Kolekcija novih dresova tek treba da stigne, za 2-3 kola kažuZodiac je napisao/la:Ovo i nisu uopšte oni dresovi koje je NKMramor dizajnirao,mozda nova kolekcija jos nije stigla osim onih par za slikanja
.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma sad mozda zbog ovog 0-3, al opet nema svijet za Slobodu sad ti kazem jer nije naucio da placa kartu..ko sto rekoh iznad prije je bila sramota ako ti moras platit da udjes na Tusanj..i onda i sad kad "vidjeniji" navijaci naviknuti tako nastave sa tom politikom odmah i ostalim ne pada na pamet da plate vec svako gleda neku shemu...
ja bih isao 5-5 i 5-3 za ove losije tekme ili tekme na tv-u...osim par derbija tu mozda 7-5 jer bi vise zaradili iako ne bi bio pun stadion...kako se ljudi slatko nasmiju kad im kazem "ajmo u sub 7 KM"...
a to je ono sto ce trebat godina i godina da se stekne navika placanja karte da se pomogne klubu, i da stasa jedna nova generacija navijaca koja je naucena da placa kartu a ne mi sto smo nauceni da nam je sve uglavnom dzaba na Tusnju
ja bih isao 5-5 i 5-3 za ove losije tekme ili tekme na tv-u...osim par derbija tu mozda 7-5 jer bi vise zaradili iako ne bi bio pun stadion...kako se ljudi slatko nasmiju kad im kazem "ajmo u sub 7 KM"...
a to je ono sto ce trebat godina i godina da se stekne navika placanja karte da se pomogne klubu, i da stasa jedna nova generacija navijaca koja je naucena da placa kartu a ne mi sto smo nauceni da nam je sve uglavnom dzaba na Tusnju
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Stečene navike se moraju mijenjati....Ljudi koji vode Slobodu ne smiju dozvoliti da bili ko udje bez placene karte....naravno osim sluzbenih lica i akreditovanih novinara.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma sad mozda zbog ovog 0-3, al opet nema svijet za Slobodu sad ti kazem jer nije naucio da placa kartu..ko sto rekoh iznad prije je bila sramota ako ti moras platit da udjes na Tusanj..i onda i sad kad "vidjeniji" navijaci naviknuti tako nastave sa tom politikom odmah i ostalim ne pada na pamet da plate vec svako gleda neku shemu...
P.S. Robijasima trebaju dozvoliti slobodan ulaz.....oni su izuzetak.
s obzirom da našem klubu trebaju pare, a da su lopovi u upravi Čelika, vuče mi da će i jedni i drugi platit' karte
mada, bilo bi lijepo da se napravi dogovor, da se ne plaćaju karte 
-
intercontinental
- Kontakt:
Žao mi Čelika i Zenice,i mi smo imali sličnu situaciju.Nadam se da će i u Zenici isplivati neki ''Azmir Husić'' i spasiti stvar...Chinaglia je napisao/la:s obzirom da našem klubu trebaju pare, a da su lopovi u upravi Čelika, vuče mi da će i jedni i drugi platit' kartemada, bilo bi lijepo da se napravi dogovor, da se ne plaćaju karte
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
Imal bujrumaaa?
Ako se dođe privatni aranžmanima u obilježijima valjda me niko ne nalupa
a možda see ostane i poslje tekme malo da se bolje upoznamo
i da gdje se smještaju sada gostujuci navijači? Nekad je bilo gdje vam je sada ova nova tribina 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
intercontinental
- Kontakt:
Najvjerovatnije će biti na ''A'' ulaz...samocelik je napisao/la:Imal bujrumaaa?Ako se dođe privatni aranžmanima u obilježijima valjda me niko ne nalupa
i da gdje se smještaju sada gostujuci navijači? Nekad je bilo gdje vam je sada ova nova tribina
u transu pjesma nek zagrmi
Čekaj jel to na staroj li novoj tribini?intercontinental je napisao/la:Najvjerovatnije će biti na ''A'' ulaz...samocelik je napisao/la:Imal bujrumaaa?Ako se dođe privatni aranžmanima u obilježijima valjda me niko ne nalupa
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Gosti će vjerovatno u ovaj dio gdje piše FK .
[youtube][/youtube]
ako dolaziš u privatnom aranžmanu, zapucaš ujutro i odeš na Panoniku, kupaš se dok čekaš tekmu 
Ja samo ne znam što im Bola ne uleti. Moćan je i ima daleko bolje veze . . . Čujem da pravi akademiju a neće Čeliku da pomogne . . .intercontinental je napisao/la:Žao mi Čelika i Zenice,i mi smo imali sličnu situaciju.Nadam se da će i u Zenici isplivati neki ''Azmir Husić'' i spasiti stvar...Chinaglia je napisao/la:s obzirom da našem klubu trebaju pare, a da su lopovi u upravi Čelika, vuče mi da će i jedni i drugi platit' kartemada, bilo bi lijepo da se napravi dogovor, da se ne plaćaju karte
Ne može od lopova(menadžera,politički stranaka) doći sigurno, pa i kod nas dok nismo ispali i skoro se ugasili nisi mogao ni prići klubu, tek kad je sve otišlo u *urac krasni i kad su lopovi samoincijativno otišli onda se moglo tek nešto napravitiTuzlak04 je napisao/la:Ja samo ne znam što im Bola ne uleti. Moćan je i ima daleko bolje veze . . . Čujem da pravi akademiju a neće Čeliku da pomogne . . .intercontinental je napisao/la:Žao mi Čelika i Zenice,i mi smo imali sličnu situaciju.Nadam se da će i u Zenici isplivati neki ''Azmir Husić'' i spasiti stvar...Chinaglia je napisao/la:s obzirom da našem klubu trebaju pare, a da su lopovi u upravi Čelika, vuče mi da će i jedni i drugi platit' kartemada, bilo bi lijepo da se napravi dogovor, da se ne plaćaju karte
Fukare na premijerligaškim terenima nakon dvije godine pauze
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Malo je nezgodno doći sa strane i dati 7 maraka za kartu ... lahko je nekome ko je tu, ko plati 7 maraka i to je to. Ali kad moraš nasuti goriva u auto, ili platiti kartu za bus da dođeš na Tušanj e to te obavezno izađe na 25-30 maraka. Puno brate za naše prilike.Zodiac je napisao/la:Cijene 5 za slabije i 7 za jače tekme su sasvim ok ,jbg ima se za pive,kladionice ,binga i ostalih pm a nema cener jednom u mjesecu il dva puta a svima puna usta Slobode ,ko hoce dzaba nek ostane kod kuce i prati tekstualni prenos on je dzaba .
Ali opet shvatam i klub, ne može se tek tako poslovati normalno, a da cijene ulaznica budu 2-3 marke.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
To stoji i slazem se ,ali eto kako pronaci pravu formulu ,ako si redovan najbolje je uzeti sezonsku ,ne znam kako ce se kretati cijene što se njih tice .
Evo baš momci napisaše cijene karata
likusa je napisao/la:Željo jug 5km, sjever 8, istok ne znam sve zavisi 15-20kmKevin je napisao/la:široki uvijek isto imaHead je napisao/la:Kakve su cijene karata u ostalim gradovima?
Mislim da FK Sarajevo ima najskuplje ulaznice.
Recimo danas protiv Zvijezde sjever 5, istok 8 i zapad 10 KM
sjever 5 km, jug 7 km...
kad je europa sve tribine 10 km
Znači i mi smo tu negdje sa cijenama, mada se svi slažu da se cijena treba prilagođavati protivniku. A i to je teško jer kod nas jednom plati 7 KM svi bi mislili da je tako svaku utakmicu.samocelik je napisao/la:Zenica Jug i Sjever 2 marke,Istok 4,zapad 6
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
3 sjever, 6 zapad najbolje (ako već idu na veće cijene za zapad, a činjenica je ''nažalost'' da se na ovaj način privlači i publika na sjever..) 
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Uprava treba izbalansirati između niža cijena-veća posjeta i viša cijena-manja posjeta, kako im više odgovara,kako misle više zaraditi.
Na stadion većinom ide ta "radna klasa" i što se starijih tiče a i ovi mlađi, onu gotivu s parama većinom i ne zanima fudbal a pogotovo ne PL, također većina neće otić na stadion bez da ima još za čašu piva ili košpe... treba o svemu tome razmišljati i naći najbolju soluciju.
Po mom mišljenju pošto ekipa nema nikakvih ambicija, tačnije samo opstanak ja bi ostavio ulaznice kakve su i bile 3 i 5 kako bi imali što puniji stadion (možda i privukli neke sponzore), kada uprava odluči da napravi iskorak sa rezultatima tako i povećati ulaznice.
Ljudi na stadion i dolaze radi malo druženja i ljubavi za klubom jer da se dolazi zbog samog fudbala, gledajući kvalitet istog u BiH klubovi bi trebali gledaocima na ulazu trebali djeliti cenera.
Na stadion većinom ide ta "radna klasa" i što se starijih tiče a i ovi mlađi, onu gotivu s parama većinom i ne zanima fudbal a pogotovo ne PL, također većina neće otić na stadion bez da ima još za čašu piva ili košpe... treba o svemu tome razmišljati i naći najbolju soluciju.
Po mom mišljenju pošto ekipa nema nikakvih ambicija, tačnije samo opstanak ja bi ostavio ulaznice kakve su i bile 3 i 5 kako bi imali što puniji stadion (možda i privukli neke sponzore), kada uprava odluči da napravi iskorak sa rezultatima tako i povećati ulaznice.
Ljudi na stadion i dolaze radi malo druženja i ljubavi za klubom jer da se dolazi zbog samog fudbala, gledajući kvalitet istog u BiH klubovi bi trebali gledaocima na ulazu trebali djeliti cenera.
Sve si ovo fino objasnioThranduil je napisao/la:Uprava treba izbalansirati između niža cijena-veća posjeta i viša cijena-manja posjeta, kako im više odgovara,kako misle više zaraditi.
I ja sam da cijene ostanu iste u ovoj sezoni, a kasnije kako ambicije rastu nek raste i cijena
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa poneses desetku, imas ulaznicu, sok ili pivo i kospe i uzivas. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.