veliku lovu i za ovaj prijelazni rok,ali vidi se da je klub odlučio da želi obraniti naslov,da želi što bolji plasman u Ligi Prvaka,uglavnom,vidi se da se cilja na sve trofeje.Sezona je duga,ozljede su činjenica,širina u ekipi je potrebna,a kada se cilja na veliko,onda se ta širina popuni kvalitetnim igračima.Naravno da će svaki od njih dobijati svoje prilike i vrijeme za dokazivanje,stoga mislim da neće biti mjesta za eventualna negodovanja.Willy je došao kao zamjena Costyu,mislim da je tu ostvaren napredak,jedan veoma kvalitetan golman iz Španjolske lige,koji je svoje najveće bljeskove ostvarivao protiv top-ekipa poput Barcelone i Reala.Sigurno je i da ima kvalitet da se bori za prvo mjesto,jer Hart je već klimav u zadnje vrijeme,ali vidjet ćemo šta će nam donijeti početak sezone.
Došao je i Sagna iz Arsenala,jedan veoma zanimljiv "deal",veoma dobar igrač koji ima iskustvo igranja u velikom klubu,ima kvalitetu i ne znam zašto je otišao iz Arsenala,ali bit će mi drago vidjeti ga u momčadi,ali ipak,Pablo vlada na toj poziciji,i morat će se zaista potruditi da ga istisne iz prve postave.
Na Fernanda iz Porta je dosada bačeno najviše svjetla,tip igrača koji je veoma tražen u modernom fudbalu,kvalitetan zadnji vezni je "hot" roba na tržištu.Iako City tu nema većih problema jer su tu Yaya i Fernandinho,kraljevi veznog reda,Fernando je dobro i promišljeno pojačanje.
I na kraju Frank Lampard,legenda Chelseja,čudnovat transfer zaista,potpisao je ugovor sa NY Cityem,ali koji tek stupa na snagu od 2015,a to vrijeme nije želio provesti u Chelseaju,već je produžio do Cityja.
O kvalitetama iskusnog lisca poput Frenkiea je bespotrebno diskutovati,nadam se da će i u Cityju ostaviti trag do njegovog odlaska.
To je to zasada naravno,vidi se da City nema namjeru stati,već ići naprijed koliko je to moguće i napadati sve trofeje.Naravno,mišljenja sam da smo i ove godine prvi favorit za titulu,odnosno obranu naslov.Ipak,velika četvorka nije mirovala,United,Arsenal,Chelsea i Liverpool su se opasno pojačali i imat ćemo sigurno teži zadatak nego prošle sezone.
Keep walking.

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 09 avg 2014, 21:22

.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 10 avg 2014, 01:38

ovaj pdf zamro :D

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 10 avg 2014, 01:40

Mangala uskoro potpisuje
Keep walking.

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 10 avg 2014, 02:11

Cautinho je napisao/la:Mangala uskoro potpisuje
Zvijer od igraca,potajno sam se nadao da ce doci u Chelsea, ali na žalost to se nije desilo.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 10 avg 2014, 08:21

Danas prilika za prvi trofej u sezoni.Iako je to vise revijalna nego takmicarska utakmica bilo bi lijepo u sezonu uci sa osvajanjem trofeja.Ako bi City i ove godine osvojio PL mogli bi govoriti i o novom dominantnom timu u Engleskoj.Glavni konkurenti su po meni United i Chelsea ostali mi djeluju neozbiljno za takav poduhvat.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 10 avg 2014, 10:04

tevezito je napisao/la:Danas prilika za prvi trofej u sezoni.Iako je to vise revijalna nego takmicarska utakmica bilo bi lijepo u sezonu uci sa osvajanjem trofeja.Ako bi City i ove godine osvojio PL mogli bi govoriti i o novom dominantnom timu u Engleskoj.Glavni konkurenti su po meni United i Chelsea ostali mi djeluju neozbiljno za takav poduhvat.
I jedni i drugi su najavili sve osim prijateljske
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 11 avg 2014, 14:27

Manchester City are delighted to announce the signing of Eliaquim Mangala from FC Porto.

The 23-year old central defender becomes the sixth signing of the summer, and will quickly re-join his old Porto teammate Fernando at the Etihad Stadium. He will wear the no.20 shirt and has signed a five-year contract with City.

The Paris-born defender said: “City is a top club in Europe. For me, it was an important step to leave Porto and join Manchester City in order to continue my progress. I want to win titles and I believe I can do this. I am ambitious and this is why I am here.

“I’m very happy to come to England because for me, the Premier League is the best league in the world. It is a very intense and very aggressive competition. There are plenty of goals, so it is also really nice to watch and I can’t wait to get started!

“The fact that Fernando is here is better because I played with him at Porto but there is also other players that I know like Sagna, Clichy and Nasri.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 11 avg 2014, 18:27

Džaba vam novci moji sinovci!
A.F.C. Bournemouth!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 11 avg 2014, 18:54

Navodno je City platio 32 miliona funti za 57% ugovora koliko pripada Portu, ostalo ide onim mračnim tipovima. Znači 50+. :roll:
slika

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []