FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Slobodas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Slobodas » 03 avg 2014, 14:16

zar nema nikakav izvjestaj s jucerasnje utakmice
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 03 avg 2014, 14:17

ultrasstyle_tz je napisao/la:za kad "prije" mislis...prije rata ili u nasem proslom boravku u PL..sto se tice naseg proslog boravka u PL, ja se ne sjecam da kad sa navijacima ulazis da sam 2-3x platio kartu a i ovako od recimo 5000 ljudi na tribini protiv Sarajeva, bar 2000 nekako je ulazilo dzaba...to je bio vid "sramote" kad moras platit kartu na Tusnju, kao zar je moguce da ne znas nikog da udjes :mrgreen: ..to naravno ako mislis na ovaj posljeratni period

ovaj procenat naplate od prosle polusezone je ubjedljivo najveci koji smo ikad imali od kako ja idem na tekme...cak i na zadnja 2 finala kupa gdje savez odredjuje cijenu karti ( 10 KM) mislim da navijaci ni jedno nisu placali, evenutalno Zrinjski 2 KM
Pogledaj crno-bijele slike :mrgreen:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 03 avg 2014, 14:18

Zodiac je napisao/la:Ovo i nisu uopšte oni dresovi koje je NKMramor dizajnirao :D ,mozda nova kolekcija jos nije stigla osim onih par za slikanja :? .
Kolekcija novih dresova tek treba da stigne, za 2-3 kola kažu :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 avg 2014, 14:20

ma sad mozda zbog ovog 0-3, al opet nema svijet za Slobodu sad ti kazem jer nije naucio da placa kartu..ko sto rekoh iznad prije je bila sramota ako ti moras platit da udjes na Tusanj..i onda i sad kad "vidjeniji" navijaci naviknuti tako nastave sa tom politikom odmah i ostalim ne pada na pamet da plate vec svako gleda neku shemu...

ja bih isao 5-5 i 5-3 za ove losije tekme ili tekme na tv-u...osim par derbija tu mozda 7-5 jer bi vise zaradili iako ne bi bio pun stadion...kako se ljudi slatko nasmiju kad im kazem "ajmo u sub 7 KM"...

a to je ono sto ce trebat godina i godina da se stekne navika placanja karte da se pomogne klubu, i da stasa jedna nova generacija navijaca koja je naucena da placa kartu a ne mi sto smo nauceni da nam je sve uglavnom dzaba na Tusnju
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 avg 2014, 14:27

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma sad mozda zbog ovog 0-3, al opet nema svijet za Slobodu sad ti kazem jer nije naucio da placa kartu..ko sto rekoh iznad prije je bila sramota ako ti moras platit da udjes na Tusanj..i onda i sad kad "vidjeniji" navijaci naviknuti tako nastave sa tom politikom odmah i ostalim ne pada na pamet da plate vec svako gleda neku shemu...

ja bih isao 5-5 i 5-3 za ove losije tekme ili tekme na tv-u...osim par derbija tu mozda 7-5 jer bi vise zaradili iako ne bi bio pun stadion...kako se ljudi slatko nasmiju kad im kazem "ajmo u sub 7 KM"...

a to je ono sto ce trebat godina i godina da se stekne navika placanja karte da se pomogne klubu, i da stasa jedna nova generacija navijaca koja je naucena da placa kartu a ne mi sto smo nauceni da nam je sve uglavnom dzaba na Tusnju
Stečene navike se moraju mijenjati....Ljudi koji vode Slobodu ne smiju dozvoliti da bili ko udje bez placene karte....naravno osim sluzbenih lica i akreditovanih novinara.
P.S. Robijasima trebaju dozvoliti slobodan ulaz.....oni su izuzetak.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 avg 2014, 14:28

s obzirom da našem klubu trebaju pare, a da su lopovi u upravi Čelika, vuče mi da će i jedni i drugi platit' karte :D mada, bilo bi lijepo da se napravi dogovor, da se ne plaćaju karte :D

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 03 avg 2014, 14:58

Chinaglia je napisao/la:s obzirom da našem klubu trebaju pare, a da su lopovi u upravi Čelika, vuče mi da će i jedni i drugi platit' karte :D mada, bilo bi lijepo da se napravi dogovor, da se ne plaćaju karte :D
Žao mi Čelika i Zenice,i mi smo imali sličnu situaciju.Nadam se da će i u Zenici isplivati neki ''Azmir Husić'' i spasiti stvar...
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 03 avg 2014, 15:03

Imal bujrumaaa? :D Ako se dođe privatni aranžmanima u obilježijima valjda me niko ne nalupa :D a možda see ostane i poslje tekme malo da se bolje upoznamo :D i da gdje se smještaju sada gostujuci navijači? Nekad je bilo gdje vam je sada ova nova tribina :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 03 avg 2014, 15:05

samocelik je napisao/la:Imal bujrumaaa? :D Ako se dođe privatni aranžmanima u obilježijima valjda me niko ne nalupa :D a možda see ostane i poslje tekme malo da se bolje upoznamo :D i da gdje se smještaju sada gostujuci navijači? Nekad je bilo gdje vam je sada ova nova tribina :D
Najvjerovatnije će biti na ''A'' ulaz...
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 03 avg 2014, 15:06

intercontinental je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Imal bujrumaaa? :D Ako se dođe privatni aranžmanima u obilježijima valjda me niko ne nalupa :D a možda see ostane i poslje tekme malo da se bolje upoznamo :D i da gdje se smještaju sada gostujuci navijači? Nekad je bilo gdje vam je sada ova nova tribina :D
Najvjerovatnije će biti na ''A'' ulaz...
Čekaj jel to na staroj li novoj tribini?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 03 avg 2014, 15:11

slika
Gosti će vjerovatno u ovaj dio gdje piše FK .

[youtube][/youtube]

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 avg 2014, 15:12

ako dolaziš u privatnom aranžmanu, zapucaš ujutro i odeš na Panoniku, kupaš se dok čekaš tekmu :kafa:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 03 avg 2014, 15:14

Chinaglia je napisao/la:s obzirom da našem klubu trebaju pare, a da su lopovi u upravi Čelika, vuče mi da će i jedni i drugi platit' karte :D mada, bilo bi lijepo da se napravi dogovor, da se ne plaćaju karte :D
Žao mi Čelika i Zenice,i mi smo imali sličnu situaciju.Nadam se da će i u Zenici isplivati neki ''Azmir Husić'' i spasiti stvar...
Ja samo ne znam što im Bola ne uleti. Moćan je i ima daleko bolje veze . . . Čujem da pravi akademiju a neće Čeliku da pomogne . . .

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 03 avg 2014, 15:20

Tuzlak04 je napisao/la:
Ja samo ne znam što im Bola ne uleti. Moćan je i ima daleko bolje veze . . . Čujem da pravi akademiju a neće Čeliku da pomogne . . .
Ne može od lopova(menadžera,politički stranaka) doći sigurno, pa i kod nas dok nismo ispali i skoro se ugasili nisi mogao ni prići klubu, tek kad je sve otišlo u *urac krasni i kad su lopovi samoincijativno otišli onda se moglo tek nešto napraviti

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 avg 2014, 15:22

Fukare na premijerligaškim terenima nakon dvije godine pauze
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 03 avg 2014, 15:55

Zodiac je napisao/la:Cijene 5 za slabije i 7 za jače tekme su sasvim ok ,jbg ima se za pive,kladionice ,binga i ostalih pm a nema cener jednom u mjesecu il dva puta a svima puna usta Slobode ,ko hoce dzaba nek ostane kod kuce i prati tekstualni prenos on je dzaba .
Malo je nezgodno doći sa strane i dati 7 maraka za kartu ... lahko je nekome ko je tu, ko plati 7 maraka i to je to. Ali kad moraš nasuti goriva u auto, ili platiti kartu za bus da dođeš na Tušanj e to te obavezno izađe na 25-30 maraka. Puno brate za naše prilike.

Ali opet shvatam i klub, ne može se tek tako poslovati normalno, a da cijene ulaznica budu 2-3 marke.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 03 avg 2014, 16:08

To stoji i slazem se ,ali eto kako pronaci pravu formulu ,ako si redovan najbolje je uzeti sezonsku ,ne znam kako ce se kretati cijene što se njih tice .

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 03 avg 2014, 16:31

Evo baš momci napisaše cijene karata
likusa je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Head je napisao/la:Kakve su cijene karata u ostalim gradovima?
Mislim da FK Sarajevo ima najskuplje ulaznice.
Recimo danas protiv Zvijezde sjever 5, istok 8 i zapad 10 KM
široki uvijek isto ima
sjever 5 km, jug 7 km...

kad je europa sve tribine 10 km
Željo jug 5km, sjever 8, istok ne znam sve zavisi 15-20km
samocelik je napisao/la:Zenica Jug i Sjever 2 marke,Istok 4,zapad 6 :cool:
Znači i mi smo tu negdje sa cijenama, mada se svi slažu da se cijena treba prilagođavati protivniku. A i to je teško jer kod nas jednom plati 7 KM svi bi mislili da je tako svaku utakmicu.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 03 avg 2014, 16:35

3 sjever, 6 zapad najbolje (ako već idu na veće cijene za zapad, a činjenica je ''nažalost'' da se na ovaj način privlači i publika na sjever..) :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 03 avg 2014, 16:53

Uprava treba izbalansirati između niža cijena-veća posjeta i viša cijena-manja posjeta, kako im više odgovara,kako misle više zaraditi.

Na stadion većinom ide ta "radna klasa" i što se starijih tiče a i ovi mlađi, onu gotivu s parama većinom i ne zanima fudbal a pogotovo ne PL, također većina neće otić na stadion bez da ima još za čašu piva ili košpe... treba o svemu tome razmišljati i naći najbolju soluciju.

Po mom mišljenju pošto ekipa nema nikakvih ambicija, tačnije samo opstanak ja bi ostavio ulaznice kakve su i bile 3 i 5 kako bi imali što puniji stadion (možda i privukli neke sponzore), kada uprava odluči da napravi iskorak sa rezultatima tako i povećati ulaznice.

Ljudi na stadion i dolaze radi malo druženja i ljubavi za klubom jer da se dolazi zbog samog fudbala, gledajući kvalitet istog u BiH klubovi bi trebali gledaocima na ulazu trebali djeliti cenera.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 4 gosta.